سلام
یعنی واقعا منچستر تو p30world اینقدر کم طرفداره
منچستر همبشه سرور تیمهای دیگه است تو p30 world هم تاپیکش باید بالای تاپیکهای دیگه باشه
سلام
یعنی واقعا منچستر تو p30world اینقدر کم طرفداره
منچستر همبشه سرور تیمهای دیگه است تو p30 world هم تاپیکش باید بالای تاپیکهای دیگه باشه
سلام دوبارهنقل قول:
دوست عزیز
میشه بگید کلا چند نفر تو تاپیک فعالن
اینجور که معلومه تعدادشون خیلی کمه:41:
نمیدونم والا منچستری که فکر کنم زیاد باشه ولی فکر کنم اینا منتظرن تا منچستر بازی کنه تا بعد یه کمکی در مورد اون بازی حرف بزنن !!
مثلا اسم تاپیک خبرها و تحولات منچستره !!!
دوستان، من منچستری هستم ولی دیه حال ندارم بیام پی سی، شاید بشه گفت فقط برای چندتا تاپیک میام، به هر حال شماها فقط موندید، خبرهای مربوط به نقل و انتقال را از:
goal.com
خبرهای مربوط به لیگ برتر:
premierleague.com
نتایج زنده مسابقات:
livescore.com
اخبار مربوط به اروپا و لیگ قهرمانان:
Uefa.com
این هم یه سایت ایرانی هست که خبر نامه ورزشی خوبی داره، اگه عضو بشید خبرهای دسته اول را براتون میفرسته:
Aftab.ir
خب؛ فقط مونده شما دیگه اینجا را بالا نگهدارید!
مرسی بابت لینک ها
راستش من خودمم بیشتر اینجا میام فقط تو همین تاپیک !
واقعا متاسفم که این تاپیک غیر فعال شده در هر حال من وظیفه داشتم بیام برد منچستر رو تبریک بگم !
منچستر يونايتد در ادامه ي بازيهاي ليگ برتر تنگلستان و در هفته ي دهم به يك پيروزي پر گل دست يافت.در اين ديدار كه منچستر توانست تيم ميزبان يعني استون ويلا را با نتيجه ۴ بر ۱ در هم بكوبد تا يك برد شيرين خارج از خانه را تجربه كند.در اين بازي ابتدا استون ويلا در قيقه ۱۲ به گل رسيد كه اين گل را وين روني در دقيقه ۳۶ جبران كرد و در دقيقه ۴۴ بازهم روني بود كه توانست گل دوم شياطين سرخ را به ثمر برساند و در دقيقه ۴۶ گاردنر هافبك استون ويلا به اشتباه دروازه ي را باز كرد تا منچستر نيمه ي اول را با برتري ۳ بر ۱ به پايان برساند . اما نيمه ي دوم اين بازي دو اخراجي داشت كه بازيكن اخراجي اول يكي از هافبك هاي استون ويلا بود كه در دقيقه ۶۰ با گرفتن كارت زرد دوم از زمين بازي اخراج شد و در دقيقه ۶۷ نيز استون ويلا دروازه بان خود را به دليل خطا شديد با كارت قرمز مستقيم از دست داد و يك ضربه پنالتي به صود منچستر اعلام شد كه روني اين پنالتي را از دست داد تا نتيجه ۳ بر ۱ بماند اماي در دقيقه ي ۷۵ رايان گيگز گل چهارم شياطين سرخ را وارد دوروازه ي استون ويلا كرد تا اين ديدار با نتيجه ۴ بر ۱ به اتمام برسد.
نكات جالب اين بازي:
در اين بازي رونالدو تا دقيقه ۷۶ بازي را از روي نيمكت دنبال ميكرد و تنها ۱۵دقيقه به او بازي رسيد وي جايگزين رايان گيگز شد.ساير تعويض هاي منچستر اوشي و فلچر بودند كه به ترتيب جايگزين توز و اسكولز شدند.
در اين بازي اسكولز در دقيقه ۳۹ و ناني در دقيقه ۸۹ كارت زرد دريافت كردند.
سلام
من هم به همه طرفداران تیم تیریک میگم
دفعه اول وقتی دیدم امار پست تیم های دیگه از من بیشتره خیلی خیلی ناراحت شدم
ولی الان فکرشو میکنم ....
منچستر هم مثل کالای خوبه میگن کالای خوب نیاز به تبلیغ نداره
تیم خوب هم نیاز به تبلیغ نداره
این قانونه باید پست تیم های دیگه از منچستر بیشتر باشه به همون دلیلی که گفتم
نه چلسی نه بایرن نه اینتر و نه هیچ تیم دیگه ای با پست زدن بهتر از منچستر نمیشه طرفداراشون هم اینجا هر چی پست بزنن تیمشون تیم نمیشه بهتر بگم تیمشون منچستر نمیشه
دوست عزیز اگه موافقید دیگه ننویسیم بهتره به پیغام خصوصی اگه چیز مهمی بود بفرستیم بهتره
منچستر تو قلب منه:40:
سلام منم منچستریم.نمی دونستم همچین تاپیکی هست.keep goin
نقل قول:
100% منچستر تو قلب منم هست اما چرا وقتی یه همچین تاپیکی وجود داره خبرا رو با پیغام های خصوصی به هم اطلاع بدیم ؟؟
حتی اگه من و شما هم تو این تاپیک فعال باشیم کافیه :40:
در ضمن Numb جان ورودت به این تاپیک رو تبریک میگم :11:
سلامنقل قول:
ok
ولی من بازم سر حرفم هستم
(
تیم خوب هم نیاز به تبلیغ نداره
این قانونه باید پست تیم های دیگه از منچستر بیشتر باشه به همون دلیلی که گفتم نه چلسی نه بایرن نه اینتر و نه هیچ تیم دیگه ای با پست زدن بهتر از منچستر نمیشه طرفداراشون هم اینجا هر چی پست بزنن (خصوصا با اینجاش) :40:تیمشون تیم نمیشه بهتر بگم تیمشون منچستر نمیشه:40:
هیچوقت neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrr
)
وین خوشحال از پیروزی دلچسب
وین رونی خارج شد از غصه تیم ملی انگلیس در هفته گذشته با 2 گلی که در بازی برابر استون ویلا برای یونایتد به ثمر رساند و روحیه آن بسیار بالا رفت .
"این یک هفته نا امید کننده برای انگلیس بود ولی در یونایتد ما برای رفتن حرکت خوبی را بدست آورده بودیم" رونی به شبکه یونایتد .
" در اصل ما سه امتیاز را گرفتیم و ما از نتیجه ی بازیهای امروز با خبر بودیم و باید پیروز می شدیم . این یک روز خوب کاری حرفه ای بود."
رونی از همکاری با کارلوس توز خوشنود بود و معتقد بود که کار خوبی را با وی آغاز کرده است .
رونی گفت " من می توانم به پشت بروم و نگاه کنم برای توپ و او نیز می تواند و ما می توانیم جابجا شویم . با او به این روش به آسانی می شود به جلو رفت . اون عالیه . اون با هوشه "
رونی گفت " او امروز آمد و کارش را به خوبی انجام داد . تعدادی از مردم به او واقع بین نیستند اما او هنوز جوان است "
"او در پایان گفت من می توانستم در این بازی هتریک کنم و نام خودم را در زیر استون ویلا هک کنم ولی اون پنالتی را که در نیمه دوم از دست دادم و تیلور گرفت من را از این مهم باز نگاه داشت."
"من در تمرینات پنالتی بسیار تمرین کرده بودم و نرمال به سراغ ضربه رفتم ولی تایلور آن را خوب مهار کرد "
تعصب = رونی:40:
سلام
آره 100% منچستر بهترینه میدونی اگه قرار باشه از منچستر بگم باید فقط تایپ کنم پس مجبورم صرف نظر کنم :31:
ببخشید دیر شد ولی در هر حال :
تیم منچستر یونایتد در سومین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا مقابل دیناموکیف اوکراین به برتري دست يافت .در اين بازي كه در ورزشگاه خانگی دیناموکیف برگزار مي شد شياطين سرخ با نتيجه ۴ بر ۲ تیم میزبان را شكست دادند و به سومين برد پياپي خود در ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا كردند.
در نيمه اول اين بازي و در همان دقايق ابتدايي يعني در دقيقه ۱۰ منچستر روي يك ضربه كرنر كه توسط رايان گيگز ارسال شد بوسيله فرديناند به اولين گل بازي دست يافت و در دقيقه ي ۱۸روني توانست گل دوم منچستر را با پاس براون به ثمر برساند. در دقيقه ي ۳۴ ديناموكيف به وسيله يكي از هافبك هاي خود به گل رسيد و نتيجه را به حداقل رساند اما كرستيانو رونالدو در دقيقه ۴۱ بازهم با پاس گيگز دروازه ي تيم اوكرايني را براي سومين بار باز كرد تا نيمه اول با نتيجه ۳ بر ۱ به نفع منچستر به پايان برسد.
در نيمه دوم بازهم منچستر بود كه در دقيقه ۶۸ با خطايي كه بر روي كارلوس توز انجام شد به يك ضربه پنالتي دست يافت و رونالدو پشت اين توپ قرار گرفت و با گل کردن این توپ توانست دومين گل خودش و چهارمين گل شياطين سرخ را به ثمر برساند. ديناموكيف بازهم توسط يكي از هافبك هاي خود در دقيقه ۷۸ به گل دوم خود دست يافت تا اين بازي با نتيجه ۴ بر ۲ به نفع منچستر يونايتد به پايان برسد .
منچستر با اين پيروزي با ۹ امتياز بالاتر از رم كه امشب توانست اسپورتينگ ليسبون را با نتيجه ي ۲ بر ۱ شكست بدهد و ۶ امتيازي شود در رده اول گروه F قرار بگيرد.
ترکیب منچستر در این بازی:
United:van der Sar (Kuszczak 80); Brown, Ferdinand, Vidic, O'Shea; Ronaldo, Anderson, Fletcher, Giggs (Simpson 80); Tevez (Nani 73), Rooney
مصالب خواندنی این بازی :
در دقایق پایانی این بازی یعنی دقیقه ۷۹ ادوین فن درسار دروازه بان هلندی منچستر دچار آسیب دیدگی شد و مجبور به ترک زمین شد و توماس کوژاک جایگزین او شد.
:40::40::11:
سلام
parica جان منون از خبر
چشم حسودها کور دوباره افتادیم رو دور مثل پارسال دیگه فقط چهارتا چهارتا میزنیم:46:
یونایتد صدر نشین شد
تيم مدعي منچستريونايتد عصر شنبه در هفته يازدهم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگلیس مقابل حريف خود به پيروزي پرگل دست يافت.
تيم منچستريونايتد در ورزشگاه اولدترافورد اين شهر با نتيجه ۴بر يك تيم ميدلزبورو را در هم كوبيد.
گلهاي اين بازي را "ناني" در دقيقه " ، ۳وين روني" در دقيقه ۳۳و "توز" در دقايق ۵۵و ۸۵براي تيم منچستريونايتد و "علي ادير یا همون الیا دیره" در دقيقه ۶ براي تيم ميدلزبورو به ثمر رساندند.
جدول ردهبندي :
..................
- ۱منچستريونايتد ۱۱بازي ۲۶امتياز
- ۲آرسنال ۹بازي ۲۵امتياز
- ۳منچسترسيتي ۱۱بازي ۲۲امتياز
سلام
تبریک میگم !! :11::40:
گزارش بازیو که زحمتشو کشیدین میمونه اینا :
ترکیب منچستر در این بازی:
Manchester United:Van der Sar; Brown, Vidic, Ferdinand (Pique, 73), O’Shea; Ronaldo, Hargreaves (Fletcher, 66), Anderson (Giggs, 78), Nani; Tevez, Rooney
مطالب خواندنی این بازی:
اون هارگریوز بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت در این بازی در ترکیب اصلی منچسترحضور داشت و یک پاس گل نیز داد . وی در دقیقه ۶۶ تعویض شد و جای خود را به فلچر داد.
پل اسکولز به دلیل آسیب دیدگی در این بازی حضور نداشت و اندرسون از ابتدا در ترکیب منچستر حضور داشت و جایگزین اسکولز در این بازی بود و بیش از ۷۵ دقیقه در بازی حضور داشت ولی در دقیقه ۷۹ رایان گیگز جایگزین وی در زمین شد.
وین رونی در این بازی دو پاس گل داد و یگ گل نیز به ثمر رساند و یکی از بهترین های این بازی بود.
سلام تبریک تبریک تبریک امیدوارم بتونیم تا اخر فصل پیروزی های 4 به صفر رو حفظ کنیم
نبودم یه چند مدتی.حال کردی تیمو از روزی که اولین بردو آورد دیگه حتی مساوی هم نیاورده.آرسنال رو تو امارات ببریم کار تمومه.
سلام به همه منچستری های گل
اقا فقط 12 ساعت تا بازی
خدا کنه مثل چها بر دو چند فصل پیش بشه ولی دوتا نخوریممممممممممم
از همین حالا
تالاپ تولوپ
تالاپ تولوپ
تالاپ تولوپ
تالاپ تولوپ
تالاپ تولوپ:40:
امیدوارم بتونیم ببریم دعا کنید
نقل قول:
خدا کنههههههههههههههههههههه :42:
سلام بچه ها
وای من که دارم ثانیه شماری میکنم تا بازی ایشالا که می بریم
200 تا صلوات میفرستم اگه ببریم
من که میگم 2-1 به نفع ما
بازی سختیه خداییش فکرشم نمی کردم ارسنال بااین بچه ها اینطور پیش بره فکر میکردم مقطعییه
دیدیم نه خیر دست بردار نیستن
ان شالله خودمون دمبشونو قیچی میکنیم
خداییش زور نیست باید از بچه های ونگر هم ترسید
ای خداااااااااااااااااااااا
بازی خوبی بود ولی گلی که خوردیم اصلا حقمون نبود باید می بردیم
من به عنوان یه بیطرف باید بگم بازی خوبی بود ولی اگر کسی حق پیروزی داشت اون تیم منچستر نبود
من خیلی تو ذهنی خوردم !!!!!!!!!!!!!
این گل آخریه خیلی مسخره بود
نقل قول:
ببخشید حتما آرسنال بود ؟؟؟ :2:
سلام
بازی رو که همه دیدید به نطر من اورا بهترین بازیکن منچستر بود دوستان از حق نگذریم با توجه به امتیاز میزبانی آنها ارسنال مثل همیشه خیلی خوب بازی کرد ما هم خوب بودیم فوتبال واقعا شده بود شطرنج
ونگر و فرگی واقعا یه چیز دیگن از یه طرف خیلی دلم میخاست همون 2-1 تموم میشد از یه طرف هم نمیشد از حق گذشت اخه واقعا نمیدونم این ونگر با این تیم چیکار میکنه واقعا تحسینش میکنم فرگی هم جای خودشو داره
انشالله تو بازی برگشت میبریم فعلا
خیلی وقت بود تو این تاپیک نیومده بودم
بازی بعد ما با بلکبرن هستش تو لیگ
به امید پیروزی
فوتبال ایران :2:
:40: باشگاهی فقط منچستر :40:
:40: ملی فقط برزیل :40:
ببخشید به کسی بر نخوره نظر شخصیه نه از باشگاهاش خوشم میاد نه از تیم ملیش به هزارو یک دلیل
بخاطر امضا دوستمون نوشتم........... بیخیال
"فرگوسن" از ناامني در ورزشگاه امارات لندن انتقاد كرد
یوفا: "آلكس فرگوسن" سرمربي اسكاتلندي باشگاه منچستريونايتد انگليس ، ضعف امنيت در ديدار روز شنبه برابر تيم آرسنال را مورد انتقاد قرار داده و گفت كه ايستادن كنار زمين براي او و دستيارانش خطرناك بوده است.
به گزارش یوفا: فرگوسن بعد از تساوي ۲ بر ۲با تيم آرسنال در ورزشگاه امارات شهر لندن ، به شبكه تلويزيوني منچستريونايتد گفت : روي نيمكت تيم هم از ناسزاهاي هواداراني كه كمي دورتر نشسته بودند ، در امان نبوديم. امنيت در اين ورزشگاه مناسب نيست.
وي افزود : توهينهايي كه ميشنيديم شرمآور است. هر نوع ناسزايي به نيمكت ميهمان نثار ميشود و خطر كاملا احساس ميشود.
فرگوسن همچنين به انتقاد از قضاوت "هووارد وب" پرداخته و افزود : وب داور شايستهاي براي قضاوت در ليگ برتر است اما اين مسابقه براي او سنگين بود و گاهي به سود آرسنال سوت زد.
به گفته وي ، "گل دوم تيم آرسنال كه در وقت اضافه توسط "ويليام گالاس" زده شد ، ناشي از اين بود كه داور بعد از خطا روي "لوئيس ساها" ضربه آزاد اعلام نكرد. بايد به سود ما خطا ميگرفت."
وي در ادامه ، فقدان تمركز و هماهنگي لازم در تيمش را عامل از دست دادن يك پيروزي مهم دانست.
فرگوسن گفت : شايد فكر ميكرديم كه به اندازه كافي به پيروزي نزديك شدهايم در حاليكه مسابقه فوتبال است و نميتوان باور كرد سه امتياز را از كف داديم.
"ويليام گالاس" در اواخر نيمه نخست با يك گل به دروازه خودي ، باعث پيش افتادن تيم منچستر شد اما "سسك فابرگاس" در دقيقه سوم نيمه دوم ، نتيجه را مساوي كرد و گل يازدهم خود در اين فصل را به ثمر رساند.
"كريستيانو رونالدو" در دقيقه ۸۲باز هم گلزني كرد كه در لحظات پاياني توسط گالاس جبران شد.
مسدومین این هفته کیا هستند؟
.
نقل قول:
مرسی :11:
فرگی واقعا راست گفته !!
امشبم که بازی داریم با Dynamo Kiev ایشالا میبریم :31:
dash ashki من که نمیدونم کیا هستن شاید دوستان بدونن :19:
سلامنقل قول:
خاهش:11:
باید ببریم و میبریم:5: چه تو لیگ برتر چه قهرمانان به کوری چشم همه حسودها:46:
به غیر از اسکولز که سه ماهی نیستش فکر نکنم کس دیگه ای مصدوم باشه
فقط شیاطین :40:
4-0 بردیم تبریک میگم 3> 3>
Toooooooooooooooooooooo
منم منچستریه دو آتیشه هستم .
خیلی دوست دارم باشگاههای اروپا با بارسلونا بازی کنیم .
اتفاقا من اصلا دوست ندارم! هه هه
سلام
گفتم که افتادیم رو دور چهارتایی هر کی بیاد چهارتا کمتر نمیخوره
آره به خدا دمشون گرم
امیدوارم از دور 4 تایی خارج نشیم
سلام
متاسفانه این بازی 4 تایی نشد
اما خوب خوشبختانه بردیم تبریک میگم (2-0)
فکر میکنم هر 2 گل رو رونالدو زده البته فکر کنم !!
تبریک بازم بردیم . کریسم کولاک کرد دمش گرم