سلام
ایا کارت صوتی میشناسید که هشت یا شانزده میکروفون را بشه بهش وصل نمود و همزمان سیگنال صدا را ضبط کرد؟
Printable View
سلام
ایا کارت صوتی میشناسید که هشت یا شانزده میکروفون را بشه بهش وصل نمود و همزمان سیگنال صدا را ضبط کرد؟
کد:http://www.bit-tech.net/hardware/2007/07/01/creative_x-fi_xtremegamer/1
سلام به همگی
من کمک فوری نیاز دارم.
دارم یه استودیوی خونگی ردیف می کنم. در حال حاضر با نرم افزار Cool Edit Pro کار می کنم ولی می خوام با نرم افزار Noendo یا Reasen کار کنم. سیستمم هم 1GB Ram و CPU 3GB.
من می خوام یه کارت صوت حرفه ایی بگیرم کارم هم ضبط صدا هست. یعنی می خونم و صدام رو ضبط می کنم. چه کارت صوتی بگیرم؟؟!؟ بازم تاکید می کنم یه کارت صوت حرفه ایی می خوام می خوام یه استودیو خونگی کوچیک درست کنم. کارم هم ضبط صدا هست. حالا راهنمایی کنین چی بگیرم. حداکثر هزینه ایی هم که می تونم بکنم 200هزار تومن هست. حالا به نظر شما چه کارت صوتی بخرم!؟!؟!؟!؟
برای من ضبط صدا با کیفیت عالی مهمه. می خوام صدام با کیفیت خیلی خوب ضبط بشه. نرم افزاری هم که می خوام استفاده کنم نوندو یا ریزن هست.
لطفا راهنماییم کنید. ممنون.
مدلهای extreme کارایی خوبی دارند
کد:http://www.extrememusic.com/
Creative X-Fi Fatality - 240000 Toman
Creative Audigy 4 Pro - 195000 Toman
Creative Audigy 2 ZS - 75000 Toman
Creative E-MU 1616 - 450000 Toman
Creative E-MU 1212 - 530000 Toman
من رفتم بازار این 5 تا مدل رو دیدم. به نظر شما کدوم مدل برای یک استادیو خونگی خوب و از امکانات بالایی برخورداره و می تونه مناسب باشه!؟!؟!؟ با توجه به قیمتاشون که من نوشتم!؟
Creative Audigy 4 Pro چجور کارت صوتی هست!؟!؟! به نظر شما من که می خوام یه استادیو خونگی ردیف کنم و بخونم و صدام و ضبط و ادیت کنم آیا این کارت صوت خوب و جوابگو هست و قابلیت بالا برای ضبط با کیفیت داره؟!؟! کلا چی پیشنهاد می کنید؟!؟!؟!؟ کدم کارت صوت خوبه!؟!؟
من خيلي وارد نيستم اما فكر كنم M-Audio Delta1010LT با قيمت 300و خورده اي بهترين گزينه باشه... دنبال يه كارتي باش كه ASIO رو بصورت واقعي (سخت افزاري) ساپورت كنه.
من اسپیکر superbork 130 rms خریدم. میخواستم بدونم که کارت صدای انبورد مادربورد میتونه کاملا اسپیکرو پشتیبانی کنه یا نه؟ مادر بورد من giga 81856 G775 هستش.
نه عزیزمنقل قول:
شما یک میکسر بخر ارزون تر درمیاد که
عزیز قیمت 1212 رو بالا تر از 1616 نوشتینقل قول:
این اشتباست من قیمت شون رو دیدم
خیلی هم مهمه که 1616 رو با پنل میدن یا بدون اون
دلتا خوبه اما یه کم قدیمی شدهنقل قول:
بهترین کارت سال 98 اگه اشتباه نکنم
نظرتون راجب این کارت صوت چیه!؟!؟ EDIROL FA-66
قیمتش حدود 200-230 هست. کسی اطلاعاتی راجبش داره!؟!؟
به درد استادیو خونگی می خوره!؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود!نقل قول:
ببخشید من اینجا اسپم هستم یا تبلیغات؟ یکی به من هم توجه کنه لطفا.
سلام به همگی !
خوبین
آقایونه مهندس من یه کارت صدا creative audigy 7.1 خریدم
پشتش 3 تا لاین اوت اسپیکر داره
ولی فقط همون اولیه صدا میده
امکانش هست که از 3 تاشون صدا بگیرم یعنی 3 تا اسپیکر بهش وصل کنم ؟
لطفا توضیح بدین ! ممنون !
خدا نگهدارتان باشد .
چه نوع اسپیکری داری ؟ اینطوری که من فهمیدم اسپیکرت 2.0 هستش یعنی فقط حالت stereo داره و 2 تا از پورت ها بدون استفاده میمونن ولی با 2.1 یا 4.1 یا 5.1 یا 7.1 میشه از امکانات surround استفاده کرد ! برای این چنین sound card که امکانات EAX را داره باید اسپیکر خوبی بگیری
کریتیو sound blaster 5.1 با اسپیکر کریتیو 5200 خوب میشه
صدای خوبی میده؟
اره هم اسپیکر و هم کارت صدایی که گفتی دو تاشون خوبن
دوستان راهنمای برای خرید کارت صدا تا سقف 50-60تومن !!یه چیزی که در حد ریالتک Hdانبورد باشه!!
و صدارو هم کاروکه کنه!!و امکانات مشابه ریال تک داشته باشه!!
با سلام
آيا براي اسلات Pci-Express X1 هم كارت صدا داريم؟ چون مادربورد من اسلات PCI معمولي كه خالي باشه نداره. با تشكر
نقل قول:
کسی چیزی سارغ نداره؟نقل قول:
javahshahvand عزيز!
اين كارت آيا تو بازار هست؟
ضمنا كارتي به نام Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express توي اينترنت پيدا كردم ميخواستم بدونم توي بازار پيدا ميشه يا نه؟
هدف داشتن صداي خوب براي game و mp3 وهمچنين ورودي ميكروفن قوي براي ضبط صداي خودم.
(صدايي كه از كارت صداي onboard ضبط ميكنم قابل شنيدن نيست و بايد مثلا با adobe audition شدت اونرو
چند برار كنم تا بتونم بشنوم.
با تشكر از همگي.:11:
این هستشCREATIVE - X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty کارتو جواب میدهنقل قول:
سلامكمك
بچه ها منم دقيقا مشكل mahdi_kh71 رو دارم
راستش سر يه جرياني همه ي چيزايي كه رو مادر بورد نصب بود يا سوخت يا نيم سوز شد
مثل كارت صدا
فرستادم گارانتي الان كه برگشته هيچ فرقي نكرده.زنگ زدم ميگه شما ننوشتين مشكلش چي بوده اما ما تست كرديم موردي نداشته در حالي كه روش نوشته بودم !!
كارت صداي من Audigy Value هست.روز اولي كه خريدم تا جايي كه يادم مياد هر سه تا خروجيش كار ميكرد اما بعد از اون اتفاق فقط خروجيه سبز كار ميكنه! من دارم اشتباه ميكنم يا واقعا كارت خرابه ؟
چون توي تنظيمات كارت صدا اگه CMSS 3D رو فعال كني در ظاهر همه ي باندا ميخونه اما مشخصه كه مثل قبل نيست.واضح ترين اشكالش اينه كه ساب اصلا كار نميكنه.لطفا كمكم كنيد.باز بفرستم گارانتي 1 ماه معطل بشم؟ :41:
اسپيكرم هم Edifier 5.1 هست
نقل قول:
دوست عزیز کارت صدای شما احتمال زیاد مشکل داره
ولی روی یک سیستم دیگه و یک اس÷یکر دیگه هم چک کن
درود
ممنون بر مرد دريا
فونت سيستمت ريخته بهم بعدا يك برنامه بهت مي دم مرد دريا
سلام
اگه سئوالم تکراریه معذرت می خوام
ایا ضعف کارت صدای انبرد نسبت به کارت صدای خارجی همون نسبتیه که کارت های گرافیک انبرد دارند
یعنی همه (اغلب) کارت های pci از کارت صذای انبرد قوی ترند
مثلادر یه مادر بورد جدید (نسبتا) با چیپست 975-965 یه کارت صدای 30 40 تومنی جواب می ده
(برای یه سیستم نیمه حرفه ای خانگی !!!)
با تشکر
بله كارت صداهاي مادربردهاي قوي بهتر هستند بعضي از مادربردها كارت صداي قوي روشن هست كه كم هستند چون قيمت مادربرد گرون مي شود و براي رقابت خوب نيستند
اگر كار حرفه اي نمي خواهي انجام بدي مشكلي نداري مادربردهاي چيپ P965 يا بالاترش
مثلا يك مادربرد Msi داده كه كارت صداش آنبرد نيست Pci هست جالبه نه؟ كريتيو هست
يا چيپ 955 اين مادربرد كريتيو هست كه مخصوص بازي زده اين مادربرد را
موفق باشي
دوستان سلام
اساتید محترم اگه میشه منو راهنمایی کنید. من دنبال وسیله ای بودم که بشه به صورت حرفه ای باهاش صدا رو ضبط کرد و نویز هاشو گرفت. یکی از دوستان گفت که یه کارت صدای حرفه ای کارم رو راه میندازه. (برای ضبط و تکثیر سی دی های آموزشی زبان). دقیقا گفتم برای چه کاری می خوام که بهتر بتونید راهنمایی کنید.
حالا دوستانی که تجربه کار با کارتهای صوتی و لوازم جانبی اون رو دارن اگه ممکنه منو راهنمایی کنند که چه کارتی بگیرم. چه نرم افزاری و لوازم جانبی که می خواد(مثل میکروفن و ...) چه مدلی باشند؟؟؟
ممنون می شم کمکم کنید.
با سلام
اقا من یه مشگل با مادربوردم دارم که اعصابم رو خورد کرده مین من m2n32-sli-deluxe asus هست که 200 بالاش ÷ول دادم ولی وقتی ویندوز نصب میکنم کارت صدا رو نمیشناسه تا اینجا همه چیز طبیعیه و سرعت ویندوز هم خوب است اما وقتی سی دی مادربورد رو میزارم و کارت صدا رو نصب میکنم هم سرعت بوت شدن ویندوز خیلی میاد پایین و هم سرعت کار ویندوز مثله باز کردن فولدرها یا up کردن فولدرها که یکی دو ثانیه طول میکشه درایور صدارو که دیسیبل میکنم همه چیز عادی میشه بدجوری گیر کردم
به نظر شما اگه یه کارت صدا pci e بگیرم این مشگل حل میشه یا اینکه میشه از طریق نرو افزاری این مشگل رو حل کرد در ضمن کارت صدای مادربورد هم sound max هست
من براری لب تاپ می خوام یه کارت صدا بخرم که اولا بتونه کیفیت خوبی رو برای ضبط صدا به من بده.
بنابراین چه مدلی رو پیشنهاد می کنید.(اگر قیمت هم بدید ممنون میشم)
کارت صدای من هم دقیقا همین مشکل رو دارهنقل قول:
یعنی از همون روز اولی که خریدم این جوری بود
راهی نداره درست بشه
مشکلش مربوط به چی هست؟
در ضمن باید بگم اخرین درایو رو هم گرفتم ولی درست نشد
دوست عزیز این مشکل شما از پاور معیوب هم ایجاد میشهنقل قول:
بهترین گزینه برای خرید کارت صوتی کدوم مارک است؟
فکر نکنم مشکل از کارت صدا باشهنقل قول:
برنامه پخش آهنگتو عوض کن
jet audio - creative media player
اینا رو امتحان کن فقط حواست باشه که 3D روشن باشه هم ماله برنامه و هم ماله کارت صدا
و کارت صدات رو هم روی 7.1 باشه
سلام من يک دک حرفه اي دارم که باهاش کار کپچر صوت ميکنم اين اواخر يک کارت صوت کريتيو آدجي هول هوش 36 خريدم چون خودم تا قسمتی آماتور هستم کلهم ميخام در مورد تبديل و يک کارت صوت حرفه اي که فقط به درد تبديل صوت بدون افت کيفيت اباشه پيدا کنم قيمت هم مهم نيست کسيکه بهم کمک بکنه يه حال ناجور به ما ميده
يا علي
سلام یه مرد پیدا نمیشه ما رو هدایت کنه بابا کمک ...........
شرمنده نیستم
باید ببخشید سوالات رو جوابتون رو نمیدم
خیلی گرفتارم
پیام بدید
شرمنده دوستان
درود
سلام انشا الله مشکلاتت رفع میشه من خیلی وقته دنبالتون میگردم یه ایمیل بده میخام باهات تماس بگیرم در گرفتن یه کارت صوت بدحوری سردرگم شدم یا علی
سعی کن در کشاکش روزگار سنگ زیرین هر آسیاب باشی
من میخوام اسپیکر تهیه کنم.بنظرتون این باندای 2 تیکه (حرفه ای) نسبتا بزرگ بهتر از چند تیکه ها هستند؟
بستگی به نیاز خودتون و انتخابتون داره که قیمتاش 100 تومانه تقریبا و کمی بالاتر ولی اگر صدای خوب و فراگیر میخواهید بهتره 5.1 بگیرید در معادل پولی که میدید به 2 کاناله . . .نقل قول:
من میخوام اسپیکر تهیه کنم.بنظرتون این باندای 2 تیکه (حرفه ای) نسبتا بزرگ بهتر از چند تیکه ها هستند؟
من حاظرم 200 تومن هم بدم اما واقعا صدا بگیرم.بازم توصیتون 5.1نقل قول:
CREATIVE - Inspire 7.1 - T7900نقل قول:
قیمت 120