چه جالب ، هنوز هیچ کس به درخواست ها جواب نداده :27:.
چه جالب ، هنوز هیچ کس به درخواست ها جواب نداده :27:.
حالا که کسی جواب نمی ده .
پس این زیرنویس hitman 2007 کاملش اومد یا نه ؟؟
امیدوارم مدیران و بقبه همکاران محترم همکاری کنن. این وضع خوب نیست که اونجا توی تاپیک نامربوط اونقدر درخواست داشته باشیم و جواب بگیرن. این طرف در تاپیک مربوطه هم درخواست کمتر باشه و هم جوابی به درخواستها داده نشه.
والا اين مدير جماعت مثل اينکه کاملا خوابن!!!:31:
بابا اينجا هم کسي داره ناله ميکنه که زير نويس ميخوام!!!!:19::19:
دريغ از يك جواب.....
سلامنقل قول:
دوست عزیز
فکر می کنید مدیر جماعت باید چی کار کنند؟
خوب درخواست زیرنویس دادید
دوستانی هم هستند که در کار ارسال زیرنویس هستند
انها باید این درخواستها را بررسی کنند که اگر امکانش هست زیرنویسها را در تاپیک مورد نظر بذارند.
نقل قول:سلام
من فقط آپارتمان رو دارم :
کد:http://rapidshare.com/files/86592199/Appartement__L___1996_.rar
بسیار ممنوننقل قول:
فکر!!!! بايد فکر کنند.نقل قول:
بايد فکري به حال اين وضع بکنن... قديما که اينطوري بود... مدير نميومد تمام سوالا رو جواب بده!!! اما کاري ميکرد که کاربرا ترغيب بشن به جواب دادن....
حالا من زير نويسم رو که يکي از دوستان در تاپيک ديگه گذاشته بود و رفتم برداشتم.... ولي بقيه هيچ جوابي نگرفتن!!! و اين ناراحتم ميکنه...
ممنون از توجهتون
زیرنویس فیلم جنگهای چارلی ویلسون(یا یه چیزی تو این مایه ها!!)
ایا زیر نویس شده؟
کسی اون رو داره؟
کاشکی تو این فروم بزرگ کسی برای دلخوشی ما یه چیزی مینوشت در جوابمون
حالا هر چی مینوشت مهم نبود
سلام میشه لطفا زیرنویس فیلم Michael Clayton رو بگذارید نامزد اسکار هم شده و طرفدار زیاد داره.مرسی
عسل بانو! تو رو خدا آدرس این تاپیک رو توی صفحه اول تاپیک زیر نویسها بزارین تا کم کم این درخواستها رو به طور کامل از اونور بیاریم اینور. ممنون.
زیرنویس این دو تا فیلم رو کسی داره؟
wasabi
I'll Always Know What You Did Last Sumer
سلام. دوستان زير نويس هماهنگ اره 4 رو كسي داره ؟
نقل قول:
Saw IV
Saw.IV.UNRATED.DVDRipکد:http://artour.persiangig.com/other/saw%20IV.rar
کد:http://artour.persiangig.com/other/Saw.IV.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND.Persian.rar
من درخواست زیر نویس این 2 فیلم رو دارم:
The Game (1997
Butterfly Effect 2 (2006)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
با سلام خدمت دوستان . درخواست زیرنویس فارسی این فیلمها رو دارم ممنون میشم.
Big Nothing
Blades Of Glory
Breach
Bug
Flags Of Our Fathers
Ghost House
Grindhouse
Gruz 200
Harsh Time
High School Musical 2
Kiss Kiss Bang Bang
Knocked Up
Let's go to the prison
Living & Dying
Old School
Reno 911!: Miami
Rise Blood Hunte
Spirits
Stormbreaker
Tenacious D in The Pick of Destiny
The Descent
The Hoax
The lookout
The monster Squad
The prestige
The Slaughter
Thr3e
Wedding Wars
نقل قول:The Game 1997
کد:http://artour.persiangig.com/document/The%20Game%201997.rar
با سلام خدمت دوستان عزيزم
ببينيد فكر كنم وقت اون رسيده كه بجاي اينكه فقط از سايت هاي ديگه دانلود كنيم و اينجا بذاريم خودمون هم دست به كار بشيم و فيلم زيرنويس كنيم چون خيلي از فيلم ها اصلا زيرنويسشون توي نت نيست
من خودم فقط 50 تا فيلم بدون زيرنويس دارم كه هيچ كدوم رو پس از ساعت ها گشتن توي اكثر سايت هاي زيرنويس پيدا نكردم!
حالا ممكن يه عده بگن ما نمي تونيم فيلم زيرنويس كنيم زبانمون خوب نيست يا با برنامه زيرنويس نمي تونيم كار كنيم من مي خوام روشي رو بهتون بگم كه هر كسي كه فقط حروف انگليسي رو مي شناسه بدون هيچ برنامه اي فيلم زيرنويس كنه!
چطوري؟
الان مي گم:
كافيه اول از همه زيرنويس انگليسي فيلم مورد نظر با فرمت srtكه هماهنگ با فيلم هست رو از اينترنت بگيريد براي اين كار مي تونيد از سايت زير كمك بگيريد كه تقريبا از هر فيلم چند تا زيرنويس انگليسي داره كه حداقل يكيش با فيلم شما هماهنگه (تازه اگه بر فرض محال نبود هم امين جان كه طرز هماهنگ كردن فيلم رو آموزش دادن!)
اگه بازم نبود بگيد خودم واستون مي زارم!کد:http://divxstation.com/subtitles.asp
حالا بريم سر اصل مطلب، فرمت srt با برنامه notpad باز مي شه شما كافيه فقط عبارت هاي انگليسي رو ترجمه كنيد و بجاي عبارت انگليسي بنويسيد و بعد تغييرات رو save كنيد همين!
يك ديكشنري كه تو كامپيوترتون پيدا ميشه! تازه فيلم رو هم بطور همزمان ببينيد و ترجمه ساده تر ميشه!(البته حرفه اي يا مي تونن از برنامه subtitle work shop )استفاده كنن!
حالا ممكنه كه بعضي ديالوگا خيلي سخت باشه و نتونيد اونا رو ترجمه كنيدخوب اونا رو ترجمه نكنيد!
فايل نهايي تون رو بگذاريد اينجا و توضيح بدهيد بعضي ديالوگا ترجمه نشده ، پس ما ها چيكاره ايم!
اينطوري هم زبانتون خوب مي شه ! هم فيلم هاتون زيرنويس دار مي شه ! هم جايزه مي گيريد(10 عنوان فيلم، pm بديد !)و هم عده اي از دوستان از بركات ديدن فيلم با زيرنويس بهر مند مي شن ! هم اين تاپيك شهرت جهاني پيد مي كنه! هم ... باقيشو خودتون بگيد!
خوب اگه سئوالي داريد بپرسيد و اگه نداريد كارو شروع كنيد!
من خودم تو فيلم رو همين جوري زيرنويس كردم و تو تاپيك گذاشتم فيلم NightAt the museum رو هم در دست انجام دارم كه به محض اتمام مي زارم!
و آخرين نكته : اولش شايد سخت يا خسته كننده باشه ولي وقتي تموم مي شهيه احساس خوشكلي بهتون دست مي ده كه نگو!!!!!!!!!!!!!!
راستي كسي اين جا زيرنويس نذاره ها!!!!
بريد به صفحه دانلود زيرنويس و فايل هاتون رو اونجا بذاريد
ممنون از توجه تون!!!
بسيار ارزنده است .شما چه فيلمي را پيشنهاد مي كنيد؟ راستي NightAt the museum كه زيرنويس شده؟!!نقل قول:
عزیزم خانم یا آقای Lovelykid من این فکر شما رو از حدود 3 ماه پیش داشتم. یک حرکات محدودی هم در این رابطه انجام دادم. منتها ما باید یک نفر سرپرست کار درست و کار بلد و صد البته مهمتر از همه زبان بلد و فیلم بین (دقیقا الان فهمیدین کی رو میگم دیگه!!*) داشته باشیم که هم ما رو هماهنگ کنه و هم در کار زیرنویس کردن کمکمون کنه.
متاسفانه در حال حاضر ایشون (*) سرشون خیلی شلوغه . چون این بخش هم مدیر نداره دیگه اصلا به طور فجیعی سرشون شلوغ شده و بنده خدا فکر نکنم اصلا بتونن به این کارا برسن. اما حالا اگر در این راستا تیمی تشکیل دادین من هم 100% تا جایی که بتونم کمک میکنم.
راستی من یه زیر نویس نصفه کاره از فیلم Blood Diamond دارم.زیرنویسهایی که از این فیلم تو نت هست همش غلط غلوطه.
فکر نکنم که درست باشه اگر قرار باشه این بحث رو ادامه بدیم اینجا این کار رو انجام بدیم. پس یه تاپیک دیگه البته در صورت مساعدت (*).
پی نوشت:
(*) در عبارت بالا همون مژگان خانم یا Asalbanooیه خودمون هستن که دیگه خیلی تابلوئه دیگه. و من توی بوته زار ازشون قول همکاری گرفتم. اما خب امتحانات آخر ترم دانشگاهشون و بعدش هم سنگینی کار فروم و دیگر مسایلی که قبلا ذکر شد احتمالا هنوز اجازه عمل به قولشون رو بهشون نداده. اما فکر کنم در صورتی که این کار عملی بشه یکی از بهترین گروه های زیر نویس فارسی رو بتونیم تشکیل بدیم. ایشالا.
سلام
دوست عزیز lovelykid
برای این کار بایستی به این تاپیک مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه بنده با کل موضوع موافق هستم
فقط این جمله پیشنهادتون مبهم هست.
نقل قول:
! هم فيلم هاتون زيرنويس دار مي شه ! هم جايزه مي گيريد(10 عنوان فيلم، pm بديد !)
زیرنوس فیلم حلقه دو در ت موجود هست اما انگار حلقه 1 نیست
پس خواهشا the ring
راستی که این فیلم زیرنویس شده که لطفاً بذارید البته توی تاپیک دانلود زیرنویسنقل قول:
در ضمن هر فیلمی رو که داری و بدون زیرنویسه و اینترنت نیست رو میتونی شروع کنی ولی قبلش اسمشو بگو!
موفق باشی!:10:
درسته آقای * سرشون شلوغه اما اگه پایه ای خودمون دوتایی شروع کنیم احتمالا یه تعداد هم به ما اضافه می شن!نقل قول:
چند تا از فیلم های توپ بی زیرنویست رو بگو ، اگه منم داشتمش یکی رو با هم انتخاب و شروع به ترجمه می کنیم!
منتظره پیشنهادتون هستم!:27:
فقط این جمله پیشنهادتون مبهم هست.[/quote]
یه گروهی هست که بابت زیرنویس هر فیلم ، 10 عنوان فیلم جایزه می ده اگه تبلیغ نمی شه اسمشو و ایمیل شو بزارم !
تازه من خودم هم حاضرم به زیرنویس کنندگان جایزه بدم!:21:
سلام
زیر نویس برای فیلم Golden Compass وجود نداره؟؟؟؟؟
من زیرنویس Elizabet Golden age رو نتونستن با دی وی دی ریپ هماهنگ کنم اگه کسی قبلا زحمتشو کشیده بذاره اینجا ممنون می شم
یه گروهی هست که بابت زیرنویس هر فیلم ، 10 عنوان فیلم جایزه می ده اگه تبلیغ نمی شه اسمشو و ایمیل شو بزارم !نقل قول:
تازه من خودم هم حاضرم به زیرنویس کنندگان جایزه بدم!:21:[/QUOTE]
سلام
منظورم اینه که این کار را قبول ندارم..چون حالت بیزینس به خودش می گیره.
در ضمن لطفا در همان تاپیک ادامه بدهید.
دوتا از دوستان هستند که کار ترجمه زیرنویس را انجام می هند و در تاپیک ذکر شده فعالیت کرده اند.
سلام
خسته نباشید
واقعا دستتون درد نکنه
من دنبال زیر نویس فیلم A2Racer از سری فیلم هایFAST and FURIOUS می گردم هر چی هم سرچ کردم پیداش نکردم.ممنون می شم برام بزارید.
كسي زيرنويس The Brave One رو هماهنگ با DVDRIp XviD-NeDiVx نداره؟
سلام. لطفا زیرنویس این فیلمهارو برای من بزارید.
Two Weeks Notice
The Importance of Being Earnest
Bless The Child
house of sand and fog
سلام
لطفا اگر کسی زیر نویس فارسی The Gamers رو داره ، یا زیر نویس انگلیسی , ممنون میشم بذاره ، سال ساخت 2002
موفق باشید
قربون دستت Xbox360 عزیز :11:نقل قول:
یا حق
سلامنقل قول:
گشتم همین یکی رو پیدا کردم انشاا... که خوب باشه
توسط Galiver (تو سایتش نوشته بود که نام شخص رو بگیم ، من هم اسم دوستی که این زیرکد:http://www.farsisubtitle.com/download/uploads/THE%20BRAVE%20ONE.rar
نویس رو ایجاد کرده رو نوشتم ):11:
موفق باشید
سلام به همه ی دوستان عزیز
اگه میشه زیرنویس فیلم
the green mile رو برای من بذارید
البته به صورت srt
sub/idx رو دارم ولی هماهنگ نیست
ممنون
بابا تو رو خدا یکی این زیرنویس بروس توانمند (bruce Almighty) رو بذاره !
این فیلم زیرنویس شده و دی وی دیش موجوده!
زیرنویس فارسی اینارو با هر فرمتی بذارید ممنون میشم
Beautiful Creatures
The Dukes of Hazzard
Rise Blood Hunter
The Situation
Lucky You
I could never be Your Woman
Serendipity
Autumn in New York
Good Luck Chuck
Toolbox Murder
Shade