ممنون دوست عزیز تو بگو ببینم من اگه تورو نداشتم چیکار میکردم؟ ها؟:40:نقل قول:
چند باریه داری منو راهنمایی میکنی قربونت برم ایشالا جبران کنم.:11:
Printable View
ممنون دوست عزیز تو بگو ببینم من اگه تورو نداشتم چیکار میکردم؟ ها؟:40:نقل قول:
چند باریه داری منو راهنمایی میکنی قربونت برم ایشالا جبران کنم.:11:
جدی میگی رفتم بخرم.نقل قول:
سلام.من تو مرحله ای که سوار قطار میشم و آخرش به همون غولی که اول یکی از دوستامو کشت برخورد میکنم
.دور سرش هم پرنده ها میچرخن.اونو هر کاری میکنم نمی میره.دوستان بگن چی کار کنم؟
برای کشتن Raam لازمه Kryll هایی که دورش میچرخن و مثل حفاظ از اون مراقبت میکنن رو با شلیک کردن دور کنی و بعد از پراکنده شدن Kryll ها, Raam رو هدف بگیری.نقل قول:
سریعترین راه ممکنه برای نابود کردن Raam اینه که 4 بار پشت سر هم, طرفش نارنجک پرت کنی. در روشنایی موندن هم یادت نره.
واقعا بازي زيباييه.....به دوستاني كه با ويندوز xp بازي رو انجام ميدن پيشنهاد ميكنم با ويستا بازي كنيد ببينيد dx10
چيكار ميكنه...تنظيمات رو هم تا اخر ببريد بالا...در كل خيلي جذابه...
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من وقتی بازی رو روی ویستا میخوام نصبش کنم . همون اول نصب که یه سری از فایل ها رو تو درایو ویندوز میریزه به یک transfer فایل گیر میده و دیگه نصب نمیشه اما رو xp هم خوب و بدون مشکل نصب میشه و هم اجرا.
شما همچین مشکلی نداشتی؟
راستی چه ویستا یی استفاده میکنی؟
سلام.
من هم تو ویستا که میخوام بازی رو نصب کنم زورزورکی خودش رو درایو c نصب میخواد بکنه که درایو c من جا نداره.
کسی راه حل رو میدونه؟!!!
عجب بازی پسر کفم برید.:18:
سلام ....نه واسه من كه مشكلي پيش نيومد....در ضمن شما بازي رو توي درايو ويندوز هيچ وقت نصب نكن...نقل قول:
من از نسخه ultimate استفاده ميكردم....جالبه بدوني اين ويندوز ويستا به نصب خيلي از بازيها گير ميده ....عجيبه ولي من يه هفته تموم با ويستا كلنجار رفتم با اينكه dx10 خيلي عاليه ولي با گيم هاي كرك شده ايران چندان سازگار نيست....شما توي يه درايو ديگه نصب كن و فايروال و system restor ويستا رو غير فعال كن...در ضمن فرمت درايوهاتو ntfs بذار كه سازگاري عجيبي با گيم داره..
موفق باشي...:11:
ببین دوست عزیز من مسیر نصب رو یه درایو دیگه میدم اما بصورت معمول یه سری فایل ها در درایو ی که ویندوز وجود داره کپی میشه و در ادامه به مسیر تعیین شده میره. تو xp هم همینطوره موقع نصب یه مقدار دقت کنی خودت متوجه میشی . و اینم بگم که ویستا فقط فرمت ntfs رو میشناسه و غیر از اون اصلا فرمت نمیکنه. من هم از ultimate استفاده میکنم.نقل قول:
راستی vga و ram سیستم شما چیه؟
تنها بازیهایی که Setup اونا دستکاری شده و امثال اونا, اجباری تو درایو C نصب میشن!نقل قول:
در صورتی که نمی تونی بازی رو عوض کنی پس درایو C رو کمی خالی کن.
نکته: ازاین به بعد سعی کن بازیهای Setup دستکاری نشده رو بگیری.
اون اوایل که ویستا اومده بود من هم دیدم که تعدادی از بازیها روی ویستا اجرا نمیشد.نقل قول:
ولی این موضوع در حد زیادی برطرف شده. و دیگه این حرف رو نمیشه قبول کرد که بازیهای قبل از ورود ویستا رو این سیستم اجرا نمیشه. این ایراد ها با آپدیت بودن کامل ویندوز بر طرف میشه.
سیستم خودم هم اکنون windows vista 32-bit ultimate هست و خیلی هم ازش راضیم.
لیست سازگاری نرم افزارها در Windows Vista در این آدرس:
کد:http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List
سلام دوستان من می خواستم بدونم اب این سیستم بازی خوب اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu:3.2
ram:1gig
vga:256 7800 LE
ممنون..........
بله دوست عزيزم اينو ميدونم...شما اون كاري رو كه گفتم انجام بده اميدوارم حل بشه...كارت گرافيك من sparkle 8600 gt هستش و 2 gig هم رم دارم....در ضمن شايد ultimate نباشه ...ميدوني چرا؟ چون بعضي از شركتهاي ايراني ويندوز تجاري رو كپي ميكنند به جاي ultimate ميدن دست مردم! چون ديدم اينو ميگم...دوباره تست كننقل قول:
اميدوارم حل بشه..
ارادتمند.
محمد رضا:11:
نقل قول:
نه كاملا ...ولي كمي تا قسمتي ابري اجرا ميشه:31:...البته روي xp ولي واسه ويستا نه مناسب نيست و كم مياره...
ارادتمند.
محمد رضا
قربونت ممنون دوست عزیز:10:نقل قول:
[QUOTE=havas_1980;2054410]تنها بازیهایی که Setup اونا دستکاری شده و امثال اونا, اجباری تو درایو C نصب میشن!
در صورتی که نمی تونی بازی رو عوض کنی پس درایو C رو کمی خالی کن.
نکته: ازاین به بعد سعی کن بازیهای Setup دستکاری نشده رو بگیری.
سلام.
بلآخره مجبور شدم درایو c رو خالی کنم.:41:
دستت درد نکنه...نقل قول:
نه كاملا ...ولي كمي تا قسمتي ابري اجرا ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...البته روي xp ولي واسه ويستا نه مناسب نيست و كم مياره...
ارادتمند.
محمد رضا
اقا میشه یه خلاصه از اتفاق های که توی خود بازی اتفاق میفته بگین؟
و در ضمن چرا افرادم به دستورهای من عمل نمیکنن؟
علت این error هنگام اجرای بازی gears of wars چیست!?
که هم روی سیستم خودم 5200FX \CPU 2.5 \ RAM 512 و هم روی این سیستم 8600GT \ CPU 2.2 DUAL E4500 \ RAM 2GB این ERROR را میدهد.
wargame-g4wlive.exe-application error
the application failed to initialize properly (0xc0000034).click on ok to terminate the application
سیستم
با تشکر !؟:40::11:
دوستان اگه دقت کنید تو بازی یه چیزای کوچیکی مثل یه زنجیر که دو سرش 2تا چرخ دنده کوچیک هست یه جاهایی از اطراف به صورت مخفی پیدا میشه که وقتی ورشون میداری یه آهنگ خاصی هم میزنه و در حین بازی اگه Esc بزنید تو لیست منو در قسمت پایین نوشته مثلا 16/33 که از 33تا مثلا 16 تا رو برداشتی . کسی نمیدونه اینا چیه؟
و مثلا اگه 33 تا رو هم پیدا کنی و برداری چه اتفاقی می افته؟>
اصلا کسی فهمید من چی گفتم؟
Cog Tags دراین بازی اون طور که من فهمیدم پلاکهای بر جا مونده از سربازهاس که به صورت Secret تو بازی پخش شده.نقل قول:
پیدا کردن همه 33 تا Cog Tags باعث میشه که قسمت Achievement بازی باز بشه.
(نمونه اش تو Call of Duty 4 و پیدا کردن لپ تاب های مخفی که قسمت Cheat باز میشه)
افراد فقط وقتی به دستورات عمل میکنن که دشمن هم در همون محل حضور داشته و غیر ازاین هم من ندیدم که امکان داشته باشه.نقل قول:
نقل قول:
به احتمال زياد dvd بازي مشكل داشته و تموم فايلها رو كپي نكرده...در ضمن از ويستا استفاده ميكنيد؟
تو سیستمی که قویتره هم در XP و هم در VISTA هر کدام 2 بار و در سیستم قدیمی تره در ایکس پی 2 بار .نقل قول:
که هم از روی DVD وهم از روی ایمیج DVD ها نصب کردم.
تو سیستمی که قویتره هم در XP و هم در VISTA هر کدام 2 بار و در سیستم قدیمی تره در ایکس پی 2 بار .نقل قول:
که هم از روی DVD وهم از روی ایمیج DVD ها نصب کردم.
با تشکر !؟:40:
همین الان بازی رو تموم کردم خداییش عجب بازی توپیی بود از دموی آخرش معلومه که ادامه داره.
خدا کنه بعدیش واسه pc هم بیاد.
دست epic game و microsoft درد نکنه.
من الان تو اون مرحله كه رو قطار يه رئيس مياد گير كردم مشخص هست كه بايد برم پشت تيربار و با اون بكشمشنقل قول:
ميشه كمي توضيح بدي ؟
پرنده ها كه مجال نميدند !!!
نه نمیخواد بری اونجا فقط یه کاری کن اولا این که تو نور ها واستا تا پرنده ها دورو برت نیان بعد یه نارنجک دستی بنداز سمت غوله تا پرنده ها از دورو برش برن بعدش مستقیم بهش شلیک کن . اینقدر این کار رو تکرار کن تا بمیره .نقل قول:
در ضمن مرحله آخرش هستی:46:
برو بچ سلام سيستمم من اينه
cpu core2 4500 2meg
ram 1 gig
VGA geforce 8600 gt magic
بازي رو هم راحت اجرا ميكنه ولي يه وقتا گير ميكنه ديگه هم نمياد بالا تا سيستم رو ريست كنم بعد از ريست سيستمم دوباره بايد بازي رو از اول برم يعني save آم ميپره سرويسم كرده
مشكل كجاسسسسسسسسسسسست ؟؟؟؟؟ يعني cd خرابه چون من 10 تا بازي گرفتم زورم اومد اصلي بخرم رايتي خريدم !!!!!!!!! چكار كنممم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
نقل قول:
دوست عزيز شما اولا درايو كه گيم روش نصب هستش رو دفراگ كن...حتما...دوما انتي ويروس و فايروال رو موقع بازي از كار بنداز...سيستمت كه خيلي خوبه...واسه اون مشكل سيو هم بايد توي بازي يه پروفايل بسازي ...به همين سادگي...
ارادتمند.
محمد رضا.:11:
اووو مرحله آخر ؟نقل قول:
يعني به زودي تمومش كردم ؟
خوب بيد
سيستم شما كه خوبه اين از سيستمنقل قول:
در مورد هنگ كردن بايد مشكل بر رسي بشه چون احتمال هست كه ايراد از خيلي چيزها باشه و براي تشخيصش نياز به بررسي هست
در مورد سيو منم اولاش يه چند ساعتي بازيم به هدر رفت چون پروفايل نساخته بودم
نحوه ساختن پروفايل هم با گيمهاي ديگه فرق ميكنه بدين صورت كه در يه جاي منو پايين صفحه خودش ميگه كه كليد F10 را بزن بعد ميري يه صفحه و پروفايل ميسازي بعد مراحل سيو ميشند(البته شايد هم F11 بود يادم نيست)
آقا اگه پایه آنلاین بازی کردن هستین من تو قسمت بازی های شبکه ای و آنلاین topic زدم بیایین .
ممنون از راهنماييتون
ممنون از راهنمايينقل قول:
امروز تموم ش كردم
خداييش بازي خيلي خوبي هست
اصلا خسته كننده نيست
در ضمن اين بازي ادامه داره
از دموي آخر ميشه فهميد
وقتي اون موشكها بهمراه قطار ميفتند دره همه جاي منطقه نابود ميشه
ولي اخر سر يه موجود باقي ميمونه
و اين يعني هنوز بازي ادامه خواهد داشت ...
سلام
اون غوله که شبیه سوسماره و هی تف سر بالا میندازه چطوری میمیره .
یه تفنگ مخصوصی هست واسه کشتن اونا معمولا در همون مراحل که اینا هستند این تفنگ هم رو زمین افتاده همون دور و اطراف بگرد تا پیداش کنی تفنگ کوچیکی هستش و تیر شلیک نمیکنه بلکه باید کلیک رو نگه داری و رو یه جای بدن اون قفل کنی تا با استفاده از گرنای خورشید اونو از بین ببری.نقل قول:
خواهش میکنم/نقل قول:
درسته معلومه نسخه بعدی داره. فقط باید دعا کنیم تا واسه PC هم باشه.
ارهنقل قول:
اين بازي هم مثل بازي stalker گاها مكث داشت
سلام من وقتی gears of war بازی میکنم خودش میپره میاد بیرون همش هم ارور xliveمیده تا مرحلهact5فکر کنم اخراش بودم که دیگه نتونستم با xlive sign inبشم سیوشو هم گرفتم ولی نمیشه ادامه داد اگه می تونین کمک کنید
سیتم من:
graf:512 gt8500
cpu:intel core2 4 mg cach e6550
ram:2gig
با این سیستم میشه بازی کرد؟
CPU: Pentium D Dual Core 3.2 4M Cache
VGA: GF 7300 GS 128(512 Share)
Ram: 1GB (2*512)
بله ميشه اجرا كرد.نقل قول: