عزیزان بازی خیلی خوبیه ولی از لحاظ حال و هوا و مکان بازی به نسخه یکش وفادار مونده
گیم پلی هم از action خوبی بر خوداره وبر همگان ثابت شد که گیم پلی بر گرافیک میچربه
و این گیم پلیه که حرف اولو میزنه وگرافیک بازی در رده دوم قرار میگیره (نظر شخصی):20:
Printable View
عزیزان بازی خیلی خوبیه ولی از لحاظ حال و هوا و مکان بازی به نسخه یکش وفادار مونده
گیم پلی هم از action خوبی بر خوداره وبر همگان ثابت شد که گیم پلی بر گرافیک میچربه
و این گیم پلیه که حرف اولو میزنه وگرافیک بازی در رده دوم قرار میگیره (نظر شخصی):20:
خوب
یک نیمچه مرحله ای رفتم از بازی
گرافیک بازی به جز تعداد معدودی از صحته ها چیز خاصی نداره
به خصوص مدل ها که بعضی هاشون واقعا ضعیف کار شدن
ُgameplay سریع و خوبی داره
بازی در کل شدیدا ادم رو یاد نسخه های قبلی MOH میاندازه
هر چیزی تو Performance detail بود رو گذاشتم رو اخرش فریم دوروبره 70 بود
سلام
من نمیدونم چرا حس این بازی خوب نیست اصلا نمی تونم با این بازی تو حس برم
به نظرتون خیلی اسون نیست...شما هم این طور هستید یا من تو این حسم..؟؟
خب دوست عزیز شما با چه Difficulty رفتی ؟!نقل قول:
این Boss هاش اعصاب آدم رو خرد میکنه
بهترین اسلحه برای کشتن این یارو zetta چی هستش ؟؟؟
ما که تیر همه اسلحه هامون تموم میشه ولی نمیتونم اون مخزن ها رو بزنم
normal... ...نقل قول:
خب Hard و Very Hard رو هم یه امتحانی بکن .نقل قول:
فک کنم کمی هوش مصنوعی بازی کم باشهنقل قول:
میان پیش من فکر میکنن بعد تازه یادشون میاد منو باید بزنن.:41:
آره تو بعضی صحنه ها احمق بازی در میارن !نقل قول:
اره واقعا هوش مصنوعی فاجعست
وقتی نارنجک پرت میکنی وا میسن نگاه میکنن
بعضی جاها بعضی از دشمن ها گیر میکنن تو دیوار و همین طوری میدون
بازی هم یک جورایی اسونه انگار
در مورد گرافیک هم از وقتی اون قدرت اولی رو گرفت و میره تو اون یکی دنیا خیلی بهتر شده
و یک چیز جالب دیگه هم معلق موندن دشمن ها رو هواست که میتونی بزنیشون
دوستان من یک جا گیر کردم .
در مرحله castle که به قلعه حمله میکنیم . ( حدوده 65 درصد که از بازی گذشت ) یک جا بعد از اینکه با یک آسانسور کمی بالا میریم به یک محوطه میرسیم که یکی از سربازها میگه باید کارولین را نجات بدیم اما جایی که باید رفت با یک درب آهنی سد شده و هر کاری کردم اون درب باز نشد .
چی کار باید کرد ؟
کسی نبود جواب بده؟؟؟نقل قول:
شما توی همون مرحله یه اسلحه گرفتید که به هر چیز شلیک کنید اون رو توی هوا شناور میکنه، با اون به درب شلیک کنید تا بره بالا!نقل قول:
برای زدن مخازن باید با زدن دکمه 2 به حالتی برید که تیرهاتون خیلی قوی میشه، اونوقت با چند شلیک مخازن از بین میرن!نقل قول:
سلام اون مرحله ایی که یکی مثل لباس های پلیس یا کاپیتان پوشیده و انگار روی هوا راه میره،چطوری باید اون رو کشت؟
در ضمن اگه یکی لطف کنه و این حالت هایی که روی دکمه های 1و2و... هست رو توضیح بده:10:
توضیح حالات:
1-باعث افزایش سرعت میشود.
2-باعث افزایش قدرت اسلحه ها میشود.
3-باعث ایجاد نوعی سپر محافظ در اطراف شما میشود.
4-باعث کند شدن زمان میشود.
دوست عزیز شفافتر توضیح میدی؟نقل قول:
درضمن اون لباس پلیس نیست، یونیفرم ژنرال های ارتش نازی به این شکل است! :18:
خوب این بازی را الان تموم کردم .
خیلی بهتر از اون چیزی بود که قبل از انتشار بازی در رابطه با اون فکر میکردم و واقعا گیم پلی جذاب و اکشن خوبی داشت .
پیشنهاد میکنم اونایی که بازی نکردن حتما این بازی را امتحان کنند .
منم تا 25 درصد بازی رو اومدم
در مورد گرافیک باید بگم به ازاری هر 2 یا 3 درصد که از بازی جلو تر میری گرافیک به خصوص lighting بهتر میشه
به خصوص الان که به مرحله Farm رسیدم
خب بازی رو دیشب نصب کردم و تا الان فک کنم بالای 20 درصد رفته باشم .. الان ندیدم چند درصد رفتم
اولش Intro بازی خیلی قشنگ بود کلا از Intro های CG خوشم میاد !
بازی رو با Very hard شروع کردم تا اینجا به جز یکی دو بار هوش مصنوعی مشکل خاصی درست نکرده
گرافیکش بهتر از اون چیزی بود که فکر می کردم ولی خیلی هم خوب نیست در کل خوبه نمیشه زیاد ایراد گرفت
کنترل بازی کاملا آشناست و انگاری چندین و چند بار همچین کنترلی رو تجربه کردیم اما این یه مشکل به حساب نمیاد به نظرم
کلا تا اینجا که خوب بوده
تو این قحطی بازی واقعا این بازی ارزشمند میشه اما وقتی قحطی نباشه شاید زیاد تحویل گرفته نشه
باید زمان رو اروم کنی بعد پشت اون هیولا رو باتیر بزنی تا تمام اون قسمت پشتش بریزه بعدش میره زیر یکی از اوننقل قول:
مخزن ها باید تیرت رو قوی کنی و اون مخزن ها رو بزنی فکر میکنم سه بار باید این کار رو انجام بدی
یکی از دوستام یه سیستم خدا خریده امروز این بازی رو گرفت ولی نمیتونه راحت بازی کنه !!
وسط بازیش میاد بیرون و پیغام Power saving mode میده و مانیتورش خاموش میشه.
من فکر کنم هر چی هست دست کارت گرافیکشه ؟
کسی اگه میتونه راهنمایی کنه.
ممکنه از میزان refresh تصویر باشه بگو یه کم کمش کنه ببینه بازم اخطار میده...نقل قول:
فکر کنم مین بردش asus هستش اره؟
همونطور که حدس زدم دست کارت گرافیکش بود ... رفت کارت گرافیکش رو عوض کرد 9800 خرید. :20:
چقدر بهش گفتم ATI نگیر ... گرفت اصلا به درد نمیخورد.:2:
شماهام یادتون باشه ATI واسه بازی نگیرید:31:
ولی من بدبخت که کارت گرافیکم سوخته تو حسرت این بازی موندم ... :45:
از نسخه ی یکش کلی خاطره دارم ... یادش بخیر :37:
نه دوست من نمیخوام تبلیغ چیزی رو کرده باشم ولی کلا ati به خاطر رقابت با geforce(چون اسم و رسم بیشتری داره)مجبوره گرافیکهای در یک سطح رو نسبت به geforce ارزونتر بده تا جایگاه خودش رو توی بازار حفظ کنه به خاطر همین در رنج قیمت مساوی معمولا گرافیکهای ati قویترند!!نقل قول:
(تقریبا همین نکته در مورد سی پی یوهای amd و intel هم وجود داره...)
ولی این که ارزون تر نبود ... رفیقم ATI رو خرید 210 تومان ولی 9800 رو خرید 150 :20:نقل قول:
نه دوست من نمیخوام تبلیغ چیزی رو کرده باشم ولی کلا ati به خاطر رقابت با geforce(چون اسم و رسم بیشتری داره)مجبوره گرافیکهای در یک سطح رو نسبت به geforce ارزونتر بده تا جایگاه خودش رو توی بازار حفظ کنه به خاطر همین در رنج قیمت مساوی معمولا گرافیکهای ati قویترند!!
(تقریبا همین نکته در مورد سی پی یوهای amd و intel هم وجود داره...)
دوست عزیز این حرف شما اصلا دلیل محکمی نداره!نقل قول:
من و تمام دوستان گیمرم از سری 4800 ، شرکت ATI استفاده میکنیم و تابحال با هیچ بازی مشکل نداشتیم.
من بازی را نصب کردم ولی هر وقط میخوام برم توی بازی انگار که مانتیتور خاموش باشه فقط صدا داره و یک علامت شبیع علامت سوال توی صفحه میچرخد وصدا داره ولی تصویر نه .
با سلام به قوله دوسته عزیزم این حرفه شما کاملا اشتباه من خودم ATI 4670 دارم تا الان هم جوابه تمامه بازیهای روز دنبا رو اخرین تنظیمات گرافیکی داشته پس خواهش میکنم یکم تحقیق کن بعد قضاوت:21::21::21:نقل قول:
همونطور که دوستان گفتند کاملا این حرف بی اساس است. من خودم NVIDIA دارم و 235 تومن هم پول گرافیک دادم، ولی موقع خرید به تنها چیزی که اصلا توجه نکردم همین ATI یا NVIDIA بودن کارتم بود! اگر ATI هم خوبش با قیمت خوب پیدا می شد می گرفتم.نقل قول:
ببخشید ها، ولی هر کس به شما این حرف رو گفته کاملا مبتدی بوده!
با سلام من این بازی رو تو 6 ساعت تمام کردم واقعا عالی بود من که خیلی حال کردم تو این بحران بی بازی بودن برای pc :41::41::41: گیم پلی حرفه اول رو در این بازی میزد
منم نمی خوام بحث رو کش بدم ولی شما به حرف من توجه نکردی:نقل قول:
نقل قول:
در رنج قیمت مساوی معمولا گرافیکهای ati قویترند!!
با سلام باور کن با این پولی که دادی میتونستی یه 4870 ATI بگیری که الان داره خدایی میکنه بین کارت گرافیکانقل قول:
سری 5000 ATI یه غوله به تمام معنا بیاد NVIDIA رو از صحنه روزگار حذف میکنه این شرکت فقط پولش زیاده و تبلیغات که رو لگوی بازی ها میکنه بعضی ها هم که عقلشون تو چشماشونه سه سوت میرن میخرن ولی ATI احتیاج نداره این کارو بکنه :11::11::11::11:
از راهنماییتون ممنونم ... من حرفمو پس میگیرم ... :31:
دوستان میشه از زدن spam دست بر دارید
با این که به این تاپیک هم مربوط نمیشه اما تعصب تو پست هاتو موج میزنه در حد تیم ملی
================================================== =======
اما در مورد بازی :
تا اینجا که 30 درص اومدم باید بگم همین طوری روند عالی شدنش شدت میگیره
فکر نمیکردم با location های دلهره اوری مثل hospital هم روبرو بشم
واقعا عالی کار شده
گرافیک و effect هم مرحله به مرحله رنگینتر و سنگینتر و زیبا تر میشه
اولین پچ بازی منتشر شد.
Wolfenstein v1.1 Patch | Size: 32MB
Wolfenstein v1.1 Patch Crack| Size: 2.7MBکد:http://www.bigdownload.com/games/wolfenstein/pc/wolfenstein-v11-patch/
در قسمت Wolfenstein v1.0 & v1.1 (v0.91.25.7022) SP [MULTI2] No-DVD/Fixed EXE روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.کد:http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_wolfenstein.shtml#Wolfenstein%20v1.0%20&%20v1.1%20%28v0.91.25.7022%29%20SP%20[MULTI2]%20No-DVD/Fixed%20EXE
این هم Trainer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/269301549/Wolfenstein_TM__Single_Player_v1.0-1.1___7_Trainer.rar
[quote=reza_3722;4136389]این هم Trainer
با سلام دستت درد نکنه رضا جان ولی یادم نمیاد هیچ بازی رو با ترینر بازی کرده باشم به درد اماتور ها میخوره :46::46::46::46:
[quote=metal baz;4136827]منم یادم نمیاد هیچ بازی ایی رو بدون تراینر بازی کرده باشم:21:نقل قول:
حدود 14 درصد از بازی جلو رفتم که گرافیک،گیم پلی،هوش مصنوعی و صداگذاری در حد قابل قبولی
قرار داشت.با پیشرفت در بازی هیجان هم به طور صعودی در حال افزایشه.
اون قدرت ها هم خیلی زیبا به کار گرفته شدن و با محیط اطراف همخوانی دارن.
در کل بازی به همه دوستان پیشنهاد میشه!
انتخاب از روی لوگوی NVIDIA؟ هرگز توهینی به این بزرگی به من نشده بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه سری 5000 ATI توی بازار بود که من NVIDIA نمی گرفتم که گلم! من حداقل 7-6 ساله با ATI زندگی کرده بودم و CPU کامپیوترم هم AMD است. :31:
اینجا رو یه نگاه بنداز، توی رنج قیمت 150 تا 165 دلار (که قربونش برم تو مملکت ما میشه 230 هزار تومن)، دقیقا همین دو کارت یعنی 4870 یک گیگابایت و کارت من یعنی GeForce GTX 260 - Core 216 معرفی شدند:
کارت من Inno3d سری GOLD است و از 260 معمولی بالاتره.کد:http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card,2387-3.html
روی هم رفته به نظر من نه باید روی ATI تعصب داشت نه روی NVIDIA، :دی!
بازی کردن با ترینر لذت بازی رو خیلی پایین میاره، توصیه می کنم برای امتحان هم که شده این یکی رو بدون ترینر بازی کن ببین چطور میشه. ;)نقل قول: