سلام
من گوشی k750 دارم که خواستم برنامه آکوستیک صدا رو روی گوشیم بریزم که مشکل ÷یدا کردم و گوشییم روشن نمشه لطفا منو راهنمیی کنید که چکار کنم مشکلم حل شه فایلهای مورد نیازمو بهم بگید متشکرم
Printable View
سلام
من گوشی k750 دارم که خواستم برنامه آکوستیک صدا رو روی گوشیم بریزم که مشکل ÷یدا کردم و گوشییم روشن نمشه لطفا منو راهنمیی کنید که چکار کنم مشکلم حل شه فایلهای مورد نیازمو بهم بگید متشکرم
سلام
دوست عزیز من پچ نصب کردم رویk750 با setool اما گشیمو وقتی روشن میکنم فقط صفحش روشن خاموش میشه. پچها مال خود k750 بود باتریم فول شارژ مراحلم درست رفتم چون قبلانم امتحان کرده بودم این راهارو درست جواب داده بود.لطف میکنین راه حلشو برام کامل توضیح بدین که برام جای سوالی باقی نمونه . ممنون میشم.
دوست عزیز اگه شما تمام آموزش های پست اول این تاپیک رو می خوندی به مشکل بر نمی خوردی .نقل قول:
احتمالا گوشیت چنج شده است.
با setool2lite107 کار می کنی دیگه.
اگه سریال اصلی است احتمالا موقعی که میخواستی درایور صدا رو بریزی مدل گوشی یادت رفته انتخاب کنی یا موقعی که این پیغام اومده
.DETCH CABLE FROM PHONE
REMOVE BATTERY FROM PHONE , THEN INSERT IT BACK
"THEN PRESS "READY
فک کردی ارور داده و گوشی رو جدا کردی و بیخیال نصب درایور شدی.
اگه اینجوری بود اول آموزش ها رو بخون بعد دوباره درایور رو رو گوشیت فلش کن انشا الله کارت درست میشه.
آموزش رو از این صفحه بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجوری نبود بیشتر بگو تا برو بچ کمکت کنن.
برای نصب پچ باید اون پچ هم مال گوشی باشه (K750) و هم برای فریمور گوشیت باشه.نقل قول:
دوباره پچ رو با setool انتخاب کن و وقتی پیغام نصب اومده YES رو بزن تا همون پچی که نصب کردی پاک بشه .
احتمالا کارت راه می افته.
2 باره سلام
عزیز.من چنتا پچ نظیر کارکردن بدون سیم کارت... ریختم این پچارو قبلانم ریخته بودم مشکلی نداشت گوشیمم چنج نیست فقط 3روز پیش دادم با بکس فلشش کردن خواستم 2 باره همون پچارو بریزم که انجوری شد.اون کاری که شما عرض کردیدو هم کردم ولی اثر نمیکنه.چیکار باید کرد. میشه خودم با setool فول فلشش کنم برگده به حالت اولش,چه شکلی؟ ممنون میشم توضیح بدین.
یه سوال: برای ریختن درایو دوربین باید write script رو بزنم یا flash رو ؟
باید flash رو بزنی.نقل قول:
لطف کنین کمکم کنین
من چنتا پچ نظیر کارکردن بدون سیم کارت...رویk750 ریختم این پچارو قبلانم ریخته بودم مشکلی نداشت گوشیمم چنج نیست فقط 3روز پیش دادم با بکس فلشش کردن باطریمم فول شارژ خواستم 2 باره همون پچارو بریزم که اینجوری شد.اون کاری که شما عرض کردیدو ((دوباره نصب کنم پچارو ولی yes بزنم تا پاکشن)) هم کردم ولی اثر نمیکنه.چیکار باید کرد. میشه خودم با setool فول فلشش کنم برگده به حالت اولش,چه شکلی؟ ممنون میشم توضیح بدین.
devil عزیز من این کارو کردم ولی بازم گوشیم قاطی کرد و دوربینش کار نکرد . فکر میکنی از چیه ؟
متشکرم از راهنمایی درست شما دستتون درد نکنه
آگه بری اینجا آموزش ها رو دانلود کنی موفق میشی (برای فول فلش) اولین پست ها آموزش ها رو دارهنقل قول:
از گوشیت log بگیر و بذار اینجا.
هلپ می ***لطف کنین کمکم کنین
من چنتا پچ نظیر کارکردن بدون سیم کارت...رویk750 ریختم این پچارو قبلانم ریخته بودم مشکلی نداشت گوشیمم چنج نیست فقط 3روز پیش دادم با بکس فلشش کردن باطریمم فول شارژ خواستم 2 باره همون پچارو بریزم که اینجوری شد.اون کاری که شما عرض کردیدو ((دوباره نصب کنم پچارو ولی yes بزنم تا پاکشن)) هم کردم ولی اثر نمیکنه.چیکار باید کرد. میشه خودم با setool فول فلشش کنم برگده به حالت اولش,چه شکلی؟ ممنون میشم توضیح بدین.
خیلی خیلی ممنون عزیز
مگه آموزش ها رو دانلود نکردی توهمون به خوبی توضیح دادهنقل قول:
بگو ببینم که چه جوری فلش زدی چون باید ابتدا فولدر ifs بعد داخل فولدر ifs یه فولدر دیگه درست کنی به نام settings بعد داخلش camera بعد داخل این درایور دوربین تو که با این نام هست camdriver0.dat رو توش کپی کنی
پس از ساختن چنین شکلی باید باشه
ifs\settings\camera\camdriver0.dat
سپس فولدر ifs را انتخاب کرده بعد راست کلیک کرده و بعد send to و بعد compressed ziped رو بزن تا تبدیل به فایل zip بشه بعد رو گوشیت فلش کن .
من پیشنهاد میکنم درایور دوربین نریز زیاد فرقی نمیکنه.
من هم همین کارو کردم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده .
سلام
میشه کدهای دانلود fs و maine EU برای K750 اینجا بزارین سایت TOPSE تا نصف اینارو میده بعد قطع میشه عضوشم شدم ولی باز همین شکلیه میشه کدهای معتبر که امروز بشه ازش دانلود کرد بزارین ممنمون میشم
کیفیت نداره یا اینکه نمی تونی عکس بگیرینقل قول:
نظر من اینکه درایور دوربین نریز زیاد فرقی نمی کنه
سلام اگه ممکنه لطف کنید جواب این 2 تا سوال منو بدید ممنون میشم.
اول اینکه من گوشیمو تبدیل کردم به w800-r1bc002.حالا چطوری میتونم تبدیلش کنم به w800-r1bd001 ؟ یعنی در واقع ورژن فرمور رو عوض کنم؟
دوم اینکه چون fs متانسب با زبان فارسی یعنی w800_fs_r1bd001_EMEA6 گیرم نیومد، میتونم با w800_fs_R1bc002_EMEA6 فلش کنم یا نه؟
ممنون میشم اگه سریعتر بهم جواب بدین
نه اصلا دیگه دوربین گوشی از کار میفته .
توی صفحه ی اول و دوم هست .نقل قول:
برای تبدیل فقط کافیه که main و fs و کاستومایزشو روی گوشیت فلش کنی .نقل قول:
سلام اگه ممکنه لطف کنید جواب این 2 تا سوال منو بدید ممنون میشم.
اول اینکه من گوشیمو تبدیل کردم به w800-r1bc002.حالا چطوری میتونم تبدیلش کنم به w800-r1bd001 ؟ یعنی در واقع ورژن فرمور رو عوض کنم؟
دوم اینکه چون fs متانسب با زبان فارسی یعنی w800_fs_r1bd001_EMEA6 گیرم نیومد، میتونم با w800_fs_R1bc002_EMEA6 فلش کنم یا نه؟
ممنون میشم اگه سریعتر بهم جواب بدین
main :کد:W800 R1BD001 MAIN EU 1 CA RED49
fs :کد:W800 R1BD001 FS EMEA 1 RED49
پک کاستومایز :
کد:http://topse.ru/files/file3420.html
main و fs رو تویسرچ کنی پیدا میکنی .کد:www.4shared.com
راستی فارسی نداره باید بعدا خودت فارسیش کنی .
جواب سوال دومت نه نمیشه .
چون فایل FS فارسی برای فریمور W800 R1bd001 پیدا نمیشه شما کافیه FS با EMEA_1 رو روی گوشی فلش کنی بعد از فایل کاستوم زیر استفاده کنی.زبان فارسی هم به گوشی اضافه میشه.
نکته:کد:http://shimanelou.persiangig.ir/Mobile/W800_CDA102430_1_R2A_EMEA_1.zip
چون اکثر گوشیهای W800 دارای Cid36 هستند اکثر فریمورها هم برای Cd36 هست و اگر در جایی برای Cid49 پیدا کردید بدونید که توسط برنامه به Cid49 تبدیل شده. پیشنهاد میکنم که فایلهای cid36 رو دانلود کنید(تو بیشتر سایتها هستند) بعد یا Setool2lite روی گوشی فلش کنید خودش Cid رو مچ میکنه.
تو سایت موبایلستان هم موجوده و چون تیکه تیکه و قابلیت Resume داره برای دایل آپی ها مناسبه.
W800_R1BD001_FS_EMEA_1_RED36
W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED36
این فایلها رو پیدا کنید و با کاستوم پک بالا روی گوشی فلش کنید تا زبان فارسی هم داشته باشید.
دوستان سلام
جدآ دم همتون گرم.ممنونم از کل مطالب آموزشیتون که تو هیجا لنگه نداره من بالاخره تونستم گشیمو فول فلش کنم فقط با آموزشایی که از شما بدست آوردم خیلی خیلی ممنونم از همتون.خسته نباشین.
اقا ایمان سلام ما که از اولش زحمت اموزش این تبدیلا م به گردن شما بوده.دست شما درد نکنه.
همچنین از RED Dragon هم تشکر میکنم.
البته یه سوال دیگه هم دارم.اونم اینه که داشتم دنبال main میگشتم اینو پیدا کردم الان دارمش میخواستم بدونم چیه؟ اخه حجمش 18 مگ هست:
W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED49.bin
این فایل main فریمور R1BD001 هست که اگه میخای این فریمور روی گوشیت فلش کنی میتونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
حجمش هم طبیعی هست چون فشرده نیست.
اقا این ادرسی که گذاشتی که ادرس همین صفحه ای است که این مطلبو نوشتی.اگه ممکنه یه راهنمایی بفرماییدنقل قول:
وقتی رفتی برو به صفحه ی آخر (یعنی پست های اول)نقل قول:
ما هم خوشحال شدیمنقل قول:
بهت تبریک میگم
با سلام به بروبچ پی سی ورد
این پستو به خاطر اینکه بعضی ها نمی تونن از سایت
دانلود کنن نوشتمنقل قول:
کد:http://topse.ru/index.php
چون برای گرفتن این برنامه ها باید عضو باشند منم خود شیرینی کردمو با اسم پی سی ورد عضو شدم
مثل شکل زیر فیلد ها را پر کنید
اولی p30world
دومی 123456789
پس از زدن دکمه کادر زیر می آید که به شما اجازه دانلود کردنو می دهد.
نمی دونم کار درستی کردم این پستو نوشتم یا نه
برای سایت
هم حوصله نداشتم و گرنه درست می کردمنقل قول:
کد:http://www.iprotebe.cz
مي خواستم بدونم مي شه فريمور w810 رو روي k750 ريخت
اگه بشه گوشي طوريش نمي شه آخه مي خوام گوشي رو بفروشم اين روز هاي آخر تمام روش هارو روش امتحان
كنم بعد هم فروش:27:
مرسي از همه فروم بازان
من یک مشکلی دارنم گوشیم فریمورW800 R1bd001 را ریختم اما هر کاری میکنم نمیتونم فارسیش کنم جالب اینجاست که کاستوم کلا عوض کردم با وقتی تست میزم با کاستوم 6 هست دیگه زدم به سیم اخر و با فار حذفش کردم باما وقتی گوشی روشن کردم هیچ اروری نداد نگاه کردم با همان کاستوم قبلی هست !!!
نه نمیشه. اینکار رو نکن ممکنه به گوشی آسیب جدی برسه.خیلیها اینکار رو کردند و با مشکل مواجه شدند.نقل قول:
اگه یک مقدار به پستهای بالاتر نگاه میکردی برات فایل کاستوم به همراه زبان فارسی گذاشته بودم.نقل قول:
این فایل رو دانلود کن و روی گوشی فلش کن:
کد:http://shimanelou.persiangig.ir/Mobile/W800_CDA102430_1_R2A_EMEA_1.zip
مشکل من یک چیز دیگس اتفاقا کاستوم که گذاشته دیده بودم استفادم کردم تا اخر انجام میده فقط کاستوم تغییر نمیکنه هیچ اروری نمیده یعنی گوشی اگر صد دفعه فلش بکنم کاستوم تغییر نمیکنه نمیدونم چرا
مشکلم تقریبا حل شد تو language دو تا فایل lan .dat و lan.lst را حذف کردم بلاخره فارسی امد اما هنوز کاستوم تغییر نکرده یعنی تغییر کرده فقط log میگری 6/102430 نشان میده اما اروره نداره !!!
مرسي ايمان جون
راستش ديگه داشتم مي رفتم يه w810 رو بندازم روش
شانس آوردم
اقا اگه ميدونيد بگين اين عكسهاي اس ام اس را بايد كجاي گوشي وارد كني كه با اس ام اس ارسال بشه
سلام من گوشیم رو به w800 تغییر دام با این فرم ویر r1bd001 وقتی میخوام پچنصب کنم خاموش میشه
منو هم همین طور ولی وقتی که فایل مین را روش فلش میکنم درست میشه درایو سدا ودوربین هم میزارم بعد از فلاش کردن نصب میشه ولی پچ نه تمام پچ ها با فرم ویر متابقت دارد
کمکم میکنید
عکسها (با پسوند wbmp) رو باید در پوشه عکسها بریزی.نقل قول:
بعد با 2 روش میتونی اونها رو با sms بفرستی:
1- روی عکس انتخابی برو و دکمه more رو بزن. بعد از گزینه Send گزینه Send as text mesage(یا SMS دقیق یادم نیست ولی گزینه اولی هست) رو بزن
2- برو جایی که میخوای sms بفرستی دکمه More رو بزن.سپس Add item و سپس Picture رو بزن و عکس رو انتخاب کن.
اشکال از فایل rest هست.فایل زیر رو از حالت فشرده خارج کن و در فولدر rest برنامه Setool2lite کپی کن:نقل قول:
کد:http://shamspour.persiangig.ir/R1BD001_CXC1250092_EU_1_CA.rar
سلام دوستان میشه main -w800 وfs-k750 رو رو گوشی فلش کرد
واضح تر سوالت رو بگو
میشه ولی چه فایده ای داره.
اگه گوشی شما K750 هست میتونید فقط Main گوشی W800 رو فلش کنید.