كمتر از اين مقدار است. شايد با اوركاك در Load به 200 وات برسه...نقل قول:
كولينگ همه كارتهاي Reference، مثل هم است و فرقي با هم ندارند...نقل قول:
براي اوركلاك، EVGA, BFG و Gainward رو تست كردم خوب اوركلاك ميشن بقيه رو نمي دونم!
Printable View
كمتر از اين مقدار است. شايد با اوركاك در Load به 200 وات برسه...نقل قول:
كولينگ همه كارتهاي Reference، مثل هم است و فرقي با هم ندارند...نقل قول:
براي اوركلاك، EVGA, BFG و Gainward رو تست كردم خوب اوركلاك ميشن بقيه رو نمي دونم!
من هم گیج شدم!واسه هر برند یه مقدار خاصی مصرف میکنه اینو که گفتم واسه XFX بود.واسه BFG زیر 300 بود.نقل قول:
فكر نكنم يه بخاري برقي هم اين همه برق مصرف كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شك من بين 250 يا 280 وات هست
به نظر من میزان مصرف در حالتهای مختلف گرافیکی متغیر هست!واندازه ی خاصی رو نمیتوان تعیین کرد!
اون 300 ميزان مصرف كل سيستم بوده نه فقط كارت گرافيك ...نقل قول:
این تو لود بازی
AC Power cons(Load : company of heroes DX9 1600x1200
2900xt = 410
GTX =382
XFX 8800GTS 512 = 338
8800gt =316
hd3870 = 309
اگه اینطور بخواد باشه در انویدیا رو تخته میکنن.نقل قول:
همون طور که گفتم در گرافیکهای مختلف انرژی هایی مختلف مصرف میکنه!نقل قول:
اگه اینطور بخواد باشه در انویدیا رو تخته میکنن.
آقا من میخوام یه 8800 بگیرم واسه گیم اما موندم چه برندی ؟ چه مدلی ؟
آخه واقعا تنوع زیاده.
من شخصا برند asus و XFX رو ترجیح میدم آخه چون هم تقلبی کمه ، هم کارایی توپی دارند.
خواهشا کمک کنید بگید من چی بگیرم که تا 2،3 سال دیگه بازی ها رو تو High بازی کنم.(در ضمن بودجه هم حدود 350 به پایین)
تفاوت زیادی میان برندها نیست.به اسم برند تو ایران توجه نکن به گارانتیش فکر کن.نقل قول:
آقا من میخوام یه 8800 بگیرم واسه گیم اما موندم چه برندی ؟ چه مدلی ؟
آخه واقعا تنوع زیاده.
من شخصا برند asus و XFX رو ترجیح میدم آخه چون هم تقلبی کمه ، هم کارایی توپی دارند.
خواهشا کمک کنید بگید من چی بگیرم که تا 2،3 سال دیگه بازی ها رو تو High بازی کنم.(در ضمن بودجه هم حدود 350 به پایین)
370 تومن میتونی inno3D رو بگیری!
در مورد 2 3 سال تضمینی نیست.چون تولید کننده ها همین طوری سرشون انداختن پایین هی دارن کارت میزنن و بازیسازها هم که از خداشونه از فیلترهای سنگین استفاده کنند.
دوستان میشه راهنمایی کنید که من میخواستم بعد عید کارت gts 8800 512 بگیرم اما یکی از دوستان میگفت این کارت های دو هستهای با اختلاف قیمت کمی 60 درصد قوی تر از ان کارت هستند اگه شما هم اینو تصدیق میکنید به نظرتون بگیرم همینو یا باز منتظر این دو هسته ای ها باشم..البته محدودیت بودجه هم هستا
اگه میخوای برای 3870x2 صبر کنی فک کنم قیمتش در ایران کمتر از 500 نباشهنقل قول:
ولی ارزش خرید رو داره با این قیمت
تایید میشه.نقل قول:
اگه میخوای برای 3870x2 صبر کنی فک کنم قیمتش در ایران کمتر از 500 نباشه
ولی ارزش خرید رو داره با این قیمت
و مادربردهای جدید اکثر به کروس فایر تمایل دارند تا SLI .
خیلی گرونه 500 تومن من همین 370 تومن هم بزور جمع گردم.پس همون 8800 gts 512 گزنه خوبیه.....ببینم این کارت تا یکی دو سال دیگه جواب گو هست؟؟؟نقل قول:
تا دو سال نه با این سرعت ولی تا اون موقع جوابت رو کمی تا حدودی میده ...
سلام.evga رو دیدین روی 8800 Gts چه عکس قشنگی زده..؟؟؟به نظرم قشنگ ترین عکسو داره...
من هم موافقم طرح EVGA از بقیه قشنگ تر بود!نقل قول:
نقل قول:
ببینم این کارت 8800 gts 512 جزئ high end حساب میشه؟؟
بله الان جزو کارتهای High-End به حساب میاد.نقل قول:
یه عکس هم از کارت eVGA میزاشتین حالا که انقدر قشنگه.
توی صفحات قبلی هست.نقل قول:
یه عکس هم از کارت eVGA میزاشتین حالا که انقدر قشنگه.
عکسهای کامل در لینک زیر:
نقل قول:
کد:http://hadi1680.persiangig.com/tophardware2/page/evga8800gts512/1.htm
اینطور که من تو مجله دیدم طرح برد 8800gts برای evga یه مشت پیچ و مهره با بک گراند آبی متمایل به خاکستری هست و چیز دیگه ای هم نداره !!نقل قول:
به نظر من که خیلی معمولیه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تاپیک بحثه و جای مطرح کردن سلیقه نیست ...
مگه قراره گرافیک رو بذارید بغل مانتیور ؟
یکی از مواردی که همیشه توی فرومها راجبش بحث میشه طرح روی کارتهاست. به هر حال مطرح کردن سلیقه درباره طرح روی کارت بهتر از بحث سلیقه ای کردن راجب مسائل به اصطلاح فنی است. ( حداقل مضر نیست! )نقل قول:
این نوع طراحی یه طراحی به هم ریخته هست...یعنی با طراحی در هم بر همه.دیگه کمپانی ها متوجه شدن با چسبوندن یه مشت عکس زن و زلم زیمبو و آدم فضایی :31:کارشون قدیمی و دموده شده گرچه هنوز بعضی کارت ها اینجوری هستن ولی الان طراحی ای که خاص باشه و اونو توی بقیه کارت ها نشه دید مجذوب کنندست.نقل قول:
:15:نقل قول:
به نظر من یکی از عاملهای پر فروش بودن یک برند همین مساله هست یعنی طراحی زیبا و جالب و براحتی نمیشه از کنارش گذشت البته در حین حفظ کیفیت!نقل قول:
اینجا تاپیک بحثه و جای مطرح کردن سلیقه نیست ...
مگه قراره گرافیک رو بذارید بغل مانتیور ؟
تایید میشه...نقل قول:
درسته زیبایی خوبه ولی تا موقعی که می خرید بعدش به درد شما نمی خوره معمولا برند هایی که کیفیت خوبی دارن تو کارشون طرح زیبایی هم دارن مثل همین کارت که من شخصا خوشم اومد از رنگش .. البته برد سبزش زیاد جالب نمیکنه ظاهر کارت رو ...نقل قول:
به نظر من یکی از عاملهای پر فروش بودن یک برند همین مساله هست یعنی طراحی زیبا و جالب و براحتی نمیشه از کنارش گذشت البته در حین حفظ کیفیت!
ممنون از تاییدتون دوست عزیز ...نقل قول:
تایید میشه...
ولی حرفای بالا برای شما هم صادقه ...
حرف شما کاملا درسته ولی منظور من در بالا اشاره واضح بیان شده ...نقل قول:
یکی از مواردی که همیشه توی فرومها راجبش بحث میشه طرح روی کارتهاست. به هر حال مطرح کردن سلیقه درباره طرح روی کارت بهتر از بحث سلیقه ای کردن راجب مسائل به اصطلاح فنی است. ( حداقل مضر نیست! )
این inno3D 8800GTS 512 یه خورده مشکوک میزنه!
گلسان تبلیغات همه کارتهاش رو زده به جز این یکی!
یکی اینو به من توضیح بده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا از G92 GTS و SLI پشتیبانی نمی کنه باید منتظر یک Patch براش باشیم.نقل قول:
سلام
دوستان در مورد این قضیه راهنمایی می خواستم ممنون می شوم کمکم کنید
این یعنی حداقل سیستمی که این کارت گرا فیکو می تو نه راه بندازه اینو ببینید
البته این مال HD3870 X2 هست
System Requirements
• Pentium® or Athlon™ or compatible
• 128MB of system memory
• Mainboard with free PCI-Express (x16) slot
• CD-ROM drive for software installation
• High Quality Power Supply 450Watt(ATX 2.2)with 6-pin dedicated graphics power cables.
• CrossFire requires 650Watt High Quality powersupply with 2x 6-pin PCI-E dedicated graphics power cables.
حالا دوستان من می خواستم بدونم حداقل سیستمی که می تونه یه 8800 GTS 512MB راه بندازه چه
مشخصاتی داره؟ من گشتم ولی پیدا نکردم
حالا با این مشخصا تی که داده می شه ادم می تو نه کمکم سیستمو ارتقاع بده
لطفا کمک کنید .
مشخصات سیستمی همونه فقط مصرف توان پاور برا 8800 GTS 512MB کمتره چیزی حدود 350 وات(حداقل) فکر میکنمنقل قول:
خیلی ممنون از کمکتون پیروز با شی دوست عزیز
یه سئو ال دیگری هم داشتم اینو هم با درد سر پیدا کردم سایتش یکم اذیت کردASUS EN8800GTS TOPManufactured by: ASUSTeK Computer, Inc. (usa.asus.com)Part Number: 90-C3G40-J0UAY00TRecommended System Requirements:● 1GB system memory or more for best performance● Motherboard with free PCI Express™ slot and correct PCIe chipset driver● Microsoft® Windows® XP/2000/Vista (32 or 64-bit)● A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 26A). SLI will require more—please visit NVIDIA's SLI Zone website atfor more information.کد:http://www.slizone.com/object/slizone_build_psu.html
● A 6-pin PCI Express supplementary power connectorSpecifications:● ASUS Features
7% faster than Generic GeForce 8800GTS 512MASUS Smart Doctor: Shader Clock overclocking and intelligent hardware protection tool
ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game!
ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television
ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are
● Graphics GPU Features
PCI Express & PCI Express 2.0 supportNVIDIA® GeForce 8800GTS
Microsoft DirectX 10 and Shader Model 4.0 support
OpenGL® 2.0 support
HDCP compliant
NVIDIA PureVideo HD technology—Essential for the Ultimate HD Movie Experience on a PC
NVIDIA Quantum Technology—Advanced Shader Processors architected for physics computation
● I/O Specifications
PCI-Express 2.0HDTV-outDVI * 2D-SubHDCP compliant● OtherWarranty: Three Years* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers. Products may not be available in all markets.
* PCB color and bundled software versions are subject to change without notice.نا مرد یه گیگ رم می خواد کمه ولی مشکلی نیست :31: درستش می کنم
* Brand and product names mentioned are trademarks of their respective companies.
اخه دوستان چند تا سیستم دیگه بود می خو استم او نارو هم کارتاشو به 8800 GTS 512MB ار تقاع بدم
و مشکل این بود که کارت گرافیکرو می گرفتم وبقیه رو کمکم ارتقاع می دادم ونمی دونستم که با چه
سیستمی می تونه خودشو بالا بیاره
یه سئوال دیگم داشتم 8800 GTS 512MB با همه ی مین بوردای که PCIe x16 اسلاتشو داره راه می یاد یا باید
حتما یه مین بورد گرو ن قیمت براش خرید ؟:20:
اگه مسئله ناسازگاری با چیپست مادربورد رو کنار بگذاریم، با مادربورد هایی که PCI-Express X16 داشته باشه کار می کنه.
اخ یادم نبود خیلی ممنون نکته مهمو یاداوری کردید شما فوق حرفه ای بیدید این ناسازگاری با چیپست مادربوردنقل قول:
رو یادم نبود حواسم یه طرفه شده بود بازم خیلی ممنون :40:
الان اگه برم تو تا یپک مشاوره درمورد مین بورد فکر کنم شلو پل برگردم یکم تجربه دارم همه می زنن منو ناکود
می کنن به خاطر سئوالی که می کنم می گن این چه کاریه که می کنی چند دفعه بهت بگیم:20: راه نداره اشکمو در
میارن :13:ولی امتحان می کنم
من هم همین نظر رو دارم.نقل قول:
احتمالا از G92 GTS و SLI پشتیبانی نمی کنه باید منتظر یک Patch براش باشیم.
ای کاش منبع اون بنج رو میزاشت.
بیا عزیزم تو جون بخانقل قول:
[HTML]http://www.hothardware.com/articles/NVIDIA_GeForce_8800_GTS_Refresh_Asus_and_XFX/?page=6[/HTML]
سلام به تمام گرافيك آناليزورهاي عزيز تر از جان.
بنده ي حقير مدتيست كه در يه چند راهي بس مخ پكان(pokaan) گير كردم.
نميدونم:
2تا 8800GTS بخرم با يه دونه E6750.
2 تا 3870 بخرم با يه دونه Q6600.
2تا 8800GT بخرم با يه دونه Q6600.
1دونه 3870X2 (بر فرض كه گيرم بياد ) بخرم با يه دونه Q6600.
كدوم يكي براي گيم بيترتره؟؟؟
اگه هم براتون زحمتي نيس لطفا قيمت يه 8800GT و يه 8800GTS ارزون رو مرحمت كنين .
مادربوردتون رو اگه میشه بگید چیه ...نقل قول:
2تا 8800gts بخرم با يه دونه E6750.
2 تا 3870 بخرم با يه دونه Q6600.
2تا 8800gt بخرم با يه دونه Q6600.
1دونه 3870x2 (بر فرض كه گيرم بياد ) بخرم با يه دونه Q6600.
كدوم يكي براي گيم بيترتره؟؟؟
اگه هم براتون زحمتي نيس لطفا قيمت يه 8800gt و يه 8800gts ارزون رو مرحمت كنين .
ولی به نظر من گزینه چهارم ... که بعد میتونید با ارتقا به قدرتی بیشرت برسید برای اینده نگری Dx10.1 هم میشه روش حساب کرد ....
دوستان این مهندس دیروز میگفت برای بازی 8500 کافیه وزیاد هم هست ما گفتیم اقا چرت نگو....خلاصه رسیدیم به 8800 gts 512 گفتم برندevga گفت اوه اوه این برند خیلی مزخرفه و اصلا معروف نیست برو تو خط xfx or asuse یه برند دیگه هم گفت اسمشو برا اولین بار شنیدم که یادمم نمیاد....راست میگه؟؟
چرت گفتهنقل قول:
eVGA یکی از پر فروش ترین بندهای سری 8 هست