با سلام
دوستان کسی نیست کد اون اسانسور رو به ما بده؟
تمام اون قسمت رو زیر و رو کردم ولی هیچ کدی پیدا نکردم.
Printable View
با سلام
کد آسانسور 5744 هست.نقل قول:
با سلام
سلام.نقل قول:
آقا دستت درد نکنه میرم امتحان کنم.از دوست خوبم davoodf تشکر میکنم.:10:
با سلامنقل قول:
کد آسانسور 5744 هست.
اقا دستت درد نکنه.
درست همونی که گفتی بود.
امتحان کردم اسانسور باز شد و اون مرحله رو هم تموم کردم.
الان مرحله ی بعد از اون گیر کردم.
این مرحله:
Apollo Square
اول مرحله که شروع میشه فلش من رو به یه جایی راهنمایی می کنه.میرم اونجا یه ساختمان هست میرم طبقه ی دوم یه دونه شیشه روی یه میز هست.اسم شیشه اینه:
Sample 192
یه همچین چیزیه.
می خوام برش دارم ولی برش نمی داره و این پیغام رو می ده:
You connot carry more of smple 192.
این به من می گه نمی تونی از این نمونه 192 بیشتر بر داری.
ولی خود بازی به من گفته باید برش داری.
در ضمن اون اطاق شبیه یه ازمایشگاه هست و یه جسد هم روی یه میز هست که یه چیز گنده رفته توی پشتش.
کسی می دونه باید چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
اگه با چیت بازی میکنی اون قسمتو نباید با ترینر بری:46: از یه کم عقب تر بازی رو لود کن همون جایی که وارد یک اتاق میشی که باید اولین شیشه Sample 192 برداری . از اونجا نباید گزنیه AMMO ترینر رو فعال کنی تا همین جایی که گیر کردی.
با سلام
دوست عزیز دستت درد نکنه.
من این کار رو هم کردم اما بازم برش نمی داره.
در ضمن من یه نمونه ی اون رو توی مرحله ی قبلیش برداشتم.ولی تو این مرحله برش نمی داره.نمی دونم چرا.
خوب از همون مرحله قبلی بازی رو لود کن :20:نقل قول:
با سلام
اون مرحله ی قبلی رو سیو نکردم.هر چی سیو کردم توی این مرحله هست.:41:
هیچ راه دیگه ای وجود نداره؟
یعنی من بیچاره تا اینجا اومدم باید به خاطر این قدر بازی رو از اول برم؟:41:
نقل قول:
راه دیگه ای رو نمیدونم :41:. من با زی وسیو هاشو پاک کردم . دوستان دیگه اگه سیو دارن بزارن.
با سلام
دوست عزیز تو مطمعنی این مشکل از ترینر هست؟
من ترینر رو غیر فعال کردم و رفتم باز هم نشد.
اصلا ترینر چه ربطی به این داره.خیلی بازیه عجیب غریبی هست.کفرم رو در اورد.
من DVD این بازی رو از فروشگاه همین سایت تهیه کردم ولی بعد از نصب و موقع اجرا ERORR میده که میگه
this application has failed to start because the application configuration is incorrect. reinstalling the application may fix this problem
دستگاه من دستگاه ضعیفی نیست CPU: CORE2 2 , RAM :2 VGA : 256 حالا نمیدونم چی کار کنم دستگاه دیگه ای هم نیست که روش امتحان کنم ولی مطمئنم مشکل از DVD هست . اگه میشه منو راهنمایی کنید مخصوصا اینکه این بازی رو من از خود سایت خریدم و توقع چنین مشکلهایی رو نداشتم
برا من همین مشکل پیش اومد که با غیر فعال کردن ترینر حل شد .نقل قول:
اخه ترینر مقدار اون ماده رو نا محدود میکنه بعد بیشتر از این نمیتونی از اون برداری .
دوست عزیز در داخل DVD یه Folder هست به اسم Crack .نقل قول:
من DVD این بازی رو از فروشگاه همین سایت تهیه کردم ولی بعد از نصب و موقع اجرا ERORR میده که میگه
this application has failed to start because the application configuration is incorrect. reinstalling the application may fix this problem
دستگاه من دستگاه ضعیفی نیست CPU: CORE2 2 , RAM :2 VGA : 256 حالا نمیدونم چی کار کنم دستگاه دیگه ای هم نیست که روش امتحان کنم ولی مطمئنم مشکل از DVD هست . اگه میشه منو راهنمایی کنید مخصوصا اینکه این بازی رو من از خود سایت خریدم و توقع چنین مشکلهایی رو نداشتم
داخل کرک 2 پوشه ی دیگه به اسم Step 1 و Step 2 وجود داره .
اول میری Step 1
بعد یه فایل هست که باید نصب کنی .
اونو که نصب کردی میری داخل Step 2
اونجا هم به همین صورت ( البته اسم فایلش یادم نیست ولی شب میرم واست نگاه میکنم )
بله دوست عزیز تشکر ولی مشکل من اینه که در نسخه DVD ای که برای من فرستادن که باز هم تاکید میکنم از فروشگاه همین سایت تهیه کردم هیچ فولدر و یا فایلی به اسم CRACK وجود نداره. حالا اگه میشه من و راهنمایی کنید از کجا باید الان این فایلهای کرک و تهیه کنم .نقل قول:
خوب میشه بگید چه فایلهایی وجود داره ؟نقل قول:
بله دوست عزیز تشکر ولی مشکل من اینه که در نسخه DVD ای که برای من فرستادن که باز هم تاکید میکنم از فروشگاه همین سایت تهیه کردم هیچ فولدر و یا فایلی به اسم CRACK وجود نداره. حالا اگه میشه من و راهنمایی کنید از کجا باید الان این فایلهای کرک و تهیه کنم .
اصلا به این ID من PM بده :
Oracle_Eldorado
نقل قول:نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و اصلا فایل کرکی وجود نداره ممنون میشم اگه به منم کمک کنین.
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و اصلا فایل کرکی وجود نداره ممنون میشم اگه به منم کمک کنین.
تا شب صبر کن کرک رو واست آپلود میکنم .نقل قول:
بله دوست عزیز تشکر ولی مشکل من اینه که در نسخه Dvd ای که برای من فرستادن که باز هم تاکید میکنم از فروشگاه همین سایت تهیه کردم هیچ فولدر و یا فایلی به اسم Crack وجود نداره. حالا اگه میشه من و راهنمایی کنید از کجا باید الان این فایلهای کرک و تهیه کنم .
ولی عجیبه که کرک نداره !
سالم
تو اين بازي تو قسمت Olympus Heights يهدرهست كه براي باز شدن كد ميخاد دور اين در هم پله وجود داره اگه كسي كد اين درو داره لطفا به ما بده.
نقل قول:دیگه اواخر بازی هستی.کد:5744
ببخشید من یه جای بازی گیر کردم :
یه قسمتی رسیدم که لانه ی زنبور هست ! یعنی یه محوته ای هست که پرش زنبوره . قبل از اینکه وارد بشی یه دستگیره هست که اگه فشارش بدی یه گازی میاد و همه ی زنبور ها به مدت 2 ، 3 دقیقه ناپدید میشوند .
بعد مثل اینکه باید یه چیزی از توی کندوهایی که زنبور ها دورش هستند بردارم . کسی میدونه اونجا باید چیکار کنم ؟
با سلام
دوستان کسی سیو مرحله ی Apollo Square رو داره.البته یه سیو سالم باشه یعنی اصلا از ترینر استفاده نکرده باشه.
دمت گرم.خیلی باحالی:thumbsup:نقل قول:
با سلام
کسی نیست جواب ما رو بده؟
سلام،نقل قول:
هرچقدر به مغزم فشار میارم نمیفهمم کجای Apollo Square گیر کردی !!
ولی هر چی که هست ، نباید دوباره از اول شروع کنی و بری ! این کار رو نکن . شما به تمام نقشه سر زدی ؟ به نظرم تمام نقشه رو زیر و رو کن و به قسنت هایی که در نقشه خاموش هستن سر بزن ، درست میشه....
با سلامنقل قول:
سلام،
هرچقدر به مغزم فشار میارم نمیفهمم کجای Apollo Square گیر کردی !!
ولی هر چی که هست ، نباید دوباره از اول شروع کنی و بری ! این کار رو نکن . شما به تمام نقشه سر زدی ؟ به نظرم تمام نقشه رو زیر و رو کن و به قسنت هایی که در نقشه خاموش هستن سر بزن ، درست میشه....
تا اونجایی که فهمیدم اشکال از سیو بازی هست.
اگر تو سیو این مرحله رو داری میشه برام اپلود کنی؟البته یه سیو سالم باشه.
خیلی خیلی ازت ممنون میشم.
کسی جواب ما رو نداد ! بابا جان من یکمی زودتر . تا این امتحانات تموم نشده تمومش کنم .نقل قول:
ببخشید من یه جای بازی گیر کردم :
یه قسمتی رسیدم که لانه ی زنبور هست ! یعنی یه محوته ای هست که پرش زنبوره . قبل از اینکه وارد بشی یه دستگیره هست که اگه فشارش بدی یه گازی میاد و همه ی زنبور ها به مدت 2 ، 3 دقیقه ناپدید میشوند .
بعد مثل اینکه باید یه چیزی از توی کندوهایی که زنبور ها دورش هستند بردارم . کسی میدونه اونجا باید چیکار کنم ؟
این هم کرک برای اون 2تا دوستمون که بازی رو گرفتند و مشکل داشتند :
کد:http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=download&category=cracks&mirror=1&search=BIOSHOCK.V1.0.ALL.FAIRLIGHT.NOCD.ZIP
E رو بزن و آنزیمها رو جمع کن.نقل قول:
یادت باشه زنبورها خطرین بعد یک مدت در میان. چندتا ازین زامبیها هم میان بعد از زدن اون دکمه.
عزیز منظورت از آنزیم چیه ؟!نقل قول:
e رو بزن و آنزیمها رو جمع کن.
یادت باشه زنبورها خطرین بعد یک مدت در میان. چندتا ازین زامبیها هم میان بعد از زدن اون دکمه.
در مورد اون زنبور ها و زامبی ها اینو میدونم . این اعصابمو ریخته به هم ! دکمه رو میزنم از دست زنبور ها خلاص بشم ، این جک و جونور ها میان !
با سلام
دوستان یعنی کسی سیو این مرحله رو نداره؟
Apollo Square
اگر کسی سیوش رو داره خیلی خیلی ممنون میشم برام اپلود کنه.
من تقریبا اخرای بازی هستم ولی سیوم مشکل داره و توی مرحله apollo square گیر کردم.
موم هست. توی هر کندو.نقل قول:
از دست اونها فرار کن و برو وسط محوطه و هرچی کندو هست بگرد و مومها رو بگیر(آیکونش شبیه یک سرنگ هست)
داوود جان اینجا هرچی میگردم نیست چیزی
اون زنبورها خودم چون گیر داشتم یادمه. همین جا رو بگرد ببین چیزی هست؟کد:http://www.gamespot.com/features/6176968/index.html?om_act=convert&om_clk=gameguides&tag=gameguide;title;1
سلام
تو آخرايه بازي يه جا هست كه بايد يه خواهر كوچولو رو دنبال خودت بكشوني من همهبه لباس هاي بيگ ددي رو هم جمع كردم اما وقتي ميرم جلويه اون سوراخه كه خواهر كوچولو ها ميان بيرون نميدونم چه دكمه اي رو بزنم كه يه خواهر كوچولو از اون بيرون بياد اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.
مثل همون بیگ ددی ها آچارت رو دربیار بزن به اون سوراخها.نقل قول:
خیلی باحاله این مرحلش. مواظبش باش نمیره. جون و مهمات به اندازه ی کافی جمع کن.
البته بمیره هم اشکالی نداره ! منم اولش فکر میکردم اگه بمیره باید دوباره از اول لود کنم ! حدودا یه 5 باری این کار رو کردم ؛ بعد فهمیدم از این Little Sister ها بی نهایت وجود داره و اگه بمیرن دوباره میتونی احضارشون بکنی !!:27:نقل قول:
مثل همون بیگ ددی ها آچارت رو دربیار بزن به اون سوراخها.
خیلی باحاله این مرحلش. مواظبش باش نمیره. جون و مهمات به اندازه ی کافی جمع کن.
در ضمن تبریک میگم ! بازی رو تموم کردی ( البته نبرد با Atlas مونده که اون کاری نداره )
ما هنوز منتظریم اگه بشه crack این بازی رو برای ما توی سایت آپلود کنی واقعا ممنونت میشمنقل قول:
با سلام
دوستان کسی سیو مرحله ی
Apollo Square
رو نداشت؟
همين ديشب بازي رو رسوندم آخر.ولي خيلي بازي آسوني بود فكر ميكردم خيلي سخت تر از اينا باشه
با سلام
واقعا ایول واقعا
یعنی هیچ کسی از دوستان سیو این مرحله رو نداره؟
اشکال نداره دست همتون درد نکنه.
اصلا نخواستیم.
سلام دوست عزیز، من این بازی رو روی 360 تموم کردم وگرنه سیوش رو برات آپلود میکردم .نقل قول:
من خیلی سرچ کردم اما متاسفانه نتیجه ای نگرفتم... حالا بازم سعی خودم رو میکنم...:10:
من همه سيو هاشو دارم از اول تا آخر خيلي دلم ميخواست برت يه جا آپلود كنم ولي شرمنده سرعته اينتر نتم28 كيلو بايته .خودت هم كه ميدوني با اين سرعت نميشه چيزي رو آپلود كر اگه جايي گير كردي بگو شاي تونستم راهنماييت كنمنقل قول:
با سلام
دوست عزیز مشکل من از سیوم هست.
سیو من مشکل داره.
من الان توی مرحله ی Apollo Square هستم.
جایی که باید یه شیشه ی ازمایشگاهی رو بردارم.
Smple 192
ولی مشکل من اینجاست که اون شیشه رو بر نمی داره ولی خود بازی گفته که باید برش داری.
این پیغام رو میده:
You cannot carry more of sample 192.
بعضی از دوستان هم گفتن که مشکل از ترینر هست ترینر رو غیر فعال کنم درست میشه ولی درست نشد و همونجوری هم سیو کردم و موندم.الان هم مشکل من فقط با یه فایل سیو از همین مرحله درست میشه.
بد بختی و بیچاره گی من اینجاست مگرنه خیلی وقت بود که بازی رو تموم کرده بودم.