سلام مهدی جان
اینم لبست قیمتها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام مهدی جان
اینم لبست قیمتها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به می بینم که تاپیک خوابیده!!!!!
هدف ام از زدن این پست این بود تا تاپیک رو بالا بیارام
کسی نبود جوابمو بده؟؟؟نقل قول:
داداش ما گیمر نیستیم
برا همین نمیتونم جوابتو بدم.:5:
سلام دوستان..
طرح تابستانه ی حسابگر
قراره بترکونه
هم قیمتها رو پایین آورده هم سرویس هاش گسترده تر شده و برای هر سلیقه ایی یه سرویس دلخواه وجود داره
منتظر باشید...
صبا چه مدت سرویس در کرمانشاه راه اندازی کرده و کیفیتش چطوره ؟
داتکه پسر داتک :10:نقل قول:
100000000با
برای بازی آنلاین صبانت بگیرم یا داتک؟
ماله اینه که صبانت حسابی حالشو گرفته:5:نقل قول:
صبا من یه 6 7 ماهی هست که مشترکشمنقل قول:
کیفیتشم تکه تو این شهر
مرسی خدا عجت بده بالاخره یکی جواب مارو دادنقل قول:
هر وقت به سن تکلیف رسیدم سر نماز دعات می کنم!!!:31::10::10:
من امروز خونه ی عمم که صبا نت دارن وصل شدم واقعا افتضا بود زود زود قطع می کرد و سرعتش بین 3 تا 6 بود
هرکی صبانت بگیره واقعا ضرر
کرده
یه سوال دیگه میشه حساب رو از حسابگر بگیرم ولی خودم مودمشو از بیرون بگیرم؟یعنی مودمو از شرکت نگیرم
(زور داره مودمی رو که با 40 تومن می شه خرید 55تومن بخریش)
عزیز مگه من صبا ندارم اصلا قطعی نداره . حتی 1 بار سرعتشم عالیه من با 55 کیلو بایت دانلود میکنمنقل قول:
اون حسابگر بوده احتمالا
لطفا یکی به من از کرمانشاهیان عزیز جواب بده؟
من دو اشتراک از صبانت دارم. یکی در خیابان سعدی ویکی هم در چهار راه نو بهار. سرعت دانلود هر دو اشتراک (پلن 128 هستن) تا 30 - 40 روز پیش بیت 55 تا 60 کیلوبات در ثانیه بود اما حالا بین 12 تا 20 متغییر هستند. می خوام بدونم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه؟ جالب اینجاست که برای هردو تا 20 ثانایه اول دانلود سرعتها روی 58 ثابت هستند اما پس از این مدت نزول می کنند. پس وقت با سایت هایی مثل speedtest.net که فقط سرعت چند ثانیه اول را اندازه گیری می کنند سرعتی بالای 400 کیلوبیت را نشان می دهد اما سرعت واقعی را که با سایتهایی مثل 2wire.com اندازه می گیرم 110 تا 150 کیلوبیت هستش!!!! کسی این مشکل من را اینجا تجربه کرده؟ مودم ها هم یکی هاوایی و دیگری d-link هستش اما سرعتها با هم هیچ فرقی نمی کنه.
نمی دونم من گفتم شاید مشکل از پیز دیگه ای باشه ولی گفت که به چند تا از دوستاشم که صبا نت دارن زنگ زده اونا هم ایم مشکل رو داشتم!!!!نقل قول:
شاید مربوط به مرکز مخابراتشونه؟؟؟
مرکز مخابرات شما چیه؟
هیچ کی اینجا حسابگر نداره بیاد توضیح بده ببینیم حسابگر بگیرم یا صبا
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا می خوام برم بگیرم
چی کار کنم؟
تو این همه صفحه که بحث کردیم تا حالا خودت باید به نتیجه رسیده باشی که کدوم بهتره
کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟///
نقل قول:
لطفا یکی به من از کرمانشاهیان عزیز جواب بده؟
من دو اشتراک از صبانت دارم. یکی در خیابان سعدی ویکی هم در چهار راه نو بهار. سرعت دانلود هر دو اشتراک (پلن 128 هستن) تا 30 - 40 روز پیش بیت 55 تا 60 کیلوبات در ثانیه بود اما حالا بین 12 تا 20 متغییر هستند. می خوام بدونم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه؟ جالب اینجاست که برای هردو تا 20 ثانایه اول دانلود سرعتها روی 58 ثابت هستند اما پس از این مدت نزول می کنند. پس وقت با سایت هایی مثل speedtest.net که فقط سرعت چند ثانیه اول را اندازه گیری می کنند سرعتی بالای 400 کیلوبیت را نشان می دهد اما سرعت واقعی را که با سایتهایی مثل 2wire.com اندازه می گیرم 110 تا 150 کیلوبیت هستش!!!! کسی این مشکل من را اینجا تجربه کرده؟ مودم ها هم یکی هاوایی و دیگری d-link هستش اما سرعتها با هم هیچ فرقی نمی کنه.
امام خمینینقل قول:
صبا نت تا حدود1 ماه پیش همه سرویساش 512 بودن . یعنی شما 128 میگرفتی ولی با سرعت 55 تا 65دانلود میکردینقل قول:
ولی سرعت قانونی دانلود سرویس 128 کیلو بایت چیزی حدود 16 هست.
صبا 1 ماهی میشه که سرعت هارو واقعی کرده ولی بازم با این حال سرعت دانلود خوبی داره نسبت به باقی شرکت ها
ولی سرعت شبانه همون مثل قبله
در طرح تابستانه حسابگر سرويس حجمي با سرعت 512 كيلو و با ترافيك 2.5 گيك مبلغ 12500 تومان سرعت و دانلود 55 تا 60 كيلو بايت است كه خيلي بهتر از سرويس فعلي صبا نت و با همان قيمت صبا نت است . و معادل 4 برابر سرعت فعلي صبا نت ميباشد.
سرويس 64 نامحدود 3 ماهه خانگي 29700 تومان (ماهيانه 9900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .
سرويس 128نامحدود 3 ماهه خانگي 59700تومان (ماهيانه 19900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .
شما خودتم از حسابگر سرویس میگیری؟نقل قول:
512 حجمی حسابگر را دارم
سرعت دانلود چه طوره ؟ قطعی داره ؟نقل قول:
میتونی وقتی داری دانلود میکنی یه عکس بگیری بزاری اینجا؟
دوستان آدرس حسابگر رو میشه اینجا بذارین ؟
3 راه شریعتی . پاساژ سریری طبقه 3نقل قول:
ممنونم.
دکمه تشکر نداره اینجا!
با عرض سلام به همگی ....
میزان زمانی که بعد از واریز پول به حساب شرکت حسابگر تا کانکت شدن به اینترنت از طریق سرویس حجمی ( از مرکز مخابراتی ظفر) چند روز میباشد ؟
لطف بفرمایید و اگر اطلاعاتی دارید به بنده کمک بکنبد .
حداکثر 48 ساعت طول میکشه عزیزنقل قول:
من دیروز رفته بودم حسابگر میگفت خیلی بترکه 3 روزه فعال میشه.
تو طرح جدیدش سرویس حجمی هم داره ولی بدیش اینجاست که 3 هزار تومن عوارض و 6% مالیات و... به همه اضافه میکنن.
بچه ها مودم دسته دوم اگه بگیرم پشیمون نمیشم؟
شما کسی رو سراغ دارین که نصب و راه اندازیشو کمتر حساب کنه؟ (حسابگر 15 $ میگیره!)
اون 3هزار + 6% رو همه جا میگیرن
اون ماله دولته نمیتونی ندیش :دی
مودم دسته دوم هم اگه بگیری پنجاه پنجاس
مودم رو خودتونم میتونید نصب کنید. اگه با پرت لن وصلش کنید. درایور هم نمیخواد . فقط یه سری تنظیمات
us robotics 9112 با 1 پرت lan و 1 پرت usb قیمتش 45 تومنه کرمانشاه
تک پورت لن هم هست D LINK 520T
این آبونمان روی قبض تلفن میاد یا به شرکت باید پرداخت کنیم؟
و اینکه میگن با افزایش پهنای باند آبونمان هم بیشتر میشه درسته؟
باید به شرکت بدی
در مورد سوال دوم...
کی همچین چیزی گفته؟ ربطشون به هم چیه؟!!!
خودم هم تعجب کردم ولی بعضی ها میگفتن!
Adsl2+ چه مزیتهایی داره؟ قیمتش 52 تومن.
+adsl2 تو کشورهای دیگه مزایای زیادی داره
ولی تو ایران اگه فاصله ات از مرکز مخابراتی بیشتر از 5کیلومتر باشه مودم Adsl عادی نمیتونه ساپورت کنه و باید از Adsl2 استفاده کنی
یعنی اصلا رو سرعت تاثیری نداره؟
در مورد فاصله از مرکز هم من جایی خوندم 1500 متر! حالا دقیقا کدومش درسته؟
خودت حساب کن...
مثلآ الهیه تا میدان نفت چقد فاصله داره؟
اگه 1500 بود که همه باید +adsl2 میگرفتن
مطمئن باش همون 5کیلومتره
مرسی ازت!
سوال بعدی:دی:
تو این شهر جایی هست که مودم رو اجاره بده؟؟
خواهش :ایکس
حسابگر که اگه 6ماهه بگیری مودم امانی میده
صبا هم اگه 3ماهه بگیری
در مورد مهران هم چیزی نمیدونم
ولی مودم رو گرون میفروشن
مثلا saba مودم TP link 8811 رو میده 48 که میتونی تو بازار 43 یا کمترم بخری
من امروز رفتم صبا نت شارژ کردم
قیمت رو برده بالا
2 گیگ 128 شده 16 تومن!!