خوب اومدی! هیچ جای دنیا ملت الکی گوشی نمی خرن! حالا فوقشم خز شه.این حرفا کدومه.مهم اینه که آدم خودش لذت ببره . اگه میخاین با گوشیی کلاس بزارین برین سراغ سری 8800نقل قول:
Printable View
خوب اومدی! هیچ جای دنیا ملت الکی گوشی نمی خرن! حالا فوقشم خز شه.این حرفا کدومه.مهم اینه که آدم خودش لذت ببره . اگه میخاین با گوشیی کلاس بزارین برین سراغ سری 8800نقل قول:
فقط ان810 نوکیا!!!اگه ببینیدش کفتون میبره یا بهتره بگم کفتون دو نصف میشه!!!
دو دسته آدم گوشی های خوب رو می خرن:نقل قول:
آهان یاد اون ماجرا افتادی ؟ یعنی بهت الهام شد که n82 خز میشه ؟
عزیز من همه گوشی های نوکیا که اسم در کنن دیر یا زود خز میشن. مگه n95 نشده ؟ وای به حال وقتی که n95 بشه 400 تومان. همه عالم و آدم میخرن. بله حق با شماست n82 هم خز میشه یه روزی چون اولا نوکیاست دوما اسمش داره کم کم در میره. به هر حال ایرانی جماعته دیگه. مهم نیست که از چیزی که میخره میتونه استفاده کنه یا نه. مهم اینه که فقط اون چیز رو بخره حتی اگه اسمشو درست و حسابی نتونه تلفظ کنه... نوکیا اگه میدونست تو ایران چه قدر آدم چشم و هم چشم باز هست که با گوشی شخصیت میخرن و فخر میفروشن یه شعبه تولیدی تو ایران میزد.
1) خز و خیل هایی که نمی دونن به غیر از کلاس داشتن به چه درد دیگه ای می خوره
2) انسان های شریفی که برای امکانات می خرن(مثل ما!)
شما میدونید اگه مورد اول نبود این گوشی کم فروش میرفت و خز نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بدیهیات هست...نقل قول:
شما میدونید اگه مورد اول نبود این گوشی کم فروش میرفت و خز نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.نقل قول:
اگه میتونی یه عکس ازش بگیر...نقل قول:
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.
جریانش چی هست؟ اینجا هم با 630 تومن میارن...نقل قول:
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.
یه سوال دیگه: rainskyزیرش نوشته banned. یعنی چه؟
اگه اینجوری باشه که تو میگی که خیلی باهالهنقل قول:
ولی حیف دیر گفتی چون من انتخابمو کردم:40:
یعنی از سایت اخراج شد:41:نقل قول:
تو کلوپ N95 8gb هم گفتم چشم.نقل قول:
فقط یه دونه از این گوشی را داره چون من گوشیمو 1 ماه پیش فروختم به یک تهرونی بهش گفتم چه کاره ای گفت با دوستم توی تهران یه مغازه موبایل فروشی داریم!نقل قول:
خوب آقا، حالا چی داری؟نقل قول:
فقط یه دونه از این گوشی را داره چون من گوشیمو 1 ماه پیش فروختم به یک تهرونی بهش گفتم چه کاره ای گفت با دوستم توی تهران یه مغازه موبایل فروشی داریم!
آخه چرا؟ اون که بچه خوبی بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی کار کرده بود؟
باز این خالی بند اومد. اون موقع که تو ادعا میکردی گوشی رو خریدی. هنوز خط تولید این گوشی راه نیفتاده بود. یه دونه تو وارد ایران کردی این گوشی رو آره ؟ بعد دیگه هر جا این گوشی رو دیدیم به یاد تو بیفتیم نه ؟ بابا بیخیال نخندون اینقدر مارو///نقل قول:
بابا اصلا تو این گوشی رو تولید کردی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31:نقل قول:
بابا بس کنین دیگه گناه داره این دوستمون حالا یه چیزی گفت سرشو که نباید بزنین ....نقل قول:
بابا یه بار دوبار...از رو هم نمیره...نقل قول:
بابا بس کنین دیگه گناه داره این دوستمون حالا یه چیزی گفت سرشو که نباید بزنین ....
نقل قول:
واقعا از رو نمیره ....نمیدونم میخواد چیو ثابت کنه ؟؟
اون روز داشتم فکر میکردم اگه فلاش زنون رو از ان82
بگیری در مقابل ان95 8گیگ چی سر داره ؟!
یه Cpu اضافی می مونه برات!نقل قول:
اون روز داشتم فکر میکردم اگه فلاش زنون رو از ان82
بگیری در مقابل ان95 8گیگ چی سر داره ؟!
و البته motion sensor
خوب شما مطمین باشین که نوکیا نمیاد هنوز 95 8گیگ فروشش رو نکرده یه گوشی با امکانات بیشتر بزنه....!!
این دوتا در مقابل هم یه سری امکانات و ضعفعایی دارن ان82 رو زد تا در مقابل 850 کم نیاره...
هر دو تا دارن...نقل قول:
و البته motion sensor
البته تا اونجا که می دونم قرار نیست به اندازه معمولیش، 8گیگ تولید بشه... ولی تو 6600 هم همین رو می گفت!نقل قول:
خوب شما مطمین باشین که نوکیا نمیاد هنوز 95 8گیگ فروشش رو نکرده یه گوشی با امکانات بیشتر بزنه....!!
این دوتا در مقابل هم یه سری امکانات و ضعفعایی دارن ان82 رو زد تا در مقابل 850 کم نیاره...
می گن گربه که دزده همه رو دزد می بینه همینه ها.نقل قول:
از مدیران این بخش می خوام پست پایین رو ویرایش کنن من عجله داشتم یادم رفت عکسها رو Resize کنم هر کی می خواد ببینه اول Save کنه بعد ببینه .شرمنده
عکس هم گرفتم ولی سایتی که توش آپلود کردم دائمی نیست.نقل قول:
به گفته فروشنده Made by Nokia هست دیگه نمی دونم یعنی چی. جنس بدنه همونطور که تو عکسهای Gsmarena معلومه فلزی به نظر می رسه ولی جنس گوشیهای معمولی هست رنگش اینطور نشون میده که فلزیه. تو دست خیلی راحته ولی با کی پدش حال نکردم در مجموع اینه که تو عکس هست اگه بی کیفیته شرمنده. عکس مغازه رو هم انداختم نگین خالی می بندی.
اقا دستت طلا بابت عکسات
ولی من تو لیست مشخصات n95 8gig چیزی به نام motion sensor ندیدم ؟!!نقل قول:
ایول .قیمتش چند بود ؟؟؟نقل قول:
نه... نوشته. ولی با نرم افزار Rotate me میشه تو عده ای از گوشی ها، به کار انداخت...نقل قول:
ولی من تو لیست مشخصات n95 8gig چیزی به نام motion sensor ندیدم ؟!!
نقل قول:
بابا اصلا تو این گوشی رو تولید کردی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با ادب باشید منم خیلی متلک بلدم ولی اگه یکم عقلتونو به کار بگیرید می فهمید که اینجا یک مکان عمومیست!نقل قول:
باز این خالی بند اومد. اون موقع که تو ادعا میکردی گوشی رو خریدی. هنوز خط تولید این گوشی راه نیفتاده بود. یه دونه تو وارد ایران کردی این گوشی رو آره ؟ بعد دیگه هر جا این گوشی رو دیدیم به یاد تو بیفتیم نه ؟ بابا بیخیال نخندون اینقدر مارو///
خواهش می کنم. قابلی نداشت. asfa جان تو صفحه قبل گفتم 675000 تومان. درضمن عکسها رو با N95 8GB گرفتم:5:نقل قول:
علی جان اینو فقط از حرص بعضی ها که نطق زیادی کرده بودن (میدونی که منظورم کیه ؟) گذاشتم چون واقعا ارزششو داشت.:31:
نقل قول:
والا چی بگم.....
یه زمانی من به شخصه خیلی رو حرف بچه های فروم حساب میکردم
البته مو لای درزش نمیرفت
ولی متاسفانه جو فروم عوض شده
مثلا یکی ادعا میکرد 1 ماه پیش این گوشی ان82
رو داشته و فروخته !!!
یا اینکه همین ان95 8گیگ رو کدام فامیلشون وقتی نوکیا
هنوز نسخه ازمایشیشو نداده بود بیرون
خریده !!!!
اگرم کسی در مورد حرف شما مدرکی خواست
دلیل بر بی اعتمادی به شما نیست
دلیلش جو بدیه که حاکم شده:13:
ممنونم عزیزم .من ندیده بودمش !!!نقل قول:
راستی قیمتش یه چیز تو مایه های n95 8gig خودمونه فکر کنم دیگه کسی نره ان95 8گیگ بگیره ...
البته اگه بعدا هم با همین قیمت وارد بازار شه ...
راستی دوستان نظرتون در مورد قیمتش بعد از ورود به صورت عمده چیه ؟؟؟
دقیقا بخاطر اینکه اینجا مکان عمومیه داریم اینجوری برخورد میکنیم. اگه تو پیغام خصوصی اینو به من میگفتی چیزی بهت نمیگفتم چون فقط به شعور من توهین میکردی اما وقتی اینجا مطرح میکنی داری به شعور جمع توهین میکنی. اگر عقده اینو داری که بگی من n82 داشتم خوب باشه شما داشتی. خیالی نیست که... اما اینو بدون من خودم یک سال بیشتره تو این فروم عضو هستم مخصوصا تو بخش کلوپ گوشی ها زیاد فعالیت داشتم... بچه های اینجا اکثرا سطح اطلاعاتشون بالاست و خبر دارن که چی به چیه... پس محل خوبی رو واسه خالی بندی انتخاب نکردی.نقل قول:
اون برنامه rotate me از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که توضیح میدم در موردش الان متاسفانه فرصت ندارم باید برم بخوابم...نقل قول:
اگ همیشه در اولین فرصت توضیح بده... ممنون.نقل قول:
اون برنامه rotate me از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که توضیح میدم در موردش الان متاسفانه فرصت ندارم باید برم بخوابم...
منم منتظر توضیحم :31:نقل قول:
ولی شنیدم که از سیستم شتاب سنج استفاده می کنه... ولی کارش رو خوب انجام میده و اونم قابلیت auto rotation
راستی این جلمه رو انداختی تو دهن ما! (و خدا سرچ را آفرید) ... یه جا با ذکر منبع ازش استفاده کردم!!!!
بابا بیخیال شین .یه موضوع رو انقدر کش ندین حالا یکی کوتاه بیاد هیچی ازش کم نمیشه بلکه بزرگواریشو نشون میده .اگه همه بخوان با هم کل بندازن پس کی بیاد در مورد موبایل حرف بزنه ؟؟؟نقل قول:
خوب قول داده بودم که در مورد این سیستم توضیح بدم. دوربین n95 مجهز به سیستمیه به نام Level Sensor
کارکرد این سیستم چیه... تو گوشی مثل n73 وقتی شما گوشی رو به حالت عمودی نگه میدارید و عکس پرتره میندازید. وقتی عکس رو به کامپیوتر منتقل میکنید باید تو یه برنامه مثل فتوشاپ 90 درجه بچرخونیدش تا صاف بشه. اما تو n95 وقتی گوشی رو عمودی نگه میدارید و عکس میندازید به طور اتوماتیک عکس رو صاف سیو میکنه و نیازی به rotate کردن نیست. حالا این برنامه rotate me از این سیستم استفاده میکنه و چرخش گوشی رو به حالت لنداسکیپ تشخیص میده. اونهایی که n95 دارن میتونن این مورد رو آزمایش کنن. یعنی گوشی رو عمودی نگه دارید و عکس بگیرید و اونو تو کامپیوتر بریزید میبینید که عکس صافه و نیازی به چرخش نداره.
اجالتا من وقتی قیمتشو دیدمنقل قول:
بیشتر به شمت ان95 تمایا پیدا کردم
میدونی چرا ؟
به دلیل اینکه اگه فلاش زنون رو از ان82 بگیری چی سر داره به ان95 8گیگ ؟
بعضی ها میگن فقط سی پی یو ولی من تا حالا تو منبع
معتبری ندیدم که سی پی سو ان82 با ان95 8گیگ فرق داشته باشه
البته اگه کسی داره کاملا استقبال میکنیم :8: