خب میگم که حالا بیام یه واتر کولر جدید بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب میگم که حالا بیام یه واتر کولر جدید بزارم
سلام دوست عزیز ..
بله تاپیک شما خیلی وقت پیش بود که ایجاد شده بود . اما چون بخش مربوطه به کیس و پاور و سیستم های خنک کننده را ایجاد کردیم تصمیم گرفتیم که یه تاپیک اینجا ایجاد کنیم و مطالب ارسالی شما رو در اون تاپیک به اینجا منتقل کنیم.
حالا اگر اجازه بدید این کار رو بکنیم تا در بخش خودش قرار داشته باشه ..
ممنون و موفق باشی /. ( امیدوارم باز فعالیت مفید شما را شاهد باشیم دوست من .. )
جالب بود ...:31:نقل قول:
ولی این تاپیک رو دوباره یه دور که زدم ، عجب خاطراتی زنده شد . :rolleye:
مشکوک نوشتی ;)نقل قول:
چجوری پست هاشو میشه شوت کرد اینور ؟ :23::blink:نقل قول:
سلام اینکاره جون خوشحالم دوباره شما رو می بینیم که فعالیتتون دوباره شروع شده...
این تاپیک رو ببینین عزیز و منو راهنمایی کنین که از چه ماده ای می تونم استفاده کنم داخل این سیستم و یا از زد یخ می شه استفاده کرد و یا چیز دیگه ویا امکان داره اون ماده اصلی رو برام تهیه کنین و بفرستین ممنون.........
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203071
سلام اینکاره جون خوشحالم دوباره شما رو می بینیم که فعالیتتون دوباره شروع شده...
این تاپیک رو ببینین عزیز و منو راهنمایی کنین که از چه ماده ای می تونم استفاده کنم داخل این سیستم و یا از زد یخ می شه استفاده کرد و یا چیز دیگه ویا امکان داره اون ماده اصلی رو برام تهیه کنین و بفرستین ممنون.........
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203071
فکر کنم خود GABANA خان این کارو می کنند.....نقل قول:
چجوری پست هاشو میشه شوت کرد اینور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال...در چه صورتی نیازه که از این واتر کولینگ ها بخری؟؟؟
سوال بعدی که دارم اینکه از این کابلهای نوری و یا فن های رنگی چندن و ایا نیازه بخری
شرمنده
خسته نباشی .....نقل قول:
کار جالبی رو دست زدی
راستش اون مایع که میبینین هم توش یه فسقلی ضد یخ بکار رفته و هم موادی که جلوی زنگ زدن فلز رو میگیره و هم موادی که از رسوب مواد در داخل لوله ها و قطعات جلوگیری میکنه و آبش هم از جنس آب مقطر هستش .
ماده اصلیش رو که نه ، ولی بطریهای حاضر شده اش هستش که باید بریزی تو رادیاتور واتر کولرت .
شدنش هم کههههههههههههههه بله اگه بخوای ... البته اگه خرجش برات مهم نیست :46:
یادم رفت که بگم ... واتر کولری که میسازی سعی کن مسی باشه ... چون مس حرارت رو زود جذب میکنه و زود هم از دست میده ... واسه همینم بیشتر هیت سینکها از مس هستند
دوست گرامی شما در چند صورت نیاز به اینها دارینقل قول:
1 اورکلاک سنگین کارت گرافیک و سی پی یو
2 راحت شدن از سر و صدا و برق مصرفی فنها
3 زیبایی
4 هرچی دمای قطعاتتون پایینتر باشه سیستم روون تر کار میکنه ( تا دمای 5 +درجه )
5 ... ... ...
و پاسخ بعدی هم اینه که :
من داخل کیسم تمامش کابلهای برق و دیتاش نوریه و فقط برای زیباییه و خاصیت دیگه ای نداره ... اگه پاور سوپلای قوی نداری ، این کابلها توصیه نمیشه ... قیمتهاشون هم بسته به برق مصرفی و میزان صدای تولید کننده شون بالا و پایین میره و شرکتهای معروفی که اینهارو میزنن و کیفیت خوبی دارن هم اینها هستند :
ADDA
Aerocool
Akasa
Antec
APC
Aqua Computer
Arctic cooling
Belkin
Chieftec
Cisco
Cooler master
Cooltek
Corsair
Delta
Enermax
Fujitsu-Siemens
Hiper Vision
HP/Compaq
IBM
Intel
Lian Li
.
.
.
.
. بقیه شو حال نداشتم بنویسم :46:
GABANA جان تعداد پستهای تاپیک من زیاده و فکر نمیکنم بشه با اینجا قاطیش کرد .... مگه اینکه درشو قفل کنی که اونهم نمیشه چون من کلی با یکی از مدیرها کل کل داشتم سر تاپیکم
ممنون اینکاره جون آره می دونم از مس بهتره ولی خرجش زیادی می زد بالا ولی باز هم راضی هستم می خوام ببینم این ماده چقدر توی پایین آوردن دما کمک می کنه....ارزش داره البته اگه گرون نشه.........:دینقل قول:
خسته نباشی .....
کار جالبی رو دست زدی
راستش اون مایع که میبینین هم توش یه فسقلی ضد یخ بکار رفته و هم موادی که جلوی زنگ زدن فلز رو میگیره و هم موادی که از رسوب مواد در داخل لوله ها و قطعات جلوگیری میکنه و آبش هم از جنس آب مقطر هستش .
ماده اصلیش رو که نه ، ولی بطریهای حاضر شده اش هستش که باید بریزی تو رادیاتور واتر کولرت .
شدنش هم کههههههههههههههه بله اگه بخوای ... البته اگه خرجش برات مهم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم رفت که بگم ... واتر کولری که میسازی سعی کن مسی باشه ... چون مس حرارت رو زود جذب میکنه و زود هم از دست میده ... واسه همینم بیشتر هیت سینکها از مس هستند
هر بطری اون برای من 19000 تومن تموم میشه و میتونیم بگیم که خنک کنندگی واتر کولرها به اینها بستگی داره :نقل قول:
جنس قطعات و شلنگها 20%
بزرگی رادیاتور 35%
مایع خنک کننده 35%
قدرت پمپ 10%
منظورت این نیست که درشو ببندی تا نشه پست جدید توش زد که ؟!:18:نقل قول:
نه عزیزم ..
کلا اونجا رو وصل می کنم به اینجا
کل پست میاد اینجا و بحث اینجا ادامه پیدا می کنه /.
خوب من پاورم 580 گرین هست..کم نمیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این کابلهای نوری قیمتشون چجوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایییییییییییییییییییییییی یی دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
کلی حال دادی ... ... ... یه اکانت رپیدشیر طلبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
دوست من شما خودت بهتر میدونی که از چند درصد پاورت کار میکشی ... آخه این کابلها یه فسقلی از برقت میدزدند برای روشن شدن و نورانی شدنشون ... من تا الان 3 تا هارد ساتا مکستور سوزوندم واسه اینکه کابلهای برق و دیتاهاش نوری بودن و مجبور شدم برم بهترین هارد دنیا که "وسترن" باشه رو بخرم ... کابلهای نوری که اینجا زیاد گرون نیستش و تقریبا" 30% گرونتر از کابلهای معمولیه ... حالا اگه کیست کم کم یک ورش شیشه ای نباشه که خرید این کابلها بدرد نمیخوره که ... راستی یه کیت خیلی کوچولو هم هستش که میزاری توی کانکتورهای کابلهای برق که اونهم نور تولید میکنه و باعث میشه که کانکتور هات هم نورانی بشن ... رویهم رفته این کابلها + واتر کولر = کامپیوتر خفن :8:نقل قول:
اقا این خنک کننده ها قیمتشون چنده
یه پک کاملش واسه من تموم شدشششششششششششششش 300.000 تومن شما:27:نقل قول:
دیدن این عکس خال از لطف نیست استفاده از سیستم یخچال برای پایین آوردن گرما
دوستان از بینه این ها كدوم ایا چیز بهتری هست
Thermaltake Bigwater 760i Water Cooling System
or
Cooler Master Aquagate S1 Water Cooling System
از لحاظ ايمني چقدر ممكنه باعث نشت يا مشكل بشه ؟
با تشكر
کسی میدونه از کجا میشه مس به صورت مثلا مکعب یا استوانه تو پر پیدا کرد ؟میخوام بدم تراشکاری برای درست کردن Water Block
بستگی داره به کارتون ..نقل قول:
از لحاظ ايمني چقدر ممكنه باعث نشت يا مشكل بشه ؟
با تشكر
مثلا دوست من درست کرد نشتی نداشت ولی موتورش دوام نیاورد ...:دی0
شما اول یه مشخصات از سیستمت بده تا ببینیم کدومش براش بهتره ... من از کجا بدونم شما چندتا کارت گرافیک یا ... داری تا بگم واتر کولر جوابتو میده یا نه ؟!نقل قول:
اگه جنس خوب بخری و درست اینستال کنی که نشتی ندارهنقل قول:
حالا گیریم که این کار رو هم کردی ... با چی میخوای آب بندیش کنی ؟! با چی میخوای روی مین بردت سوارش کنی ؟! ... ؟! ...؟! ... ؟!نقل قول:
خب از قدیم میگن که : کار هر مرد نیست خرمن کوفتن ... ... ...نقل قول:
هنوز طرز استفاده از اون توی ایران ( اگه ایران هستی ) درست جا نیفتاده و یه پرس و جو بکن قبل از خریدش و یا سوار کردنش
نقل قول:
فکر اینجاهاشو یکم کردم
راستی این مقاله واقعا جالبه :
--------------------------------------------------------------------------------
Water Cooling Buyers Parts Guide 2008 v1.25
الان قطعات سیستم WC شما چیاست ؟کد:http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=282232
CPU:Q6600نقل قول:
vga:hd 2600
hdd:HITACHI 500 GB
RAM:3 gb DRR2
main:acer G33t-am
dost az inkareeeeeeeeee khodat az che model estefade mikone
---------------------------------
من که خیلی شاد شدم وقتی که تبریکتو دیدم ... منهم سال میترایی و آریایی و زرتشتی و شاهنشاهی رو به همه ایرونیهای اصیل تبریک میگم :11::40::20:نقل قول:
سال نو همه دوستان مبارک :thumbsup:
دوست گرامی هردوتاش سیستم شمارو ساپورت میکنه ... اگه از کیستون 100% فلزیه میتونین از Thermaltake استفاده کنین چون کارایی بیشتری داره و کامل تره ولی Coolmaster یه کوچولو جمع و جور تره و بدرد کیسهای شیشه ای میخوره ...نقل قول:
اگه نظر منو بخوای Thermaltake بهتره :46:
دوست گرامی شما اگه یه نگاه به صفحه 1 پست 4 بندازی میتونید ببینیدش :46:نقل قول:
Thanks a lotنقل قول:
:31:Happy Persians Norooze