خواهش میکنم انصافا ازش راضی هستم بیشتر به خاطر قیافش و اینکه میتونی رمز بذاری:31:در ضمن رمش هم ارزونه و نسبت به کا800 تو خرج کمتری می افتم.
واقعا من از حالت کشویی این گوشی راضی هستم تقریبا همون حسی رو دارم که وقتی دبلیو850 رو باز و بسته اش کردم ولی حالت کشویی دبلوی850 به نظرم بهتره شایدم یه چیز باشه.
یه بحثی بود در مورد شارژ باتری این گوشی.اوایل خوب شارژ حتما نگه نمیداره و من نظری نمیدم ولی احتمال میدم شارژش مثل دی820 باشه و من زیاد باهاش مشکلی نخواهم داشت چیزی که اعصاب آدم رو تا حدودی خراب میکنه البته خراب که نه ولی ازار میده این که باتری اش دیر شارژ پر میکنه شاید به خاطر این باشه که من دارم از شارژر دی820 استفاده میکنم.
و اما یه سوال:
چطور میتونم منشی تلفنش رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
برنامه ای هستش که بشه روی عکسها و اس ام اس ها پسورد گذاشت؟:31:(این میشه دیگه آخر امنیت)
در مورد امضام باید بگم که هنوزم طرفدار سونی اریکسون هستم ولی انصافا من از همون اولش تعصب زیادی نداشتم.یه مدت گوشی میخواستم که به قیمت بی ارزه و دوربین خوبی داشته باشه که انصافا کا800 بهترین بود.
یه مدت گوشی میخواستم برای گوش دادن به موزیک که دبلیو950 می ارزید
در آینده هر دوشون رو میخواستم که دبلیو960 بهترین انتخاب بود.
و الانم گوشی میخواستم بخرم که در عین زیبایی ارزش خرید رو داشته باشه که یو600 و کا810 بهترنها بودند.چون کا810 همون کا800 بودش و ارزش نداره که پول دوباره برای گوشی بدم که قبلا داشتمش به همین خاطر یو600 گرفتم.به نظرم تجربه ی خوبی خواهد بود
ولی مرده شور یو700 رو ببرند شب تا ساعت3 بیدار بودم و اعصابم خراب بود.:41: