امروز یکشنبه هست!!!دی:
Printable View
امروز یکشنبه هست!!!دی:
سلام.
رفتم توی سایت تیم .
خوشم میاد اینم بردیم حالا 5 امتیاز اختلاف داریم :دی
هوراااااااااااااااااااااا اااااا
این بازی هم آرسنال با نتیجه 2 بر صفر بلکبرن رو شکست داد که گل اول رو سندروس و گل دوم رو هم آدبایور به ثمر رسوند.:46:
بازیه بعدی آرسنال در چارچوب بازیهای حذفی در روز شنبه با منچستر داریم که اون بازی در منچستر برگزار میشه.
به امید منفجر کردن منچستر....:27:
راستی اینم بدونید که آدبایور تعداد گلهاشو به رونالدو رسوند و هر دو اگه اشتباه نکنم با 14 گل در صدر بهترین گلزنان قرار دارند.:21:
به امید پیروزی...:20:
خداییش این بازی که آرسنال می کنه تو جهان تکه باور کنید هیچ تبمی نمی تونه این جوری باسهای تند و تک ضرب بده حالا حالاها طول میکشه که تیمی اینجوری بازی کنه واقعا ونگر یه مربی تموم عیاره من موندم چرا جزء سه تا مربی برتر انتخابش نکردند
آرسنال با پيروزى خانگى ۰-۲ بر بلك برن ۵ امتياز از منچستريونايتد در صدر جدول ليگ برتر فوتبال انگليس پيش افتاد. اين آخرين ديدار از هفته بيست و ششم اين مسابقه ها بود و گل هاى توپچى ها را سندروس سوئيسى و ادبايور توگويى در دقيقه ۴ و وقت تلف شده زدند و در اين حدفاصل برد فريدل دروازه بان آمريكايى تيم مارك هيوز ولزى، فرصت چند گل مسلم ديگر را از مردان آرسن وانژه فرانسوى گرفت.
چه جالب!!!
4-0 نه یکی نه دو تا نه سه تا بابا 4 تا خجالت داره!!
من منچستری نیستم ولی انصافا حال کردم آرسنال این جوری باخت.
آخه استاد ونگر مجبوری که اون جاستین هویت رو میذاری تو بازی؟؟؟ (شاید هم مجبور بودی.ما که علم غیب نداریم که فکر تو رو بخونیم)
ای روزگار!بعضیها مثل اینکه دبل پارسال سریعا یادشون رفته؟؟؟؟؟؟ارسنال امشب خواب بود!من دوست داشتم گل پنجم رو هم بخوره تا شاید بیدار بشه!ولی بیدار نشد!!!!!!!
0. ...نقل قول:
1. کلاس چندمی؟؟
2. تو نمیدونی مدیرا و همکارها رو این جور کارها حساسیت دارن؟؟
3.خیال نکن با ویرایش پست میتونی از دست عدالت در بری. میگی نه از rainysky بپرس.
عزیزم با تیم سوم باختن عیبی نداره!
در نبود
1. آدبایور 2.روسیچکی 3.ون پرسی 4.کلیچی 5. ساگنا 6.فلامینی هنوز بگم؟
به امید خدا ونگر قول داده ببر ها 4 شنبه از میلان انتقام منچستر رو میگیرن.
راستی تو اون زمین باتلاق مگه میشد بازی زیبا و روی زمین آرسنال رو دید.
دلشون خوشه ورزشگاه دارن!
تا 4شنبه!
آرسنال 0 آث میلان 0
این نتیجه بازیه چهارشنبه شب بود که در ورزشگاه امارات رقم خورد.
متاسفانه آث میلان به دنبال یک بازیه بسیار تدافعی بلاخره به هدفش رسید.:13:
این تیم(Ac Milan) از همون اول هم برای مساوی اومده بود و من با دیدن بازی این تیم یاد تیم راه آهن افتادم.:41:
از اون طرف ونگر مدام تیم رو به جلو هدایت میکرد و طرف دیگه آنجلوتی با حرکات موزون دست و سر و پا تیمش رو به عقب فرا میخوند.
بازی هم که کاملا یک طرفه بود و فقط آرسنال حمله میکرد.
ولی در کل این نوع بازی از Ac Milan بعید و دور از انتظار بود.:18:
انشاالله در دور برگشت در کشور و شهر خودشون تلافی میکنیم.
به امید پیروزی...:20:
آرسنال در شرایط که بازی را تا دقیقه 94 برده بود،با دادن یک پنالتی توسط کلیچی،برد را با مساوی معاوضه کرد.
تیم های فوتبال آرسنال-بیرمنگام در ورزشگاه تیم بیرمنگام به مصاف هم رفتن که لحظات این بازی رو براتون می نویسم:
دقیقه 3 :اخراج یکی از بازیکنان بیرمنگام به دلیل خطا بر روی ادواردو.این خطا مصدومیت شدید ادواردو را نیز به همراه داشت.
بیرمنگام با گل زیبای مک فادن از روی یک ضربه ایستگاهی یک بر صفر از آرسنال جلو افتاد
آرسنال هم با دو گل تئو والکات بازی رو برده بود تا دقیقه 94 با اشتباه کلیچی،داور پنالتی به نفع بیرمنگام گرفت.
مک فادن هم از روی نقطه پنالتی دروازه آرسنال رو باز کزد تا بازی با نتیجه2-2 مساوی به پایان برسه
نتايج تا الان
Birmingham City Arsenal FC 2 : 2 Ended
Fulham West Ham United 0 : 0 2nd half
Liverpool Middlesbrough 3 : 1 2nd half
Portsmouth Sunderland 1 : 0 2nd half
Wigan Athletic Derby County 1 : 0 2nd half
Newcastle United Manchester United - : - - Not started
به گزارش رویترز، آرسن ونگر در کنفرانس خبری خطاب به خبرنگاران گفت: ما همان گونه بازی کردیم که می خواستیم. تیم ما طی 90 دقیقه ضرباهنگ بسیار بالایی داشت و من نکات مثبت فراوانی را از این دیدار استخراج کردم. میلانی ها در این دیدار تحت فشار بودند بخصوص در نیمه دوم؛ هرچند که ما موفق نشدیم گلی به ثمر برسانیم.
وی در ادامه تصریح کرد: روی هم رفته تیم ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت البته شرمساریم که نتوانستیم در یک بازی خانگی گل بزنیم حال آنکه همه چیز به نفع ما بود و می توانستیم دو، سه گل به ثمر برسانیم. البته کسب نتیجه تساوی بدون گل چندان هم بد نیست ضمن اینکه باید تصدیق کنم میلان یکی از بخت های قهرمانی این دوره از رقابت هاست.
تیم فوتبال آرسنال شب گذشته در دیدار رفت از مرحله یک هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه تساوی بدون گل مقابل میلان در ورزشگاه امارات متوقف شد.
مصدوميت وحشتناك ادواردو در بازي دیروز بيرمنگام - آرسنال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:احتمال خداحافظی ادواردو !
من بعد از دیدن عکس های پای ادواردو شدیدا نگران شدم و چون مثل تمام شما دسترسی به جایی جز منابع خبری ندارم عکس ها را برای چندین نفر ایمیل کردم !
این افراد که دو پرستار ، یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پزشکی اراک و دکتر یکی ازبیمارستان های خصوصی تهران بودند بعد ازدیدن عکس ها در پاسخ های جداگانه ای احتمال شکسته شدن نازک نی و درشت نی ساق پای ادواردو را زیاد دانستند !
در صورتی که تشخیص این عزیزان درست باشد ( که امیدوارم اشتباه کرده باشند ) ادواردو دیگر نمیتواند فوتبال بازی کند و یا در اقل در سطح کنونی خود حاضر شود !
البته این افراد با اشاره به اینکه باید معاینات دقیقی به روی فرد مصدوم صورت گیرد تا نظر نهایی صادر شود گفتند : احتمال بازگشت این بازیکن به فوتبال سطح اول جهان کم است !
این در حالی است که سایت خبری گل مصدومیت ادواردو را 6 ماهه خوانده !
++ از همه ی فوتبال دوستان میخواهیم برای ادواردو دعا کنند !
* شایان ذکر است شکسته شدن یکی از دو استخوان اصلی پا ( درشت نی / ریز نی ) باعث معافت در سربازی در ایران میشود ! زیرا دویدن و فشار آوردن به پایی که تنها یکی از دو استخوان اصلی اش شکستگی دارد فوق العاده خطرناک است !
اخبار بیمارستانی خیلی بد است !
مصاحبه با ونگر بعد ازبازی
تکل وحشتناک به روی ادواردو
این مصدومیت شدید نتیجه ی تکل وحشیانه ای است که به پای ادواردو رفته ! اوضاع او خیلی وخیم است و اخبار خوبی در دست ندارم !
ادامه ی راه با ادواردو
دقیقا نمیدونم ! فکر نمیکنم به این زودی ها برگرده وضعیت او ابدا خوب نست !
بقیه بازیکنان ...
خطایی که منجر به گل اول شد اصلا خطا نبود ! در صورتی 5 دقیقه قبل آن صحنه آدبایور با یک خطای 100%در محوطه جریمه سرنگون شد ! ظاهرا برای قهرمانی علاوه بر منچستر باید با بقیه هم جنگید و به هر حال باید وضع خودمان را بهبود بخشیم !
مصدومیت ادواردو و روحیه تیم !
کاملا تاثیر گذار بود !به راحتی میتوان تاثیر دیدن صحنه ی مصدومیت او را در بین بازیکنان ببینید ! آنها دوست های خوبی هستند !
ونگر : تیلور باید از جهان فوتبال حذف شود
آرسن ونگر در مورد مصدومیت شدید ادواردو به خبرنگاران گفت ...
تیلور نباید دیگر فوتبال بازی کند ! آنها برای متوقف کردن آرسنال بازی خشنی از خود به نمایش گذاشتند ! و دائما بازیکنان ما را سرنگون میکردند !
ونگر با اشاره به اینکه آرسنال فوتبال بازی میکرد و حرکت بازیکن بیرمنگام جزی از فوقتبال نبود گفت : باید بازی ها برای او پایان یابد !
ونگر که شدیدا عصبی بود گفت : حتما نباید یک نفر را بکشی تا جنایت کرده باشی !
صحنه ای که میتواند دانلود کنید خطایی که به روی ادواردو رخ داده را خواهید داشت
واقعا خیلی تکل وحشیانه ای بود ...:18:نقل قول:
خدا کنه زود حالش بهتر بشه .
بنا بر اخبار ورزشی شبکه 3 پای ادواردو از ناحیه مچ شکسته و این فصل رو از دست داده و احتمالا فصل بعد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب شانسی! اگه آرسنال چهار تا تیم داشته باشه باز هم سه تا تیمش مصدوم میشه!
این مردک ... چرا داره میخنده؟؟
در پی پیروزی شب گذشته آرسنال با دو گل برابر میلان، آرسن ونگر تیمش را شایسته قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا عنوان کرد.
یوفا/ سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس بعد از پيروزي تيمش مقابل آث ميلان و صعود به مرحله يك چهارم نهايي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا گفت: اين تيم ميتواند قهرمان شود.
گلهاي "سسك فابرگاس" و "امانوئل آدبايور" صدرنشين ليگ برتر انگليس را با پيروزي در ۲بر صفر در سن سيرو راهي مرحله بعد كرد.
آرسنال پنج سال پيش در همين زمين اينترميلان را پنج بر يك شكست داده بود.
"آرسن ونگر" در يك كنفرانس خبري گفت: ما به يك چهارم نهايي صعود كرديم پس چرا نتوانيم قهرمان شويم؟ ما بازي را انجام داديم كه ميخواستيم.
سازمان يافته بازي كرديم. هرگز عقب نكشيديم. هيچ فرصتي را در اختيار حريف قرار نداديم. در مجموع با قدرت بازي كرديم.
آرسنال با اين پيروزي، اولين تيم انگليسي است كه ميلان را در خانه شكست داده است.
ونگر افزود: اميدوارم اين نتيجه اعتماد به نفس را تقويت كنم. ما كمي اعتماد به نفس خود را از دست داده بوديم.
"كارلو آنجلوتي" سرمربي آث ميلان نيز با تصديق اينكه آرسنال خوب بازي كرد، گفت: بله، اينگونه فكر ميكنم چون آنها در دو مسابقه گذشته نشان دادند كه توانايي قهرماني را دارند. آنها به مدافعان مياني ما فشار آوردند و اجازه ندادند آنطور كه ميخواهيم بازي كنيم. ما فرصتهاي بسيار كمي داشتيم.
وي با وجود اينكه آث ميلان در مكان پنجم جدول سري آ هم با مشكل روبرو است، افزود، انتظار ندارد "سيلويو برلوسكوني" رييس باشگاه او را مجبور به كنارهگيري كند.
سرمربي آث ميلان در پاسخ به سوالي در مورد احتمال بركناري خود اظهار داشت: اينگونه فكر نميكنم. بعد از اين همه موفقيت، يك شكست چيزي نيست.
ما به تلاش خود براي گلزني ادامه ميدهيم. ما تيم قدرتمندي داريم كه انگيزه بسياري دارد. اكنون هدف ما كسب عنوان چهارمي است.
شاد زی و مهر افزون، بابک. :46:
تا این عکس ها رو دیدم یه جوری شدم:41:نقل قول:
بدتر از این مصدومیت نمیشد:41:
هفته بيست و نهم ليگ برتر انگليس/
صدرنشين به خانه ويگان مي رود
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال آرسنال در آخرين روز از هفته بيست و نهم ليگ برتر انگليس در خانه ويگان به ميدان مي رود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، صدرنشين مسابقات كه در بازي رفت موفق شد در ورزشگاه الامارات به برتري 2 بر صفر برسد، در بازي برگشت خود،فردا به ميهماني اين حريف خواهد رفت.
آرسنالي ها كه در اواخر هفته گذشته در ديدار برگشت ليگ قهرمانان اروپا در زمين آ.ث ميلان به برتري 2 بر صفر رسيده و به جمع هشت تيم پاياني راه يافتند، با شرايط روحي مناسب به خانه ويگان قدم مي گذارند.
در ساير ديدارهاي فردا تيم ساندرلند ميزبان اورتون است و تاتنهام درخانه به استقبال از وستهام مي رود.
*جدول رده بندي:
1-آرسنال 65 امتياز-28 بازي
2-منچستريونايتد 64 امتياز-28 بازي
3-چلسي 58 امتياز- 27 بازي
4-ليورپول 53 امتياز-28 بازي
5-اورتون 53 امتياز-28 بازي
pas chera in tipic paiin ftade???
مثل خود تیم تاپیک هم ...
4 تا مساوی!!!!!!!!!!!
2-1
بدتر از این نمیشد !
ولش کنید!دیگه به ارسنال تا شروع دوباره ی بازیهای لیگ اروپا فکر نکنید!!!!!!!!!!!
ارسنال کی بازی داره در اروپا؟؟؟؟چرا تاپیکش منهدم شده؟؟
سلام دوستان بازیه دیشب ارسنال_لیورپول چی شد. من تا تساوی 1_1 رو دیدم.
متاسفانه 1 1 تموم شد!!ارسنال به قهرمانی اروپا هم نخواهد رسید!!لیگ انگلیس رو هم از دست دادند!!!حالا برن با جام اتحادیه دوباره حال کنند!!(از اتحادیه هم فکر کنم ارسنال حذف شده؟؟؟)!!!!
همون 1-1 تموم شد.
آرسنال حمله 10 نفره +لیورپول دفاع 12 نفره!=نتیجه مسخره
اون نفر 12 ام کی بود؟نقل قول:
دیدید یه پنالتی نگرفتن براتون؟:31:
نفر دوازدهم همون پلیسه بود که نقش داور رو بازی میکرد. پنالتی از این واضحتر ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام ديشب واقعا بازي بدي بود داور كه نمي دونست چه كار مي كنه و نيكلاس بنتنر هم واقعا گل كاشت ولي انشاء الله بازي برگشت رو مي برن
ولي واقعا آدبايور گتل قشنگي زد
شايد آسنال نتونه قهرمان ليگ بشه ولي من اطمينان دارم كه مي تونه قهرمان ليگ قهرمانان بشه:27:
ارسنال از لیگ قهرمانان هم حذف شد !!
حقش نبود ... خیلی خوب بازی کردن ...
لیورپول آخرش الکی الکی قهرمان میشه ... :41:
اگه اون پنالتی احمقانه رو نمی دادن ، الان
صعود کرده بودن ...
ولی عجب بازی قشنگی بود ... حال کردیــم ...
یا حق
:40:
سلام دوستان، واقعا تسليت ميگم!
خيلي خوب بازي كرديد، مخصوصا نيمه اول
پاس هايي رو كه ميداديد من تو Ps2 هم نمي تونم اونجوري بدم!
تا دقايق آخر برام سخت بود بگم كه كي حقش هست ببره.
اما الان ميگم ليورپول حقش بود.
هر چند به قول اون فردوسي پور بوقلمون، اين چيزي از ارزش هاي شما كم نمي كنه، اميدوارم لااقل ليگ رو پس بگيريد و توش قهرمان شيد!
:37::37::37::37::37::37::37::37::37:
خیلی حالم گرفته شد هر چند لیور÷ول رو هم خیلی دوست دارم ولی ...
شاید تو لیگ برتر قهرمان بشیم