[/quote]اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
بود.باید یه پوست اندازی بکنید مخصوصا از نظر سن و مربی
[/quote]
Printable View
[/quote]اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
[/quote]
یه لحظه فکر کردم اینجا تاپیک میلان هست که داری میگی "تیمی که همشون پیرن!!!!!!!!!"نقل قول:
اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
به جز چهار پنج بازیکن بالای سی سال و یا 28-29 ساله بقیه بازیکنان همگی جوان هستند
حالا من نمیدونم اگه تیم ما پیره پس میلان چیه دیگه!!!!!!!!!!
در مورد مصدومیت هم بگم که اینا همش شانسه و بستگی به شانس داره که کدوم تیمها کدوم بازیکنا رو ازدست میدن
همینطور که شما حدود یکی دو ماه وین رونی که بسیار جوان هست رو از دست دادید
پس لطفا الکی شخصیت یک تیم رو زیر سوال نبر
عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اشکال نداره بن بست و می زنیم خراب می کنیم کوچش می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
[/quote][/QUOTE]
عزیزم اولا" میانگین سنی تیم چلسی 26 سال هست پس پیر نیست که هیچ جوان هم هستن ثانیا" اگرم فرض بگیریم پیر باشن که نیستن فاکتور تجربه بالا میره مثل تیم پیر میلان ولی چون از تجربه بالایی برخودار بودن تونستن بازم قهرمان Champions League بشن .:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپیتان تیم انگلستان تشریح کرد حاضر به نشستن بیرون از بازی بخاطر یک مصدومیت جزئی همانند انگشت پا نیست حتی اگر احتیاج به تزریق مسکن برای حضور در بازی باشد .
مدافع چلسی در آستانه بازی مقدماتی جام ملتهای اروپا در روز شنبه اظهار کرد بازی کردن در این حرفه کوتاه مدت ارزش تحمل درد را دارد .
او تنها بازیکن تیم که از این مصدومیت رنج می برد نیست و استیون جرارد همانند او مصدومیت مشابهی دارد ولی گفته می شود او روند بهبودی را برای این بازی طی می کند .
تری گفت : " من نیز دچار مصدومیت پا شده بودم و در اولین روز شروع فصل با تزریق برای تیمم بازی کردم . اینطور نیست که با یک ترزیق حال شما خوب یا بسیار بد شود و فقط بهبودی کمی دیرتر انجام می شود ."
ببینید این یک حرفه کوتاه مدت است (فوتبال) و من نمی خواهم حتی یک بازی را هم برای چلسی یا انگلستان از دست بدهم یا حتی یک تمرین از فصل را .
اگر این مشکل با یک تزریق حل می شود بسیار خوب من آنرا انجام می دهم و من مطمئنم که استیو (جرارد) هم همین کار را خواهد کرد برای اینکه او عاشق بازی برای کشورش است ، عاشق نشان دادن شور و اشتیاق خود در زمین بازیست .
" این یک انگشت شکسته است کمی هم متورم شده ولی کمی یخ از پسش بر میاد . من و فرانک همیشه همین کار را در چلسی انجام می دهیم و سعی می کنیم تورم را بخوابانیم و برای بازی بعدی آماده شویم .شاید من اینکار را در 36 سالگی نیز انجام دهم ! نمی دانم اما تو باید به یاد داشته باشی که این حرفه کوتاه مدت است "
منیع : Goal.com UK
میگم Undercover-G جان
این مطالب و اخبار و این چیزا رو خودت ترجمه می کنی و میزاری اینجا؟؟؟
حسابی دمت گرم
همین الان اخبار گفت که مسئولان چلسی به دنبال انتقال قرضی بالاک به اینتر و همینطور آدریانو به چلسی هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره مورینیو جان ! چون چاره ای نیست .:19:نقل قول:
اخبار خبرگذاری های داخلی که به درد خودشون می خوره و تازه نمی تونن پوشش خوبی رو کل اخبار مربوط به هر تیمی داشته باشن نه امکاناتشو دارن نه نیرو شو و احتمالا" نه بوجشو یا مثلا" اگه بین 10 خبری که وجود 1 یا دو خبر رو پوشش می دن :13:
پس همون بهتر که خودمون دست به کار بشیم :10: :46:
من نشنیدم ! کدوم شبکه ؟:41:نقل قول:
همین الان اخبار گفت که مسئولان چلسی به دنبال انتقال قرضی بالاک به اینتر و همینطور آدریانو به چلسی هستند
نقل قول:
فکر کنم شبکه خبر گفت : شبکه 6
بیرهوف اظهارات Low مربی تیم آلمان در مورد مسائل پیش آمده مربوط به بالاک بخاطر قرار نگرفتن در ترکیب چلسی برای بازیهای گروهی جام قهرمانان را رد کرد .
پس از کش و قوس های فراوان بر سر انتخاب نکردن میشائیل بالاک برای بازیهایی گروهی جام قهرمانان و در حالی چلسی طی اطلاعیه در سایت رسمی خود اعلام کرده بود فقط به دلیل مصدومیت بالاک این را تصمیم اتخاذ کرده است و اظهار نظرهای تندی از سوی بکمبائر و Low مربی تیم ملی آلمان اینبار اولیور بیرهوف لب به سخن گشوده است و اظهار کرد :
اولیور بیرهوف گفت : نیازی نیست آلمان در مسائل مربوط انتخاب ترکیب تیم توسط چلسی که منجر به قرار نگرفتن هافبک تیم چلسی در مرحله گروهی جام قهرمانان به علت مصدومیت شده است وارد شود .
این عضو تیم مربیان آلمان اظهار کرد هافبک 30 ساله باید روی بهبودی و شایستگی خود برای بازگشت به ترکیب تمرکز کند .
بیرهوف گفت : این برای ما بسیار مشکل است که نسبت به اتفاقاتی که در چلسی می افتد قضاوت کنیم اما مشخصا" هیچ چیز رسمی از آنها در این باره نداریم .
" اما این مسئله ، مشکلیست بین بازیکن و باشگاهش این مشکل ما نیست که در آن دخالت کنیم و من فکر می کنم تنها چیزی فعلا" او باید انجام دهد تمرکز روی عملکرد برای بهبودی است سپس او قادر خواهد بود دوباره بهترین بازیش را ارائه دهد " .
خواکیم لاو (Joachim Low) مربی تیم آلمان در این حال دیروز گفت بود : او بدنبال توضیحی از مربی آبی ها (چلسی) خوزه مورینیو می گردد که چرا بازیکن اسبق بایرن را بیرون گذاشته است .
او همچنین گفت : برای ما ، تصمیم چلسی بی پایه و اساس است . بعد از بازی های ملی من با چلسی تماس خواهم گرفت برای اینکه مطمئنا" برایم جالب خواهد بود چرا مورینیو همچین تصمیمی گرفته است و تا این لحظه کسی دقیقا" قضیه را متوجه نشده است !
منبع : Premiershiplatest.com
OK :12:نقل قول:
ممنون .
مورینیو از چلسی و ونگر از آرسنال از طرح پلاتینی حمایت ولی فرگوسن از منچستر و بنیتز از لیورپول مخالفت خود را اعلام کردند .
مربی چلسی ژوزه مورینیو و مربی آرسنال آرسن ونگر از طرح رئیس یوفا میشائیل پلاتینی درباره دادن موقعیتی به برندگان جام های داخلی برای حضور در جام قهرمانان در صورت موافقت ویلیام گیلارد حمایت کردند .
گزارش شده است که مربی منچستر یونایتد الکس فرگوسن و مربی لیورپول رافا بنیتز مخالفان این طرح هستند .
مشاور ویژه پلاتینی ویلیام گیلارد اظهار کرد : ما ملاقاتی با مربیان درجه بالا داشتیم و در مورد پاره ای از مسائل که شامل تغییراتی در جام قهرمانان نیز می شد که هیچ اظهار نظر یا بیانیه ی منفی در رابطه با مخالفت با این تغییرات وجود نداشت صحبت کردیم .
او اضافه کرد : دررابطه با نکات فرگوسن نیز رسیده گی خواهد شد و برای تصحیح آن دقیق تر باید بود اما آرسن ونگر و ژوزه مورینیو ایده های جدیدی در این رابطه ارائه کردند .
منبع : Premiershiplatest.com
این سهمیه هام شده دردسر.البته 4تیم اول لیگ که مربع قدرتن احتمال زیاد خودشون قهرمان جام حدفی میشن
نمیدونم این مخالفتا با چیه
كاپيتان تيم ملی انگليس گفت كه پيش از هر بازی يا تمرين اين فصل نياز به تزريق مسكن دارد.
جان تری با اين كه مجبور به تزريق مسكن برای انگشت شكستهی پايش بود تمرين روز جمعه را با دستور "مك لارن" بدون مسكن انجام داد.
تری گفت:" نمیتوانم بدون مسكن بازی يا تمرين كنم، ولی خوشبختانه استيو از دارو استفاده نكرد. صد در صد بازی كردن بدون دارو بهتر است ولي چارهای جز اين كار نداشتم."
انگشت پای تری برای تمام بازیهای اين فصل نياز به مراقبت خواهد داشت.
او افزود: "انگشتم پيوسته درد میكند و مجبورم روی آن يخ بگذارم. نمیتوانم راحت بروم خانه و بخوابم. 4 تا 5 ساعت بيدارم و هر ساعت 15 تا 20 دقيقه روی آن يخ میگذارم تا ورم آن را كاهش دهم. اين تنها كاری است كه میتوانم برای بازی آينده انجام دهم. حتی مجبور شدم برای كم كردن فشار روی پايم، كفشم را پاره كنم. اين شغل بسيار كوتاه مدت است ونمیخواهم يك بازی چلسی، انگليس يا حتی يك جلسه تمرين را از دست بدهم. استيون نيز عاشق بازی كردن در زمين است."
مقامات باشگاه اينترميلان در تدارك ارايه پيشنهاد معاوضه آدريانو با ميشاييل بالاك به همتايانشان در چلسي هستند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خوزه مورينيو، سرمربي آبيهاي استفموردبريج در نظر دارد پيشنهاد نراتزوريها مبني بر تبادل آدريانو با هافبك آلمانياش را بپذيريد. زيرا معتقد است اين مهاجم برزيلي ميتواند به خوبي جاي خالي ديديه دروگبا را پر كند كه قرار است براي شركت در مسابقات جام ملتهاي آفريقا در ماه ژانويه به تيم ملي ساحل عاج ملحق شود.
مسوولان اينتر خوشحال ميشوند اگر بالاك در خط هافبكهاي آنها جاي گيرد زيرا فكر ميكنند اين مليپوش آلماني قادر است كمبود خلاقيت در اين خط را تامين كند.
این آدریانو آخر سر بازم میمونه تو اینتر
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس به "اندري شوچنكو" و "ميشاييل بالاك" هشدار داد، اين دو بازيكن فوق ستارههاي باشگاه نيستند و بايد به اندازه بازيكنان ديگر تلاش كنند.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل ، اين در حاليست كه به نظر ميرسد شوچنكو و بالاك از زمان پيوستن به چلسي با "خوزه مورينيو" سرمربي اين تيم اختلاف دارند.
بسياري معتقدند كهشوچنكو بيشتر خريد "رومن آبراموويچ"مالك روس باشگاه چلسي بودهاست واز سوي ديگر رابطه بالاك با مورينيو پس از اينكه بدون اجازه چلسي قبل از نيمه نهايي ليگ باشگاههاي اروپا و فينال جام حذفي باشگاههاي انگليس عمل جراحي انجام داد، به تنش كشيده شد.
رابطه اين بازيكنان با سرمربي چلسي در هفتههاي گذشته بدتر هم شده است به طوريكه گزارشهاي منتشره حاكيست بالاك در ژانويه به رئال مادريد ميرود و شوچنكو به صورت علني از ناراحتي خود از اينكه در تركيب اصلي تيم جايي ندارد، گفته است.
مورينيو نيز با اشاره به اينكه هيچ استثنايي قائل نيست،اعلام كرده است كه آنها براي قرار گرفتن در تركيب بازيكنان بايد تلاش بيشتري انجام دهند.
وي گفت : شوچنكو و بالاك بايد بيشتر كار كنند چون هيچ برتري نسبت به بازيكنان ديگر ندارند.هركدام از آنها قهرمان هستند.آنها توانايي، استعداد و شهرت دارند. آنها ثروتمند هستند و قبلا عناوين بسياري كسب كردهاند. تمام اينها حقايق غير قابل انكاري هستند.اما اين يك چيز است و اينكه آنها وارد تيمي شدهاند كه ديگر بازيكنان آن هم قهرمان، مشهور و ثروتمند هستند، يك چيز ديگر.
مورينيو افزود: ما بازيكناني مانند شوچنكو و بالاك را به خدمت گرفتيم چون هم سطح ديگر بازيكناني بودند كه قبلا در تيم بازي ميكردند.لمپارد، تري و دروگبا هم مثل اين دو نفر هستند. اما اگر استثنا قائل شويد نميتوانيد به چيزي برسيد.وقتي يك گروه دراختيار داريد، همه بايد براي رسيدن به هدفي كه ميخواهيم، يكسان باشند.
اي اين كه اگه بشه كل محاسبات مارو بهم ميريزه ..........نقل قول:
آقا تکلیف خودتونو روش کنید بالاک یا دروگبا ؟:laughing:نقل قول:
امیدوارم بالاک و دروگبا رو از دست ندیم. آخه آدریانو شد بازیکن ؟؟؟؟؟؟ :18: باور کنید دارن میندازند بهمون !! به خدا عنایتی خودمون شرف داره به این بازیکن.
دروگبا رو که محاله بدن (اونم تازه به جای کی ! آدریانو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اصل اون خبر در مورد بالاک هستش که بعد از اون جنجال قرار ندادن اسمش تو لیست مرحله گروهی Champions League بوجود اومد که خبراش هم صحفه های قبل هست .
چلسی باید خیلی احمق باشه که بهترین گل زنش رو با بازیکن دیگه ای معاوضه کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فکر کنم خبرو کامل نخوندید .... یه بار دیگه بخونید:(متن با رنگ قرمز)نقل قول:
دروگبا در ماه ژانویه برای شرکت در بازیهای تیم ملی ساحل عاج چلسی رو ترک می کنه و حدود یک ماهی نمیتونه چلسی رو همراهی کنه:2:(البته اگه ساحل عاج به مراحل پایانی این بازیها برسه)نقل قول:
خوزه مورينيو، سرمربي آبيهاي استفموردبريج در نظر دارد پيشنهاد نراتزوريها مبني بر تبادل آدريانو با هافبك آلمانياش را بپذيريد. زيرا معتقد است اين مهاجم برزيلي ميتواند به خوبي جاي خالي ديديه دروگبا را پر كند كه قرار است براي شركت در مسابقات جام ملتهاي آفريقا در ماه ژانويه به تيم ملي ساحل عاج ملحق شود.مسوولان اينتر خوشحال ميشوند اگر بالاك در خط هافبكهاي آنها جاي گيرد زيرا فكر ميكنند اين مليپوش آلماني قادر است كمبود خلاقيت در اين خط را تامين كند.
یعنی حدود یک ماه بهترین گلزنمونو نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همین می خواد اینکارو بکنه
واقعا هم نیاز هست به یک مهاجم چون در غیاب دروگبا ممکنه مشکل گلزنی پیدا کنیم
نه . نگرفتی چی شد !
ببین خبر داره می گه مورینیو می خواد پیشنهاد اینتر رو برای جایگزینی هافبک آلمانی با آدرینارو رو بپذیره یعنی منظورش بالاکه Ok ؟
بعد میگه مورینو معتقد است این مهاجم برزیلی (آدرینانو) می تونه جایگزین خوبی برای دروگبا باشه! گرفتی ؟ مگه پیشنهاد برای بالاک نبود ؟! دروگبا این وسط چیکارس ؟
بعد دوباره تهش گفته مسولان اینتر از انتقال بالاک خوشحال می شن چون معتقدن می تونه کمبود خلاقیت تیمشون رو جبران کنه ! گرفتی یا نه ؟!:46:
خبر اشکال گرامری داره درست ترجمه نشده .:41:
در کل منظورم با اون خبرگزاری بود نه شما چون خبر رو از ایپنا نقل کرده بودی .:20:
منظورم این بود که خبرش گنگه.
آره فهمیدم:27:نقل قول:
یعنی هم عنوان خبر هم اون قسمتی که گفتی نادرست هست:2:
خبر که درسته ولی یه نمه گنگه :31:نقل قول:
منم که باهوش دفعه اول نگرفتم :41::31:
منظورم از نادرست اینه که ممکنه آدم اشتباه فکر کنه که آدریانو با دروگبا تعویض میشه:27:نقل قول:
یعنی عنوان خبر ربطی به متن خبر نداره و آدم رو به بیراهه می کشونه:13:
عجب داستانی شد این خبرم..........مرده شور ایپنا رو ببرن(خوب بییییییییید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اصلا" بیخیالش همون تو گفتی!
ویوا چلسی . ویوا چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسئولین و پزشکان چلسی و انگلستان گفتند که لمپارد نمی تواند در دیدار تیم ملی انگلستان مقابل روسیه بازی کند و چهارشنبه او غایب خواهد بودبه گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، ستیو مک لارن سر مربی تیم ملی انگلستان امیدوار است که این هافبک موفق بتواند در دیدار مقابل اسرائیل بتواند بازی کند . فرانک لمپارد در هفته ی پیش از ناحیه عضله ی پا صدمه دید هنوز بهبود نیافته و فعلا نمی تواند بازی کند . حتی نمی تواند در تمرینات انگلستان و چلسی شرکت کند
ناراحتی بازيكن آلمانی چلسی از گزارشگر شبكه Zdf
خط خوردن نام ميشائيل بالاك از باشگاه چلسی در رقابتهای مرحله ی گروهی ليگ قهرمانان اروپا برای اين بازيكن موضوعی تمام شده است. سرگروه تيم ملی آلمان اكنون بر روی بازگشت خود به ميدان كار میكند.
اين بازيكن 30 ساله همچنان نمی توان زمان دقيقی را برای بازگشت خود به فوتبال عنوان كند.
او در گفتوگو با پايگاه اينترنتی فدراسيون فوتبال آلمان درباره ی اوضاع خود گفت: «اوضاع بهتر شده است. هنوز هم درد دارم. شرايط هنوز به گونهای نيست كه بتوانم بازی كنم و يا در تمرينهای باشگاه حضور داشته باشم. هنوز نمیتوانم هيچ پيشبينی ای در اين باره داشته باشم.»
بالاك در اين گفتوگو دربارهي خط خوردن نامش از فهرست باشگاه لندنی در رقابتهای ليگ قهرمانان اروپا گفت: «من هم نااميد و سرخورده شدهام. اكنون بايد اين موضوع را بپذيرم و ببينم كه دوباره سلامت شدهام. آن زمان می توانم درباره ی ديگر مسائل فكر كنم.»
بالاك در حال حاضر با «كفشهای جادويياش» كار میكند. «لايههای ويژه» در كفشهای او قرار است به ياری زانوی دوبار جراحی شدهاش بشتابند. او پس از معالجه ی دوبارهاش نزد هانس مولر ويلهلم ولفارت پزشك تيم ملی آلمان بسيار خوشبينتر از گذشته شده است.
در عين حال پزشكان باشگاه چلسی چنين نظري دربارهي بالاك ندارند و بر اين باور هستند كه او به زودي نميتواند بهبود پيدا كند. بالاك روز شنبه همراه با پزشك چلسي راهي شركتي شد كه مسؤول تهيه لوازم ورزشي براي بالاك است. اين شركت بايد براي بالاك كفش جديدي را طراحي كند.
بازيكن پيشين بايرن مونيخ با يوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان هم گفتوگويي داشت و دربارهي اوضاع سلامتياش با وي صحبت كرد.
بالاك با ناراحتی از گفتههای يوهانس بيكرنر، گزارشگر شبكه Zdf آلمان در جريان ديدار ولز برابر آلمان گفت: «نهايت بيشرمي است. من هم هيچگاه نميگويم، به برنامهي آشپزيت برس و مرا با فوتبال به حال خود بگذار. تو از اين موضوع چيزي نميداني.»
كرنر در جريان گزارش بازي كه شنبه در كارديف پايتخت ولز برگزار شد، گفته بود: «لندن تا اينجا تنها دو ساعت فاصله دارد، آن هم با قطار. آيا كاپيتان نبايد در كنار تيم ميبود؟»
در اين بين اميدواري بالاك به بازگشت بالاك و حضور در ديدار برابر ايرلند و چك در ماه اكتبر كاهش يافته است. او پس از پيروزي دو بر صفر آلمان برابر ولز گفت: «بازگشت بالاك و البته تورتسن فرنيگز در دو يا سه هفته آينده مطرح نيست.»
رقیب اصلی ما منچستره یعنی از پسش بر میایم؟؟
با این اوصاف شاید.نقل قول:
رقیب اصلی ما منچستره یعنی از پسش بر میایم؟؟
مدير برنامههای "جيووانی دوس سانتوس" پديده جديد تيم بارسلونا هر گونه امكان پيوستن اين بازيكن به چلسی يا ديگر تيمهای انگليسی را رد كرد.
پيني زهاوی اعلام كرد كه دوس سانتوس، رونالدينيو جديد و پديده جوان بارسلونا در نيوكمپ باقی خواهد ماند.
باشگاه چلسی قصد دارد تا اين بازيكن را با مبلغ شگفتانگيز 67 ميليون پوند به خدمت گيرد و او را پيش از امضای قراردادی جديد و طولانی با بارسلونا به استمفوردبريج بكشاند.
همچنين منچستريونايتد و ليورپول نيز خواهان دوس سانتوس 18 ساله هستند اما، مدير برنامههای او گفت: "هيچ قراردادي بين اين بازيكن و تيمهاي انگليسی مطرح نيست."
او افزود: "بدون ترديد دوس سانتوس الماس فوتبال است و من تا ماه نوامبر آينده درباره ی قرارداد جديد با او صحبتی نخواهم كرد."
جيووانی دوس سانتوس تا 2008 با بارسلونا قرارداد دارد.
رقیب اصلی ما لیورپول هست و تاحدی آرسنالنقل قول:
منچستر با این بازیاش فعلا نمیتونه رقیب جدی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامی بازیکنان که به کشور های خود رفته بودند تا به تیم ملیشان کمک کنند امروز به لندن برگشتند . امروز عصر تمرینات چلسی در کبهام دوباره آغاز شد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، بازیکنان چلسی تمرینات خود را آغاز کردند تا با آمادگی بیشتر به استقبال بازی مقابل بلکبرن بروند . مورینیو می گوید : ما در فصل قبل ۴ بار با بلکبرن بازی کردیم که هر ۴ بار را بردیم و این فصل هم خواهیم برد و ما فقط به قهرمانی فکر می کنیم . من فرقی با دو فصل قبل که تمامی مسابقات را می بردیم نمی بینم و برای قهرمانی سعی می کنیم همه ی بازی ها را ببریم . او افزور : به نظر من مهم ترین و زیبا ترین لیگ را انگلستان دارد و هر کسی دوست دارد آن را بالا ی سر ببرد
خوزه مورينيو از ليگ برتر انگليس به عنوان بهترين ليگ فوتبال جهان نام برد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سرمربي پرتغالي چلسي درباره ليگ برتر گفت: به نظر من كسب قهرماني ليگ برتر همواره دست آوردي بزرگ محسوب ميشود.
اسپانياييها و ايتالياييها بايد مرا ببخشند اما فكر ميكنم ليگ برتر بهترين ليگ در نوع خود است و هر سال بهتر از سال قبل ميشود.
نه تنها فتح اين ليگ افتخاري بزرگ به شمار ميرود، بلكه فرار از خطر سقوط از آن نيز موقعيتي بزرگ تلقي ميشود و بازي در ليگ برتر كار چندان آساني نيست.
منبع : ایپنا
* سعی می کنم خبر کامل ترشم بزارم.*
بازیکن سابق لیون فرانسه تصدیق کرد که : او در حال تعدیل با شیوه بازی در لیگ برتر است - نه در درباره رقابت برای جایگاهی در چلسی اما او هنوز تمام توانایی های خود نشان نداده است .
فلورات مالودا توانسته است برای چلسی گل به ثمر برساند اما هنوز بهترین عملکرد خود را نه !
او به روزنامه فرانسوی لی ایکویپ گفت : من در چلسی خوب کار می کنم . من هنوز در دوره هماهنگی خود هستم و همین هم انتظار می رفت!
" این عملکرد کاملی نیست من با دشواری هایی روبرو هستم و بالاتر از آنها اینجا رقابت بسیار سختی در جریان است و این یه سیستم متفاوته که من باید به آن عادت کنم .
ولی هنوز خوشحالم ، این یه رقابت جدید و هیجان انگیزه و بودن در اینجا موقعیت عالیه ی . اینجا توقعات بسیار بالاست و این به من همون احساس مسئولیتت بالایی رو میده که من دنبالش بودم ".
مالودا لیون را به ارزش 20 میلیون یورو این تابستان ترک کرد .
منبع : Goal.com
در دیدار آینده تیم چلسی خوزه مورینیو دو بازیکن ارزشمند خود یعنی لمپارد و دروگبا را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , چلسی در غیاب کاروالیو , بالاک , لمپارد و دروگبا به مصاف تیم فوتبال بلکبرن خواهد در رفت در حالی که مورینیو با توجه به نبود دروگبا و عملکرد نه چندان خوب مهاجمان این تیم که در دیدار های قبلی بازی کرده اند نام شوچنکو را در لیست بازیکنان تیمش مقابل بلکبرن قرار داد
خوزه پیرامون بازگشت شوا می گوید : این بازگشت خوبی برای او خواهد بود , ما در شرایطی هستیم که به تمام بازیکنان تیممان نیاز داریم . ما در 2 هفته 5 بازی داریم که برای این بازیها از تمام بازیکنان آماده استفاده می کنیم
وی ادامه داد : با مصدومیت دوگبا و حضو پیزارو در تیم ملی کشورش و بازگشت دیر هنگام او تصمیم گرفتیم تا از شوچنکو استفاده کنیم گرچه او بازیهایی برای تیم ملی اش انجام داده ولی او توانایی اش را دارد و مطمئنا دقایقی برای چلسی بازی خواهد کرد
در انتها مورینیو از عملکرد شاگردانش در بازیهای ملی تقدیر کرد و بازیهای آنها را مورد ستایش قرار داد .
منبع : chelsealondon.ir