ايجاد تصوير خورشيد با استفاده از افكت شاين
ايجاد تصوير خورشيد با استفاده از افكت شاين
سلام خدمت دوستا ن
امروز ميخواهم افكت كاربردي و زيباي شاين رو توضيح بدم
این خورشیدی که در تصویر بالا میبینید با این افکت ساخته شده و قابلیت حرکت را هم دارد وجالب است که بدانید حتی از لای برگهای درخت هم رد خواهد شد بدون اینکه تصویر برگ را بپوشاند
اين افكت رو ميتونيد از آدرس زير دانلود كني
کد:
http://www.trapcode.com/download/Shine106Installer.exe
بعد از دانلود آنرا از حالت فشرده خارج وسپس آنرا در مسير برنامه پريمیر در پوشه پلاگين نصب نماييد
به اينصورت
D:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro 2.0\Plug-ins\en_US
سپس بعد از نصب برنامه پریمیر را باز كنيد وافکت را اعمال کنید سپس از پنجره افکت کنترل وارد تنظیمات افکت شوید وبروی گزینه ای شبیه مربع کلیک کنید ودر سپس پسورد و كي را وارد نماييد
pas:Hossein_nasa62
key:AFT3-WACT-FCP5
تا ا ز حالت آزمايشي خارج شود
سپس طبق عكس تمام مراحل را انجام دهيد تا بهترين حالت پياده شود
نكته:از افكت شاين براي نوشته و متن ها هم استفاده ميشود اول هر تيتيراژ تلوزيوني هميشه خواهيد ديد فقط برا ي نوشته بايد تيك كنارuse mask را بردرايد تا از قابليت ديگر شاين هم بتوانيد استفاده نماييد
این هم یک نمونه
شما ميتوانيد با دادن تحرك به شاين جلوه ي زيبايي خلق نماييد
براي تحرك بايد با source point استفاده نماييد
از اين افكت براي ايجادتصاوير رويايي هم ميتوان استفاده كرد
دوستان به علت تفکیک شدن این برنامه از سایر برنامه ها در این تاپیک فقط آموزش های خودتون مربوط به این برنامه قرار بدید واز زدن پست های سوالی پرهیز کنید
موفق باشید
قرار دادن تصوير بروي تصوير ديگر
قرار دادن تصوير بروي تصوير ديگر
با سلام
برا ي قرار دادن تصوير بروي تصويري ديگر مثلا يك خط يا يك فيلم ابتدا طبق تصوير
در قسمت شماره 1 عكسي از خط يا هر شكل ديگر را با درگ كردن در تايم لاين قرار مي دهيم (طبق شكل در قسمت شماره 2قرار مي دهيم )
نكته :اين تصوير بايد حتما بايد روي تصوير پاييني قرار گير
نكته :عكس خط يا شي مورد نظر بايد در فتوشاپ لايه بك گراندش حذف شود وگرنه در پريمير كل تصوير كاملا پوشيده خواهد شد
وسپس بايد بروي عكس يا فيلم واردشده (قسمت نمايش داده شده با شماره 2) كليك كرده و سپس مشاهده خواهيد كرد كه در پنجره نمايش فيلم شي مورد نظر به حالت انتخاب در آمده است وشما مي توانيد موقيت شي را جابه جا نماييد
پس شما با رفتن به قسمت motion در پنجره افكت كنترل مي توانيد با فعال كردن scale تمام حركات داده شده به شي مورد نظر را ثبت نماييد
دوستان سوالاتشون رو در اينجا مطرح نكنند
موفق باشيد
بابا این آقای sp خیلی باحاله
آقا دمت گرم از موقعه ای که شما را شناختم بسیار خوشحالم چون مطمئن هستم هر سوالی داشته باشم حتی بیهوده جواب میدید من سمیمانه متشکرم دیروز کلی حال کردم با راهنمائی شما بلاخره استارت زدم تنها مانده خط و دایره که از فتو شاب باید بکشم وبگذارم روی تصویرم حالاباید کمی فتو شاپ را هم یاد بگیرم 2 تا سوال
1- اگر خواسته باشم مقدار تصویر را به صورا آهسته تماشا کنم و نه ا غلطک و نه بوسیله موس اتوماتیک صحنه را آهسته ببینم باید از چه گزیه یا گزینه های استفاده کنم ؟
2- آیا این امکان در پریمایر دارد تا صحنه انتخابی را فول در صفحه تماشا کرد مثل احضار کردن فیلم در مدیا پلیر وغیرم ؟
3- در خصوص فرمتهائی که شما گفتید اگر من بوسیله نرم افزارهای تبدیل فرمت این کار را بکنم تصویر خوب میشود؟
آقا دمت گرم باز از شما و مرامت سپاس گذارم :40::10::40:
آقا دمت گرم خیلی حال میدی شیرینی یزدی طلبت (باقلواو...
با سلام وخسته نباشید خدمت 1369
امیدوارم خوب وخوش سلامت باشید آقا از راهنمای شما متشکر کلی استفاده میکنم مجدد سوال
1- تغیراتی که روی فیلم انجام دادیم اگر خواستیم برروی نرم افزارهای دیگه تصویری مثل مدیا تماشا کنیم چطوری باید بجز محیط پریمایر باز کنیم ؟
2- من میخوام مثل شما که پیکان و مستطیلی که برروی تصویرتان کشیدیدبرروی فیلم بکشم وآن را مثل شما نشان بدهم چکار باید انجام بدهم ؟البته یکبار گفتید در فتو شاپ ولی رفتم وگیج شدم و...!!!
3- آیا تغییرات صورت گرفته به عنوان یک فایل تصویری ذخیره میشود یا در محیطی از پریمایر؟اگر اینطور باشد چگونه باید جداسازی کنیم تا در ویدئو سی دی یا ... تماشا کنیم ؟
باز از شما ودوستان دلسوز دیگر بسیار متشکرم دمتان گرم :40::10: