یکی از دیشب تا حالا 6بار بهم حمله کرده که 3بارش اسکات بوده.منم زیاد به ورلد11 نمیرسم حالا طرف فارم گیر آورده.میفرستید یه ساپورت درست حسابی بفرستید.فعلا دارم hiding place رو آپگرید میکنم تا وقتی میادش حالش گرفته بشه.
Printable View
یکی از دیشب تا حالا 6بار بهم حمله کرده که 3بارش اسکات بوده.منم زیاد به ورلد11 نمیرسم حالا طرف فارم گیر آورده.میفرستید یه ساپورت درست حسابی بفرستید.فعلا دارم hiding place رو آپگرید میکنم تا وقتی میادش حالش گرفته بشه.
این اسم یارو هستش.
Xxiii
ول کن نیست انگار.
من یکی که تاحالا به فکر ساخت همه چی بودم به جز سرباز و اسکات و نیروی تدافعی و ...نقل قول:
اگه ساختم حتما برات می فرستم
یکی اینو ترجمه کنه ببینم حرف حسابش چیه
نقل قول:
can i loan ur pally for a while i'll pay for his cost, i'm getting attacked and i need help asap becaus the guy's got a larger force and school is screwing me over.
میگه :
میتونم پالادین تو رو برای مدتی قرض کنم؟هزینش رو هم میدم.یکی داره به من حمله میکنه و من نیاز به کمک دارم چون اون نیروی بیشتری داره و مدرسه هم داره من رو به .... میده.
مختصات یارو رو بده من بجای تو براش پالادین می فرستم:31:نقل قول:
مگه هر دهکده می تونه بیشتر از یه پالادین داشته باشه؟
427|613نقل قول:
فقط یادت باشه هرچی به جیب زدی 50 / 50
آره.چرا نتونه.اگر پالادین برای ساپورت فرستاده شده باشه 100تا پالادین هم میتونه داشته باشه.
این چی میگه؟
خودم احساس میکنم شبیه پیام بازرگانیه :31:
کد:Dear friend
------------------
This is a mail to members that are picked according to their position and TW Talent
Dear friend Simpson family have closed the main lineup.We are looking
for some new additions in order to fill the last possitioning gabs.
The people that receive that mail have already got some Simpsons Family members near them.
Even if you are intrested you have to take under consideration the following
lines and if you are still intrested mail me.
1st: You need to be active
2nd: You need to play in a team-working way (solo players are not accepted)
3rd: You always need to reply to my mails when requested.
4th: You need to work with your team-mates as if your brother was playing
that account.
5th: You need to be so loyal to the tribe that you could put the tribe above you.
If you wanna join then mail me back..
نقل قول:
دعوتت کرده به ترایبشون
من دعوتشون رو رد میکنم
ولی اگه این رد کردن باعث بشه بخوان به من حمله کنن یا دشمن بشن باید قول بدید ساپورتم کنید :31:
خوب جوابشو بده بگو این ترایبی که توشم همه دوستام هستن.نمی خوام ازش برم.اینجوری دلشون میسوزه!
بابا مگه مجبورت کردن جواب بدی؟
من روز چند تا از این نامه ها برام میاد ولی جواب نمیدم.
تو هم لازم نیست رد کنی یا قبول کنی.فقط جواب نده.
سلام هادی ویرم گرفته به یکی حمله کنم موارد نیاز برای حمله چی هست:21:
50 Spear fighters
200 Swordsmen
5 Axemen
50 Mounted archers
7 Heavy cavalry
4 Rams
Paladin
این هارو دارم 10 تا منجنیق هم دارم :13:همه دوره من بالای 1400 امتیاز دارن کمک کن چی من بسازم :19:این هفته دانشگاه من نرفتم:10:
آخه حمله تو این وضعیت جزء دشمن تراشی و از دست دادن یونیت هات هیچ فایده ای برات ندارهنقل قول:
بعید میدونم ریسورس زیادیم به دست بیاری
از من میشنوی به اون دهکده های بن شده حمله کن:46:
صفا کاملا درست میگه.
در ضمن یه نکته ای رو بگم.هرگز و در هیچ شرایطی با یونیتهای دفاعی به دهکده هایی که ابندون نیستند حمله نکنید.چون قدرت حمله ای خوبی ندارن و فقط از بین میرن و شما بدون دفاع میمونید.
یونیتهای دفاعی : spear - sword- archer - heavy canalry
یونیهای حمله ای : axeman - light cavalry - mounted archer - ram - catapult
رم و منجنیق به درد نمیخورن.میزنن دیوارو خراب میکنن فقط برات خرج اضافی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آزمایشات من کلا تو یک لشکر بزرگ بودن دیوار یا نبودنش فقط در کشتن 50 نفر تاثیر داره که اونم به خرج ساختش نمی ارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی من برای اینکه به اعضای ترایب حمله نشه مجبور شدم با 2تا ترایبی که رنکشون از ما پایینتر بود نپ و الینس بشیم.
اشکال نداره خیلی هم خوبه.نقل قول:
یکیشون ترایب DARK هستش که باهاشون متحد شدیم.اون کی هم Anglo که nap شدیم باهاشون.راستی من اسم متحدا و کسایی که باهاشون در وضعیت غیر جنگی به سر میبریم رو از پراپرتیس فروم برداشتم.فکر کنم بهتر باشه کسی ندونه تا متحدای ما کیا هستن.
کدوم قسمت ورلد 11 هستید ؟
من میخوام start over کنم.زود تر بگید.
اولش که ما ثبت نام کردیم ازمون منطقه نخواست ولی حالا اگه میخوای بیای به نظرم بیا همون سمت جنوب غربینقل قول:
لطفا اول من رو به ترایب دعوت کن تا روی نقشه ببینم کجا تراکمتون بیشتره.نقل قول:
مختصات فعلی
x=544
y=279
صفا جان ممنون
دعوتت کردم ........نقل قول:
چرا میخوای استارت اور کنی؟
چند هفته پیش وارد ورلد 11 شدم اما بازی نکردم.نقل قول:
به همین دلیل اطرافیانم قوی شدن و اگر ادامه میدادم فایده نداشت و احتمال نوبل شدنم زیاد بود.
الان استارت اور کردم ولی موقع شروع نپرسید کجای نقشه میخوای بازی کنی.
عیب نداره . فعلا همین جوری بازی میکنم تا شاید بعدا یه ترایب نزدیک عضو بشم.
نمیپرسه ازت کجا میخوای بازی کنی.هر جایی که قبلا تو ورلدای دیگه بازی میکردی همون جا میفتی.
کسی نیست یکمی آهن به ما قرض بده
بالاخره اولین روستا در W11 رو تصاحب کردم
ایول ,کارت درسته ,من که هنوز با آکادمی خیلی فاصله دارمنقل قول:
شاید به میلاد حمله بشه.حواستون جمع باشه.براش نفری یه سرباز ساپورت بفرستید اگر بهش حمله شد بفهمیم.
ایول من هم تبریک میگم.
فعلا فقط نیروی دفاعی بساز.
خوب دوستان از ورلد 11 هم رفتنی شدیم از ترایب رنک 5 بهم پیشنهاد دادن.
بعد میگید چرا ما ایرانیا نمیتونیم یه ترایب قوی داشته باشیم.به خاطر همین که تا یه دعوتنامه از یه ترایب قوی میاد سریع خودمونو گم میکنیم.
یک نفر به من کمک کنه تو زمین 11 یک نفر بد زده به تیپم هر روز حمله میکنه تو روز 6 بار حمله میکنه ادرس میدم بریزین سرش یک کمکی به من بکنید
(435|497) K44
madaeisa
بهتره برای اولین بار یه طرح حمله بریزیم تا ترایب به طور عملی برای عضواش یه کاری بکنه.اگر مایل باشید با همین گزینه شروع میکنیم.جرات حمله کردن به قوی تر از خودتونو دارید یا نه؟اگر دارید زمان حمله رو تا آخر حمله مشخص بکنیم و طرف رو بیاریم پایین.
آره موافقم باید انتقام بگیریم.
نوبلمن هاتون رو آماده کنید تا آخر هفته هم نفری 1000 تا axe و 500 تا lc آماده میکنیم باید طرف رو نوبلش کنیم هدف روستای اصلیش هست.اول سربازهاش رو میکشیم و بعد با چهار تا حمله با نوبلمن روستاش رو میگیریم.
من هم هستم
رو منم حساب کنید
لرد الون فکر کنم نوبل شده.بهتره روستاشو پس بگیریم.البته این مختصات درست نبودش.من دارم نیروهامو آماده میکنم برای نبرد.