والا خوب بودن از این نظر میگی که همون مشکل سفید شدن صفحه پیش نیاد و خاموش نشه رو میگی یا از نظر ساپورت کردن رم 2 گیگ توسط گوشی ؟ ( از نظر اول رو که خوب کلا مشکلیه که باید باهاش ساخت ولی با خریدن یه رم مرغوب با مارک معتبر و سالم میشه از این مشکل کم کرد... از نظر مساله ی دومم با توجه به اینکه هم دوستان گفتن تجربه کردن و ساپورت کرده و خود نوکیا هم رسما ساپورت رم تا 2 گیگ رو برای این گوشی مجاز دونسته پس مشکلی نیست رم های معتبر بازارم San Disk و KingStone هستن البته شاید مارکای دیگه ییم باشه الان تو ذهن من این دوتا هستن... الان میکرو اس دی خیلی ارزون شده فکر میکنم 2 گیگ رو حدود 10 تومن بتونی گیر بیاری البته بازم مارک و شرکت سازنده تو قیمت موثره )نقل قول:
پس به نظر شما روش 2گيگ بندازم خوبه؟
يه قيمت هم اگه بدي ممنون ميشم.
اما من در مورد خودم بخوام بگم معمولا تو گوشیایی که میگیرم از حداکثر توان ساپورت رمشون استفاده نمیکنم چون خیلی وقتا مثلا اگه یه گوشی 2 گیگ رم رو ساپورت میکنه و براش رم 2 گیگ بگیری و پرش کنی ممکنه سرعتش پایین بیاد میزان ریست شدناش بیشتر بشه و...! البته نمیخوام بگم رم 2 گیگ نگیر میخوام همه احتمالات رو گفته باشم که با دقت بیشتری انتخاب کنی... من فکر میکنم اگه وجود حدود : 100 تا آهنگ 200 تا کلیپ دهها رینگ تون و والپیپر و تم و برنامه برات کافیه رم 1 گیگ هم بگیری کارتو راه میندازه... ولی اگه اینا کافی نیست واست خوب باید سراغ 2 گیگ بری ولی سعی کن سراغ هر سایزی رفتی از مارکای معتبر بگیری !