دوستان با winrar حداکثر تا یک سوم فایلهام فشرده میشن!:13:
چطور میشه بیشترین فشرده سازی رو با winrara انجام داد؟!:eh:
مثلا با تغییر تنظیمات در قسمت advance>compression می تونیم قابلیت فشرده سازی رو افزایش بدیم!:)
ممنون...
دوستان با winrar حداکثر تا یک سوم فایلهام فشرده میشن!:13:
چطور میشه بیشترین فشرده سازی رو با winrara انجام داد؟!:eh:
مثلا با تغییر تنظیمات در قسمت advance>compression می تونیم قابلیت فشرده سازی رو افزایش بدیم!:)
ممنون...
salamنقل قول:
منظورتون تمام فایل هاست؟
روشه ای فشرده سازی بهتر رو دوستان توی تالار مقالات توضیح دادن مثل جناب AMIB
ببخشید اگه ممکنه لینک بذارید....نقل قول:
توی بخش مقالات فقط یک آموزش از چناب babak_king پیدا کردم که لینکش خراب بود!
ممنون میشم..:20:
سلام
من یک جزوه دانلود کردم که 5 قسمت وقتی می خواهم extract کنم یک پنجره باز می شود با نام
next volume is required
توضیحات داخل پنجره (you need to have the folloing volume to continue extraction
بعد یک دکمه brows گذاشته
که من نمی دانم از من چی می خواد هلپشم که خواندم گفته اسم بزارید ولی من هر اسمی با هر پسوندی گذاشتم نشد
لطفا اگر کسی می داند مشکل چی هست راهنمایی کند
سلامنقل قول:
میگه قسمت بعدی رو برای extract کردن لازم هست.
مثل اینکه از 5 قسمت بیشتر هست قسمت دیگش هم دانلود کن بعد extract کن.
ممنون که جواب دادید متوجه شدم مشکل چی بوده قسمت سوم خراب بود دوباره دانلود کردم
سلام
از کجا بفهمم نسخه ی winrar ای که نصب کردم چیه؟ منظورم ورژن نیست نوع نسخه هست
سلام به همگی
دوستان جریان این ویندوز ویستای جدید 2 مگابایتی چیه که وقتی بازش میکنیم میشه 780 مگابایت!!!!!!
یک فایل درون اون هست با پسوند iso و وقتی درون این فایل میری یک فایلی هست با نام install.wim که یک 600 مگابایتی را به خودش اختصاص میده اگر میشه لطفا یه توضیح مفصل در رابطه با اینگونه فشرده سازی بگید
حیلی ممنون
با سلام.خسته نباشيد.من يك فايل زيپ شده دارم و پسوردش را ندارم.چه جور ميشه از زيپ بازش كنم؟ ممنون
هيچ راهي نداره؟
راههایی که پیشروت هستن:
1- از یه پسووردکرکر استفاده کنی که اگه حتا حدود پسوورد رو هم بدونی (اینکه چند حرفه و ...) کمتر از یه ساعت طول نمیکشه
2- تو اینترنت دنبال فایلت بگردی، معمولن جاهایی که فایل پسووردداری رو واسه دانلود میذارن، کنارش پسووردش رو هم میذارن
راه دوم همیشه بهتره و سودمندتر
سلام.ممنون.به سايت هم مراجعه كردم و پسورد نبود و فرد ي هم كه فايل مذكور را آپ كرده بود ؛ مدتي است كه به سايت نمياد.در ضمن من خودم حدود پسورد را حدس ميزنم و فايل باز ميشه ولي وقتي محتوياتش كه يك فيلم هست ؛ خارج ميشه ؛ اجرا نميشه.ممنوننقل قول:
راهي به نظرتان نمياد؟ ممنون
خوب چرا از rar pasword cracker استفاده میکنی
به جای این -----------بنویسp 3 0 d o w n l o a dکد:http://www.-----------.com/archives/security/----_spy_tool/download_rar_password_cr/
البته بدنم فاصله
سلام
کشف رمزی که روی فایل های آرشیو قرار داده می شود به همین سادگی و آسانی نیست دوست عزیز. کاراکتر های مورد استفاده ، نوع کاراکترهای استفاده شده تعداد آن در یافتن رمز موثرند.معمولا یافتن پسورد با نرم افزارهای مختص این کار زمان زیادی طول می کشد و اصلا مقرون به صرفه نیست که فشار به سیستمتون بیارین این کار ممکنه روز های و یا ساعت ها و یا ماها طول بکشه و شما نتیجه ای نگیرین بهتره همونطور که اشاره شد یا فایل رو از یک جای دیگه دانلود کنین یا رمز عبور را از اشخاصی که مطلعند جویا شوید.
سلامنقل قول:
این نسخه ی ویندوز ویستا تقلبی است .
عزیز دل من که نگفتم تقلبس یا نه؟؟؟نقل قول:
من گفتم چطور اینقدر حجمش کم شده...
از 700 مگابایت شده 2 مگابایت چطوری؟؟؟؟؟
ببینین این برمی گرده به الگوریتم فشرده سازی سیستم عامل نرم افزار مورد استفاده و... یک بار دیگه هم مطرح کردننقل قول:
منظور از تقلبی بودن یعنی اینکه ویندوزی نیست که بشه نصبش کرد و جز یک مورد دروغین چیزی بیش نست.
در این مورد در صورتی که وقت کنم توضیح مفصلی رو می دم
موفق باشید
خیلی ممنون متشکر
منتظر توضیحاتتون هستم
در ضمن یک چیز هایی هم مبنی بر نصب نشدن این ویندوز شنیده بودم شما درست میگی....
بهترین نرم افزار فشرده ساز رو معرفی میکنین ؟
اینجا برات مفیده کامل بحث شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهنمایی لطفا:
دوستان من یه فایل winrar دارم که وقتی می خوام بازش کنم پیغام میده که:
you need to have the fallowing volume to continue extraction
احتمالا این فایل شما چند پارت است، همه پارت ها را در یک پوشه قرار داده، و یکی از پارت ها را extract کنید.نقل قول:
سلام
من 8 تا پارت 100 مگی دارم که همه شبیه همدیگه هستند و متاسفانه اسماشون هم قاطی شدند ! چطور میتونم این رو extract کنم وقتی نمیدونم volume اول و بعدی کدومه!!!
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
فایل رو باز کنید، از منوی Tools گزینه Show information را انتخاب کنید، در سربرگ اول، در اولین سطر شماره پارت نوشته شده است، اگر شماره ای نبود هر کدام از فایل ها که درصد بیشتری دارد، شماره پارت آن کمتر از دیگری است.(برای مثال بیشترین درصد متعلق است به پارت اول)نقل قول:
فایل rar خودش شامل 3 فایل دیگه است .هر کدام از فایل ها هم شامل یه فایل rar است که وقتی بازش میکنم pdf اونجاست.چه طوری همه فایل ها رو بذارم تو یه پوشه؟
اگر منظور شمارو درست متوجه شده باشم. مثلا اگر فایل های شما به این اسامی باشد:نقل قول:
Test.part3.rar, Test.part2.rar, Test.part1.rar
و درون هرکدام از این فایل ها یک فایل با اسم IT.rar باشد.
این سه فایل را داخل یک پوشه قرار دهید، و با راست کلیک کردن روی یکی از فایل ها، و انتخاب Extract Here، فایل IT.rar را خارج کنید،حالا روی IT.rar راست کلیک کنید و با انتخاب Extract Here فایل PDF خودتون رو خارج کنید.
نقل قول:
آقا دمت گرم
عمل کرد!
ممنون
پست اشتباهی! لطف این پاکش کنید:31:
چطور می شه فایل های rar رو که رمز گذاری شده اند رمز گشایی کرد ؟
تا جایی که من میدونم "در کل" راهی بجز brute force نیست، در لینک پایینی در مورد Password Cracking صحبت شده است:نقل قول:
Password Recovery/Cracking FAQ
کد:http://www.password-crackers.com/pwdcrackfaq.html
سلام ...
من يه فايل Rar دارم كه ميخوام به دو پارت تقسيمش كنم ...
چطوري بايد اين كار رو بكنم ؟!
اگر winrar دارید، فایلتان را از حالت فشرده خارج کنید، راست کلیک کرده و Add to archive را انتخاب کنید، در قسمت Split to volumes, bytes مقداری که می خواهید به هر فایل اختصاص داده شود وارد کنید، یا از اندازه های لیست شده انتخاب کنید.نقل قول:
به صورت پیشفرض مقدار وارد شده بر حسب بایت خواهد بود.
.
با افزودن حروف زیر میتوانید واحد اندازه گیری را تغییر دهید:
k : مقدار وارد شده بر حسب کیلو بایت خواهد بود.
K : مقدار وارد شده ضرب در هزار بایت خواهد شد.
m : مقدار وارد شده بر حسب مگابایت خواهد بود.
M : مقدار وارد شده ضرب در یک میلیون بایت خواهد شد.
g : مقدار وارد شده بر حسب گیگا بایت خواهد بود.
G : مقدار وارد شده ضرب در یک میلیارد بایت خواهد شد.
یه راه حل غیر علمینقل قول:
پسوند فایل رو عوض کن و حالا با winrar دو قسمتش کن!
می تونی اونها رو به ترتیب تاریخ تولید مرتب کنی. حالا اسماشون رو اصلاح کن!نقل قول:
ممنون دوستان ...
ميرم امتحان كنم ...
هر وقت میخوام WinRar برنامه رو باز کنم این اختار میاد
The Requested operation requires elevation
ویندوز ویستا دارم
یکدفه اینجوری شد!!!!!!!!
سلام دوستان....صفحات زيادند و نتونستم جواب سوالمو پيدا كنم....برنامه اي بود كه پسورد فايلهاي رار شده و فشرده رو پيدا مي كرد...كسي هست بتونه كمك كنه و لينك اون برنامه و نحوه ي كارش رو بگه؟؟؟
سلامنقل قول:
فکرکنم چند تا برنامه هست برو تو انجمن درخواست نرم افزار درخواست بده یا تو گوگل سرچ کن بنویس. پیدا کردن پسورد فایل های فشرده. نمیدونم یا برو درخواست بده.
سلام احتمالا نسخه ای که استفاده میکنید با ویستا سازگار نیست از ران از ادمینیستراتور استفاده کنید.نقل قول: