شما مقدار کش را زیاد کن تنظیمات را هم دیفالت کنکد:http://shahedi.persiangig.com/image/2.PNG
Printable View
شما مقدار کش را زیاد کن تنظیمات را هم دیفالت کنکد:http://shahedi.persiangig.com/image/2.PNG
با سلام
و تشكر بخاطر راهنماييهاي قبلي
موقعي كه از قسمت repair سي دي ويندوز استفاده ميكنم تا قسمت install devices ميره ولي يك دفعه ري استارت ميشه (ويندوز من XP MRT)
مشكل از كجاست؟
سلام خدمت شما دوست گرامی
اولا سعی کنید از نسخه های Mrt استفاده نکنید چون گاها مشکلاتی را ایجاد می کند
اما در مورد مشکلتون باید بگم که یه مشکل سخت افزاری یا عدم صحیح بودن نرم افزار راه انداز باعث چنین مشکلاتی می شه در این مرحله شما اول هر وسیله ی جانبی که به کامپیوترتون وصله را جدا کنید مثل چاپگر،پویشگر(اسکنر خودمون)و...
سپس اقدام به نصب مجدد ویندوز کنی راستی ویندوز شما چه نسخه ای است نسخه ی حرفه ای،خانگی و یا مدیا سنتر؟
در ضمن آیا قطعات سخت افزاری شما حداقل های نیاز برای نصب ویندوزی که می خواین نصب کنید را دارند؟
شاهدی عزیز اکس پی من پروفشوناله
راستی هارد من sata2 است، ممکنه از این باشه
سلام
شما کاری که گفتم انجام دادین؟
این هم آموزش عملی (اینتر اکتیو) خودتون انجام بدین یاد بگیرید در این تاپیک هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=185437
سلام من يك ويندوز Xp دارم كه به علت سرعت فوق العادش كه شنيدم (و واقعا هم حرف نداره دانلودش كردم ولي تنها مشكل اينه كه اجازه نصب فارسي رو نمي ده ميشه يكي راهنمايي كنه بگه من چطوري ميتونم فارسي رو نصب كنم
اگه كسي هم بلده تو خود سي دي دست ببره راهنمايي كنه ضمنا من تو پوشه I386 فولدر LANG رو نديدم
هر كس اين مشكل رو برام حل كنه بعنوان قدرداني اين ويندوز واقعا پر سرعت و سريع رو براش ميفرستم
عزیز اول ببین این تیک خورده باشه بعد اقدام به نصب زبان فارسی بکن در ضمن همانطور که گفتم بارها نوع و ورژن ویندوز xpالزامی است.شما به این امکان هم در زمان نصب سیستم عامل و هم پس از آن دسترسی دارید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره قربونت تيك خورده اين كه ديگه خيلي تابلو استاد ضمنا نوع ويندوز و ورژن چه ربطي به نصب زبان داره؟!
در یه جای دیگه یکی از دوستان همین مشکلو با زبان فارسی داشت و می گفت ویندوزم سوئیسی است. در ضمن گاها بعضی دوستان را دیدم که با مدیا سنتر چنین مشکلاتی را دارند البته گاهی هم فقط به چهار حرف فارسی گ ژ پ چ مربوط می شه. شما لطفا متن پیام را کامل بذارین اکثرا این مشکلات به یه dllمربوطه و گاها بین وین های عربی و فارسی به وجود می یاد شما برنامه ای را که من قبلا برای تصحیح حروف و مشکلات فارسی نویسی گذاشتم را دانلود و نصب کنید .نقل قول:
اين تكه را خداييش قبول دارم.نقل قول:
اولا سعی کنید از نسخه های Mrt استفاده نکنید چون گاها مشکلاتی را ایجاد می کند
منم از MRT استفاده مي كنم. اعصابم را خرد كرده. هر روز يك مشكلي داره.
منم تصميم گرفتم اولين تعطيلي كه شد سر فرصت عوضش كنم.
من متاسفانه لينكش رو ندارم و كل ويندوز 350 مگه و پروفشنال 2007 با همه آپديتاست ضمنا محيط گرافيكيش مثل ويستاست تقريبا
ضمنا سفارشي كشورهاي عربيه
فوق العاده سبك و پر سرعت ولي با محيطي عالي
الان فقط با گ چ پ ژ مشكل دارم
آقاي shahedi برنامه ای را که قبلا برای تصحیح حروف و مشکلات فارسی نویسی گزاشتيد كجاست لطف ميكنيد آدرسش رو بدين
pdf را حتما مطالعه کنید.
یه بار هم kbdfa.dllرا ریپلیس کنین ببیند چی می شه ولی حتی اگر سفارش کشور عربی هم باشه نباید این مشکل پیش بیاد اما شما بفرمایید که تیک install support for asiaرا چی ؟ علامت داره یا نه؟
بله رییس تیک رو زدم و مشکل از این بابت نداره
الان میرم مقاله رو دانلود کنم ببینم حل میشه
در سرويس پك (Service Pack) ويندوز XP چه چيزهايي وجود دارد؟
منبع:شبكه فن آوری اطلاعات ايراننقل قول:
تاسفانه هر بار كه مايكروسافت سيستم عامل جديدي ارائه مي كند، تعداد فراواني Bug و حفره امنيتي در آن وجود دارند كه مدتي پس از ارائه، اين حفره ها و مشكلات يكي يكي خود را نشان مي دهند.
مايكروسافت بعد از بروز چنين مشكلاتي، نرم افزارهاي به روز سازي را فراهم مي كند. اين نرم افزارها در 4 گروه Hotfix، Secaritypafel، SerucePack و Secarityrollup ارائه مي شوند. Hotfexها همان طور كه از نامشان پيداست تعميرات نوري و ضروري را فراهم مي كنند.
Secaritypatchها هم براي حفره هاي امنيتي شناخته شده از محصولات مايكروسافت به كار مي روند. اما SP، مجموعه اي از Hotfex، Secaritypatch و نرم افزارهاي به روز كننده محصولات مايكروسافت است. اين بسته ها، دردسر نصب جداگانه هر محصول امنيتي و ... كه تا آن وقت ارائه شده را از بين مي برد. مايكروسافت براي ويندوز XP دو سري SP ارائه كرده است. SP1 در سپتامبر 2002 ارائه شد.
اين محصول شامل IE6 است و بيش از 70 تصحيح روي امنيت و كارايي IE6 را در خود جاي داده است. به علاوه SP1 شامل 30 تعمير اشكال امنيتي براي كاربران عادي است. بخشي از SP1 هم مربوط به كاربران حرفه اي، سرورها و ... است و به طور كلي SP2، 312 بخش تعميراتي XP دارد و فهرست كامل آن در سايت مايكروسافت وجود دارد.
SP2 هم كه به تازگي ارائه شده شامل بخش هايي براي حفاظت شبكه، حافظه، ايميل، امنيت مرورگر وب و حفاظت رايانه هاست. اين سرويس هم از طريق سايت مايكروسافت قابل دريافت است.
سلام ، من هرچی گشتم جایی برای مشکلات ویندوز XP پیذا نکردم هنگام ریستارت کردن و بوت شدن دستگاه برق قطع شد و پس از 2 ساعت که برق وصل شد پس از روشن کردن pc یک صفحه میاد که در ان نوشته اگه برنامه در حال اجرا بوده safe mode یزن اگه مشکل از برق و پاور بوده satrt wimdowes normaly برنم هر کدام هم که میزنم صفحه سیاه که ویندوز ران میشود میاد بعد ریست میشود از نو ، با دیسک بوت هم امتحان کردم نشد مشکل از کجاست؟
سلام دوست عزیز تمام مشکلات سیستم عامل ها به جز ویستا که برای خودش تالار داره در اینجا مطرح می شه:اما شما از last know good...با زدن F8استفاده کن .نقل قول:
دستور sfc/scanowرا هم در همون محیط با گذاشتن سی دی ویندوز اجرا کن ببین حل می شه یا نه
دانیال جان مشکل شما حل شد یا خیر؟
سلام دوستان
يك مشكل فوري و مهم
يك سيستم جديد در محل كار گرفتيم و يكي از دوستان روي ويندوز ايكس پي ، يك ادمينستور ساخت و يك پسورد ادمين هم تعريف كرد براش و يك كاربر محدود هم بدون پسورد قرار داد.
حالا هرچي پسورد را مي زنه نمي تونه با اون پسورد وارد ادمين بشه. و فقط به صورت ليميت (كاربر محدود بدون پسورد ) به سيستم دسترسي داريم.
چطور با استفاده از نرم افزار و محيط كاربر محدود ميشه پسورد ادمين را عوض يا حذف كرد؟
سلام گنده جاننقل قول:
البته این یکی از روش هاست
اما روش دوم که خیلی راحت تر:
شما نرم افزاری به نام Reset_XP_Administrator_Password را دانلود می کنی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نرم افزاري که در اينجا قصد معرفي آن را داريم يک ابزار جديدي هست که با حذف کلمه رمز شما را هم از نصب مجدد ويندوز خلاص ميکند و هم به شما اجازه ميدهد تا بي اجازه وارد سيستم ديگران شويد!
از اين ابزار براي حذف پسورد مدير در ويندوز ايکس پي، ويندوز 2000 و ويندوز ان تي ميتوانيد استفاده کنيد.
براي استفاده از اين برنامه پس از باز کردن فايل فشرده ای که از خود سایت میگیرین، فايل Image.iso را بر روي يک سي دي رايت کنيد. و سپس کامپيوتر مورد نظر را با CD-ROM راه اندازي کنيد، در ادامه مراحل را دنبال کنيد.
سلام دوستان.من وقتي از مگا آپلود ميخوام دانلود كنم دچار مشكل ميشم.بطوري كه وقتي ميخوام در صفحه مگا آپلود كد رو بنويسم پيغامي مياد كه ميگه: اينترنت اكسپلورر مشكل داره.با تشكر.
ورژنش را بگین.
اكسپلورر ورژن 6
سلام میشه واضح تر پیام را بنویسید با ورژن 6 نباید مشکلی باشه.نقل قول:
سلام:
دوستان یه سوال دارم.
من دوتا ویندوز رو کامپیوترم نصب کرده بودم و میخواستم یکیشونو پاک کنم.بنابراین درایوی که ویندوزه توش بودو فرمت کردم.حالا مشکل اینجاست که در اون قسمتی که باید یکی از ویندوزارو انتخواب میکردم هنوز ویندوزه که پاکش کردم وجود داره منظورم اینه که مثل قبل که فقط یه ویندوز داشتم کامپیوتر شروع به کار نمیکنه و تو شروع به کار صفحه ویندوز بوت منیجر باز میشه که باید یکی از ویندوزارو انتخواب کنم.
میشه بگید چکار کنم که دیگه این صفحه ظاهر نشه و خود به خود وارد ویندوز بشم.
چند تا راه هست فعلا اینو امتحان کن
اگه نشد boot.iniرا ویرایش کن ولی دقت کن اگه نشد از توی قسمت startup and recoveryتوی ادونس خصوصیات my computerهم می تونی روی ادیت کلیک کنی و بعد boot.iniرا ویرایش کنی اگه نشد تیک Time to displaylistرا بردار .
دوست عزیز این کاریو که گفتی انجام دادم ولی درست نشد.هنوز همونطوریه.نقل قول:
شما احتمالا کارهایی که گفتم را درست انجام ندادی توجه کن boot.iniفقط خواندنی است باید این ویژگی را ازش بگیری و در ضمن اگر تیک زمان سی ثانیه ای را برداری بدون مشاهد ی سیستم عامل ها می تونی واردش بشی
شما باید خطی که مربوط به سیستم عامل قبلی است را پاک کنید بنویسید وینتون توی چه درایوی است فایل را براتون آپلود کنم.
آقا خیلی ممنون از وقتی که میزاری.نقل قول:
اول بگم که من ویندوز اکس پی رو تو درایو C دارم و یه ویندوز ویستا هم تو درایو D نصب کردم که بعدن چون ازش خوشم نیومد فرمتش کردم که این مشکل پیش اومده.العان ویندوز xp رو تو درایو C دارم.
بازم ممنونم ازت.
قربونت فقط فایل مخفییه بندازش توی ریشه ی درایو سی و ریپلیش کن.راستی من وینم مدیا سنتر اول یه چک بکن قبل از اینکه بریزی توی ریشه ی درایوت و هرجاش که لازم بود تغییر بده راستی قبلش محض احتیاط یه فلاپی بوت هم بساز که خیالت راحت باشه
آقا من این کاریم که گفتی انجام دادم ولی بازم درست نشد ولی العان اون چیزی که تو فایل boot.ini نوشته شده رو برات این زیر مینویسم.نقل قول:
حتی من اون دو خط اولشم پاک کردم ولی درست نشد.
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
راستی اگه من ویندوزمو عوض کنم به نظرت درست میشه
سلام
شما بگو ببینم ویندوز ویستا سرویس پک وان را نصب کرده بودی یا نه؟رویه ی نصب را درست انجام دادی شما به قسمت startup and recovery برو و دیفالت رو بکن ایک پی و بعد زمان سی ثانیه ای را بکن صفر.
فکر می کنم مراحل حذف ویستا را کامل انجام ندادی
دست درد نکنه فکر کنم همون ویستارو کامل حذف نکردم به هر حال دست درد نکنه.
بچه ها لطفاٌ جداٌ به من کمک کنید
من تو یک شرکت کار میکنم که کامپیوترشخصی من limited هست و من امکان نصب هیچگونه نرم افزاری ندارم و هیچ برنامه ای حتی پروتابل Portable نمیشه نصب کرد واقعا هیچ راهی نیست من حتی نرو هم نمیتونم نصب کنم با سرعت بسیار بالای اینترنت حتی نمیتونم یک کلیپ تو pc نگاه کنم اگه میشه منو راهنمائی کنید
دوست عزيز اگر شما مشكلتون رو در بخش شبكه مطرح كنيد حتما يك جوابي خواهيد گرفتنقل قول:
با استفاده از نرم افزای که چند صفحه قبل معرفی شده ببین می تونی با عنوان ادمین وارد بشی چون گفتی نمی تونی نرم افزار نصب کنی ببینید می تونید از طریق سیف مد یا از طریق بوت پسورد ادمین را حذف کنی اگر روش سیف مد را نمی دونی توضیح بدم چون روش دیگر را قبلا گفتم.
دوست عزيز همچين برنامه اي وجود داره ؟نقل قول:
وقتی اخطارهای ویندوز مزاحم می شوند!
فکـــــــــر می کنم تصویر به قدر کافی گویاست:
سلام.outlook را مي خوام update كنم، نمي شه از سرور yahoo
[نقل قول:
دوست عزيز همچين برنامه اي وجود داره ؟
URL="http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1927344&postcount=178"]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1927344&postcount=178[/URL]
سلام
دو ستان ببخشید من این سئو الو اینجا می پرسم نمی دو نستم کجا مطر ح کنم
سئوال اینکه من چند تا فایلو مخفی کردم با خود ویندوز ولی حالا که می خوام از حالت hide بیارم بیرون اصلا
نمی شه و هنوزهم مخفی می مونه و نمی شه دیدشون راستی یه نکته رو هم بگم قبل از این که این اتفاق بیفته
هارد به هار د کرده بودم با یکی از دو ستا م ولی اونوقت نشو ن می داد فایلها رو من اصلا با این مشکل بر نخورده
بودم نمی دو نم اشکال از کجاست و یندو زم عو ض کردم بازم تا ثیری نداشت چه جوری دو باره همه فایل های
مخفیمو با این مشکلی که پیش اومده به حالت عادی بر گردو نم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]