اينم يه عكس ديگه كه رنگيش كردم .... فقط دوستان مي خواين عكس بگداريد عكسي انتخاب كنيد كه كيفيت خوب و جزئيات كمتر داشته باشه كه تا تموم بشه پدر محترم هزار بار جلوي چشممون نياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اينم يه عكس ديگه كه رنگيش كردم .... فقط دوستان مي خواين عكس بگداريد عكسي انتخاب كنيد كه كيفيت خوب و جزئيات كمتر داشته باشه كه تا تموم بشه پدر محترم هزار بار جلوي چشممون نياد
pishy جان سلام
معلومه وقت گذاشتی براش . فـــــقـــــط پوست صورت البته به نظر من طبیعی در نیومده . شاید هم طبیعی باشه .
احتمالات : هوا سرده و پوست صورتش گل انداخته ( سرخ شده ) شاید هم کتک خورده :biggrin: :biggrin:
در کل قشنگ شده ;)
قربانت : شاهین کینگ :king:
سلام
یکی از دوستان از بنده سوال داشتن که چطور میتونم فقط قسمتی از یک عکس رنگی رو سیاه وسفید کنم . خواست که نامی هم ازش نبرم ;)
پاسخ این سوال بسیار ساده هست .
شما ابتداء رنگ مشکی رو انتخاب کنین . سپس یک براش مناسب و دلخواه هم بر گزینید .
MODE قلم رو بزارین روی COLOR . ( مطابق شکل زیر )
حالا هر قسمت از عکس رنگی رو که دوست داری سیاه و سفیدش کن ( با براش )
قربانتان : شاهین کینگ :king:
یه روش دیگه هم هست .... بگم بد نیست
با استفاده از ابزار sponge tool
بصورت تصویری هم توضیح دادم =====> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
برا ی نصب فتوشاب 8 که اغلب سریال رو قبول نمی کنه از روش زیر استفاده کنید!
در ستاب ویندوز یا کامپیوتر تاریخ را زیر سال 1999کنید
گفتم شاید به دردتون خورد
قربون همتون
به تاپیگم سری بزنید و منو از تنهایی در رارید
قسمت بازی های کامپیوتری :بازیpes5 samann
ممنون اما فکر نکنم که اینجا جاش باشه !نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
منم روش کار می کنم بعد از یه هفته می ذارم همین جا چون امتحان دارم نمی تونم زیاد روش کار کنم از عکس ها هم ممنون
چقد اينجا سوت و كور شده ....
اينم از اين
البته چند دقيقه بيشتر روش كار نكردم :puke:
هيشكي نيست كارشو بذاره ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط saye
سلام
saye جان تشکر . خیلی وقته که کسی به اینجا سر نمیزنه . من حواسم بهش بود می خواستم بزارم تابستون فعالش کنم . :blink:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
با وجود کیفیت پایین عکس سیاه و سفید بازم خوب درستش کردی فقط شدت رنگ در بعضی از قسمتها زیاد شده .
دستت درد نکنه .
همین که این یه تکونی به این تاپیک دادی خودش کلیه ;) ;) ;) :)
قربانت : شاهین کینگ
سلام
اره خودمم میدونم زیاد جالب نشده
اصلا خودم نگاش میکنم خندم میگیره
حالا بعدا درستش میکنم...
سلام شاهين جان.من يكي از اين عكس ها رو رنگي كردم ميخواستم بدونم كه فقط يكي كافيه يا همشو بايد رنگي كنيم. ممنون...................
اينم يكي از اونا كه رنگي كردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش رنگهاي اضافي رو از سفيدي چشمش پاك مي كردي ...
سلام
1- دور سر ( لبه موها ) رنگ پریدگی داره . احتمالا زمانی که خواستین اضافات رنگ سبز بکگراند رو پاک کنین اون شکلی شده .
2- خوب چشم رو هم دوست عزیزمون اشاره کردن . می بایست سفیدیش رو از رنگ پاک می کردین .
3- روی چونه طرف مقداری رنگ ابی دیده میشه .
4- رنگ سبز بکگراند هم تنده . اگر از یک رنگ ملایمتر یا همین سبز کمرنگ تر استفاده می کردین بهتر بود .
5- مقداری از رنگ بکگراند هم روی لبه دوزی تی شرت اومده ( رفتیم تو عالم خیاطی ) . :biggrin:
یه خورده ریزه کاری هم داره که بیخیال اونا می شیم .
موفق باشی عزیز ;)
شاهين جان سلام.
بدليل زيادي جديد بودن عضويتم( هنوز خشك نشده) ، بلد نيستم عكسهاي edit شده رو بزارم رو سايت.
لطفا كمكم كنيد.
[B]
سلام دوست عزیز
سایت واسه آپلود عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی بود این ID من hossein_hssn
سلامنقل قول:
شاهين جان سلام.
بدليل زيادي جديد بودن عضويتم( هنوز خشك نشده) ، بلد نيستم عكسهاي edit شده رو بزارم رو سايت.
لطفا كمكم كنيد.
[i m g ] image address[ / i m g ]بدون فاصله!
نقل قول:
نوشته شده توسط *meisam*
سلام
قرار بود ما از عکسهای سیاه و سفیدی که تو پستهای قبلی گذاشته شده استفاده کنیم .
قربانت : شاهین
اينم مال من
خوب بيــــــــــــــــد؟
سلام
1- رنگ پوست صورت قرمز شده . اگر سعی کنین رو به زرد بره، البته خیلی کم بهتره .
2- کنار کادر سمت راست . رنگ قرمز تندی دیه میشه .( روی موها ) .
3- انتهای تار مویی که روی صورت افتاده مشکی شده . شایدم رنگ نشده .
4- اطراف لب لکهای مشکی دیده میشه که باز هم تصور می کنم رنگ نشده .
5- اینطور به نظر می رسه که سفیدی چشم به ابی بسیار کمرنگ تبدیل شده . ( مطمعن نیستم باید بردش زیر ذره بین )
6- بین شال و لباسش یه منطقه بی رنگ دیده میشه . که می بایست با رنگ لباس یکی بشه .
قربانت : شاهین
دوستان سلام
از این پس فقط رو ی این عکس کار می کنیم . ( عجله نکنین . با دقت و حوصله ) .
قــــــربان شــــــما : شــــــاهین :king:
اين كار من!
رنگي كردن عكس در 20 دقيقه!
الفین سلام
1- اگر نتیجه کار رو با همون سایز بزارین بهتره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------
با توجه به اینکه توی بیست دقیقه درست شده .
----------------------------------------------------
2- از اینجا که من می بینم . رنگ پوست یه خورده سبز شده .
3- ماتی کل صورت چشم رو آزار میده . ( یه خورده شفاف بشه بهتره )
4- رنگ قرمزی که به توپ دادین خیلی تند و غیر طبیعی شده . و البته یه خورده هم از کناره ها زده بیرون .
5- اگر لبها رو روشن کنی و بعد یه قرمز بسیار کمرنگ بهش بدی عالی میشه .
6- روی کراوات می شد بیشتر کار کرد . الان مشخصه که فقط یک رنگ به کل کراوات داده شده اگه رنگها از هم دیگه مجزا بشه قشنگتر در میاد .
7- هفت دیگه نداره ---------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================================
دوستان لطف کنین نتیجه کار رو با همون سایز اصلیش بزارین تا ظرایف کار مشخص تر بشه .
نکته : حتما به صورت لینک
قربان شما : شاهین کینگ
اشتباه نكنيد اين عكس از اول رنگي نبوده دستهاي هنرمنده من اينجوريش كرده ( بابا خاكي! متواضع! چوب كاري!) :blush:
سلام.
چطوره؟
.............
Silver
دوست گرامی سلام
ببخشید که دیر جواب می دم .
1- رنگی رو که برای پوست انتخاب کردین خوبه اما می بایست بعضی از قسمتهای پوست رو با استفاده از ابزار Dodge روشن می کردین تا لکهای که با پاشیدن رنگ چشم رو آزار میده از بین بره .
2- به نظر می رسه سعی کردین برق صورت رو از بین ببرین . ( یا اتفاقی از بین رفته ) . به هر حال جای تقدیر داره .
3- رنگ مو طبیعی در نیومده - اگه چند تا عکس با موهای بلوند که در فضای بسته گرفته شده نگاه کنین به رنگ و بالانس مناسبی دست پیدا خواهید کرد .
4- یادتون رفته رگه های مشکی توپ رو از رنگ پاشیده شده به سطح پاک کنین . اگر پاک می کردین جلوه طبیعی تری به کار می داد .
5- رنگ قرمز لبها هم یه خورده تند شده ( یه خورده )
6- سلامتی شما ...........
قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehr_ir
سلام گرامی
1- رنگ مو نسبت به رنگ آمیزی های دیگران بهتر شده .
2- چشم خیلی روشن شده - نمیدونم به چه علت این شکلی شده حتما روشنش کردین تا رنگ پذیر تر بشه . ( لطفا خودتون بیایین و توضیح بدین )
3- پوست رو هم خیلی روشن کردین . میشه درستش کرد اگر با استفاده از ابزار Bur n یه خورده سایه هم به بعضی از نقاط صورت اضافه کنین بهتر میشه .
4- رنگ سبز کراوات رو کم رنگ ترش کنین بهتره .
5- زیر بغل - فاصله بین بازو و پهلو یه نقطه کوچیک هست که خوب پاک نشده . رنگ پاشیده شده بر پیراهن اونجا دیده میشه .
6- به نظر میاد قسمتی از توپ رو که در سایه قرار داره رو چند بار رنگ زدین یا از یک حالت رنگ آمیزی دیگر استفاده کردین . حتما برای اینکه رنگ خوب بر سطحش بشینه
این کار با عث شده اون قسمت از توپ غیر طبیعی بشه ( البته رنگش ) .
7- اوه داشت یادم می رفت ........ ابروی سمت راست ( از دید ما ) رنگ تندی داره با استفاده از ابزار Dodge یه چند تا کلیک روش بکنی درست میشه .
8 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت : شاهین کینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شاهین کینگ عزیز ...
همین اولش بگم ممنون از اینکه کار بچه ها همینطور منو بادقت نگاه میکنی و آنالیز می کنی .
من چندتا ایرادی که از کارم گرفتی رو قبول دارم چندتا رو هم قبول ندارم (البته با عرض معذرت)
در مورد توپ درست گفتی من اونو دو بار رنگ کردم اصلا" یادم رفت اون قسمتی که سیاه شده رو درست کنم.
ولی در مورد چشمها و ابرو با تو موافق نیستم ...البته در مورد چشمها درست متوجه منظورت نشدم.(خوبه یا بده)
اما در کل ازت ممنونم که برای کار بچه ها وقت می ذاری.
شاهين جان
در مورد رنگ پوست درست متوجه منظورتون نشدم چون پوست صورت چندين ساعت كار برده و حداقل 4 لايه روش كار شده .... حالا شايد باز به حد كافي نبوده ..... بله برق صورت و دستها رو از بين بردم چون يه حالت غير طبيعي به پوست مي داد( راستي چطور ممكنه اين قضيه اتفاقي باشه؟ :پي )
در مورد توپ كاملا حق با شماست كمي بيدقتي كردم
اما رنگ لبها رو قبول ندارم چون منم بچه بودم لبهام خيلي قرمزتر از اين بود! : دي
از توجه و وقتي كه براي بررسي گذاشتين ممنون
بخشيد هر كاري ميكنم عكس رو توي صفحه نمياره.
چيكار كنم؟
دوست عزیز شما باید عکس رو یه جا آپلود کنین بعد لینکش رو بزارین
شاهين جان كجا اپلودش كنم؟
آخه من تازه واردم .(با ما به از اين باش)
سلام عزیز
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد سایت که شدی کلید Browse رو بزن و عکس مورد نظر رو از هاردت انتخاب کن و بعد OK .
سپس کلید Host Image رو بزن عملیات اپلود شروع میشه .
بعد از پایان آپلود . چند تا لینک اون پایین صفحه به شما میده . شما لینک Img رو کپی کن و تو پستت بزار . همین
سلام
شاهين جان مسرانه منتظر نظرت هستم .
قوربانت ! سرخوش
دوست عزیز سلام
فقط نظر شخصیه
1- رنگ پوست خوب نشده - تیره شده یه خورده قرمز یا زرد بسیار کمرنگ بهش بدی ( باز هم میگم خیلی کم ) خیلی خوب میشه . می خواهیم حالت طبیعی پوست در بیاد دیگه درسته ؟
شما یه کاری بکن چند تا عکس رنگی از چهره رو که تو فضای بسته مثل همین عکس گرفته شده رو کنارش بزار البته هنگام رنگی کردن تو برنامه فتوشاپ . بهتر به نتیجه میرسی . ;)
2- رنگ لب هم تنده و هم تیره اول با ابزار Dodge یه خورده روشنش کن بعد یه قرمز سر حال بهش بزن .
3- دور شال یه لک های سفید رنگی دیده میشه اونا رو هم بر طرفش کن .
دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشه :rolleye:
خیلی بی رنگه
خيلي ممنون آقا شاهين من واقعا افتخار مي كنم كه با شما استادان همنشين شدم :)نقل قول:
نوشته شده توسط Shahin king