خوب اینم از عکس ..عکس مربوط به دو پست پیش شغل اشپزی رو نشون میده
ورژن.open for business
Printable View
خوب اینم از عکس ..عکس مربوط به دو پست پیش شغل اشپزی رو نشون میده
ورژن.open for business
gogole magole جان واقعا مرسی :40: ..........من این بازی رو چند وقت بود که پاک کرده بودم ..الان دوباره برم نصبش کنم ......با توضیحاتی که دادی هوس کردم دوباره برم بازی کنم........
ورژن : Seasons
سيمز شما در وقتی كه درجه ی (یا مهارت)
باغبانيش زیاد بشه يیهو دورش گرد و خاك جمع میشه و وقتي
كه از اون حال بيرون میاد اینطوری میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نیاز ها برطرف میشه:
Water :با خوردن آب , شنا در استخر , دوش گرفتن يا حمام كردن و ... برطرف ميشود.
Sunlight: بايد نور خورشيد به سيم شما بتابه تا اين نيازش برطرف بشه
Love: يه چيزي مثل Social ولي فرقش اينه كه فقط از راه صحبت با درختان و يا آدم هاي گياهي ديگه برطرف ميشه.
يكي از توانايي هايي كه اين افراد در باغباني دارند صحبت با گياهان و درختان هست كه باعث ميشه اون درخت زودتر و بهتر رشد كنه.
خواهش میکنم ساللار برو حال کن . ...خیلی کشفیات داره
که هنوز کسی نفهمیده
حتی خودم
يه چيز ديگه در مورد اين آدم گياهي ها كشف شده اینه که
اگه در سن جواني هست و پير نشده مي تونيد روش كليك كرده و Grow Plantbaby
رو انتخاب كنيد تا خودشو تكان بده و ازش يه بچه بيفته. بچه اي كه بدنيا مياد همينطوري
گياهي ه و فقط سه مرحله رشدي داره كه عبارت اند از بچگي(Toddler) , جوان بالغ و در
نهايت پيري.البته اين بچه از همون ابتدا skill خيلي هاش زياده.
خوب فرقی نمیکنه چه مرد باشی چه زن.
مثل درخت وقتی که خودشو میتکونه ازش میوه میوفته:31: :31: :31:
:31: :31:
متاسفانه تو ایران فکر نکنم این همه طرف دار داشته باشه
و گرنه این تاپیک تا حالا 12234566 پست داده بودن
خوب هرکس یه نظری داره شاید فکر کنن که این بازی قدیمه
ولی نه اینطوریام نیست هروز داره یه نسخه به بازی اضافه میشه خودممم دارم ازنسخه های جدید صحبت میکنم نه سیمز 1
امیدوار که همتون از این مطالب استفاده کنید.
سلام من هم عاشق بازی سیمز هستم.
راستش من بازی رو که نصب می کنم می گه:
failed to find any directx 9.c compatible graphics adapter
....
من به سایت خود بازی رفتم در هلپش نوشته بود باید کارت گرافیکتو آپدیت کنی و آخرین ورژن directx را نصب کنی(هر دو کار را انجام دادم).
ولی بازم همون خطا رو میده لطفا منو راهنمایی کنید...!:41:
دوست عزیز مشکل شما در بخش سخت افزار شاید حل بشه...در ضمن بچه ها تاپیکو از اول نگاه کردم..حوس کردم دوباره برم بازی کنم...در ضمن کی گفته سیمز طرفدار نداره..من که عاشقشم..منتهی وقتی پاش میشینم دیگه نمیتونم بلند شم..در ضمن من نسخه Night life و University رو دارم اما هنوز Open for busines رو پیدا نکردم...اقای gogole magole خسته نباشی..نکته های جالبی گفتی...نقل قول:
خواهش میکن دیجی جان سالاری بازم سر بزن مطالبی جالبی براتون میزارم
خوب عزیزم مشخصات سیستمو بذارنقل قول:
سلام من هم عاشق بازی سیمز هستم.
راستش من بازی رو که نصب می کنم می گه:
failed to find any directx 9.c compatible graphics adapter
....
من به سایت خود بازی رفتم در هلپش نوشته بود باید کارت گرافیکتو آپدیت کنی و آخرین ورژن directx را نصب کنی(هر دو کار را انجام دادم).
ولی بازم همون خطا رو میده لطفا منو راهنمایی کنید...!
بعدش مطمئن هستی در ایکس 9.سی رو نصب کردی؟ تو خوده سیدی نیست؟
خوب بعدش متونی در تاپیک حل مشکلات بازی ادامه بدی
راستی سهیل کدوم ورژن رو نصب کردی؟؟؟؟
فول یا نسخه های دیگش؟؟
مخصوصه دیجی جان
djmamal
اگه نباشه جاش خالی می مونه
نام بازی:Thesims 2:night life
این بازی شما را تا حدوذی یاد یکی از نسخه های قبلی سیمز به نام Thesims:Hotdate می اندازد.به این دلیل که هر دو بازی موضوعی یکسان دارد.یعنی گردش سیمز شما.منتها این نسخه جدید برای سیمز 2 بیشتر به تفریح و پارتی در شب می پردازد.
همانند بقیه نسخه های الحاقی سری بازی های سیمز در این نسخه هم امکانات زیادی به بازی افزوده شده است.
یکی شهرک به بازی در این نسخه اضافه شده است.در ان شهرک رستوران و باشگاه و مکان های تفریحی(بازی بو لینگ و...) وجود دارد.
البته شما خودنان هم می توانید شهرکی شبیه به این بسازید.
یکی از امکانات زیبای بازی رقص نور است که برای پارتی ها بسیار مناسب است.در این نسخه روی این نکات بیشتر کار شده است.
همچنین در این نسخه امکاناتی زیادی برای دوست یابی به سیمز شما داده شده است.
در بازی یک Aspiration meter جدید هم اضافه شده است که میزان دوستی شما با افراد را به طور دقیق نشان می دهد و شما باید ان را کنترل کنید.
یکی از امتیازات بزرگ این نسخه خریدن ماشین برای سیمز است.شما می توانید از این به بعد برای سیمز خود ماشین بخرید و با ماشین خود به شهرک و ... روید.حال دیگر شما نیازی ندارید که برای سر کار رفتن عجله کنید.زیرا دیگر نیازی به سرویس برای سر کار رفتن ندارید.شما می توانید خودتان با ماشین خودتان سر کار روید.ماشین ها متفاوت است و بستگی به پول شما دارد.در این نسخه امکان تغییر دادن و متفاوت ساحتن مهارت سیمز ها در رانندگی وجود ندارد.اما امکانات بسیار زیادی برای ماشین های بازی وجود دارد.
در حقیقت این نسخه الحاقی از بازی سیمز 2 را می توان یک امتیاز مثبت برای سری بازی های سیمز و شرکت های سازنده آن یعنی Maxis و EA دانست.سازندگان خلاقیت های زیادی در این نسخه به خرج دادند.این نسخه تقریبا ساختش تمام شده و تنها جزئیات کار باقی مانده است.این بازی در مهر 84 به بازار عرضه می شود.
اینم چند عکس از ادم فضایی ها
نسخه ی زندگی در شبThesims 2:night life
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
و
و اگر پولتون زیاد بشه میتونین یه استخر طلا بخرید یا درست کنید
The Sims 2 Seasons
چهار فصل سال آفریده شده تا زندگی از یکنواختی و یک جوری دربیاد تا به امروز هر موقع کامپیوترتونو روشن می کردید و وارد بازی سیمز2 می شدید بعد از چند روز بازی به نظر تکراری و کسل کننده می یومد (هر کسی یه نظری داره)و این به علت یکنواختی این بازی بود مثلاخود من بعضی موقع ها می گفتم چرا بارون نمی یاد یا چرا برف نمی باره یعنی می شه سیمزم از این چیزا داشته باشه؟؟
با این مقدمه خواستم بگم که دیگه سیمز 2 اون بازی همیشگی نیست خیلی فرق کرده و ترکونده
از تمام فصل های سال با سیمز خود لذت ببرید:!!!!
در جلوی خانۀ شما اتفاقاتی می افته که بسیار می تونه برای سیمز شما جالب و به یاد موندنی باشه و باعث یکنواخت شدن بازی نشه.بله فعالیت های مختلف برای فصل های مختلف و در زمینه های مختلف که شامل می شه:برف بازی در فصل های سرد سال،شکار ماهی در فصل پاییز ،پریدن در بوته ها و شاخه ها در پاییز و قسمت هایی که توضیح داده خواهد شد.نیرومند کردن رابطه خانوادگی در زمستان،اجازه دادن شکوفایی عشقی در بهار،بهبود دوستی ها در پاییز،و بهبود شغل در پاییز همه مسائلی که باعث دگرگونی و تحول و زیبایی هر چه بیشتر در بازی می شود.سیمز شما الان می تونه مسیر زندگی خودشو کشف کنه و استعدادهای تازه ای رو در فصل های گوناگون به دست بیاره اما باید مواظب یخ شدن سیمزتون در زمستان آفتاب زدگی در تابستان، حساسیت گرفتن در پاییز باشید و باید مواظب تغییرات ناگهانی آب و هوا نیز باشید. در فصل های مختلف باید سیمز خود را با لباس های مخصوص به همون فصل بپوشونید تا این مشکلات براتون پیش نیاد
سود بردن از هر فصل
هر فصلی برای خود ارتباطات جدید ،حالت و حوصله های جدید ،خواست ها و ترس های جدید رو به دنبال داره که بازی رو بسیار زیبا می کنه
بهره بردن از فعالیت های جدید
یک راه جدید برای سیمز شما خانواده اش و دوستاران شما اینه که می تونید با هم شاد و خوشحال باشید، آدم برفی بسازید،سر خوردن درون استخر،رفتن به اسکی روی یخ ،بازی های جدید و شنای جدید کردن.
جمع آوری و پرورش میوجات و سبزیجات
محصولات میوه ها و یا سبزیجات همه ساله و در فصل های مختلف در بازی در میاد که می تونید اونا رو در مصارفی چون:درست کردن شربت هایی برای تقویت انرژی بدن،برای بهبود بعضی از بیماری ها،و برای عاشق کدن و غیره مورد استفاده قرار می گیرد
در هر فصل سیمز شما دارای لباس بخصوصی است که اگر اون لباس رو نپوشه مشکلاتی به وجود میاد خوب برای جلوگیری از مشکلا ت باید زمستان لباس های گرم مانند کت و کلاه و دستکش به تن کرد و در پاییز بارونی و در زمستان هم لباس های نازک و خنک را پوشید
خوب نظرتون چیه؟
ادامه بدم؟؟؟؟؟؟
نظرتون باعث دل گرمیه من میشه
تنها بازيه كه به دلم نشسته و هميشه رو سيستم دارمش
سيمز سيمز سيمز سميز
راستي خبري از سيمز 3 نيست
مردم از بس بسته هاي الحاقي نصب كردم
گوگولي موگولي جان عاليه ادامه بده
بازی سیمز 3 سال 2009 میادش ...بیخودی دلتونو صابون نزنید
این بسته الحاقی چهار فصلو مفصل تو سایت سیمز خوندم...خیلی باحاله...ولی به نظر من اینقدر بسته مکمل برای بازی اومده و انقدر امکانات و قابلیت جدید به زندگی سیمز اضافه شده که ادم توش میمونه...نمیدونی کدومو بازی کنی....ولی با این حال من خیلی سیمز رو دوست دارم...چون تو بازی غرق میشی...کلا بازیهای این سبک رو دوست دارم
یه خاطره جالب از یه قسمت بازی دارم:داشتم زندگی یه پیرمرد و پیرزن رو بازی میکردم..این دوتا عاشق هم بودن...آره...تفریحشون هم بازی با نوشون بود که یه دختر نوجون بود...یه روز زد پیرزنه مرد..من گفتم بذار هر شب برم سر قبرش با پیرمرده گریه کنم...چند شب رفتم..تا اینکه یه شب رفتم گریه کنم Fun پیرمرده کم بود گفتم بشینه کنار قبر اسمونو نگاه کنه.نشسته بود داشت اسمونو نگا میکرد یهو چشاش گرد شد ..با دست به اسمون اشاره کرد..یهو بووووم....یه تیکه اشغال فضایی اومد روش ...جادرجا مرد...کار به ازرائیل نکشید...همونجا کنار قبر زنش خاکش کردم
جالب بود...این بازی سیمز واقعا پیش بینی نشدنیه!
وای چیز خیلی باهالی تعریف کردی دیجی ممل
عالی بود
Iraya ممنون از نظرت باشه ادامه میدم
وای سمزم که سال 2009 میاد
خوب اشکال نداره با همین سیمز 2 حال میکنیم
Iraya ممنون از نظرت باشه ادامه میدم
وای سمزم که سال 2009 میاد
خوب اشکال نداره با همین سیمز 2 حال میکنیم
دیجی جان اگه شما واقا عاشق اون پیره زنه بودی(لول) میتونستی زندش کنی
در صفحه های قبل توضیح دادم خوندی؟
برو بخون خیلی حال میده پول بده با عزاییل زندش میکنه
اگه صفح های قبلو بخونی خیلی چیزای جالبی نوشتم
The Sims 2 Family Fun Stuff
اولا در مورد وسایل این بازی براتون می نویسم : بیش از ۸۰ وسیله جدید به بازی اضافه می شه که شاخص ترین اون ها جعبه اسباب بازی های بچه هاست که چیز فوق العاده جالبی است
لباس های جدید و متنوعی به بازی سیمز۲ شما اضافه می شود و شما با اضافه کردن این نسخه به بازی سیمز ۲ خودتون می تونید بازی رو شاد تر ادامه بدید من هنوز دقیق نمی دونم این بازی داخل ایران هست یا نه ولی اگه شما بازی سیمز۲ رو می شناید و دارید این اضافات رو اگر به ایران اومدو در جایی دیدید حتما تهیه کنید
از جمله وسایل جدیدی که به بازی اضافه می شه تخت خواب های زیبایی است که به این بازی اضافه می شه و بازی رو زیبا تر می کنه
در کل امیدوارم با اضافه کردن این وسایل جدید زندگی شادتری رو در بازی داشته باشید:
the sims2:university
سیمز شما وارد دانشگاه می شود
سیمز جوان شما الان می تونه از خونه بیرون بیاد و در یکی از دانشگاه های سیمز وارد بشه . وارد شدن در دانشگاه باعث بسیاری از پیشرفت ها برای سیمز شما می شود و اونها می تونن به یک سیمز هه فن حریف و کاردرست در بزرگی تبدیل شن . اوناها آزادانه می تونن از بین رشته هایی که در بازی وجود داره انتخاب و در هر کدوم مدرک تحصیلی مورد نظر رو بگیرن،اونها می تونن در دانشگاه دوست های زیادی رو داشته باشن و آزادانه رفتار کنن ،شما می تونید تمام محیط دانشگاه رو گشت بزنید و بگردید در سالن ورزشی ، در قهوه خانه ها ، در کتابخانه ها و حتی در محیط اصلی دانشگاه به راحتی قدم بزنید شما اگر دانشگاه را به خوبی و به سلامت به پایان برسانید در اون موقع است که به شما بازی پاداش های بیشتری را می دهد
گروه جدیدی در سن جوانی
همه افرادی که می تونن وارد دانشگاه بشن و در اونجا تحصیل کنن باید سن جوان داشته باشن . الان اونها می تونن آزادانه دنبال هدف زندگی خودشون بگردن و زندگی خودشونو زیبا تر کنن
در دانشگاه به یک سیمز بزرگ تبدیل شوید
سیمز شما بارفتن به دانشگاه خواسته ها و ترسهای جدیدی رو به بازی اضافه می کند و اونها از نظر اجتماعی و تحصیلی نیز سطح بالاتری پیدا می کنند. شما می توانید در ضمن توانایی ها و تعداد دوستان سیمزان را نیز گسترش دهید. شما بعد از آمدن از دانگشاه به شن بلوغ می رسید
به دست آوردن مدرک و باز شدن کارهای جدید در بازی
از بین 11 رشته ای که در بازی است هر کدام را که ادامه بدهید و مدرک آن را کسب می کنید می توانید بهنسبت اون مدرک کار جدیدی را باز کنید و بعد در آن کار ها به موفقیت بهترین نیز برسید
شهرهای جدید برای دانشگاه ها
الان سیمز شما می تونه در دورترین کالج هاو دانشگاه ها زندگی رویایی خودشو داشته باشه . شما نیز می توانید خود دست به کار شده و کالج مورد نظر خود را نیز بسازید به هر شکلی که خود دوست دارید و می پسندید
زندگی جدید در دانشگاه
شما الان می تونید در گروه های مختلفی وارد شویدو می تونید کار نیمه وقت نیز برای درآمد زایی پیدا کنید. شما می تونید در گروههای خلافی همچون ،جعل اسکناس،گروه های سری و گروه تقلب در درس ها نیز عضو و حالشو ببرید. ولی همه اینها بشته به شما داره که شما چطور می تونید و می خواید از امکانات سیمز 2:دانشگاه استفاده کنید
بیش از 100 وسیله و کارایی های جدید
وسایل بسیار جالب مانند : بیلیارد ،کتابخانه های تاپ،قاب های عکس متفاوت و درسی ،میز و صندلی های جدید به بازی اضافه شده که همه و همه به سلیقه و میزان قدرت تخیل شما برای چیدمان خانه تان بستگی دارد
ممنون از اینکه جواب دادی!:11:
من ورژن فول رو نصب کردم(خود سیمز 2).
مشخصات سیستم:
Ram:256
Graphic:128-Geforce fx 5200
Cpu:2.6 amd
در ضمن directX را درست نصب کردم(مطمئنم).:46:
اقا من بازی سیمز 2 روگرفتم هر کاری کردم نصب نشد. حالا میخوام بدون این نسخه هایی که میگید رو سیمز2نصب میشه یا جداست.
اصلا این نسخه ها رو سیمز2 نصب میشه
اره درسته باید رو خود سیمز اصلی نصب کنی.نقل قول:
اصلا این نسخه ها رو سیمز2 نصب میشه
خواهش میکنم سالارنقل قول:
ممنون از اینکه جواب دادی!
من ورژن فول رو نصب کردم(خود سیمز 2).
مشخصات سیستم:
Ram:256
Graphic:128-Geforce fx 5200
Cpu:2.6 amd
در ضمن directX را درست نصب کردم(مطمئنم).
خیلی مشکل عجیبیه ببین سیدی رو ببر رو یه سیستم دیگه نصب کن ببین همین مشکو داری
میتونی تو تاپیک حل مشکلات در اجرای بازی ها مطرح کنی.
619
این اسم نسخه ی اصلی که باید رو هاردت باشه تا بتونی اضافات دیگه روش نصب کنی
the sims 2
همین اگه مشکلی بود بگو.
دوستان مشکل من خیلی اعصاب خورد کنه
بازی یه هو هنگ میکنه مثلا وقتی اتش سوزی میشه اتشنشانی میاد عین احمقا اتیش نگاه میکنه
یا بعضی از روزها ماشین نمیاد دنبال سیمز که بره سر کار چه کار کنم؟
بعد Pets دیگه Expansion نیومده؟
فعلا که خبری نیست.ولی نسخه جدید Life stories تو بازار هستش
season هم هست واقعا باحاله
برف بازی و کشاورزی و...
چه عجیب؟ خونت اتیش میگیره بعد اتش نشانی خاموش نمیکنه؟(خوب شاید تا حالا اتیش ندیدن لول) شوخی کردمنقل قول:
دوستان مشکل من خیلی اعصاب خورد کنه
بازی یه هو هنگ میکنه مثلا وقتی اتش سوزی میشه اتشنشانی میاد عین احمقا اتیش نگاه میکنه
یا بعضی از روزها ماشین نمیاد دنبال سیمز که بره سر کار چه کار کنم؟
اونم خوب قانون بازیه وقتی نمیاد خودتون باید برید
نه دوست عزیزLife stories اومدهنقل قول:
بعد Pets دیگه Expansion نیومده؟
همون طور که دیجی ممل گفتن
فکر نکنم Expansion دیگه ی بیاد چون سیمز 3 در حال ساخته
مگه شرکت چند تا دست داره؟(لول)
نسخه جديد از بازي The Sims، حكايت مهمترين لحظات زندگي براي Simهاي شما است. اين بازي كه با نام The Sims Life Stories عرضه گشته است، نخستين نمونه از مجموعه بازيهايي است كه از اين پس با عنوان Sims Stories عرضه خواهند گرديد. از جمله ويژگي هاي منحصر به فرد اين مجموعه از بازي ها اين است كه نه تنها چيزي از هيجان نسخههاي گذشته كم نكردهاند، بلكه امكان كنترل سادهتري را نيز براي آن در نظر گرفته و همچنين اين مجموعه هماهنگي ساختاري بسيار مناسبي نيز با رايانههاي قابل حمل خواهد داشت.
درباره یsims2openfor business
در این پک سیمز2 شما می توانید در خانه و یا مرکز خریدی که میخرید تجارت راه اندازی کنید .
شما میتوانید با این پک کارمند استخدام کنید و به آن دستور دهید که مثلا با صحبت هایش
مشتری ها را وادار به خریدن کند ویا صندوقدار شود