من درست و حسابی نفهمیدم البته فایل پی دی اف اموزشی رو مطالعه کردم.
من اینطوری فهمیدم که برای اینکه صدا رو ببری بالا اول گوشی رو خاموش میکنم و دکمه C رو میگیرم و فلش میکنم بعدش رو نفهمیدم این Fs چیه ؟
من تا یاد بگیرم موهای همتون رو سفید میکنم:31:
Printable View
من درست و حسابی نفهمیدم البته فایل پی دی اف اموزشی رو مطالعه کردم.
من اینطوری فهمیدم که برای اینکه صدا رو ببری بالا اول گوشی رو خاموش میکنم و دکمه C رو میگیرم و فلش میکنم بعدش رو نفهمیدم این Fs چیه ؟
من تا یاد بگیرم موهای همتون رو سفید میکنم:31:
منم از اون pdf هیچی نفهمیدم ولی از دوستان کمک گرفتم جواب دادن
راستيتش منم اولش رو نفهميدمنقل قول:
من گوشي رو خاموش ميكنم و برنامه هم باز مي كنم و مدل گوشي را هم انتخاب ميكنم و كليد C گوشي را هم نگه مي دارم وبعد كابل را وصل ميكنم اما هيچي اتفاقي نمي يفته:2:
باید یه کاری بکنینقل قول:
راستيتش منم اولش رو نفهميدم
من گوشي رو خاموش ميكنم و برنامه هم باز مي كنم و مدل گوشي را هم انتخاب ميكنم و كليد C گوشي را هم نگه مي دارم وبعد كابل را وصل ميكنم اما هيچي اتفاقي نمي يفته
بعد از انتخاب مدل گوشی
مثلآ گزینه identify رو بزنی و بعد c رو بگیر و ...... (یا مثلآ مسیر فایل زیپ رو بذار توی misc file و بعد flash رو بزن)
فکر کنم Usb Flash نصب نیست. اگه نصبه که همین کاری که آقا بهراد گفتن بکن
به نظر من گوشی فقط n73 . بقیه گوشی ها را باید انداخت تو سطل زباله من یه n73 داشتم ولی چون بهترین دوستم k800 داشت ولی از صدای n73 من خیلی خوشش اومده بود و میخواست n73 بخره و پول نداشت من گوشیم را با اون عوض کردم تا خوشحال باشه و حالا من k800 دارم که اصلا به نظرم گوشی خوبی نیست
دوست عزيز دقت كن ببين موضوع اين تاپيك چي هست بعد نظر بدهنقل قول:
ما كه نميگيم n73 بده يا خوبه
هر كدوم نسبت به هم معايب و مزايايي دارند
و گفتن اينها جاشون اينجا نيست !!!
اينجا فقط مختص به k800 هست : ( بهترین درایور برای افزایش صدای K800)
در ضمن مواظب خودت باش اينجا ممكنه بين K800 غرق نشي يه دفعه ... :31:
در هر صورت رعايت كردن قوانين انجمن به نفع همه هست
ممنون
بابا خیر. نترسیدی اومدی اینجا داری از k800 بد میگی؟ :24:نقل قول:
واقعا ترس داره.
اکوستیک جدید نیومده؟
من که اصلا سر در نیاوردم از اون پی دی اف ترو خدا یکی کاملا تا آخرش همین جا جواب بده ممنون میشم صداش خیلی کمه اصلا راضی کننده نیست میخواستم ببینم مثه کا 750 صداش بلند میشه یا کمتره بیشتره چه جوری هاست جدید ترین درایور چی اومده
منم اول گزینه identify رو ميزنم بعد c رو نگه ميدارم و بعد هم كابيل رو ميزنم اما هيچ پيغامي نمياد :41:نقل قول:
به احتمال زياد بايد usb flash رو نصب كنم . اما چه طوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سی دی گوشیو بزار تو دستگاه.گوشیتو خاموش کن. دکمه c بگیر کابل usb بزن به گوشی. خود کامپیوتر دیگه میشناستشو نصب میشه
آقا دستتون درد نكنه
من کا800 دارم و بسیار آماتورم
میخام Menu رو تغییر بدم ولی نمیدونم چه جوری ؟؟ Acoustic رو هم همین جور میخام عوضش کنم
یه سوال هم در مورد درایور دوربین دارم که چرا باید عوض شه ؟؟ اگه عوض شه چه اتفاقی میافته
فایلها رو هم از اینجا میگیرم
برنامه setool هم دارمکد:http://cybershot.4shared.com
ممنون میشم بهم بگین چه کار کنم
با سلام به اساتید
منم نمیدونم این درایور دوربین را چرا باید عوض کرد ؟
یعنی کیفیتش بهتر میشه ؟ یا تعداد فریمها یا ...
میشه از اول تا آخرش توضیح بدی توی پی دی اف یه جور یگفته البته از نویسنده اش مچکرم ولی به نظرم برای ما آماتورها یکم مشکله . خبنقل قول:
بعد از اینکه این کارها رو کردیم منظور از افایل زیپ کدومه اون رو کجا بذاریم همه رو میشه گام به گام بگین .؟
سلام بچه ها
این اکوستیک واقعا میترکونه
کد:http://www.4shared.com/file/25042456/8d733d48/rusf81_mix.html?dirPwdVerified=ce5fdf18
k310 ham mish ??
نه خیر مخصوص k800 هست.
من به ترتيب اين كارا رو مي كنم :
1- برنامه setool2lt v1.07 رو اجرا ميكنم و مدل گوشي را انتخاب ميكنم .
2-گزينه identify را ميزنم .
3-گوشي را خاموش ميكنم و كليد c را مي زنم و كابل usb را وصي ميكنم.
اما بعد از پر شدن خط هيچي نميشه در ضمن usb flash را هم از خود سيديش نصب كردم
به نظر شما ايراد كاز كجاست ؟
دست همه درد نكنهنقل قول:
مشكلاتم حل شد . درايور رو عوض كردم
من هر سه تا آكوستيك orginal w880 (+) و Xaero Ma Loud و rusf81_mix رو امتحان كرد از نظر من بهترينش orginal w880 (+) كه واقعا عاليه !!!
به نظر شما آكوستيك orginal w880 (+) ميشه روي W200 نصب كرد ؟
اگه ميشه آكوستيك اورجينال w200 رو براي من بذاريد تا در صورت خرابكاري اصلي رو داشته باشم .
ممنون
با سلام
لطفا" يكي از دوستان راهنمايي بفرمايند كه چگونه صداي W700i را بايست زياد كرد وايا ميشود پلير اين نوع گوشي را عوض كرد وبهترين پلير براي اين سري از گوشيها كدام هست .
لطفآ لينك دان لود وهمچنين آموزش انتقال آن به گوشي را در همين تاپيك قرار دهيد .
متشكرم
من که اعصابم ریخت به هم من این کارها رو کردم
گوشی رو خاموش کردم در حین اینی که کلید C را نگه داشتم کابل رو وصل کردم البته قبل از اینها برنامه اجرا بوده و مدل گوشی رو انتخاب کرده بودم
بعد از اینکه کابل رو وصل کردم فلش رو میزنم بعد از حدود چند ثانیه که یک سری عملیاتهایی اتفاق افتاد یه پیغامی میده به این صورت :
....
...
...
procreccing script ...
will execute script now.
phone detached
elapsed :22secs
بعدش هم READY مینویسه من کابل رو در میارم و گوشی ام رو روشن میکنم ولی صداش اصلا عوض نشده همون قبلی هستش مشکل من کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عینا همون فایل زیپی که توی سایت بودش من دانلود کردم و توی میسک گذاشتمش . نمیدونم مشکل چیه خواهشا کمک کنید
خودت این مسیرو بساز شاید اون اشکال داره
ifs/settings/acoustic
دوست عزيز به ترتيب اين كارا رو بكن مشكلت حل ميشه :نقل قول:
1- برنامه setool2lt v1.07 رو اجرا ميكنم و مدل گوشي را انتخاب ميكنم .
2-در قسمت MISC Files مسر فايل زيپ را بدهيد.
3-گزينه Flash در سمت راست را بزن.
4-گوشي را خاموش ميكنم و كليد c را مي زنم و كابل usb را وصل ميكنم.
همينو بس!!!!!!!
مشكلي بود بگو
به نظر شما ايراد كاز كجاست ؟
rusf81_mix
این خیلی توپه
به همه پیشنهاد میکنم
من اين آكوستيك رو امتحان كردم صداش وضوع نداره و بمهنقل قول:
به نظر من فعلا بهترينش همون w880 orginal + كه واقعا تو هدفون هم واضع و هم بلند
يكي پست #182 رو جواب بده ديگه؟
خب مال منم درست شدش به نظرم مشکل از خود فایل بود چون به محض اینکه آکوستیک رو عوض کردم قبول کرد. الان صداش خوبه اون ارجینال 880 رو هم انداختم توی هندسفری خیلی خوب بود ولی توی اسپیکر یه جوری صداش زیر بود و بلندی هم کم بود.
واسه منم قبلا همین بود وضوحش خیلی بالا بود ولی صداش تیز طوری که رو مخ ادم راه میرفت . البته به اکولایزر هم ربط داره.نقل قول:
:20::20:
دوستان من دو همین اکوستیک ارجنیال 880w رو نصب کردم و بعد ازاون xero رو نصب کردم ولی موندم که آیا نصب شده یا نه ؟چون صداش تفاوتچندانی نداره میشه کسی فایل درست این آکوستیک رو بذاره چون اون قبلی برای من کار نمیکنه در ضمن میشه کاری کرد که بفهمیم توی گوشیمون چه آگوستیکی نصبه که مطمئن بشیم که نصب شده یا نه
شرمنده به خاطر انشای بدم عجله داشتم
من تو هک گوشیم مشکل دارم. همون اول که باید c رو نگه دارم و کابلو وصل کنم هیچ اتفاقی نمیفته!
USBFlash driver رو نصب نکردی.نقل قول:
از اینجا بگیرش:
کد:http://tohidshamspour.persiangig.com/other/USBFlash.zip
usb flash درایورو احتیاج نیست از جای بگیرید تو CD گوشیتون هست
ببین وقتی برنامه رو اجرا کردی و فایل رو توی مسیر مشخص گذاشتی اونوقت گزینه ی فلش رو بزن .نقل قول:
چیزی که میبینی اونجا نوشته که کلید C رو نگه دار و کابل رو وصل کن تو هم همون کار رو میکنی
بعد از چند ثانیه یه سری محاسبات انجا ممیشه .
من تا حالا 2 تا 3 بار درایور K800 و عوض کردم اما صداش چندان زیاد نشد یه درایور توپ بدید که هم کیفیت داشته باشه هم صداش زیاد باشه.
rusf81_mix
از 2 صفحه قبل دان کن.
سلام دوستان
من يكي از آكوستيك هاي بالا رو ريختم وقتي كه مي خواستم از طريق هندز فري صحبت كنم صداي من نميره ولي صداي طرف مقابل برام مياد . در ضمن اين كار را با چندين هندز فري امتحان كردم اما باز هم همين طوري !!! مي خواستم ببينيم مشكل چيه ؟