کد ریست 5310 چنده؟
Printable View
کد ریست 5310 چنده؟
نقل قول:#7780#* برای زمانی که گوشی قاطی کرده خوبه!
#7370#* برای زمانی که گوشی خیلی خیلی قاطی کرده خوبه!(از اطلاعات روی درایو C backup بگیر.)
موفق باشید.:40:
درخواست کمک برای باز کردن security code 5310
گوشی خاموش شده و الان که می خوام روشنش کنم کد می خواد و من کدش رو فراموش کردم
این هم IMEI گوشیم 359562011765134
مستر کدش رو از یک سایت گرفتم این بود 4755151655 ولی ارور میده که درست نیست
چه قدر خلوت هست این کلوپ!
امروز سر کلاس بودیم دوستم یکی داشت از رنگ قرمز صداش واقعا با کیفیت بود خیلی شفاف بود کف کرده بودم
خیلی هم باریک و خوشدست بود
کیفیت ال سی دیش محشر بود
هندسفریشون زدم تو گوشم داشتم پرواز میکردم!
دوربینش با اینکه 2 مگاپیکسل بود و فلش نداشت تو روز خیلی خوب عکس میداخت
به نظر من هرکس موزیک براش مهمه بهترین گزینه هست باطریشم خیلی خوب بود
قیمتش هم 170 تا 190
بله درسته با توجه به قیمتش بهترین گزینه هست .... .
.
ولی خوب اگه قیمت مهم نباشه گزینه های بهتری هم هستند
ولی من هم از باطریش خوشم میاد وهم خوذم روش یک رم 4 گیگ گذاشتم و حالا دارم استفاده میکنم
میگه دست کور به آلو نمی رسید می گفت ترشه
این هست حکایت کسانی که 5310 ندیده اند طرف 1100 نداره میگه من 95 دارم:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن نرم افزاری من 9.42 هستش
ورژن جدیدتری امده که آپدیت کنیم ؟
شما میتونی با وارد کردن کد گوشیتون در این آدرس از آخرین فریمور ارائه شده با خبر بشی ....
کد:http://europe.nokia.com/A4577224
سلام
این سوال عمومی هستش ولی چون 5310 دارم اینجا میپرسم
روی صفحه گوشی یک نشان G هست که نماد GPRS هستش
گاهی اوقات نماد E روی گوشی میاد
E نماد چی هستش
و اینکه هنگام زنگ خوردن یک نماد قفل باز میاد
اون هم یعنی چی
در بعضی جاها Gprs با علامت G و بعضی جاها با علامت E
دانم!نقل قول:
میخوام بدونم تفاوتشون چیشه ؟ :46:
سلام
یه مدتی هست که وقتی گوشی موبایلم را خاموش و یا روشن می کنم صفحه آبی نمایش می ده (مثل کامپیوتر که بعضی وقتا صفحه آبی نشان میده ) میخوام بدونم چه اتفاقی برای موبایل افتاده ؟
بچه ها ، میگم که
اول: فقط جاوا ساپورت می کنه؟ هیچ فرمت دیگه ای رو نمی تونه ساپورت کنه؟ کاریش هم نمیشه کرد؟
دوم: اینکه فایل جاوای بیش از 1 مگ رو اجرا نمی کنه ، راه حلی براش نیست؟
سیم: این nth که فرمت تم هاشه ، مخفف چیه؟ Nokia Theme؟ فقط از همین فرمت تم ساپورت می کنه؟
چهارم: جدیدا" واسه بعضی فایلای جاوا ، چند ثانیه بعد اجرا ، ارور میده که مموری جا نداره یا یه همچین چیزی... این در حالیه که من استیکم 1 گیگ جا داره و اگه منظورش فون مموری باشه ، اونم 8 مگ جا داره که واسه اجرای یه فایل جاوا بسه...اشکال از کجاس؟
1- بله ، خير ، خير
2- واقعا عجيبه ، چون من فايل جاوا با حجم بيشتر از 1 مگ رو هم روش اجرا كردم ( مانن ديكشنري )
3- فقط از nth ساپورت ميكنه ، اگه دنبال تم خوب براي اين فرمت ميگردي ميتوني به سايت mobile9.com بري
4- !!!
سلام.نقل قول:
شما باید برنامه های بالای 1 مگ رو مستقیما در مموری گوشی از طریق ریدر کارت کپی کنید.
موفق باشید.:11:
مگه فرقی می کنه از طریق usb یا رم ریدر؟نقل قول:
در هر صورت فایل جاوای بالای 1 مگ که رو مموری کارد ریخته میشه ، داخل گوشی اجرا نمیشه
آقا قیمت الان این گوشی چنده ؟
قیمت انواع گوشی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218387
ایرادات اساسی که به این گوشی وارده چی ها هستند ؟
سلام
گوشی 5310 آبی دارم که یه دفه خاموش شد! میخام فلشش کنم.به نظر دوستان با تجربه و متخصص:
1. از بین فونیکس و جف،کدومش واسه گوشی خاموش بهتره؟
2. فریمور و فایلهای مورد نیازشو از کجا باید بگیرم؟
متشکر و سپاسگزار
سلام.نقل قول:
ایراد اصلی این گوشی یکی صدای ضعیفش بود که با آپدیت فریمویور به نسخه ی 9.42 این مشکل تا حدودی حل میشه.
مشکل دوم که اصلا حل نمیشه کیفیت پائین دوربینشه.
موفق باشید.:11:
من با این روش رو گوشیم Microsoft Student with Encarta نصب کردم ودارم استفاده میکنم.(حجمش 4 مگه!):40:نقل قول:
این گوشی همراهش بلند گو داره؟
[QUOTEاین گوشی همراهش بلند گو داره؟ ][/QUOTE]
کسی نبود جواب منو بده ؟میشه بگید بلندی صدا اسپیکرش در حد چه گوشی یه؟
من این گوشی رو ( رنگ قرمزش ) رو خریدم بدون اسپیکر !
نایاب شده ...
بله توی بعضی مدل هاش اسپیکر داره و توی بعضی مدلاش اسپیکر نداره ... فکر کنم تفاوت قیمتشون یه 10 تومنی هست ...
صدای خیلی قوی ای داره ...
گوشی من به تازگی مشکل جدید پیدا کرده ، مشکلش اینه که مدام روشن و خاموش میشه
کسی می تونه به من بگه چجوری می تونم درستش کنم
با تشکر
مدام شارژ تموم می کنه, البته من یه بار مموریشو فرمت کردم و درست نشد و همه رو ریست فکتوری کردم درست شد... تقریبا راضی هستم اولش که اومدم خریدم ولی خب توقع دارین دوربین 2 مگا چه قدر کیفیت داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل خاموش روشن شدن برای منم اتفاق افتاده بود با این کارایی که گفتم درست شد....:20::20:
از همکاری دوستان کمال تشکر را دارم
موبایلم را با 4000تومن دادم فلش کردند خدا را شکر درست شد
حتما گوشیهای سونی اریکسون را دیدید که وقتی شارژ گوشی در حال تمام شدن هست یک صدایی از گوشی شنیده میشه می خوام بدونم چه تنظیماتی برای گوشی 5310 باید انجام داد تا همچین امکانی به آن اضافه شود
سلام دوستان من میخوام یه بازی بریزم بالای یه مگه چکار کنم؟
سلام به همه
گوشیه داشم(همین 5310) به هیچ عنوان مسیج ارسال نمی کنه.همه ی تنظیماتش رو هم چک کردم. وقتی سیمکارتش رو توی گوشی خودم انداختم درست کار میکرد.اما توی 5310 نمیفرسته.توی Out box میمونه. علتش از چی می تونه باشه؟
مرسی
احتمالا" دلش برای یک ریست فکتوری تنگ شده بوده!:21:نقل قول:
راستی اگر با ریختن برنامه ها مشکل دارین راهش اینه که پسوند فایل برنامه رو بردارین (jar.) بعد که ریختین توی گوشی دوباره rename کنید به jar.* اونوقت ران میشه .
فندلاند كجا بوده
الان همه ي گوشي ها چيني شده:40:
سلام من یه 5310 دارم. ولی متاسفانه فارسی نداره . یکی کمک کنه که من فارسیش کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید:19:
بهترین راه اینکه به یک تعمیرگاه موبایل مراجعه کنی و بدی برات فارسیش کنه ! یه هفت هشت ده تومن بدی بهتر از اینکه که خودتون بخاید اینکارو بکنید چون ممکنه که با مشکلاتی بر بخورید ... :46:نقل قول:
این رفیق ما میگه گوشیش سالار
هندز فری ما یکی الز گوشی هاش صدا نمیده دیگه
فابریکش هم هست
خراب شده؟
اخه اون یکی سالم هست :31:
ما کلی اهنگ گوش می دادیم با این اخه
با درودنقل قول:
منم این جوری بود ریست فکتوری کردم
آیا میشود روی این گوشی رادیو فردا را هم گرفت؟