نه فعلا همون برندهای قبلی موجودنقل قول:
نه فعلا همون برندهای قبلی موجودنقل قول:
فعلا پالیت هم انگار هر قیمتی دلشون میخان میدن t 330 !!!! کی خریدار میشه . palit 8800GT 340 t !!!
اتفاقا قیمت واقعی تری داره چون خارج از ایران شما 280 به بالا میتونید خریداری کنید... 250 نیست.که توی همین جا هم 300 تا 310 هست.یعنی فقط 20 یا 10 تا بالاتر.نقل قول:
دلیلش اینه که الان برندهای زیادی 8800 را تو ایران پخش میکنن و نمیتونن زیاد تر از حد معمول قیمتش را بالا ببرند.
اگه صبر کنی تا چند تا شرکت سری 3800 را بیارن اونوقت این ها هم به قیمت واقعی نزدیک میشن.
میگم هان! خیلی خوبه که این کارتها رو با 8800 مقایسه میکنید. اما خب اینجا که تاپیک 8800 نیست. یکم در مورد خود همین 2 تا اطلاعات بدین. در مورد DX 10.1 یا Pixel Shader 4 یا ...
این مباحثی که شما میخوایید از عهده من بر نمیاد!
ماله حرفه ای هاست! سواد من نمیرسه!
تخصص نداریمنقل قول:
میگم هان! خیلی خوبه که این کارتها رو با 8800 مقایسه میکنید. اما خب اینجا که تاپیک 8800 نیست. یکم در مورد خود همین 2 تا اطلاعات بدین. در مورد DX 10.1 یا Pixel Shader 4 یا ...
سلام دوستان عزیز
امروز من بازار رضا بودم یکی از مغازه دارا گفت تا یه هفته کارت 3850 و 3870 مارک powercoler با گارانتی
برد پرداز می اره :18::18:
دوستان در این مورد چیزی میدونن:20::20:
فکر کنم خلاف مقررات باشه نام مغازه را بگم اما خوب من نمیدونم تا چه حد درسته این حرف:weird::weird:
خیلی ها گفته اند خیلی چیزها میارن. مهم اینه که بیارند !نقل قول:
بله فونیران قراره 2 ماه sapphire بیاره
سلام دوستان
نمی دونم در این زمینه بحث شده یا نه ، من مقایسه ای که توی سایتTOMSHARDWAREکردم دیدم در تمامی زمینه ها 3870 از 8800gt باخته در حالی که وقتی به مشخصات کلی این دو کارت نگاه میکنیم می بینیم که در بعضی زمینه ها 3870 بالاتره مثل:
ATI HD3870 825Mhz , 2400MHz , 512 GDDR4
Nvidia8800 GT 660MHz , 1900MHz , 512 GDDR3
به نظر شما بر میگرده به عدم توانایی amd در ارائه یک کارت گرافیک قوی در برابر حریف خودش؟
دوست عزیز حرفای شما درسته ولی هسته ی 8800GT که G92 هست نسبت به هسته 3870 قوی تره ...نقل قول:
درشمن برای قدرت یک کارت اول هسته بعد مقدار و مشخصات حافظه ...
در ضمن مقایسه خوبی بود چون همه این اشتباه رو میکنند و ازتون ممنون که این مقایسه رو انجام دادید چون واقعا لازم بود ....
بله درسته اول ساختار تکنولوژی Gpu مهم است...
این PowerColor قبلی هم که من با کارت ضمانت نامه دیده بودم همین برد پرداز بود!
دوستان بیان شفاف سازی کنن!
2400 powercolor منم دیدمنقل قول:
3850 &3870 نیست فعلا
پایپ لاین و اینترفیس رو در نظر نگرفتی.نقل قول:
البته بازم تکنولوژی GPU حرف اول رو می زنه.
دوستان این تاپیک رو از نظر بازار قیمت بروز رسانی کنند!
Sapphire مدل Single Slot از Radeon HD 3870 رو هم عرضه کرده. این مدل دارای کلاکهای Reference است و کماکان مدار تغذیه این کارت هم 3 فاز است. و از CrossfireX پشتیبانی می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی داشتم :
می خواستم بدونم این کارت 3850 و 3870 هر کدوومشوون هم رده ی کدووم کارت جی فورس هستن ؟
3850 ده درصد قوی تر از 8600 و 3870 ده درصد ضعیف تر از 8800GT می باشد .نقل قول:
3850 حدود 30 تا 35 درصد قوی تر از 8600GTS است.نقل قول:
3870 حدود 7 تا 10 درصد از 8800GT 512MB ضعیف تر است. ( بدون AA )
3870 حدود 3 تا 5 درصد از 8800GT 512MB قوی تر است. ( 4x AA )
[QUOTE=Virgil;2000744]3850 حدود 30 تا 35 درصد قوی تر از 8600GTS است.
3870 حدود 7 تا 10 درصد از 8800GT 512MB ضعیف تر است. ( بدون AA )
3870 حدود 3 تا 5 درصد از 8800GT 512MB قوی تر است. ( 4x AA )[/QUOTE]
سلام
منظور شما از AA چیه ؟
خب از بحث ها معلومه که همه منتظر 3850 هستین
جمعه شرکت colorful به ما قول داده که بارمونو بفرسته البته با T.N.T میاد یعنی معطلی گمرک نداره
برای اینکه افت فریم تو بازی نداشته باشه 512 مگ خریدم که با قیمت 220 هزار تومان عرضه خواهد شد
در ضمن تو این بار 8800gt/512m و 8600gt/256+HDMI هم هست که به ترتیب با قیمتهای 275 و 130
عرضه میشه
کد:www.colorful.cn
این عکس 3850/512 هست
اینم 8800gt/512m
سلام آقا کیوان
چرا برندهای معروف بازار رو نیاوردی؟
این برند و 4 تای دیگه معروفترین و پرفروش ترین برند ها در چین هستن
کد:www.colorful.cn
کد:www.onda.cn
کد:www.yeston.cn
مثلا هنوز خبر 8800gs/384 and 768m تو نت نیامده بود که yeston ساخته بوددشکد:www.unika.com.cn
همه بقیه هم از این کمپانی های مادر می خرن فقط یه تغییرات کوچیک توش میدن
کد:http://www.yeston.net/news/content_shichang.asp?id=539
این هم چند تا عکس دیگه از Colorful Radeon HD 3850 :
من همیشه سعی میکنم حرف الکی و آبکی نزنم مثلا به دو تا از بازارهای داخل چین نگاه کنید
مردم اونجا مارک نمیخرن جنس میخرن به قیمت معقول
این هم دو تا عکس دیگه ... چیپهای Samsung BC-12 که در این کارت گرافیک استفاده شده :
خیلی ممنون آرمان جان شما پیشواز رفتی
ممنون Virgil
یه جایی میگفت که توو این سری از محصوولات ATI از فناوری ساخت 55 نانو متری در مقابل 65 نانو انویدیا استفاده کرده و کارت رو از 512 bit به 256 بیت رسوونده برا همین قیمتاش ارزوونه نسبت به مشابهاش توو انویدیا !!!
این درسته ؟
راستی این AA بطور پیش فرض توو کارت هست دیگه ؟ نه ؟
سلام دوستان:46:
من یه سوال از خدمت شما دوستان داشتم:20:
کارت گرافیکی رادئون 2900 gt چه فرقی با رادئون 2900 xt در سایت tomshardware دارد (از نظر بنچ مارک و توانایی)لطفا در این مورد کمک کنید :11:
این کارت الان در بازار با قیمت 260 هزار مارک club در بازار به فروش می رسد . آیا خرید این کارت ( 2900 gt ) بهتر می باشد یا 3850 . شما دوستان کدام را پیشنهاد می دهید ؟:34:
چون من با ارزیابی تست ها به نتیجه خاصی نرسیدم:1:
عزیزم در اشتباهی. کارتهای ATI دو مدل داره. Pro و XT . اصلا GT نداره که. اما به طور کلی XT ها بهترن. و فکر کنم خرید 3850عاقلانه تر باشه.
نقل قول:با تشکر از شما دوست عزیز
من با تحقیقی که تو نت کردم به این کارت تو سایت های زیادی برخوردم
اگه میشه یه توضیحی در این مورد بدین
[HTML]http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=201&grp=3[/HTML]
[HTML]http://www.bit-tech.net/news/2007/10/01/ati_radeon_hd_2900_gt_unveiled/1[/HTML]
ممنون و موفق باشید :11:
مدل GT یک مدل بود که قبل از HD 3850 برای از دست ندادن بازار عرضه شد و با وجود HD 3850 خریدش به صرفه نیست...نقل قول:
نظری ندارین ؟؟؟نقل قول:
ممنون Virgil
یه جایی میگفت که توو این سری از محصوولات ATI از فناوری ساخت 55 نانو متری در مقابل 65 نانو انویدیا استفاده کرده و کارت رو از 512 bit به 256 بیت رسوونده برا همین قیمتاش ارزوونه نسبت به مشابهاش توو انویدیا !!!
این درسته ؟
درسته که از فن آوری 55 نانومتری استفاده شده ولی این مسئله ربطی به Memory Interface نداره.نقل قول:
ممنون Virgil
این درسته ؟
در معماری DirectX 10.1 کلا 4x AA به طور پیش فرض وجود داره.
ATi Radeon 2900 GTنقل قول:
عزیزم در اشتباهی. کارتهای ATI دو مدل داره. Pro و XT . اصلا GT نداره که. اما به طور کلی XT ها بهترن. و فکر کنم خرید 3850عاقلانه تر باشه.