در استرالیا رو نمیدونم ولی بدترین بازی سال رو شک دارم
Printable View
در استرالیا رو نمیدونم ولی بدترین بازی سال رو شک دارم
بله نسخه جدید بازی ایرانی با نام آخرین شمشیر زن زند در راه است قراره با تمرکز تیم سازنده این بازی همه کنسولها را ساپورت کنه.گلاب به روتون
اخه میدونی هر چی قدقن می شه بیشتر توی استرالیا هستش مثل جی تی ای یا من هانت کلا بچه های استرالیا ظرفیتشون کمه بخاطر همین من نوشتم استرالیا تازه اینجا تاپیک شایعات هستش شما چرا جدی گرفتی حالانقل قول:
در ضمن طی چند روز اینده یه دو سه تا شایعه قشنگ براتون می نویسم:31::31:
بازیه جی تی ای Ivبرای پی سی زود تر از ایکس باکس می اید
به خبر گذاری از راک استار گیمز این بازی زودتر از ایکس باکس برای پی سی میاید
تازه گفته اند که ما فقط می خواستیم پی سی باز هارو کمی سور پرایز کنیم
مردم هم در تظاهرات بزرگی شرکت کردند و خواهان این شدند که راک استار باید در ازای هر بازیه ایکس باکس یه بازیه رایگان پی سی به بازار بده خبر خوشی هست برای ی سی بازان که این بازی به طور رایگان در دسترسشان قرار خواهد گرفت.
واقعا این شایعات شما اخر شایعه است
ولی خداییش می خوام دیگه هفته ای 1 شایعه بیشتر ننویسم چون اینا منو بن میکنن من هم حوصله ساختن یوزر دیگه ندارم لااقل مدیران پست های من رو صفر کنند ولی بن نکنند چون واقعا کلی دردسر کشیدم تا یه دونه یوزر رو درست کنم.
سلام یه سری خبر های داغ دارم:
ubiسافت به علت بدهی به شرکت ماکروسافت درش تخته شد
کمپانی crytekکه همین الان با مدیرش صحبت می کردم گفتش که farcry2به بازار عرضه نخواهد شد
کمپانی راک استار نورس امروز مدیرش به من ایمیل زد و گفت که این بازی تا 2 هفته دیگر برای p30 به بازار خواهد امد
نکته: اگه دوست دارین شایعه یا همون خالی ببندم یه نظر بدین که من متوجه بشم که شما این تاپیک رو دیدین
تا اخبار ها ی دیگر فعلا دیسکانکت می شویم
کدووم بازی؟؟!نقل قول:
کمپانی راک استار نورس امروز مدیرش به من ایمیل زد و گفت که این بازی تا 2 هفته دیگر برای p30 به بازار خواهد امد
----------------
کمپانی EA-Games در تلاش برای بالا نگهداشتن خود در بین کمپانیهای ساخت بازی، پیشنهاد 14.6 میلیارددلاریاش را برای خرید کمپانی راک* ارائه داد.
البته راک* هنوز پاسخ قطعی در مورد این پیشنهاد نداده، اما به نظر نمیرسد که خود را به خاطر این مقدار ناقابل بفروشد.
لازم به ذکر است راک* در چند ماه آینده، قصد عرضهی عنوان پرطرفدار GTA IV را دارد که به اعتقاد خیلیها، در روز اول عرضه، تمامی رکوردهای فروش را خواهد شکست.
ببخشید منظورم gtaIVبودش....:10:نقل قول:
سلام اقا امروز خبر های ناراحت کننده ای دارم
1.بازیgears of war2تا سال 2011به بازار ارزه نخواهد گردید
2.جی تی ای IVبه دلیل اینکه نسخه های قبلیش فروش نداشت شرکت راک استار عرضه این بازی رو به تاخیر انداخت تا برای مردم درس عبرتی بشه که این سری از بازی ها رو بخرند
3.gost ricon3 تا سال 2010به بازار عرضه خواهد شد.
نظر بدهید لطفا
سلام
راک استار گفته بازیه جی تی ای 4 اکسپنشن پک می باشد وباید بر روی جی تی ای 5 نصب کرد
این شرکت بخاطر این که بازی جی تی ای 5 کم فروش ترین بازیه دنیا بوده این کار رو کرده که با یه تیر 2 نشون بزنه
اقا یکی نظر بده لا اقل مارو بخاطر پست های پشت سر هم بن نکنن
با سلام
یه شایعه که فکر نمیکنم هیچوقت به واقعیت بپیونده
کپ کام گفته که تمام بازی هاش رو برای پی سی به بازار ارضه میکنه!!!!!!!!
من الان دارم با مخ های بازی تو ایران گفتگو می کنم ....
دیگه چی دارید بگید؟؟؟؟
يه شايعه
از ( كپ كام ) به من پيشنهاد شده گارگردانيه رزيدنت اويل 6 را بر عهده بگيرم اين پروژه سال 2015 شروع به كار ميكنه.
اقا من با بیل گیتس در تماس هستم همیشه ولی نگفتم تاحالا :13:نقل قول:
بعد عزیزم این جا تاپیک شایعه هست یه چیزی بگو که در خور بازی ها باشه
کمی هم به واقعیت بخوره
محسن جان من شايعه های شما رو ميخونم. حقيقتش بعضی جالب و بعضی جالب نيستن.!
يک پيشنهاد : اینقدر به راک استار گير نده عزيز. شرکت های ديگه هم هستن که رو بازی های ديگه کار ميکنن.!!
ببین من نام کاربری قبلیم که پسوردش رو یادم رفت هم محسن داره اونا هم کار خودمهنقل قول:
اتفاقا در مو رد راک استار وگیمش یه چیزه توپ نوشتم که خودم هم می خونم خندم می گیره
mohsen_tanha فکر کنم این بودش یادم نمیاد دقیق
در ضمن راک استار بازی که می سازه 10 سال قبلش تریلر میده وهی تبلیغ می کنه
خوب ما هم باید خودمون رو بی تفاوت نشون ندیم
بازی کرایسیس 2 برای Pc نخواهد آمد لابد به علت اینه که ماکروسافت میخواد فقط روی کنسول 360 باشه!
بازی های جدید به کنسول جدید نیاز دارند که قراره ما ایرانیان سازتده این کنسول باشیم چون تنها سازندگان این بازیهای کمیاب در تمام دنیا هستیم نقطه سر سطر
بازار کنسول دستی دی اس به علت حصور کدام بازی گرم است؟
الف :نجات بندر -ب: گزینه الف-ج:هر دو -د: کرایسیس
چند خبر بسیار داغ..
1.gta IV قراره به زبان فارسی منتشر بشه و تمام بانوان در آن از حجاب کامل بر خوردار باشند ...
2.شرکت ماکروسافت امتیاز فروش Xbox560 رو به شرکت گلدیس بهرانیان وا گزار کرد ...
دوستان ببخشیدا
ولی به نظر من این تاپیک به تاپیک کل کل تبدیل شده تا شایعه
سلام
بازیه اساسین با دوبله ی فارسی 1دی وی دی با کیفیت بالا به بازار امد
شبیه ساز xbox360&ps3هم برای pcاومد
شبیه ساز pc برای ps3 و xbox 360 توسط شرکت نوین پندار اخر همین ماه در بازار های جهانی عرضه می گردد
به به ! به به!بازیhells Highway هم برای اولین بار در ایران پخش میشه چون سازندگان این بازی به خصوص شرکت Gears فهمیدن که بازیها اول باید در ایران عرصه شوند. به به!
کنسول دستی pc در دست ساخت می باشد
سلام
نمیخواستم رو کنم ولی خودتون خواستید
بازی Prince Of Persia: The ghost of The Past من خودم به تنهایی دارم میسازم
اینو برای اطلاعات عمومیتون میگم
بودجه تمام شرکتهای بازی سازی اعم از وTHQ,Bllizard,Ubi Soft.EA,Cap Come,... را من تامین میکنم
شرکت معطم Activation نمایندگی خود را در ایران دایر کرد
شرکت ایرانی "پارس فعال" توضیح داد : سال 2009 بازی Call OF Duty -Iran - American Ware تولید و پخش خواهد شد
مهندس x فقط توضیح دادند که نیروهای ایران که از بازیهای سیاسی آمریکا خسته شده اند طی یک عملیات شبانه!!! به آمریکا حمله میکنند! و بقیه ماجرا را در بازی ببینید!
این بازی دارای گرافیک فوق بالایی است!
توصیه میشود فقط افراد میهن پرست این بازی را خریداری کنند.
این نسخه از کالاف را ناشران زیادی خواستار هستند ناشران همچون EA و UBI . ولی خوب با وجود شرکت سمیرا رایانه شانس آنها تقریبا 0 هست.نقل قول:
شرکت معطم Activation نمایندگی خود را در ایران دایر کرد
شرکت ایرانی "پارس فعال" توضیح داد : سال 2009 بازی Call OF Duty -Iran - American Ware تولید و پخش خواهد شد
مهندس x فقط توضیح دادند که نیروهای ایران که از بازیهای سیاسی آمریکا خسته شده اند طی یک عملیات شبانه!!! به آمریکا حمله میکنند! و بقیه ماجرا را در بازی ببینید!
این بازی دارای گرافیک فوق بالایی است!
توصیه میشود فقط افراد میهن پرست این بازی را خریداری کنند.
به گفته بازی ساز حداقل کارت گرافیک مورد نیاز برای اجرای بازی فقط در روی کارتهای گرافیک 9800GX2 در حالت SLI قابل اجرا خواهد بود. با انتشار این خبر FARASSO خبر تولید کارت 10800GX4 رو داد.
برای اولین بار ارشاد بازی Gta Iv را به صورت سانسور شده و با موزیکهای محلی منتشر میکند تا پایان همین هفته
این که همین الان اومده و تو بازاره!نقل قول:
بالا خره منم موفق شدم با همکاری خودم بازی رزیدنت اویل 66 را بسازم با این بازی شما در نقش پسر ایرانی به دنبال زامبی نمی گردید بلکه باید از اون مرحله ای که رزیدنت اویل 65 باقیمانده ادامه بدید و از همه مهمتر از جاله ها بپرید تا قارچ بعدی را بخورید....
دیدید ابتکار رو
سلام
ببخشید کسی ترینر یا رمز بازی gta4 رو نداره؟ من بازیشو گرفتم خیلی باحاله
گرافیکش توپه سیستم خاصی هم نمی خواد سفارش می کنم همه این بازی رو بخرن
بازی در 3 دی وی دی به بازار ارزه شده
Microsoft به زودي کل سهام و امتياز کنسول playstation 3 را از کمپاني ورشکسته Sony خواهد خريد و براي هميشه گارانتي و پشتيباني از اين کنسول بي ارزش را قطع و همچنين توليد آن را متوقف خواهد کرد. و کنسول ناموفق Playstation 3 به خاطره ها خواهد پيوست!
اقا کسی نیست جواب ما رو بده ترینری رمزی چیزی بدین دیگه در ضمن اونایی که دوست دارن این بازی رو به صورت انلاین بازی کنن بیان رو سرور های ایران چون خیلی خلوته سرعت هم بالاست
و اما بزرگترین و جذاب ترین شایعه !!!
بزودی (بین سالهای 2010 تا 2012) بهترین بازی free roming به بازار بازیها عرضه میشه
در این بازی تمام خصوصیات بازی gta و sims در هم ادغام خواهد شد
ظرفیت این بازی به خاطر وسعت بالای بازی 35 گیگا بایت خواهد بود
در این بازی شما یک شخصیتی را بزرگ کرده (مثل بازی سیمز) و این شخصیت را درون یه شهر بزرگ رها کرده و به زندگی و بیزینس میپردازید
فوق العادست !!!
هر چند این فقط یه شایعه بود ولی قول میدم سبک gta به اینجا هم برسه ...
جناب دکتر محمود احمدی نژاد در بازی "نژاد برتر" ::18:
شرکت یوبی سافت بزودی بازی نژاد برتر(نجات بندر3) را روانه بازار خواهد کرد.:31:شخصیت اصلی این بازی را جناب دکتر بر عهده دارند وهمچنین در این بازی از حرکات slow motion و نیز فنون کامل بروسلی بهره مند هستند.گفته میشود که خانم بانو جمی هم ایشان را در خفایا و پناهگاهها همراهی خواهند کرد.این بازی دارای 20 مرحله است که 4 مرحله پایانی را جناب دکتر با همکاری پلنگ صورتی به پایان میبرند.
ايران و EA و Ubisoft طبق قراردادي محرمانه ، بر روي ساخت يك بازي اكشن سوم شخص كار ميكنند. اين بازي ادامه ي بازي رانندگي در تهران است و شما در نقش گرگعلي كه يك خلافكار حرفه اي است ظاهر ميشويد و بايد از دست پليس ها فرار كنيد. طبق دمويي كه در اينترنت منتشر شده و قرار است در E3 هم نشان داده شود ، شما در پايان بازي دستگير ميشويد.فعلآ بقيه اطلاعات محرمانست...:27:
لطفا بحث های سیاسی ایجاد نکننقل قول:
در ضمن کی گفته جی تی ای 4 برای کامپیوتر نیومده من الان دارم بازی می کنم هر کی می خواد ارجینال دی وی دی هر عدد500تومان باور کنید تبلیغ نشه هر کی خواست پست خصوصی بده تا براش بفرستم
دوست عزیز منظور شما Grand Theft Auto: Vice City هست دیگه نه؟نقل قول:
در ضمن کی گفته جی تی ای 4 برای کامپیوتر نیومده من الان دارم بازی می کنم هر کی می خواد ارجینال دی وی دی هر عدد500تومان باور کنید تبلیغ نشه هر کی خواست پست خصوصی بده تا براش بفرستم
اینجا تاپیک شایعه اس;)نقل قول: