من هم آیفون دارم
هر وقت زنگ میزنه میرم میگم " کیستـــــــــا ؟؟؟ "
جدا از شوخی
حقش نبود بهترین اختراع سال ( از نظر روزنامه نمیدونم چی چی که میدونم معروفه ) انتخاب بشه
ولی الحق که خشکله
Printable View
من هم آیفون دارم
هر وقت زنگ میزنه میرم میگم " کیستـــــــــا ؟؟؟ "
جدا از شوخی
حقش نبود بهترین اختراع سال ( از نظر روزنامه نمیدونم چی چی که میدونم معروفه ) انتخاب بشه
ولی الحق که خشکله
اگه یک بار هم تو خرید موبایل، درست تصمیم گرفته باشم، اونم همین خریدن iPhone بوده...باور کنید دیشب بدجوری بین iphone و N95 8gb مونده بودم و داشتم دیونه میشدم:19: عقل میگفت N95 و دل میگفت iPhone ...
یه W950 داشتم، 225 فروختم و اون HTC S710 رو با تعجب و یأس فراوان، 280 فروختم و iPhone رو 613 خریدم و ورژنش هم 1.1.1 هست و روش Installer 3.0b8 نصبه ولی پچ edge و youtube رو نداره. حتی دوباره هم از سایت jailbreakeme.com دانلودش کردم ولی فرقی نکرد، یعنی اصلا فولدری به نام unlocking نداره (قابل توجه آقا رضا)
این گوشی چون جایگزین ipod من شده، حالا حالاها عوضش نمیکنم... فکر میکنم iPhone واقعا یک انقلابه... جدا لقب محصول سال برازنده اش هست... من چون عاشق تکنولوژی هستم و سلیقه ام تو خرید موبایل، اصلا ایرانی نیست، از iPhone لذت میبرم. اگه به فکر خریدش هستین، باید با خودتون کنار بیاین، چون اصلا یه دنیای متفاوته... من که همچنان مکفوفم:31:
دقیقا همینطوره.نقل قول:
اگه یک بار هم تو خرید موبایل، درست تصمیم گرفته باشم، اونم همین خریدن iPhone بوده.
دقیقا مشکل من هم همینه !:41:نقل قول:
ورژنش هم 1.1.1 هست و روش Installer 3.0b8 نصبه ولی پچ edge و youtube رو نداره. حتی دوباره هم از سایت jailbreakeme.com دانلودش کردم ولی فرقی نکرد، یعنی اصلا فولدری به نام unlocking نداره (قابل توجه آقا رضا)
با عرض پوشش (بخاطر تاخیر) از شما و ویرژیل جان ، بنظر می رسه Unlocking Tools روی installer هاتون نصب نیست.نقل قول:
مراحل نصب Unlocking Tools :
۱. وارد برنامه ی installer در آی فون بشید.
۲. برید به Sources (آخرین گزینه در منوی پایین صفحه.)
۳. بر روی Edit کلیک کنید.
۴. بر روی Add کلیک کنید.
۵. آدرس زیر را وارد کنید.
۶. Ok کنید. ( از وارد کردن آدرس های غلط خودداری کنید. توصیه ی آقای افقه)کد:http://i.unlock.no
۷. Unlocking Tools به مجموعه ی installer اضافه خواهد شد.
حالا مراحل مربوط به فعال کردن EDGE/GPRS و YouTube رو انجام بدین.
نقل قول:
1.1.1
3a109a
این نرم افزار ها رو از کجا بگیرم.
لینک بدید. خدا خیرتون بده.
راستی هر وقت iTunes رو فعال می کنم میگه ورژن 1.1.2 موجوده می خوای آپدیت کیی؟
من زدم دانلود کن فقط. گفتم نکنه بره رو هوا گوشیم
نقل قول:نقل قول:
من دیشب تو شرکت رفتم اینترنت. خیلی حال داد. 10 مگ دانلود کردم.
تنظیمات خیلی راحت بود. 3 دقیقه هم طول نکشید.
فقط یه سؤال:
چه طوری عکس هایی که تو سایت ها هست ذخیره کنم؟
و ایا میشه Copy , paste کرد؟
نقل قول:نقل قول:
من دیشب تو شرکت رفتم اینترنت. خیلی حال داد. 10 مگ دانلود کردم.
تنظیمات خیلی راحت بود. 3 دقیقه هم طول نکشید.
فقط 2سؤال:
چه طوری عکس هایی که تو سایت ها هست ذخیره کنم؟
و ایا میشه Copy , paste کرد؟
sms فارسی رو قبول نمی کنه
تو سایت های فارسی هم نمیشه رفت
کاری میشه کرد؟
Iphone اطلاعات محلی (Cell info ) نداره؟
نه! از طریق آی فون گوشی رو آپدیت نکن.نقل قول:
تو سافاری آی فون برو به این آدرس:نقل قول:
از طریق این صفحه خیلی راحت می تونی installer رو نصب کنی.کد:http://jailbreakme.com
فعلا قابلیت ذخیره ی عکس ها از سافاری آی فون وجود نداره.نقل قول:
در حال حاضر دوستان دارن بر روی فارسی ساز و کیبورد فارسی برای آی فون کار می کنن. هنوز یه مقداری باگ داره!نقل قول:
برای جابجایی contact list پیشنهاد می کنم اول گوشی قدیمیت رو با outlook سینک کنی. بعد از اینکه اطلاعات وارد outlook شد ، می تونی از طریق آی تونز عملیات sync بین آی تونز و آیتلوک رو انجام بدی.
مگه نمیشه contact رویه سیم کارتو را paste کرد؟ چرا آیفون این شکلیه که 1 سری نقطه های اوج معرکه و 1 سری باگ های ضایع داره من اینش اعصابم رو خورد کرده
واقعا اون حرف رفیقمونو که گفت همه بچه مایه دارا این جا جمع شدین رو به شدت تایید میکنم
دوست عزیز این که دیگه باگ نیست! خیلی از اسمارت فون ها این جوری هستند. ضمنا sync کردن contact list از طرق کامپیوتر خیلی بهتر از شیوه های سنتی هست. علاوه بر این آی فون تمام ایمیل ها ، عکس ها ، قرارهای ملاقات calender و ... هم از کامپیوتر روی گوشی می ریزه.نقل قول:
نقل قول:
اگه sms هارو بریزیم تو کامپیوتر درست میشه؟
و چه طور میشه sms هارو بریزم تو pc?
منظورت ساپورت فارسی هست؟... دوستان الان دارن فارسی ساز می نویسن که هم بتونی SMS ها و سایت های فارسی رو بخونی و هم کیبورد فارسی تو آی فون در اختیارت باشه.نقل قول:
دوستانی که تهران هستن در صورت تمایل گوشیشون رو بدن تا هم آپدیتش کنیم و هم مشکلات احتمالیشون رو رفع کنیم و ... .
بچه ها فقط لطفا سریعتر اقدام کنید چون من تنها تا آخر هفته ی آینده تهران هستم.
دوستانی هم که در شهرهای دیگه هستند مراحل آپدیت رو تو همین تاپیک براشون می ذاریم.
من هم نیاز هست این کار رو بکنم؟نقل قول:
یه سؤاله دیگه هم دارم:
اگف بخوام فیلم بریزم توی گوشیم چه فرمت هایی و چه ابعادی باید باشه؟
نه ... کسی لازم نیست گوشیش رو بده ... فقط بابت آپدیت و چک کردن گوشی می گم.نقل قول:
برای تبدیل فیلم به فرمت آی فون برنامه ی iPhone Xilisoft Video Converter رو از لینک زیر دانلود کنید.
کد:http://www.4shared.com/file/30166997/fe75e92a/iPhone_Xilisoft_Video_Converter_v3_1_With_Serial.html
سلام.آقا رضا...
من با سیم کارت ایرانسل امتحان کردم اما کار نکرد.هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه اشتباه نکنم ورژن گوشیه شما ۱ هست. راستش بخوای اصلا با این ورژن کار نکردم. ضمنا این ورژن فکر می کنم تنها تنظیمات برای کار با سرویس اینترنت AT&T داره.
اگه می خوای گوشی رو بده تا به ۱.۱.۲ آپدیتش کنیم و ... . :11:
Update
خیلی ها عادت دارن هنگام وب گردی صفحات جدید رو بصورت Tab جدید باز کنن.
در سافاری آی فون هنگامیکه بر روی لینکی کلیک می کنید ، اون لینک در یه Tab جدید باز می شه. اما اگه بخواین به صفحات مختلف برین ، صفحات بطور پیش فرض در Tab فعلی نمایش داده می شن. شما هم مثل من Tab باز هستین؟ از یکی از دو شیوه ی زیر استفاده کنید.
شیوه ی اول مسخره اما انجامش ساده تره. شیوه ی دوم بهتره!
شیوه ی اول:
۱. در سافاری آی فون برید به صفحه ای که می خواید ازش به یه لینک جدید برید.
۲. بر روی Tab (همونی که صفحه ی جدید باز می کنه ) کلیک کنید.
۳. یه صفحه ی جدید اضافه کنید.
۴. بر روی bookmark ( همون آیکون کتاب شکل در پایین سافاری) کلیک کنید.
۵. اولین پوشه از بالا History هست. روش کلیک کنید.
۶. بالاترین آدرس در History ، همون صقحه اییه که همین الان باز کرده بودید. روش کلیک کنید.
۷. صفحه در Tab جدید باز شده و می تونید برید به آدرس جدید.
خیلی مسخرس! لطفا از شیوه ی دوم استفاده کنید.
شیوه ی دوم:
۱. آی فون از طریق نرم افزار آی تونز قابلیت sync کردن bookmark های وب گرتون ( browser ) رو داره.
۲. هنگامیکه آی فون به کامپیونر وصله و در نرم افزار itunes هستید. برید به قسمت info مربوط به آی فون.
۳. در قسمت Web Browser امکان sync کردن bookmark ها با وب گرتون وجود داره. مطمئن بیشد تیک این گزینه روشنه.
۴. با وب گرتون (مثلا اینترنت اکسپلوور) از طریق کامپیوتر برید به لینک زیر:
۵. زیر توضیحات آقای برنامه نوس با فونت خاکستری نوشته شده : New Tab Bookmarkletکد:http://doctyper.com/archives/200707/fixing-a-small-iphone-annoyance
۶. پایین New Tab Bookmarklet یه قالب هست که توش نوشته شده Open In New Tab .
۷. این قالب رو به قسمت bookmark های وبگرتون Drag کنید تا بعنوان یه bookmark قرار بگیره.
۸. در آی تونز قسمت مربوط به آی فون ، برید به info و بر روی sync کلیک کنید تا bookmark ها با گوشی sync بشن.
۹. برید به سافاری آی فون.
۱۰. صفحه ی مورد نظرتون رو باز کنید.
۱۱. برید به bookmark (آیکون کتاب شکل پایین سافاری)
۱۲. برید به پوشه ی Bookmarks Bar (شاید اسم دیگه ای داشته باشه با توجه به تنظیمات وبگرتون)
۱۳. همونجوری که می بینین Open in New Tab اینجا هست. روش کلیک کنید.
۱۴. مشاهده می کنید کنار لینک های صفحه یه مربع قرار داره. روی هر لینک کلیک کنید در Tab جدیدی باز می شه.
از این به بعد ، هرگاه خواستین برای ورود به وب صفحه ی جدیدی از صفحه ی فعلی Tab جدید ایجاد کنید ، کافیه Open in New Tab رو انتخاب کنید تا اون مربع های خوشگل به کمکتون بیان!
جمعه خوش بگذره!
نقل قول:
سلام.بله من ورژن 1.0 دارم.
شما ورژن گوشیتونو به 1.1.2 آپدیت کردید؟
نتیجه چه طور بود ؟
شما مغازتون کجاست؟هزینش چقدر میشه؟
ممنون
ورژن ۱.۱.۲ خیلی بهتر شده (از نظر سرعت و کارایی)نقل قول:
مغازمون کجا بود؟! هزینه ای نداری دوست عزیز. رفاقتی. :11:
آقا رضا بی زحمت یه آموزش آپدیت بذار (اگه لینک هم باشه اشکال نداره) ببینیم خودمون میتونیم یا نه. اگه نشد، مزاحم شما میشیم:31:
بابا اين iphon بلا خره بلوتوثش درست شد كه بشه از گوشيهاي ديگه بهش فايل فرستاد؟
من دوستش دارم اما اين موردش دلمو زده
من امروز iPhone به iPhone رو بالاخره موفق شدم. گوشی های دیگه هم به زودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون ...مزاحمتون میشم...
اما فعلا منتظر اون دستور آپدیت هستم....
لینک آپدیت ۱.۱.۱ به ۱.۱.۲ :
کد:http://www.iphone4world.com/?p=99
:40:نقل قول:
از طریق نرم افزار DropCopy می تونی تبادل فایل از طریق ارتباط بی سیم انجام بدی.
آی فون به گوشی های دیگه و بالعکس
آی فون به کامپیوتر و بالعکس (البته فعلا فقط سیستم عامل مک او اس)
با DropCopy میشه فایل ها رو انتقال داد ولی بیشترین استفاده اش توی انتقال برنامه از یک iPhone به یکی دیگه است. من دنبال انتقال آهنگ و ویدیو و ... ام. ببینم به کجا میشه رسید. شاید خودمون یه برنامه براش نوشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به اقا رضا و بقیه دوستان
والا من تا چندروز پیش قصد داشتم از بین چندتا گوشی یکیشون رو بخرم ولی وقتی این تاپیک رو دیدم و دنبال کردم نظرم کاملا عوض شد و الان در فکر خرید iphone هستم
چندتا سوال داشتم
1. من الان در یکی از شهرستان های کرمان هستم . میخوام ببینم اگه این گوشی رو مثلا از تهران بخرم بعدا مشکلی برام پیش نمیاد ؟ مثلا برای مشکلی دوباره بفرستمش تهران . چون نمونش رو زیاد دیدم اینجا در گوشی های مختلف یا از لحاظ اپدیت و اینجورچیزا کمکم میکنید ؟
2.ایا این گوشی تقلبیش هم وجود داره ؟ چون الان بابام گیر داده رو تقلبی یا اصل بودن گوشی ها که اینجا تا دلتون بخواد هست . بقیه جاها رو نمیدونم
3. از لحاظ کیفیت و شفافیت خروجی صدا چطوریه ؟؟؟؟؟
4. از نظر headset چطوریه . مثل n91 هست
5. الان قیمتش چنده . چون نماینده اپل در ایران زده 750
6. این خبره قضیه اش چیه7. همچنین خواندم که باتریش تا 400 بار قابل شارژه و خود شرکت اپل باید تعویضش کنه . ایا صحت دارهکد:http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1006535
سوال زیاد دارم که بعدا میپرسم
با تشکر
بابا ایول! :31:نقل قول:
۱. آپدیت گوشی کار پیچیده ای نیست. من برای این به بعضی دوستان پیشنهاد می دم می گم گوشی هاشون رو بدن که دوباره از اول آنلاک بشن. متاسفانه بنظر می رسه بعضی از فروشندگان محترم عرضه ی یه آنلاک کردن درست گوشی رو هم ندارن. مشکلی هم پیش اومد در خدمتیم.نقل قول:
۲. آره! آی فون تقلبی هست اما قیافش با آی فون واقعی فرق می کنه و سیستم عاملش ویندوز موبایل! هست و خلاصه خیلی تابلوئه!
ضمنا بگم تمام محصولات اپل در آمریکا طراحی و در چین و تایوان اسمبل می شن.
۳. دوستان دیگه نظر بدن بهتره.
۴. Headset اش عالیه.
۵. اپل که اصلا در ایران نمایندگی نداره که با اون قیمتی که شما گفتی گوشی رو عرضه کنه. راستش بخوای از قیمتای کرمانشاه خبر ندارم اما قیمتش از ۴۹۰ شروع می شه و تا ۶۸۰ می ره.
۶. آره. همینجوری نمی شه گوشی های آنلاک شده رو آپدیت کرد. باید از شیوه ی هکرها استفاده کنی.
۷. قضیه ی ۴۰۰ بار کاملا درسته اما امید نداشته باش که بتونی رایگان و از اپل باطری بگیری. مثل آی پاد برای تعویض باطری باید هزینه کرد.
از دوستان ساکن تهران خواهشمندم برای رفع شدن مشکلات گوشی هاشون ، آی فون هاشون رو بدن!
فکر می کنم بعضی از گوشی ها نیازمند آنلاک شدن مجدد هستن.
من امروز با iBrikr اینستالر رو روی گوشیم نصب کردم.
چند تا برنامه ی دیگه هم نصب کردم.
هزینه باتری جدید چقدره ؟نقل قول:
۷. قضیه ی ۴۰۰ بار کاملا درسته اما امید نداشته باش که بتونی رایگان و از اپل باطری بگیری. مثل آی پاد برای تعویض باطری باید هزینه کرد.
ایول ... فقط بهتره گوشی رو آپدیت همپ کنی دوست عزیز.نقل قول:
نمی دونم! امروز می پرسم.نقل قول: