هی گفتن ظرفیت ها اضافه میشه برا دانشگاه های مادر حالا کلا100 نفر واسه رشته ریاضی نمیخوان.
Printable View
هی گفتن ظرفیت ها اضافه میشه برا دانشگاه های مادر حالا کلا100 نفر واسه رشته ریاضی نمیخوان.
به هر حال من انتخاب رشته کردم ولی عمرا بتونم اینجاها قبول شم. با رتبه 1052 منطقه دو این انتخاب رشتم بوده.
1
1507
مهندسي برق /سيستمهاي ديجيت/مخابرات /كنترل /قدرت /بيوالكتريك /الكترونيك || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || (روزانه)
2
1514
مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || (روزانه)
3
1428
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || (روزانه)
4
1447
مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || (روزانه)
5
1171
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /بيوالكتريك /الكترونيك || دانشگاه تهران || (روزانه)
6
1184
مهندسي مكانيك || دانشگاه تهران || (روزانه)
7
1535
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || (روزانه)
8
1546
مهندسي مكانيك /مكانيك درطراح/مكانيك درحرار || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || (روزانه)
9
1472
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه)
البته من انتخاب رشته نکردم...کلا بی خیالش شدم
ولی امیدوارم همگی قبول بشید...
دوستان من تو روستام و دسترسی به پیک سنجش ندارم آیا کسی پیک سنجش گرفته میتونه رشته های تکمیل ظرفیت کنکور هنر رو برام بنویسه ممنون میشم
سلام
ببخشيد يه سوال در مورد تكميل ظرفيت داشتم..
من قبل از تكميل ظرفيت فكر مي كردم اگه يه رشته اي قبول شدي لازم نيست حتماً بري.ولي بعد از اين كه اينكارو كردم بهم گفتن اگه قبول شدي حتماً بايد همون رشته اي رو كه تو تكميل ظرفيت انتخاب كردي بري!
من الآن دانشجوي ترم 1 حسابداري هستم مي خواستم ببينم اگه يكي از رشته هايي رو كه تو تكميل ظرفيت زدم(چه روزانه چه شبانه چه غير انتفاعي) قبول شم حتماً بايد برم؟آخه من مي خواستم فقط ببينم مي تونم اون رشته ها رو قبول شم يا نه؟اگه حتماً بايد برم خواهشاً يه راهي جلو پام بزارين از اين معركه جون سالم به در ببرم!
خواهشاً سريع كمك كنين خيلي استرس دارم!
منتظرم...
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما هرچیزی که توی تکمیل ظرفیت قبول بشید باید همونو برید و رشته ای که توی مرحله اول اتنخاب رشته قبول شدید( همین حسابدری) باطل میشه و نمیتونید اونو برید.
توی اطلاعیه های سازمان سنجش هست. تلویزیون هم 10 بار گفت !!!
فکر نمیکنم بشه کاری کرد !!!
البته تو این مملکت کار نشد نداره بری دنبالش شاید بشه !!!
ایشاالله که تو تکمیل ظرفیت قبول نمیشی.
ولی شما که نمیخواستید برید درست نبود الکی انتخاب رشته کنید و جای یه کسیو بگیرید که میخواد بره !!!
با تشکر و احترام
درود
نتایج تکمیل ظرفیت کی میاد ؟
من یکی از دوستام سال قبل مدیریت بازرگانی قبول شد بعد تو تکمیل ظرفیت IT قبول شد ولی دیگه نمی تونست برگرده رشته قبلیش چون دیگه لغو شده بود. اونم دقیقا شرایط شما رو داشت ولی اینقدر دوندگی کرد و رفت تهران و آشنا جور کرد تا آخر برگشت به ترم اول مدیریت بازرگانی. حالا حسابداریت چی هست(روزانه.شبانه....) اگه روزانه باشه که کلا حیرون شدی ولی بقیشو امکان برگشتت هستنقل قول:
سلام
من شنیدم که 20 مهر جوابا میاد.
درسته ؟؟؟ جوابا 20 ام میاد ؟؟
ممنون
نقل قول:
آره عزیز ؛ 20 مهر میاد.......اینم لینک خبر ؛کد:http://www.bornanews.ir/Nsite/FullStory/?Id=196771
منم تکمیل ظرفیت شرکت کردم، منتهی فقط غیرانتفاعی. همین سئوال هم برای من پیش اومده بود، تا اونجایی که پرسیدم (ولی ٪100 مطمئن نیستم) واسه غیر انتفاعی و مجازی مشکلی نیست، ولی واسه بقیش مشکل ایجاد میشه، که دوستان گفتن.نقل قول:
بازم اگه دوستان نظری دارن، خوشحال میشم بشنوم...
پيرو مصوبه مجلس محترم شوراي اسلامي در جلسه علني روز يكشنبه مورخ 14/7/87 در خصوص افزايش 10 درصد به ظرفيت دورههاي روزانه دانشگاههاي مادر و مهم دولتي در رشتههاي فني و مهندسي، پزشكي و حقوق، با تأكيد بر اخذ شهريه از قبولشدگان احتمالي، و با توجه به تغييرات عمدهاي كه مصوبه فوقالذكر در ظرفيت، نوع گزينش و لزوم اخذ شهريه در مرحله تكميل ظرفيت ايجاد خواهد كرد و ضرورت يكپارچگي گزينش در مرحله تكميل ظرفيت؛ سازمان سنجش آموزش كشور با توجه به رسالت خود در جهت حفظ حقوق داوطلبان، ضمن پوزش از تمامي داوطلبان آزمون سراسري سال 87 كه در مرحله تكميل ظرفيت مورخ هشتم مهرماه سال 1387 اقدام به انتخاب رشته نمودهاند. به اطلاع ميرساند روند اجرايي اين مرحله از آزمون تا طي مراحل قانوني مصوبه مجلس محترم و ابلاغ رسمي آن به اين سازمان متوقف و اعلام اسامي قبولشدگان اين مرحله تا اطلاع ثانوي به تعويق ميافتد.
لذا ضروري است داوطلبان عزيز و گرامي، با دقت اطلاعيههاي بعدي اين سازمان را پيگيري نمايند.
آدم چی بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینکه قرار بود بیستم نتیجهی تکمیل ظرفیت رو بزنن کشک! :18:نقل قول:
خداوکیلی چی بگه آدم، فقط ... بر سرشون با این اطلاع رسانیشون. همین/.
ــــــــــ
یه سئوال:
پذیرش در تکمیل ظرفیت بر چه مبناییه؟
از روی رتبهی کنکور پذیرش می کنن؟ یا نه؟
ممنون.
سلام
پست بالا تایید میشه.
اعلام نتایج به تعویق افتاد.
بچه ها برید حال کنید (باز هم فرصت ول گردی پاییزی رو برای داوطلبین تکمیل ظرفیت بیشتر کردند).......اینا خودشون رو گم کردن........مثل اینکه مجلس بد جوری به اینا گیر سه پیچ داده......
کد:http://www2.sanjesh.org/Sarasari/1387/870715_01.php
برای چی اخذ شهریه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی چی!!!نقل قول:
پيرو مصوبه مجلس محترم شوراي اسلامي در جلسه علني روز يكشنبه مورخ 14/7/87 در خصوص افزايش 10 درصد به ظرفيت دورههاي روزانه دانشگاههاي مادر و مهم دولتي در رشتههاي فني و مهندسي، پزشكي و حقوق، با تأكيد بر اخذ شهريه از قبولشدگان احتمالي، و با توجه به تغييرات عمدهاي كه مصوبه فوقالذكر در ظرفيت، نوع گزينش و لزوم اخذ شهريه در مرحله تكميل ظرفيت ايجاد خواهد كرد و ضرورت يكپارچگي گزينش در مرحله تكميل ظرفيت؛ سازمان سنجش آموزش كشور با توجه به رسالت خود در جهت حفظ حقوق داوطلبان، ضمن پوزش از تمامي داوطلبان آزمون سراسري سال 87 كه در مرحله تكميل ظرفيت مورخ هشتم مهرماه سال 1387 اقدام به انتخاب رشته نمودهاند. به اطلاع ميرساند روند اجرايي اين مرحله از آزمون تا طي مراحل قانوني مصوبه مجلس محترم و ابلاغ رسمي آن به اين سازمان متوقف و اعلام اسامي قبولشدگان اين مرحله تا اطلاع ثانوي به تعويق ميافتد.
یکم منو روشن میکنید؟؟؟نقل قول:
یعنی چی این؟
یعنی اینکه بیستم که قرار بود، نتیجه بزنن، کــــــــشــــــــک.نقل قول:
یعنی اینکه تکمیل ظرفیت فعلا تعطیل.
یعنی اینکه ... تو سرشون.
:31:
نقل قول:
نوشته شده توسط سایت سازمان سنجش
===================
این یعنی چی دیگه؟؟؟!!!!:18::18::18::2:عجب آدم های پستی هستن!!! حالا که همه انتخاب رشته کردن میگن باید پول هم بدین؟؟ تازه از وسط ترم برید سر کلاس ، عجب کاری کردیماا ، کاش انتخاب رشته مجدد نمیکردیم :13::41::41:نقل قول:
لذا ضروري است داوطلبان عزيز و گرامي، با دقت اطلاعيههاي بعدي اين سازمان را پيگيري نمايند.
بچه ها خبری ندارین که اگه 20م نمیدن جوابارو پس کی میگن؟؟
سلام.
من که چند تا از پست های بچه ها رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
عزیزان من تکمیل ظرفیت دانشگاههای ازاد دوره کارشناسی چه زمانی اعلام میشه.
باتشکر....
ما خودمون هم چیزی نمیدونیمنقل قول:
یعنی تا الان که دانشگاه آزاد چیزی نگفته
من فکر کنم دانشگاه آزاد برای تکمیل طرفیت قبل از ترم بهمن دفترچه جدید توزیع کنه.نقل قول:
اصلا بچه ها شما میخواید برید دانشگاه که چی بشه؟بزنید به رگ بی خیالی(مثل من).منم قبول نشدم.به جهنم.برید با زندگیتون حال کنید.بربد تگزاس گردی.برید سفر.برید پارک.برید همه جا.بی خیاله درس.12سال درس خوندید چی شد که حالا دوباره میخواید بیچاره شید.
دوست من نمیدونم شما کجا زندگی میکنید؟ تگزاس یا ایران؟
اما اگه نمیدونید باید بگم که تو ایران یا باید یه سرمایه ی توپ داشته باشی که بزنی تو کار و حسابی پول در بیاری.
یا اینکه باید حسابی درس بخونی تا به یه جایی برسی که بتونی عرض اندام کنی.
ما که سرمایه رو نداریم.
پس درس میخونیم.
شما هم زدی به رگ بی خیالی اگه مایه دار نباشی 2 روز دیگه چوبشو میخوری.
البته ببخشیدا منظور خاصی نداشتم.
سلام دوستان من بعد اینکه ثبت نام تکمیل ظرفیت تموم شده بود متوجه شدم که امسال تکمیل ظرفیت بوده و حالا که پست های شما دوستان رو خوندم متوجه شدم بازم یه گندکاری توش هست از دوستان کسی میدونه که بازم ثبت نام تکمیل ظرفیت میشه یا نه همون ثبت نام شده ها رو میخوان بلایی سرشون بیارن؟
دوست من منظور من این بود که هرکس باید شهر خودش رو تگزاس فرض کنه تا بتونه باحال زندگی کنه حتی اگر توی بدترین شهر زندگی میکنه.فهمیدی؟نقل قول:
سلام.با این اوضاع ایران هر چیزی امکان داره.نقل قول:
عجب بدبختیه هاا... کاش همون 20م اعلام میکردن!! الان من موندم چیکار کنم اگه بخوام دانشگاه آزادی که میرم انصراف بدم به امید قبولی در تکمیل ظرفیت بهم گفتن تا آخر این هفته اگه انصراف دادی پولتو میدیم اگه نه نصفش میپره!!!!حالا من موندم تکلیفم چیه؟؟؟ اگه منتظر جواب باشم پولم سوخت میشه... اگه نه باید چشم بسته انصراف بدم! یهو زدو تکمیل ظرفیتم قبول نشدم اونوقت.......
بهتر که نزدی ، من که پشیمونم!!!نقل قول:
سلام دوستان من بعد اینکه ثبت نام تکمیل ظرفیت تموم شده بود متوجه شدم که امسال تکمیل ظرفیت بوده و حالا که پست های شما دوستان رو خوندم متوجه شدم بازم یه گندکاری توش هست از دوستان کسی میدونه که بازم ثبت نام تکمیل ظرفیت میشه یا نه همون ثبت نام شده ها رو میخوان بلایی سرشون بیارن؟
الان انصراف نده ، چون اینا کارشون معلوم نیست ، احتمال اجرای مصوبه مجلس خیلی کمهنقل قول:
عجب بدبختیه هاا... کاش همون 20م اعلام میکردن!! الان من موندم چیکار کنم اگه بخوام دانشگاه آزادی که میرم انصراف بدم به امید قبولی در تکمیل ظرفیت بهم گفتن تا آخر این هفته اگه انصراف دادی پولتو میدیم اگه نه نصفش میپره!!!!حالا من موندم تکلیفم چیه؟؟؟ اگه منتظر جواب باشم پولم سوخت میشه... اگه نه باید چشم بسته انصراف بدم! یهو زدو تکمیل ظرفیتم قبول نشدم اونوقت.......
ریسک نکن ، نمیارزه به خاطر نصف پول آواره شی!!!!!!
سلام.بچه ها میخوام یه خبره توپ بهتون بدم.ابراهیم خدایی(معاون فنی و آماری سازمان سنجش)اظهار کرد:در خصوص تکمیل ظرفیت هنور نمی توانیم اقدامی انجام دهیم.بنابراین سازمان سنجش مسوول به تعویق افتادن اعلام نتایج و معطلی داوطلبان نیست.به گفته این مسوول،در صورت قانون شدن مصوبه مجلس،فرآیند انتخاب رشته تکمیل ظرفیت و انتخاب رشته 8 مهرماه منتفی می شود و به نظر می رسد با تصویب نهایی ما منتظر ابلاغ آن می مانیم که روند اجرایی انتخاب رشته مجدد حداقل 5/1 الی 2 ماه زمان می برد.منبع:روزنامه جام جم دوشنبه 22 مهرماه 1378این یعنی آب پاکی رو ریختن روی دست داوطلبین منتظر.برید درستون رو بخونید ان شاالله سال بعد قبول میشید.منتظر نمونید که فقط وقت رو از دست میدید.
fبابا امگار بودجه ندادن لغو شده
ای بابااااا هر چی میگذره اوضاع بدتر و بدتر میشه!!!
ولی فک نمیکنم تکمیل ظرفیت کلا مالیده شه!!با این اوصاف حی داره عقب میفته...
یعنی ممکنه بصورت کلی تکمیل ظرفیت امسال کنسل شه؟؟:18: :45:
نمی دونم 20:30 رو دیدین یا نه!
خیلی جالب بود اون کسایی که تو اون گزارش اعتراض کرده بودن که ما رتبه مون فلان شده هیچجا قبول نشدیم و ...
بررسی کردن که اون کسی که همچین رتبه ای اورده قبول شده و باهاشم مصاحبه کردن :d
واقعا بعضیا این وسط میخوان سوءاستفاده کنن...!
فک کنم با این اوضاع فعلا همه چی رو هوا باشه!
نقل قول:
با تشكر از خبري كه دادين مريمي عزيز
ولي فكر كنم منظور اون بچه ها اين بوده كه مثلا اگه يكي رتبش بوده 325 تو اعتراض گفته:من كه رتبم بوده 300 هيج جا قبول نشدم :13:اينام رفتن رتبه ي 300 رو پيدا كردن گفتن اينا اين اون نيست
عجب ماست مالي اي بود :21:
هر كي اين ايده رو داد بدجور باهوش بود:18:
درستهنقل قول:
باید این طرز فکر که هرچی تلویزیون میگه درسته رو بذارید کنار!
این همه ادم با هم هماهنگ کردن یهو توطئه کنن!!!؟
یا مثلا اون پسری که کارنامه اش رو نشون میاد و میگفت رتبهء 41 هیچ جا قبول نشده ! اولا فرم کارنامه اش دقیقا مثل امسال بود
دوما اگر فرض بگیریم حرف اینا درسته ! واسه چی رتبه 41 نباید 4 سال پیش اسمش هیچ جا در بیاد؟؟
زورشون میاد بودجه صرف کنن دارن به کل منکر همه چی میشن!
بابا اون پسره رتبه ی 41 پرینت رتبش دستش بود !!!
چه جوری ممکنه دروغ بگه؟
پرینت رتبش رو به خبرنگاره نشون داد ولی روش زوم نکردن !!!!
کلا تابلو بود خالی بندیه.
اون رو هم 2 تا پست بالاترas3f3h عزیز درست گفتن.
مثلا من میگم رتبم شده 26000 دقیقا که 26000 نشدم !!! خوردش رو زدم و رند کردم.
اون بدبخت هم 300 و خورده ای بوده رندش کرده به 300...
آخه یه ذره هم فک کنین!نقل قول:
نمیشه که کسیه که تصویرشو نشون دادن و بعد بیان ضایع کنن...مردم چی میگن...اطرافیان...دانشگاها!!
:13:
وضعیت مارو ببین توروخدا....... :23: :24: