بخاطر اينكه دوستان اذيت نشن عكس رو به صورت آدرس گذاشتمکد:http://img.majidonline.com/pic/119401/1.GIF
Printable View
بخاطر اينكه دوستان اذيت نشن عكس رو به صورت آدرس گذاشتمکد:http://img.majidonline.com/pic/119401/1.GIF
آموزش نصب قالب در جوملا
براي نصب قالب ، ابتدا قالب مورد نظر خود را كه در سايت هاي مختلف موجود است و پسوند ان بصورت zip مي باشد را دانلود كنيد.
سپس ،وارد قسمت مديريت سايت شويد .
در منوهاي بالا گزينه installer و يا نصب كننده را كليك كنيد
در زير منوي باز شده ، گزينه theme را انتخاب كنيد .
در صفحه جديد ، يك گزينه براي browse وجود دارد .
فايل مورد نظر را از روي هارد خود ( بصورت همان فايل زيپ ) انتخاب كنيد .
سپ گزينه install را فشار دهيد .
پس از چند لحظه قالب آپلود و نصب مي شود
براي استفاده از اين قالب ، به قسمت مديريت قالب ها برويد و ان را به عنوان قالب پيش فرض انتخاب كنيد .
موفق باشيد
محسن
شما مراحل را درست انجام داده ايد .نقل قول:
مرحله آخر كه يك ليست نمايش داده مي شود ، فايل هايي است كه unzip شده اند .
حالا در همان پوشه public_html پوشه ها و فايل هايي كه unzip شده اند ، وجود دارد . مراحل نصب را ادامه دهيد .
البته من از همين الان پيشنهاد مي كنم كه فارسي را فقط براي آشنايي ،نصب كنيد ولي براي كارهاي جدي و سايت اصلي خود ، حتما از ورژن اصلي و انگليسي استفاده كنيد .
موفق باشيد
محسن
به نظر مي رسه مشكل از سرور باشهنقل قول:
با مدير سايت و هاست تماس بگير
قربون دستت از اينكه وقت مي گذاري جواب مون رو مي دهي ممنون
راستي اگر بخواهيم هاستي رو انتقال بديم كجا بايد نشاني هاي هاست رو به كنترل پنل بدهيم
راستي مي شود هاست پارس اسپيس رو روي دامينمون انتقال بدهيم
سلام
در مورد انتقال فايل ها ،بايد از ديتابيس بك آپ بگيريد و سپس در هاست جديد restore كنيد .
سلام.
دنبال یک کامپوننت میگردم که بشه توی صفحه عکس به صورت کوچک با توضیحات بگذارم و وقتی روش کلیک میکنم عکس بصورت بزرگ توی یک صفحه دیگه باز بشه.
محسن جان از آنجايي كه هاست خريدم جواب نمي ده در ضمن گزينه ي اينستال رو هم پيدا نكردم همون اول كه خريده بودم زدم دمش رو عوض كردم حالا بر نمي گرده به حالت اولش و اينكه گزينه اينستال ديگه نيست !!!!
بيا مشكلت رو حل مي كنهنقل قول:
کد:http://img.majidonline.com/
نقل قول:
سزار جان منظور من توی جوملا بود. میخوام تو جوملا یه صفحه داشته باشم که توش عکس بگذارم و با کلیک روش توی یه صفحه دیگه، بزرگ نشون بده.
فايل ايسنتال كه صد در صد بايد داشته باشه
توي خود capnel يك قسمت هست به نام fantastico كه توش جوملا هست و فقط با سه كليك مي توني نصب كني و احتياج به آپلود فايل و اين جور چيزها نيست
آقا یکی جواب ما رو بده. من گالری نصب کردم ولی گالری به دردم نمیخوره چون میخوام وقتی وارد صفحه picture میشم مستقیم عکسا رو نشون بده و دیگه احتیاجی به انتخاب گالری نباشه.
مهدي جان گالري زيادهنقل قول:
اينجا 98 تا گالري هست .کد:http://extensions.joomla.org/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=1779&Itemid=35
فقط بايد زحمت بكشي و مطالعه كني متنشون رو و انتخاب كني كه كدوم به كارت مي ياد .
با خوندن توپيحاتش راحت مي توني به نتيجه برسي
محسن يه كمك مي كني.
اقا من مي خوام هدر سايت رو عوض كنم ولي نمي تونم چه جوري راستي براي فارسي كردن قالب يكم توضيح مي دي
خواهشن كمك كن .نگو برو به اين لينك
سلامنقل قول:
چه تغییری می خوای در هدر بدی ؟
عکسش رو عوض کنی؟
فلش بزاری؟
محسن جان سلام خوبي داداش من اين دامين رو خريدم جوملا فارسي هم نصب نمي شه روش پس بنابر اين به چه درد من مي خوره به اون هم نامه مي دم جواب نمي دن شما يه كاري واسه من مي كني من آدرس و پسورد و يوزر رو واست آف مي زارم ببين شما هم يه تست بزن من فايل رو آپ كردم شما هم ببين اگه نمي شه برم پسش بدم خيلي ممنون از لطفت تو اين چند روز اذيتت كرديم ممنون
اقا محسن همينا ديگه مثلا عكسش رو عوض كنم يا اگر هم شد فلش بذارمنقل قول:
بايد چي كار كنم
راستي قالب ارسي جايي گير نمياد شما براي سايتتون .خودتون قالب نوشتين.
اين قالبهاي انگليسي رو چه جوري به فارسي مبدل كنيم
محسن خان. خسته نباشی. من همه او کامپوننتها رو چک کردم. هیچکدومشون به کار من نمیخوره. همشون گالری درست می کنن. من نمیخوام گالری درست بشه. میخوام وقتی رو لینک picture که درست کردم کلیک میکنم همه عکسارو توی صفحه جدید نشون بده بدون اینکه هر کدومو توی یه folder مخصوص قرار بده.
بعد هم وقتی روی عکس کلیک می کنم اونو توی سایز بزرگ در صفحه جدید نشون بده.
اگه منظورمو نفهمیدید بگید تا آدرس سایتی که روش کار میکنمو بهتون بگم تا منظورمو بهتر بفهمید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
محسن جان تست كردي
قربونت برم زود تر تست كن ديگه ازم پس نمي گيرن ها
خوب اگه گالری ها به کارتون نمیاد (که باید بیاد) می تونید دستی این کار رو انجام بدین یعنی عکست رو آپلود کنی ، تو صفحه ای که عکس کوچیکت رو گذاشتی به عکس بزرگ آپلود شده لینک بدی (blank_)در اینصورت عکس تو یه صفحه خالی باز میشهنقل قول:
اگه میخوای تو خوده قالبت باز شه باید یه مطلب (جوملا) ایجاد کنی که فقط توش عکست رو insert کرده باشی و به عکس کوچیکه لینک مطلب رو بدی
ولی هیچکس اینکارو نمیکنه چون گالری این کار رو انجام میده...
باید بگردی تا چیزی که میخوای رو پیدا کنی
موفق باشی
قالب های فارسی برای دانلود عمومی خیلی کمهنقل قول:
و بیشترشون فارسی شدن نه اینکه از پایه فارسی طراحی شده باشن >>> طراح اصلی داخلی نیست
برای فارسی سازی قالب چند روش وجود داره که البته همه چیز بستگی به خود قالب و سطح طراحیش داره
مثلا قالب های پیچیده مثل خیلی از قالب های فروشیه rocket theme برای شخصی سازی و همچنین فارسی کردن نیاز به تخصص دارن یعنی شما دقیقا بایست بدونی که برای درست کردن یه قسمت خاص باید به کجا رجوع کنی و از چه جایگزینی استفاده کنی
خیلی بده که یه قالب تایید اعتبار شده رو موقع فارسی سازی نامعتبر کنی
البته پیچیدگی فارسی سازی واسه قالب های ساده خیلی پایینه و برای یه طراح نیمه آماتور میتونه شروع خوبی باشه...
برای فلش گذاشتن تو صفحه حتی اگه منوی اصلی صفحه باشه ، تعریف به عنوان ماژول بهترین راهه و باید از قرار دادن مستقیم تو قالب اجتناب کرد.
ببخشید توی مطلب چطوری میتونم لینک بدم به عکس؟نقل قول:
سلام.
آقا میشه که برای سایت از جوملا فارسی استفاده کرد و توی خود جوملا هم وی بولتین را به عنوان فروم استفاده کرد.
اگر میشه بگید چطوری؟
mahdi717
وقتي عكس را قرار داديد ،روي آيكون لينك كليك كنيد و سپس آدرس را قرار دهيد .
muhammadinfo
براي انجمن تا اونجا كه من اطلاع دارم فعلا فقط از phpbb پشتيباني مي كنه
ولي چندان نيازي نيست
مي توانيد مثل همين پي سي ورد طراحي كنيد
سايت جدا ، انجمن جدا
آره همین کارو کردم.
اما این جوملا پدر ما را در اوورد.
نمیدونم از من مشکل داره یا بلد نیستم.
یه متن که میسازم تو صفحه اصلی هست.تو اخبار هست.
حالا اگه تو مطالب مهم هم بزارم باز تو صفحه اصلی و مطالب صفحه اول بازم هست.
چیکارباید بکنم.
شما موقع ارسال مطلب تيك ارسال مطلب در صفحه اول را برداريد
تا مطلب فقط در بخش خبر قرار بگيره و در صفحه اول وارد نشه
آقا این کامپوننت فروشگاه را بگو چطور نصب میکنن و چوری باید باهاش کار کرد
نصبش مثل كامپوننت هاي ديگر است
اينجا هم يك سري كامپوننت هست
کد:http://extensions.joomla.org/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=1824&Itemid=35
خب بقیه کامپوننت ها را چطوری نصب میکنن
وارد قسمت مديريت سايت شويد
سپس قسمت installer را انتخاب كنيد
در زير منوي آن گزينه component وجود دارد
در صفحه اي كه ظاهر مي شود يك باكس براي آپلود كامپوننت از هارد شما وجود دارد
بعد از آپلود دكمه install را انتخاب كنيد
پس از چند ثانيه كامپوننت نصب مي شود
این جوملای من حومفا هست.
چرا install نداره
اگه فارسی باشه پرواضح مشخصه که باید از منوی نصب کننده و روی نصب کامپوننت کلیک کنید...
با فارسی نویسش چت کردم گفت نه نزاشتم.
حالا یه سوال.
آقا آخرین ورژن انگلیسیا را دانلود کردم و نصب کردم.میشه کامپوننت هم نصب کرد.
اما 2 تا سوال ار دوستان
1:چطوری اینو فارسیش کنم.؟
2:من دنبال کامپوننت فروشگاه میگردم.لطفا یکی لینک دانلود رایگان بده/
تشکر زیاد
فايل زبان فارسي را در پوشه زبان آپلود كنيد
و بعد به قسمت زبان برويد و زبان فارسي را انتخاب كنيد
2- چند پست بالاتر لينك كامپوننت هاي فروشگاه را گذاشتم
دو تا سوال دارم:
1- برنامه joomla scroller رو نصب کردم و میخوام یک سری لینک سایتهای دیگه بصورت scroll نمایش داده بشه. هر چی گشتم چنین امکانی رو پیدا نکردم. اطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم.
2- اگه بخوام سایت دو زبانه بسازم لطفا مراحل اونو توضیح بدید.
ممنون.
چرا اینجا دو روزه تعطیله؟ کسی جواب ما رو نمیده؟
شما بايد از ماژول هاي rss استفاده كنيد
فكر مي كنم چنين ماژولي با اين قابليت قبلا نصب كرده ام
شما در قسمت اكستنشنهاي جوملا ، به دنبال ماژول هاي rss بگرديد
من منظورم یک نوع لینک باکس بود.
در مورد سایت دو زبانه هم یه توضیح بدید.
محسن جان از اينكه ترفي گرفتين خوشحالم انشاالله در زندگي هم چنين پيروزي هايي داشته باشي
راستي محسن جان من با فروشنده هاستم صحبت كردم گفت كه شما بلد نيستيد كه كار كنيد و بايد به ما پول بدهيد تا ما خودمان براي شما نصب كنيم محسن جان مطمئن هستي كه خراب من باهاش از در خشونت وارد شم يه بار ديگه ترو خدا تست كن 2 ماه خريدم يك صفحه نتونستم روش بزارم
ممنون