››››››››››››› اسنايدر و نيستروي گل هاي ديشب هلند رو زدن و هلن 2 هيچ برد ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹
نميدوني گل اسنايدر چي بود
يه ضربه ايستگاهي از 30 متري حدودا .................
››››››››››››› اسنايدر و نيستروي گل هاي ديشب هلند رو زدن و هلن 2 هيچ برد ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹
نميدوني گل اسنايدر چي بود
يه ضربه ايستگاهي از 30 متري حدودا .................
گابريل هاينزه،مداف جديدمون،تو يه مصهاحبه گفته كه فرگوسن،در اواخر حضورش در منچستر،اصلا رفتار خوبي با او نداشته.او اضافه كرد كه:رابطهام پس از بهبودي آسيبديدگي مچ و آمادگي براي جامجهاني 2006 با فرگوسن خراب شد. من او را ناراحت كردم و همه چيز از همان موقع دگرگون شد و بايد باشگاه را ترك ميكردم. من براي بهبودي به اسپانيا رفتم و فرگوسن فكر كرد كه نميتوانم در آلمان و با آن شرايط بازي كنم. مطمئن بودم كه فرگوسن حتي يك لحظه اجازهي بازي به من را در اين فصل نميداد؛ ولي، با اين همه به دليل تلاش براي باشگاه شايستهي رفتار بهتري بودم.
فرگوسن هم تو جواب گفته:گابريل پس از جامجهاني آمادگي لازم را نداشت و ما بايد دوباره روي توان بدني او كار ميكرديم. در آن هنگام مدير برنامهي او در ديدارهايي كه با مديريت باشگاه ديويد گيل داشت، از باشگاه خواست كه يا اجازهي ترك باشگاه را داشته باشد يا دستمزدي 2 برابر را دريافت كند. آنها ميخواستند او گرانترين بازيكن باشگاه باشد و اين موضوع بسيار مضحك بود.
1_ بازیکنان رئال برای قهرمانی در اروپا ۴۰۰ هزار یورو پول دریافت میکنند! ال موندو گزارش داد مدیر رئال در نشستی با ال مندو گفت ابن بازیکنان را متحیر و شگفت زده میکند و روحیه انها برای بردن جام بالا رود (خدا کنه همیشه ازکارا کنه) همچنین کالدرون گفت برای لالیگا ۲۵۰ و برای کوپا دل ری۲۰۰هزار یورو میپردازد . خداييش با اين كارش خيلي حال كردم!
2_بازيكن جديد تيم فوتبال اتلتيكو مادريد به جرم مصرف مشروبات الكلي، نبستن كمربند و حركات مارپيچ در حين رانندگي در بزرگراه مادريد، بازداشت و جريمه شد.
خوزه آنتونيو ريس كه از سوي اين باشگاه مرد اخلاق لقب گرفته است توسط پليس امنيتي اسپانيا بازداشت و جريمه شد.
وي به خاطر اين رسوايي اخلاقي، جايگاه قابل قبول خود در جدول محبوبيت مادريديها را از دست داده است و بابت بازي در رئال مادريد مورد نفرت هواداران اتلتيكو مادريد قرار دارد.
شش هزار پوند جريمه نقدي وي است كه قسمت اعظم آن بواسطه مزاحمت براي اتومبيلهاي در حال حركت در بزرگراه و مصرف مشروبات الكلي حين رانندگي است.
به نظر من كه براي تربيتش هنگام حرف زدن در مورد رئال،لازم بود براش!!
باریککلللا به این دو تا بازیکن. واقعا عالیا.:31:نقل قول:
عجب ادمی هست حین رانندگی!!نقل قول:
الكلي حين رانندگي است.
توی اخبار ورزشی نشون دادنقل قول:
اسنايدر و نيستروي گل هاي ديشب هلند رو زدن و هلن 2 هيچ برد
اگه ميموند الان محبوبيت شو از دست نداده بودنقل قول:
بازي آخر فصل پيش رئال رو كه ياتون نرفته ؟
ريس بود كه .........
ولي حيف شد رفت
گور پدر ره یس ولش کنید بابا.....:2:
اشنایدر(اسنایدر) رو بچسب:10:
عجب گلی زد دیشب:18:
ضربه ایستگاهیاش رو دست بکهام رو آورده:8:
یه جور خاصی میزنه یعنی میزنه به تیرک جناح موافقش.عین همونی بود که به ویارئال زد ولی دورتر.حالا که
بارسا دست از سر هلندیا ور داشته رئال بهشون چسبیده.روبنم هست
›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ››اسنايدر‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹ ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹ ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹ ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹نقل قول:
روبن
درنت
ون نيستروي
راستی بازی بعدی کی هست ساعت چند البته به تهران
بازي بعد كي و كجاست وعديه ي ديدار ما ؟
بازی بعدی 15/09/07 هست با Almería در ورزشگاه افسانه ای Santiago Bernabéu در لالیگا
امروز 11 هم است بازی 4 روز دیگه هست
ساعتش معلوم نیست
1_كاپيتان رائول كه كه تا 2010 با تيم قرارداد داره،ميخواد قراردادشو تا 2سال ديگه هم تمديد كنه و به گفتهي خودش تا پايان دوران بازيگريش تو رئال بمونه.قرارداد فعليش 4ميليون يورو در ساله و در صورت تمديد اين مبلغ تا 50% كاهش خواهد يافت.
2_
به گزارش سایت هوادارن رئال در ایران و به نقل از روزنامه ی الکتریک اسپورتس فرناندو الونسو ستاره ی سایق فرمول یک دوست داشته و هنوز دوست دارد در رئال مادرید بازی کند . این به یکی از آرزوهای بزرگش مبدل شده است .
راننده ی سابق تیم رنو اکنون در سوئیس توپ می زند و این زمستان را در باشگاه پرانگینس گذرانده اس . او یکی از هواداران قدیمی رئال مادرید است و هنوز دوست دارد در رئال بازی کند .
او همیشه از دیدن کنترل توپ زیدان و حرکات این این بازیکن با توپ لذت می برد .كه در اين مورد باهاش موافقم!خداييش دلم براي زيدان تنگ شده!!
البرت کروسات هافبک تیم المریا گفت ما می توانیم این هفته رئال مادرید را دچار شوک کنیم!!
او و تیمش که به تازگی به لالیگا امده اند به هم تیمی های خود گفت که اصلا نباید به خاطر بازی در برنابئو دچار ترس شوند.
این بازیکن ادامه داد:
تنها تفاوت ما و بازیکنان رئال در پولی است که گرفتیم اما پول نمی تواند در زمین نقشی داشته باشد.
ما به انجا می رویم که برنده بشویم و اگر انها ما را شکست دادند به انها تبریک می گویم اما ما انها را شگفت زده خواهیم کرد.
ظاهرا اين بابا هر چقدر هم خيالاتي باشه،اعتماد به نفس خوبي داره!!
من که یه بارسایی دو آتیشم اومدم ببینم اینجا چه خبره تا موفعی که بارسا بازیکنایی مثه مسی وسانتوسو... داره رئال قهرمان نمیشه
رئال فقط به دنبال بازیکنای اسمیه ولی بارسا خودش بازیکن پرورش می ده همه گنده ها با بارسا معروف شدن مثه رونالدو ریوالدو فیگو رونالدینهو و .......
دیگه نبینم بیای اینجا یانقل قول:
جوجه رو آخر فصل رئال 100% قهرمانه :31:
خوش باش با توهماتت
حوصله جواب دادن ندارم فقط بهت میگم برودیگه ام پشت سرت رو نگاه نکن وگرنه .......
برو بزار باد بیادنقل قول:
همون اسنایدر برای کل تیمتون بسه
راستی دیشب تو اخبار گفت اسنایدر تا 3 هفته به دلیل مصدومیت نمیتونه بازی کنه:13:
به احترام رئالنقل قول:
ویرایش می کنیم....
راست می گی هانری رو بارسلونا پرورش داد:31:نقل قول:
هیگواین ،تورس ،گاگو و ...... مگه بازیکنان معروفی بودن
مرسي از همهي بر و بچ با غيرت.امّا اصلا خودتونو ناراحت نكنيد.اينا همشون همين جورين.تو زمين كم مييارن،ميان اينجا آسمون ريسمون ميبافن. عصبانيتتونم كنترل كنيد كه تاپيك ترشي نشه!!
اشنایدر هافبک تیم ملی هلند و رئال مادرید که در تمرینهای تیم ملی دچار مصدومیت از ناحیه قوزک پا شده بود و شایعه شده بود که تا سه هفته نمی تواند بازی کند برای بازی امشب تیم ملی هلند مقابل البانی امده شده است و می تواند به میدان برود همچنین می تواند در بازی این هفته رئال مادرید مقابل المریا نیز به میدان برود.
اما هنوز معلوم نیست که در بازی امشب از اول بازی به میدان خواهد رفت یا خیر این تصمیم را فان باستن خواهد گرفت.
گفتنی است این بازیکن تا به حال ۸ گل برای تیم ملی هلند زده است.
1_به گزارش سایت هواداران رئال در ایران و به نقل از پایگاه خبری تریبال فوتبال ؛ رئال مادرید توانسته است تا ۵۰ درصد موافقت چلسی را برای حضور ستاره ی آلمانی در ژانویه در رئال به پایان رسیده است .
اما تنها مشکل باقی مانده مبلغ این بازیکن است . این بازیکن در چلسی حدود ۱۳۰ هزار پوند در هفته درآمد دارد اما مبلغ پیشنهادی رئال اندکی کمتر از نصف آن است .
اگر مشکل مالی حل شود این بازیکن در ژانویه برای سه سال به رئال ملحق خواهد شد .
2_گوتی اعتقاد دارد که بارسلونا با خرید بازیکنان بزرگ ریسکی بزرگ کرده است و مانند این است که در یک شرط بندی شرکت کرده است.
گوتی در مورد چهار جادویی بارسلونا گفت:
من قبلا شبیه این وضعیت را در در رئال دیده بودم. این خوب است که با بازیکنان بزرگ بازی کنی اما این می تواند نتیجه عکس هم بدهد و ما می توانیم از ان استفاده کنیم.
انها کپی رئال مادریدی شدند که زمانی لقب کهکشانهی ها را یدک می کشید اگر بارسلونا نتواند ان را تحت کنترل گیرد مطمئنا به مشکل برخواهند خورد و همه چیز به رایکارد بستگی دارد.
میشه اسم این بازیکن رو هم بگین؟ :biggrin: :laughing:نقل قول:
خوب معلومه بالاک دیگه
نقل قول:نه منظورشون جوزه مورینیو هست دیگه:31::31::31:نقل قول:
من اصلا قصد جنجال نداشتم ولی شما مثل اینکه خیلی غیرتی هستین درست باشین منم هستم ولی دیگه به دیگران توهین نکنید آقای Vahid که معلومه خیلم مودبی یه تجدید نظر در ادبیاتت بکن میدونم که می خوای جواب بدی که من همینمو فلانو ... ولی دیگه جواب نده تا به جای کلمات قشنگتم از ستاره استفاده نکنی
خداحافظ!!
زمان دقيق بازي با المريا مشخص نشد ؟
يه خبر خيلي خفن:
كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي ايران،با مقامات رئال مادريد به توافق رسيد و قرار شد كه سران اين باشگاه به زودي،براي گسترش همكاري با ايران،به ايران سفر كنند.
همين الان اخبار ورزشي گفت.
دو تا چيزم بگم، يكي اين كه بله،اون بازيكن بالاك بود و معذرت ميخوام كه اسمش جا موند.
بعدش هم خب اين 2n.m هم يه جورايي حق داره.يه كمي بد برخورد كرديم. يعني خودش تقصير داشت،امّا ما هم يك كمي زيادي تند رفتيم خداييش!
بازي يكشنبه،25 شهريور و ظاهراً ساعت 12:30 شب،به وقت تهران است.نقل قول:
بچه ها عجب هفته ی سختی پیش روی داریم بازی ها فشرده هست ناجور///
در مورد بازی ساعت 20:00 به gmt هست اونطوری که سایت گل نوشته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوستر:
رئال مادرید خواهان بالاک است
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید گفت میشاییل بالاک هافبک چلسی همچنان می تواند به عضویت این باشگاه اسپانیایی درآید.
به گزارش خبرگزاری مهر ، برند شوستر در مصاحبه با مجله کیکر گفت مادرید به بالاک خوشامد می گوید. او اظهار داشت: درهای رئال مادرید هنوز بر روی میشاییل بسته نشده است. او بازیکن باکیفیتی است و می تواند در فصل نقل و انتقالات ژانویه به این تیم بپیوندد. البته در این میان بحث مالی وجود دارد.
شوستر گفت رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات تابستانی با مدیران برنامه بالاک ملاقات هایی را انجام داد اما با آنها به توافق نرسید.
بالاک پس از اینکه از سوی مربیان چلسی در فهرست نفرات حاضر در لیگ قهرمانان اروپا قرار نگرفت به احتمال فراوان از این تیم جدا خواهد شد.
راميار جون ان شا ا.. اون آواتارت مياد تيم ما و به دوران اوجش بر ميگردهنقل قول:
چه زوجي بشن اسنايدر و بالاك تو وسط ميدون
از همين حالا خواب رو از حريف ها گرفته :31:
به نظر من بالاک دیگه پیر شده و بهتره به دنبال یکی دیگه بگردن
از این کانالها میتونید بازی سه شنبه رئال برابر وردربرمن در لیگ قهرمانان رو ببینید:
sf
tsr
tsi
راستی دوستان نظرتون درباره بالاک چیه؟چه کمکی به تیم میکنه؟
من میگم اگه بیاد جا واسه گوتی(my love ) تنگ میشه..چون با توجه به تاکتیکای شوستر فکر کنم اشنایدر و بالاک میانه ی میدان رو پر کنن.
نه بالاك از اون بازيكناييه كه تا 50 سالگه هم بازي كنه از لحاظ روحي مشكلي نداشته باشه تيم حريف رو لوله ميكنه .نقل قول:
مگه تلويزيون وطن پخش نميكنه ؟نقل قول:
.
.
موافقم ولي اميدوارم گوتي رو به جاي ديارا بازي بده
هر چندديارا هم عاليه ولي گوتي يه چيز ديگست
چرا پخش نکنه بازی شبه دیگه فک کنم باید پخش کنن یکی از حساس ترین ها استنقل قول:
موافقم ولي اميدوارم گوتي رو به جاي ديارا بازي بده
هر چندديارا هم عاليه ولي گوتي يه چيز ديگست
گوتی امسال رو اوجه...///
راستی دیدید توی 1 هفته 3 تا بازی داریم که 2 تاش پشت سر هم است؟؟///
شنبه 86/6/24 رئال مادرید-آلمریا 21:30
3شنبه 86/6/27 رئال مادرید-وردربرمن 22:15