سیستمتون ویروسی نیست؟نقل قول:
حجم فایل ریخته شده هست و نشون داده نمیشه اطلاعات یا اینکه فلش حجمی نداره؟
Printable View
سیستمتون ویروسی نیست؟نقل قول:
حجم فایل ریخته شده هست و نشون داده نمیشه اطلاعات یا اینکه فلش حجمی نداره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این لینکی که گذاشتین کارنمی کنه اگه امکانش هست دوباره آپلودش کن.
نه سیستم ویروسی نیست.حجم فایل ها رو نشون میده .مثلا وقتی یه عکس میریزم آیکن عکس هست اما وقتی رو عکس دوبار کیلک می کنم تا عکس رو بزرگ ببینم عکسی نشون نمیده و همین مشکل برای فایل موسیقی و فیلم هست:41:نقل قول:
سلام. این پست ها رو مطالعه کنید....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6032189&postcount=127
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6032259&postcount=129
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6032299&postcount=130
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6032327&postcount=131
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6032364&postcount=132
این فلشی که میگی تقلبیه اگه از اول اینطوری بود که بهت انداختن اگرم بعدا" اینطوری شد دوستاد زحمتشو کشیدن عوضش کردن من اولین بار این فلشارو وقتی رفته بودم بانه دیدم 300 گیگ فلش زده بودن 3000 توماننقل قول:
هیچ کدمم فایل نگه نمیداشت
آيا نرم افزار براي usb سوخته هست يا نه؟
سلام خسته نباشید از من اینو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "Pls insert Disk"
یعنی چه ؟؟؟؟یعنی سوخته؟؟؟؟؟؟؟
روی چندتا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردن همینو میگه!!!!!!!
مدلش هم سیلیکـون پاور 4GB هست.
سلام من یه فلش سیلیکون پاور 4 گیگ دارم.
همیشه موقع جدا کردن از سیستم اول غیر فعالش میکردم.
از دیروز بعد از ظهر اسمش عوض شده :
USB Disk 30X USB Device
فرمتش می کنم و تو پراپرتیز درایو خوب نشون میده
و روش فایل هم کپی میشه ولی بمحض اینکه از سیستم
جداش میکنم دوباره همه چی بهم می ریزه.
فرمت نشده و خام نشون داده میشه.
راهی هست تا دوباره درست بشه؟
سلام خدمت دوستان عزیز.هر گاه دو هادی به هم وصل شوند که دارای ولتاژباشند یک سیکل جریان بسیار بالا از هادی به هادی دیگر منطقل میشود .علت سوختن کول دیسک این است که هنگام اتصال کول دیسک به کامپیوتر یک سیکل بزرگ به کول دیسک اعمال میشه که باعث سوختن کول دیسک میشود.شما با REMOVE کردن USBدر واقع برق 5V قطع کردین.
دوست عزیز هادی کیه :31: یه خورده بیشتر توضیح بده من کنجکاو شدمنقل قول:
با سلام،
ميدونيد هر فلشي كه آسيب فيزيكي نديده باشه تعمير ميشه:
من يه فلش kingmax 8gb دارم كه تا حالا چند بار مشكلاتي به هم زده بود و با نرم افزارهايي كه خود شركت kingmax ارائه داده بود، درست شده بود ولي آخرين بار كه به دلايلي فلشم خراب شد طوري بود كه هيچ كدوم از اون نرم افزارها و حتي ويندوز فلش رو نميشناخت ديگه فكر خريد يه فلش جديد افتادم كه اتفاقي با سايت flashboot.ru كه به زبان روسي بود و بعضي از سايتهاي چيني آشنا شدم و تنها از روي كنجكاوي يه بررسي كردم ديدم يه نرم افزارهايي براي فلش زدن و احياي فلش مموريهايي كه آسيب فيزيكي نديده باشند وجود داره. فقط كافي فلشتون رو باز كنيد و شماره آي سي كنترلر و شماره آي سي حافظه رو برداريد سپس به اطلاعاتي نظير PID و VID و ... نيز نياز داريد سپس ميتونيد فلشهاي معيوب و اصطلاحاً سوخته رو درست كنيد.
البته به دليل اينكه ما كارمون تعمير فلش نيست، تعمير يكي دو تا فلش با توجه به وقتي كه صرف آشنايي با نرم افزار ميكنيم، ارزششو نداره ولي من فقط از سر كنجكاوي تونستم فلش خرابم رو با نرم افزار SK6211_PDT_20100428 اصطلاحاً فلش بزنم و دوباره استفاده كنم البته با توجه به نوع كنترلر و حافظه، نرم افزار خاصي اين كار رو انجام ميده. اينهم ترجمه انگليسي بخشي از سايت روسي در مورد يكي از نرم افزارهاي مذكور.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
سلام
دوستم به من یک فلش 8 گیگ سونی هدیه داده به کامپیوتر که زدم 8 گیگ رو نشون میده تا حتی روش اطلاعات ریخته میشه از کامپیوتر که جداش می کنم دوباره که وصل می کنم حجم فلش اشغال شده اما هیچی نشون نمی ده فکر میکنید مشکلش چیه باید چی کارکنم ?
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
سلام سمیر هستم!
با ابراز امتنان از مدیران سایت و کاربراین گرامی، مشکلی دارم که میخواهم با شما در میان بگذارم، فلشم در نتیجه وایروسی شدن حافظه اش صفر شده. امید وارم در رابطه حل مشکل مرا یاری نمائید. قابل ذکر میدانم اینکه وینوز نیز قادر به فامت کردن فلش نیست با آنکه از چندین راه برای فارمتش استفاده کردم ولی نتیجه نداد.
سلام،نقل قول:
اول ازهمه شايد به يه نوع ويروس خاص آلوده شده كه با اسكن توسط يه آنتي ويروس قوي مثلاً كاسپراسكي و ... مشكل حل بشه. اگه نشد شما يه سري به سايت سازنده بزنيد، معمولاً در قسمت support يا download نرم افزارهايي متناسب با نوع فلش قرار ميدهند كه شما ميتونيد با اون فلشتون رو ريكاور كنيد البته منظور برنامه كنترلر فلشتونه نه اطلاعاتي كه خودتون روي فلش ريختيد چون معمولاً اين نرم افزارها فلش رو فرمت LLF ميكنند و اطلاعاتتون پاك ميشه. به احتمال زياد مشكل با اين نرم افزارها حل ميشه اگه نشد بايد با يه نرم افزار خاص فلش مموريتون رو اصطلاحاً فلش بزنيد كه يه خورده تخصصي ميشه و به وقتي كه صرف آموزشش ميكني نمي صرفه مگه اينكه كارت تعمير فلش باشه.
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
با سلام،نقل قول:
راهنمايي بالا ممكنه به شما هم كمك كنه.
نقل قول:
سلام
آیا شما روی سیستم تون آنتی ویروس دارین ؟
سلام
از راهنمایی تون ممنون :11:
کامپیوترم آنتی ویروس ESET Smart Security4 داره
اسکن که کردم در صفر ثانیه اسکن کرد!!!! فایده هم نداشت دوباره حجم اشغال شده بود اما فایلی نشون نمی داد
سلام دوستان
من یدونه فلش مموری توشیبا 4گیگ دارم که وقتی وصل میکنم به کامپیوتر صفر کیلوبایت میندازه براش!
راهی هست رفع عیب بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید، مرسی
سلام.
من با اجازه دوستان ميخواستم اطاعات ناقصمو در مورد نحوه تعمير فلش مموري رو در اختيار دوستان قرار بدم.
اصولا فلش مموري ها از دو قسمت تشكيل شدن كه يك قسمتش مربوط ميشه به آي سي كنترلر يا همون رابط بين پورت يو اس بي و آي سي فلش و قسمت ديگه خود آي سي فلشه كه معمولا در هر فلش ديسك يك يا دوتا از اين آي سي ها موجوده. در هر آي سي فلش قسمتي بنام بوت لودر وجود داره كه در واقع يك برنامه كوچيك داخلش نوشته ميشه و وظيفه اون شناسوندن كنترلر فلش ديسك و همچنين ظرفيت فلش به كامپيوتره كه اگه به هر دليلي بوت لودر پاك بشه، آي سي فلش از كار ميوفته و اگه قسمتي از اون معيوب بشه باعث ميشه كامپيوتر فلشو بشناسه اما ظرفيت واقعي اونو نتونه شناسايي كنه و يا نتونه چيزي روي فلش بنويسه و يا پاك كنه. و مطمين باشيد 99 درصد مواقع اشكال از بوت لودره كه به راحتي حل ميشه. كافيه فلشو باز كنيد و شماره آي سي كنترلر رو كه شبيه مربع هس و هر چهار طرفش پايه داره رو ور داريد و تو گوگل سرچ كنيد و نرم افزار ريپير تولز اونو دانلود كنيد و بقيشو هم خودتون ميتونيد انجام بديد. و اينو هم بدونيد كه همه تعمير كارها اين كارو انجام ميدن و چيزي بنام تعمير سخت افزاري وجود نداره مگر در مواقع خاص كه اون هم معمولا تعمير نميشه.
دوست عزیز ممنون از اطلاعات جالبتون.نقل قول:
واسه فلش مموری (4گیگ) من IC کنترلر من مشخصاتش:
TOSHIBA
TC58NC6689G1F
J4801-870
0951A
TAIWAN
نوشته، ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کارهایی باید بکنم؟
مرسی
نقل قول:
سلام :
سیستم شما احتمالا ویروسی شده به طوری که آنتی ویروستون فقط فایل های ایجاد شده رو پاک می کنه. اینجوری بگم یه سری از ویروس ها هستند میان با مخفی کردن فایل های اصلی یک فایل دیگه که آیکون آن شکل فولدر هست جای اون قرار میده و این فایل یه برنامست که بعد از اجرا شدن باعث اجرا شدن ویروس و سپس باز کردن فولدر مخفی شده شما می کنه. حالا چون رویه سیستم تون آنتی ویروس دارین این فایل های ویروسی را پاک می کنه ولی فایل های اصلی تونو به شکل اول خودش بر نمی گردونه. البته اینا که گفتم احتمال 80 در صد می دم از این باشه.
برای مطمئن شدن از این موضوع یه سری کار می گم انجام بدن .
1. یک فایل (نه فولدر )صوتی یا تصویری مستقیم تویه فالیتون کپی کنید ببینید آیا بعد از جدا شدن این فایل ها پاک می شن یا نه.
2. تویه run سیستم این ها رو بزنید.
cmd
بعد یه پنجره باز میشه که کامند ویندوزه . مثلا اگر درایو فلشتون f باشه با این دستور تویه درایو فلشتون برین.
[PHP]f:[/PHP]
بعد این دستور را بزنید :
[PHP]dir /a:sh[/PHP]
اگه در جواب این دستور فلودر های تویه فلشتون تونستید مشاهده کنید : بدانید که 100 در صد سیستم تون ویروسیه.
toshiba jc8755نقل قول:
taiwan07519ad
th58nv64d4ctg00
برای منم این هست ولی نمیدونم توی گوگل چی بزنم تا بتونم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن اگر امکان داره بگید باید داخل سرچ گوگل دقیقا چی بنویسیم ممنون
سلام
من یه اتباه کردم تو اتصال پورت جلویی کیس به ماردبرود (به جای مشکی سبز سفید قرمز - قرمز سفید سبز مشکی رو متصل کردم) خوب حدس میزنم(99.9%)فلشم مشکل سخت افزاری پیدا کرده
تو رو خدا راهنماییم کنید اطلاعات پایان نامم توشه دارم دق میکنم و البته در صورت عدم بازیابی بیچاره میشم!!!!!!!!
راهنماییم کنید چیکارکنم
ممنون
فکر نمی کنم امیدی به فلش شما باشه.
اما بازیابی اطلاعات در اکثر موارد(حتی سوختگی) امکان پذیره، اما هزینه اش زیاده
سلام
منم يه فلش hp 4 gig دارم كه اصلا به هيچ صراطي مستقيم نيست هيچ جوري با هيچ نرم افزاري نتنوستم فرمتش كنم
نميشه اطلاعات توش نوشت write protected ميده
فلشم هم جوريه كه پرسيه نميشه بازش كرد
چيكارش ميتونم بكنم دوستان؟
درست شد دوستان....:46:
بالاخره با اين نرم افزار جواب داد
مرس از همه x:
دوستان رم سوخته micro sd رو چطوری میشه تعمیرش کرد؟ یا اطلاعاتشو برگردوند؟
سلام دوستان من یه فلش 4G transcend دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم سعی میکنه بالا بیاد ولی نمیتونه چراغش روشن میشه تو device manager به عنوان یک قطعه ناشناخته شناسایی میشه میشه کمکم کنید
با نرم افزار هایی که گذاشتین امتحان کردم
من یه فلش کینگ مکس دارم که وقتی به سیستم وصلش میکنم
بعد از چند ثانیه قطع میشه انگار از سیستم جداش کرده باشی باز دوباره وصل میشه
و همین طوری قطع و وصل میشه نمی دونم مشکلش چیه ؟
کسی می تونه کمک کنه ؟
با سلام مجدد حضور اساتید و دوستان محترم .شاید به اگهی هایی که برای فروش یک cd شامل نرم افزارهای تعمیر فلش مموری زیاد برخورد کردین . من بارها از فروم های مختلف ایرانی و خارجی نرم افزارهای مفیدی ذر ای رابطه دانلود کردم ولی این cd هیچ فایده ای که نداشت بلکه نصف مطالب و نرم افزارهایی که خودم توی ارشیوم داشتم نمیشد. فکر میکنم بشه احساسمو پس از دیدن مجموعه مذکور بفهمین. در هر حال برای رفاه دوستان گرامی و برای جلوگیری از متضرر شدن سایرین و زیادی پول به جیب زدن بعضی سایتهایی که فکر میکنند هیچکس هیچی حالیش نیست و همه باید کلی حق عضویت بدن تا مطالب دست هزارم اونها رو بخونن و دانلود کنن....تصمیم دارم این مجموعه رو در اختیار دوستان بذارم و یکی از اولین گزینه های انتخابی من این ساته چون به وقتش یکی از چند موردی بوده که در این مورد بدردم خورده .
البته چون بنده ساکن شهرستان و اینترنت پرسرعت انچنانی ندارم لذا اگه کسی از مدیران سایت بتونه بهم یه پیام خصوصی بده و من شماره یا هرچیزی لازم باشه بهش میدم تا بتونم یه کپی از این لوح رو بهش برسونم .
دوستان فلش کيگ مکس 8 گيگا بايت من هم همين طوري شده ، انگار وصل ميشه و بعد دوباره قطع ميشهنقل قول:
اومدم با نرم فزارهاي SK6211_20090828.exe دوباره فلشش کنم ولي اين برنامه هم نميشناسش
انگار اصلا فلشي بهش وصل نشده
آيا به جز گارانتي راه ديگه براي برطرف کردن اين مشکل نيست ؟؟؟؟
ممنون از راهنماييتون
اینم لینک یه برنامه نسبتا جامع تقدیم به شما دوستان عزیز
دوستان، یک فلش 2 گیگ pqi دارم که دیگه کار نمیکنه، وصل که میکنی به کامپیوتر اول این ارور رو میده:
و به صورت removable disk تو my computer میاد، اما میخوای بازش کنی این ارور رو میده:
= = =
فرمتش هم نمیشه کرد، همین پیغام بالا رو میده.
چیکار کنم؟
سلام
منم یه فلاش 16gb kingmax دارم فرمت نمیشه اگه میشه نرم افزارشو قرار بدید.
ريكاوري USB فلش مموري هاي سيليكون پاور اين نرم افزار را مي توان يك معجزه گر به تمام معنا براي فلاش هاي سوخته پاور سيليكون به حساب آورد چونكه فلشهايي كه با تمامي نرم افزار هاي موجود برگردانده نشده بودن و پيغامهاي مختلف خطا مانند NO DEVISE DETECTED -- NO MEDIA RECOGNIZE ---- INSERT A DISK IN DRIVE ---- THERE IS NO DISK IN DRIVE با اين نرم افزار فوق العاده بازگرداني ميشوند .
البته يك شرط اساسي براي بازگرداني وجود دارد كه حتما بايد بعد از اتصال فلش به يو اس بي كامپيوتر آنرا شناسايي كند بقيه كار را به عهده اين اعجوبه بگذاريد .
دارنده گان ساير انواع فلش كه نتوانسته اند از بقيه نرم افزارها جواب بگيرن 100 درصد توصيه مي كنم شانس خودشان را امتحان كنن.اميدوارم بتواند كمكتان كند خيلي قوي است .
اين را هم مي نويسم تا در زمان جستجو بقيه هم بتوانند اينجا را پيدا كنند
silicon power recovery -- تعمير و ريكاوري فلش مموري سيليكون پاور
دانلود ميشه ولي موقع استراكت شدن خطا ميده و يكي از دو فايل خراب شده!!
سلام دوستان بزرگوار من دو تا فلش دیتا تراول کینگستون 8 و 32 گیگ دارم. که بجای 32 گیگ 100 مگابیت بیشتر ظرفیت ندارند . نرم افزار chipgnius مشخصات 32 گیگ را به صورت زیر نشان می دهذ. لطفا راهنمایی کنید چه نرم افزاری مشکل این فلش را حل می کند. با کمال تشکر و سپاس.
vid:1221
pid:3234
serial number:1000000000001d18
chip vender:micav{???}
chip part - number:mxt 8208
شما اول باید با نرم افزار مخصوص فلش یک بار فرمت و low leve فرمت بکنیدنقل قول:
درست نشد فکر کنم باید فریم ویرشو آپدیت کنید اینم با یک نرم افزار مخصو.ص خود فلش است که با نرم افزار وصل میشه به اینترنت و آپدیت میکندش
مهرداد جان میشه در مورد فلش کردن و پیدا کردن فیرمور توضیح بدید؟ ممنون :11:نقل قول: