کسی نیست بکمکمونه!؟نقل قول:
کسی نیست بکمکمونه!؟نقل قول:
با سلام من از رشته شیمی کاربردی در اومدم و همچنین ار اتاق عمل و هوشبری همون دانشگاه. و تو شیمی کاربردی ثبت نام کردم. و ورودی بهمن ماه هستم-هنوز نرفتم. اگه بخوام تغییر رشته بدم به اتاق عمل یا هوشبری چیکار باید بکنم؟ دیر نشده؟
ممنون
من خودم ترم 6 مهندسی مکانیک به خاطر عدم علاقه و عدم توانایی انصراف دادم با گرفتن مدرک کاردانی
بعدش لیسانس کامپیوت علمی کاربردی ر تموم کردم . خیلی اعصاب خوردی و ناراحتی واسم درست شد به خاطر هزینه دانشگاهها از طرف پدم:41:
البته دانشگاه سراسری هستم! زود جواب بدین اضطراریه!نقل قول:
با سلام
من دانشگاه آزاد ورودی 89 هستم توی یکی از شهرهای خوزستان مهندسی شیمی میخونم.میخواستم در طول ترم 1و2 کل واحدهای مشترک بین این رشته و رشته ی مهندسی صنایع رو بگیرم پاس کنم(البته ترم 1 پاس شد فقط 2 مونده)اونوقت توی کنکور 90 شرکت کنم برم قم مهندسی صنایع بخونم.میشه؟اگه میشه بگید برای تطبیق واحد باید جای خاصی برم یا همون دانشگاه جدید برم؟
با تشکر
سلام
من کاردانی تربیت معلمم (آزاد) رشته ی آموزش ابتدایی میخام توو مرداد ماه آزمون کاردانی به کارشناسی توو یکی از رشته های علوم انسانی یا مشترک شرکت کنم
البته میخام سراسری قبول شم
ظرفیت هست یا برای فرهنگیاست؟
رتبم باید چند شه تا سراسری قبول شم؟
حقوق ظرفیت داره؟ دانشگاه معتبره یا ...
یه دوستی که کاملا مطلعه کمک کنه ممنون میشم
بچه ها من روزانه سراسری هستم.
اگه درخواست انتقال همراه تغییر رشته به یک دانشگاه غیر انتفاعی بدم قبول میکنن؟
با توجه به اینکه غیرانتفاعی رتبش پایین تر از سراسری هست.
راستش من معدن صنعتی شاهرود هستم.
اگه بشه میخواستم بیام صنایع ایوانکی.
احتمالش چقدره؟
سلام
ببخشید من یک سوال داشتم من دانشجوی ترم 2 بیوتکنولوِژی دانشگاه آزاد هستم و می خوام به رشته عمران در همون دانشگاه آزاد تغییر رشته بدم آیا امکان داره لطفا توضیح بدید!!!
با سلام
مین دانشگاه آزاد درس میخونم.ترم 1 رو تموم کردم ورودی 89 بودم متاسفانه فیزیک 1 رو بم دادن 11 البته نامردی بود.میخوام توی کنکور 90 شرکت کنم و تغییر رشته بدم.با فرض اینکه توی شهر مورد نظر قبول شم اینو میدونم که فیزیک 1 رو تطبیق نمیدن ولی میخوام بدونم فیزیک 2 رو بگیرم برای ترم 2 توی همین دانشگاهی که هستم یا نه؟آخه شنیدم چون فیزیک 1 رو تطبیق نمیدن فیزیک 2 رو هم قبول نمیکن حتی اگه 20 بشم.درسته یا ربطی نداره؟موندم فیزیک 2 رو بگیرم یا نه.
بعد جریان این چیه که میگن حد اقل باید یک ششم واحدها رو بگذرونیم؟آیا پیش نیاز ها هم جزء اونها هست؟
ممنون
سلام دوستان...!
اوضاع خیلی سختی برام پیش اومده که خب ازش میگذرم...!
متولد نیمه ی اول 70 هستم
در حال حاضر دانشجوی ترم 2 کاردانی معماری روزانه ورودی 89 دانشگاه سراسری
امسال(کنکور آزاد89) در دانشگاه آزاد از رشته ی مهندسی نفت علوم تحقیقات تهران قبول شده بودم که خب در نهایت رفتم سراسری.
حالا سوالم اینه
آیا من میتونم امسال از این رشته ی مزخرف اعصاب خرد کن و زجر اور(معماری) انصراف بدم و برم همون دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟؟؟(یعنی ثبت نام با یک سال تاخیر)
از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداره؟!!!
و یک سوال دیگه
چجوری میتونم تو کنکور سراسری شرکت کنم...!
تا اونجایی که من میدونم چون روزانه هستم از کنکور سال 90 محرومم ولی میتونم 91 شرکت کنم؟؟؟
حالا اگه بشه 91 شرکت کرد تکلیف رشتهی حال حاضرم چی میشه؟؟؟
یعنی باید هم برم دانشگاه تا اخر 4 و هم برای کنکور درس بخونم یا نه مرخصی چیزی میدن؟؟؟
اصلا به نظر شما ارزششو داره...!
ممنون میشم اگه کمکم کنید...!
من رشته عمران ارشد میخونم به نظرتون میتونم تغییر بدم به ای تی ؟ خیلی به امنیت شبکه و ... علاقه دارم
سلام
من لیسانس پرستاری خوندم الان دارم ارشد بالینی می خونم ...
بنظر شما اگه کارشناسی ارشد پرستاری می خوندم آینده بهتری داشت ؟؟؟؟
دوستان لطفا زود جواب بدین .... دارم میترکم....
سلام دوستان من ترم سوم مهندسی کامپیوترم میخوام تغییر رشته بدم به رشته مدیریت مالی به نظرتون امکان پذیره
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من در رشته برنامه نویسی کامپیوتر درس میخونم ترم دیگه هم ایشالله تمومه البته کاردانی هستش
حالا برای کارشناسی میخوام رشتمو عوض کنم چون کارشناسی رشته ما چرت و پرت میشه درس هاشو میگم
میخوام یه چیزی بخونم که به کار بیاد مثل برنامه نویسی مبتنی بر وب یا امنیت یا شبکه
آیا رشته ای جز برنامه نویسی سخت افزار یا IT برای کارشناسی وجود داره ؟؟؟
دانشگاهش هم فرقی نمی کنه
یه سوال خارج از بحث : دفترچه کارشناسی برای دانشگاه آزاد کی میاد(رشته عمران)
سلام
مي تونم كاملا خواهرتونو درك كنم چون من خودم دارم مهندسي آب دانشگاه فردوسي مي خونم، ببين من كارنامه نهاييمو كه گرفتم متوجه شدم همه ي رشته هاي ديگه مثل برق و مكانيك (البته تو شهرستانها) رو قبول مي شدم؛ حتي مهندسي صنايع دانشگاه تهران.. اما دارم همين رشته رو مي خونم چون تغييررشته خيلي بدبختي داره، بعد از كلي دوندگي تازه ميشي ترم 1 . اونوقت بيا و از اول شروع كن
راستش خودم از بچگي عاشق معماري بودم ولي ديگه قيدشو زدم. به نظرم رشته ي مهندسي آب رشته ي خوبيه، هرچند به پاي معماري نمي رسه...
فكر مي كنم خواهرتون اگه همينو ادامه بده و وا3 ارشد معماري بخونه بهتره، اخه 5ترم كم نيست...
با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز و همينطور خواهرتون
سلام به همه
بچه ها من الان توی دانشگاه غیر انتفاعی دارم کامپیوتر میخونم .. ولی ولی خوشبختانه اصلا علاقه ای به رشتم ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوست دارم برم معماری.. از سال سوم تا حالا دیوونه ی معماریم
اینکه واسه کارشناسی میگن هر رشته ای رو میتونی انتخاب کنی من اگه برم معماری بعد چون سر رشته ای از معماری ندارم مشکلی پیش نمیاد؟ وقتی میخوام تغییر رشته بدم واسه کاردانی کارشناسی واسه سربازی مشکلی پیش نمیاد؟؟
خواهش میکنم کمک کنیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد
چه جالب کسی کلا جواب نداده :دی
تا جایی که من توی این 9ماه اخیر اطلاعات کسب کردم برای دانشگاه های سراسری (دولتی) قانونش اینطوریه که حداقل 2ترم باید معدلتون بالای 17 بشه و به اندازه کافی هم از مهلت تحصیل توی دوره تحصیلیتون باقی مونده باشه که بتونین توی رشته مورد نظرتون تحصیل کنید
در مورد آزاد چیزی که شنیدم دوتا بوده :دی
1 - تراز رشته ای که میخواین برین تراز خودتون و ..... ( در سال قبولی )
2 - گروهی که میخواین به رشتش وارد بشین باید قبول کنه + گروهی که در حال حاضر دارین تحصیل میکنین توش
با سلام
دوستان من یه مشکل خیلی حاد دارم و میخوام ببین کسی هست منو راهنمایی بکنه
من متولد 70 هستم و در سال سوم بدلیل داشتن تک درس حسابان نتوستم در پیش دانشگاهی ادامه تحصیل بدم و رفتم که در اموزشگاه ازاد مدرک کامپیوتر بگیرم که نصفشو هم گذروندم حالا برای درس های عمومیش رفتم مدرسه که میگن شما نمیتونی بخاطر کم بودن واحد زیر 8 درسی بگیری البته بگم غیبت تحصیلی نداشتم ولی قبول هم نشدم حسابانو تا شهریور 90 هم همین امسال جزه محفافیته بعدش دیگه سربازیم !
حالا میخوام بدونم ایا اگه حسابان قبول بشم برم پیش رو غیرانتفایی یا شبانه بگیرم میتونم تغییر رشته بدم بعد پیش رو کلا ول کنم یا باید پیش دانشگاهی رو تموم کنم تا بتونم تغییر رشته بدم ؟ اگه کسی میدونه بگه واقعا الان وضعیتم بحرانیه
خیلی ممنون
سلام.من می خواهم انتخواب رشته کنم.می خام مهندسی مواد امیر ککبیر را که قطعا قبولم رو برم و بعد تغییر رشته به عمران بدهم.می خواستم ببینم شدنی است؟وشرایطش چیست واینکه ارزش این ریسک رو داره.از سربازی هم معاف نیستم.
لطفا منو سریع تر راهنمایی کنید.
تغییر رشته بین گرایش های سخت افزار و نرم افزار توی یه دانشگاه ممکن هست ؟! .. چجوری هست داستانش ... با توجه به اینکه بیشتر واحد ها یکی هست ..
سلامنقل قول:
تغییر رشته در دانشگاه غیر ممکن نیست ولی در عین حال سخت هست. اگر اشتباه نکنم شرایط تغییر رشته در امیرکبیر اینه که باید از 4 ترم ، 3 ترم رو بالای 17 بیاری. بعدش درخواست میدی که باید دانشکده مبدا و مقصد موافقت کنن.
سطح رشته ها هم باید تقریبا نزدیک باشه. مثلا بعیده که تغییر رشته از مهندسی مواد به برق رو قبول کنن.
به هر حال این که همش به فکر تغییر رشته باشی میتونه فشار عصبی زیادی به دانشجو وارد کنه.
معمولا توصیه نمیشه به امید تغییر رشته وارد یک رشته بشی.
موفق باشی
کسی جواب اینو نمیتونه بده ؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
تغییر گرایش به مراتب راحت تر از تغییر رشته انجام میشه چون تمام پروسه درون دانشکده هست.
به عنوان مثال اگر اشتباه نکنم با معدل بالای 15 در امیرکبیر میتوان تغییر گرایش داد.
موفق باشید
خب باید ترم اول بالای 15 باشه مثلا ؟ ... یا 2 ترم اول ... ؟ هر دانشگاه قانون خاص خودش رو داره ؟نقل قول:
ممنون !
باید دوترم نمره A بشینقل قول:
با سلام
دوستان لطفا در صورتی که قبلا همچین مشکلی داشتید بنده رو راهنمایی کنید.
من دانشجوی کاردانی برق دانشگاه آزاد هستم الان ترم شش هستم که البته دو ترم مرخصی گرفتم و یک ترم هم قبلا در دانشگاه دیگه ای بودم.
با توجه به اینکه رشته های کاردانی فقط 6 ترم سنوات تحصیلی دارند و باید در اون 6 ترم فارغ التحصیل شوند ولی من کلا 7 ترم است که هنوز فارغ التحصیل نشدم.
نظام وظیفه که رفتم گفتند میتونید همین تابستان واحدهای مونده رو پاس کنید ولی به علت شهریه ای که داشتم و نتونستم شهریه رو پرداخت کنم انتخاب واحد نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال امتحان کنکور سراسری که دادم احتمال خیلی زیاد کارشناسی کامپیوتر غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی قبول شوم،
سوال من اینه با این شرایط که توضیح دادم میتونم در غیرانتفاعی ثبت نام کنم یا از نظر سربازی مشکل دارم
دوستان خواهشا و خواهشا راهنمایی کنید تا زودتر تکلیف من روشن شود.
منتظر پاسخ دوستان هستم.
ببینید دوست عزیز.. میدونم که الان انتخابتون رو کردید اما کلی براتون توضیح بدم...نقل قول:
توی امیرکبیر و شریف اوضاع با بقیه دانشگاه ها فرق داره...
شما اگه کلا 3 ترم معدلتون بالای 17 باشی می تونی همزمان 2 رشته و یا به هر رشته ای که بخوای تغییر بدی...یعنی هیچ محدودیتی وجود نداره.... ولی خب 3 ترم بالای 17 یکم سخته...
اگه نتونستید هم با کمی تلاش می تونید به دانشگاه شهرای دیگه انتقالی بگیرید مثلا من یکی رو میشناختم از هوافضا امیرکبیر به مکانیک قم تغییر رشته شهر داد.... خودش هم بچه یاسوج بود یعنی محدودیتی بابت شهر نداشت...
نقل قول:
منظورتون این هست که برای کارشناسی ارشد تغییر رشته بدهید. یا در حین درس خوندن.
سلام
میخواستم بدونم کسایی که با کنکور تغییر رشته میدن زمانی که توی دانشگاه قبول میشن انتخاب واحد با کیه؟ دانشگاه یا خود دانشجو؟
با سلام
من می خواستم بدانم که در کنکور کاردانی به کارشناسی که دادم در رشته برق 6 گرایش دارد 1-الکترونیک 2-برق قدرت3-کنترل4-مخابرات5-انتقال و توزیع6-ICT
حالا در انتخاب رشته من مثلا مخابرات یا الکترونیک قبول شوم می توانم در کارشناسی ارشدبرم برق قدرت مشکلی پیش نمی آید و درسهای بیشتری نباید پاس کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه دستتون درد نکنه
با تشکر
تورو خدا بهم بگین باید چیکار کنم
من دانشگاه آزاد مهندسی کامپیوتر قبول شدم میخوام برم رشته عمران (( اشتباهات خودم توی انتخاب و ... رو میدونم ))...بهم کمک کنین چیکار باید کنم؟ چطوری؟
از شرایط تغییر رشته هم بهم بگین ..مثلا باید شرایط خاصی داشته باشه یا هزینه خاصی بدم...اگه میشه تمام راههای ممکن رو بگید (البته جز شرکت در کنکور سال بعد)
الان باید چیکار کنم واسه ثبت نام ترم یک؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام.بچه ها من دانشگاه ازاد عمران پرند و مکانیک اسلامشهر قبول شدم.چطوری میتونم بیام واحدهای داخل تهران درس بخونم؟راستی ترازم 6464
دوستان سلام. من امسال مهندسی لیزر بناب قبول شدم ولی می خوام تغییر رشته بدم واسه عمران. از چند نفر شنیدم میگن میشه تغییر رشته داد.بعضی ها هم میگن نمیشه.حالا خداایش کمک کنید اگه راهی رو بلدید. منتظرکمکم دوستان
سلام دوستان عزیز.
یه سوال داشتم
ببخشید کسی که رشته زیست شناسی سلولی مولکولی می خونه می تونه به رشته علوم تغزیه تغییر رشته بده یا نه ؟
ممنون.
قوانين مربوط به انتقال شامل تعريف انتقال، انتقال فرزندان اعضاي هيات علمي، انتقال دانشجويان ايراني خارج از کشور
تعريف انتقال
ماده 38 :
انتقال به معني تغيير محل تحصيل دانشجو از يک دانشگاه به دانشگاه ديگر در همان رشته و همان مقطع تحصيلي است.
ماده 39 :
انتقال دانشجو به هر يک از دانشگاههاي تهران ممنوع است جز در موارد زير :
شهادت، فوت يا معلول شدن سرپرست خانواده دانشجو به طوري که وي به تشخيص مراجع قانوني، به عنوان کفيل خانواده شناخته شود.
معلوليت موثر دانشجو، به نحوي که به تشخيص شوراي عالي پزشکي به طور مستقل قادر به ادامه زندگي نباشد.
ازدواج رسمي يا دائمي دانشجوي دختر، که محل تحصيل يا اشتغال شوهر در تهران باشد به تاييد مراجع ذيربط .
تبصـره 1 :
هر يک از موارد مذکور در اين ماده بايد بعد از قبولي دانشجو در دانشگاه صورت گرفته باشد.
تبصـره 2 :
براي کارمندان رسمي يا پيماني دولت، ارائه حکم اشتغال ضروري است و اگر شغل همسر آزاد است گواهي اشتغال و سکونت او در تهران بايد به تائيد مراجع قانوني يا نيروي انتظامي رسيده باشد.
تبصـره 3 :
در موارد استثنايي که دانشگاه تشخيص ميدهد چنانچه محل تحصيل دانشجوي دختر در تهران باشد و شوهر او نيز در شهرستان دانشجو باشد، اگر رشته تحصيلي دختر در شهرستان (محل تحصيل شوهر) موجود نباشد، شوهر او ميتواند به تهران منتقل شود.
تبصـره 4 :
به منظور توزيع دانشجويان انتقالي به تهران و جلوگيري از سرگرداني آنان در تعيين محل تحصيل، کميتهاي در معاونت دانشجويي وزارتين فرهنگ و آموزش عالي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به نام کميته انتقال تشکيل ميشود. اين کميته ميتواند براي پذيرش دانشجوي انتقالي در هر يک از دانشگاههاي تهران، سهميه تعيين کرده و دانشجويان انتقالي را مطابق سهميه جايابي کند.
ماده 40 :
انتقال دانشجو از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي تهران به شهرستانها و از شهرستانها به يکديگر در يک رشته و در يک مقطع به شرط موافقت دانشگاههاي مقطع و مقصد، بلامانع است.
ماده 41 :
انتقال از دورههاي شبانه به روزانه، از دانشگاه پيام نور به دانشگاههاي حضوري (اعم از روزانه و شبانه) و از دانشگاههاي غير دولتي به دانشگاههاي دولتي ممنوع است ولي انتقال به عکس آن، با موافقت مبدا و مقصد، بلامانع است.
انتقال فرزندان اعضاي هيات علمي
ماده 42 :
انتقال همسر و فرزندان اعضاي هيات علمي به محل اشتغال آنها طبق ضوابط ويژه، صورت ميگيرد و اين ضوابط توسط وزارتين فرهنگ و آموزش عالي و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تهيه و تدوين و ابلاغ ميشود.
انتقال دانشجويان ايراني خارج از کشور
ماده 43 :انتقال دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در خارج از کشور به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي داخل مطابق آيين نامهاي صورت ميگيرد که در جلسه 339 مورخ 28/3/1374 شوراي عالي برنامه ريزي تصويب و ابلاغ شده است.
ماده 44 :
دانشجوي متقاضي انتقال بايد درخواست انتقال خود را با ذکر مورد ، حداقل 6 هفته قبل از شروع نيمسال تحصيلي به اداره آموزش دانشگاه مبدا تسليم نمايد.
ماده 45 :
دانشگاه مبدا در صورت موافقت با انتقال، موظف است حداکثر، ظرف يک هفته موافقت خود را همراه درخواست دانشجو و ريز نمرات او به دانشگاه مقصد ارسال دارد و دانشگاه مقصد مکلف است، حداقل دو هفته قبل از شروع نام نويسي، نظر خود را به دانشگاه مبدا اعلام نمايد.
تبصـره :
در صورت موافقت با انتقال، کليه سوابق دانشجو از دانشگاه مبدا به دانشگاه مقصد ارسال و ارتباط دانشجو با دانشگاه مبدا قطع ميشود.
ماده 46 :
در صورت انتقال فقط واحدهاي گذرانده شده دانشجو که نمرات آنها 12 و يا بالاتر است پذيرفته ميشود و پذيرفتن واحدهايي که نمره آنها کمتر از 12 است برعهده دانشگاه مقصد است. در هر حال حذف احتمالي واحدهاي درسي دانشجوي انتقالي در حدودي مجاز است که وي امکان گذراندن واحدهاي باقيمانده خود را در طول مدت مجاز تحصيل داشته باشد.
تبصـره :
تمام نمرات درسي دانشجو در دانشگاه مبدا اعم از قبولي و يا ردي و سوابق آموزشي دانشجوي انتقالي از لحاظ مشروطي، عيناً در کارنامه دانشجو ثبت و فقط نمرات دروس پذيرفته شده، در محاسبه ميانگين کل او محسوب ميشود.
ماده 47 :
مدرک فراغت از تحصيل دانشجوي انتقالي توسط دانشگاه مقصد صادر ميشود و در آن مدرک، تعداد واحدهاي گذرانده شده دانشجو و مجموع واحدها در دانشگاههاي مبدا و مقصد با ذکر ميانگين نمرات آنها و سوابق تحصيلي دانشجو قيد ميشود.
ماده 48 :
انتقال دانشجو در طول مدت تحصيل، در هر مقطع تحصيلي فقط يکبار مجاز است.
سلام
آیا تغییر رشته از کارشناسی به کارشناسی ارشد به رشته ی آموزش زبان انگلیسی رو توصیه می کنید
با توجه به اینکه لیسانسم یه رشته ی فنی بوده ولی بهش علاقه ندارم که ادامه بدم
یه مقدار راجع به ارشد توضیح بدید چقدر باید خوند سطح زبانم هم بد نیست
با تشکر :40:
سلام من کاردانی نقشه برداری دانشگاه تبریز قبول شدم ولی حالا میگن دانشگاه محل تحصیل دانشکده مرنده بدون اینکه تو دفترچه اشاره ای بهش بشه و الانم که نمیشه کاری کرد حتی نمیشه باهاشون حرفم زد حالا بیخیال اینا
من میخاستم ببینم چه طوری میشه این رشته رو تغییر داد با اون کارنامه مهر ماه که میاد میشه اون رشته های دیگه که توش قبول شدیم جایگزین این رشته بکنم یا نه؟
کلا شرایط این تغییرات چیه و شدنیه یا نه؟
در مورد تکمیل ظرفیت شرایط چیه؟ و دوستان متولدین نیمه دوم 70مگه باید برن سربازی؟
یه سال مگه هر نفر نمیتونه پشت کنکوری بمونه؟
ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه واسم مرسی
سلام. من دانشجوی کاردانی (نرم افزار) هستم میخواستم ببینم امکانش هست واسه کارشناسی ناپیوسته برم IT ؟ (تا اونجا که میدونم اکثر دروس رشته های مرتبط با کامپیوتر (تو مقاطع پائین) شبیه هم هستند)
سلام دوستان
کاردانی کامپیوتر نرم افزار میخونم
برای کارشناسی به جز نرم افزار چه رشته های دیگه میتونم برم ؟؟؟مثل شبکه یا .............!!!!!!!!!!!!!
منم مثل شما کاردانی نرم افزار هستم. 2تا مسئله وجود داره 1- آیا اصلآ امکان تغییر رشته از کاردانی به کارشناسی هست؟ 2- تا اونجا که من میدونم این شاخه بندی ها (مثل همین شبکه, هوش مصنوعی و...) صرفآ تو کارشناسی ارشد هستندنقل قول:
سلام دوستان
کاردانی کامپیوتر نرم افزار میخونم
برای کارشناسی به جز نرم افزار چه رشته های دیگه میتونم برم ؟؟؟مثل شبکه یا .............!!!!!!!!!!!!!