گذاشتن بیک زاده در دفع چپ و مهم تر از همه قرار ندادن معدنچی در ترکیب اصلی عجیب بودنقل قول:
در کل با این نحوه بازی جلوی کویت به جایی نمی رسیم
Printable View
گذاشتن بیک زاده در دفع چپ و مهم تر از همه قرار ندادن معدنچی در ترکیب اصلی عجیب بودنقل قول:
در کل با این نحوه بازی جلوی کویت به جایی نمی رسیم
هنوز كه حتي يه جلسه تمرين درست و حسابي دايي با تيم نداشته . الان كه نميشه در موردش نظر داد. بايد صبر كرد.
خیالت راحت باشه.فردا ایران میبره.
واقعا علی دایی رو سفیدمون کرده تا اینجا انگار با کله کردتمون تو آسیاب
فعلا که نمیشه نظری داد
امیدواریم تیم ملی موفق باشه حالا با هرکی که شد
تقصیر دایی نیست تقصیر هیچکی نیستنقل قول:
بازیکنان جوونن هماهنگ نشدن هنوز
درست میشه
راست ميگه فعلا از هماهنگي خبري نيست. ايشالله بهتر ميشه.نقل قول:
تقصیر دایی نیست تقصیر هیچکی نیست
بازیکنان جوونن هماهنگ نشدن هنوز
درست میشه
بازی ایران کویت چه ساعتیه؟
اگه اشتباه نکنم فردا بعد ساعت 9 شبه دقیق نمیدونم نه و ربعه یا نه و نیمنقل قول:
فکر کنم 9:30 باشهنقل قول:
بازی دو هیچ برده رو مساوی کردیم.
دفاع خوبی نداشتیم امّا بازی خوبی داشتیم.
به علی دایی و بازیکنان هم خسته نباشید عرض می کنم.
اصلا دفاع نداشتیم ...
خداییش جای هادی عقیلی توی دفاع خالی بود ..
جای اون هد های نابش ...
اگه بود هیچ کودوم از اون گل ها رو نمی خوردیم...
اه اه هر چي ميكشيم از دست اين دفاعه.
اين عربا باز مخل اعصابم شدن .
فعلا علی دایی نیمه دوما داره میبازه
ولی اگه جباری و خلیلی زودتر وارد بازی میشدن بازی نمی باختیم
نقل قول:دیدیم که نبرد تازه داشت می باخت:27:نقل قول:
میشه بگی جز چند دقیقه بعد از گل دوم کویت تیم ما کجا خوب بازی کرد؟ بازیکنا چهار تا پاس سالم نمی تونستن به هم بدن:2:نقل قول:
خداییش چند تا موقعیت مسلم گلزنی کویت داشت؟ دوسه تاشو که رحمتی عالی مهار کرد.
اما گلهای تیم خودمون . کدومش روی تاکتیک خاصی بود و تمرین شده بود؟
گل نیکبخت که یک حرکت انفرادی بود . در مورد گل دوم هم که خودتون میدونید خیلی شانس آوردیم توپ صاف رفت تو گل:27:
دفاع تیم که اصلا شوت بود :2:
جای تاسفه که مزدک در میاد میگه مساوی با کویت هم نتیجه خوبیه:41: واقعا فوتبال کویت اصلا در حد ایرانه؟
اینجوری پس فردا که باید با استرالیا و کره و ژاپن و عربستان بازی کنیم لابد میگیم باخت 1-0 هم نتیجه خوبیه:27:
در کل تیم ایران امشب حسابی شانس آورد که نباخت و جز چند دقیقه پس از گل کویت اصلا کار تیمی خوبی نداشت
فعلا...
تیم ما دفاعهای خوبی داره . سیستم دفاعی تیم ضعیف بود که این هم بر می گرده به مربی که هیچی از دفاع کردن نمی فهمه.
دلم برای دایی میسوزه حقش نبود اینجوری بازیش بدن . خیلی ساده گول خورد.
با سلام.
من تازه با این تاپیک آشنا شدم.از تمام دوستانی که اینجا فعالیت میکنن تشکر میکنم.
واقعا ما میتونستیم خیلی بهتر از اینا بازی کنیم.آقای Morinio مگه تیم خودمون موقعیت گل نداشت؟؟؟
دفاع که افتزاح بود.قبول دارم گلایی که زدیم بدون برنامه بود.یکیشم که کاملا شانس آوردیم.
ولی از کویت خیلی بهتر بازی کردیم.یکی از مشکل تیم ما اینه که از ضربات آزاد هیچ استفاده ای نمی بریم.هر دفعه یکی میاد پشت توپ.
البته بیشتر بازیکنان با هم زیاد بازی نکردن و خیلی هماهنگ نیستن.باید بازیهای بعدی رو ببینیم
اینم در نظر بگیرین که زمین بازی واقعا مزخرف بود.
با تشکر
چرا همش یک طرفه قضاوت می کنی؟نقل قول:
میشه بگی جز چند دقیقه بعد از گل دوم کویت تیم ما کجا خوب بازی کرد؟ بازیکنا چهار تا پاس سالم نمی تونستن به هم بدن
خداییش چند تا موقعیت مسلم گلزنی کویت داشت؟ دوسه تاشو که رحمتی عالی مهار کرد.
اما گلهای تیم خودمون . کدومش روی تاکتیک خاصی بود و تمرین شده بود؟
گل نیکبخت که یک حرکت انفرادی بود . در مورد گل دوم هم که خودتون میدونید خیلی شانس آوردیم توپ صاف رفت تو گل
دفاع تیم که اصلا شوت بود
جای تاسفه که مزدک در میاد میگه مساوی با کویت هم نتیجه خوبیه واقعا فوتبال کویت اصلا در حد ایرانه؟
اینجوری پس فردا که باید با استرالیا و کره و ژاپن و عربستان بازی کنیم لابد میگیم باخت 1-0 هم نتیجه خوبیه
در کل تیم ایران امشب حسابی شانس آورد که نباخت و جز چند دقیقه پس از گل کویت اصلا کار تیمی خوبی نداشت
فعلا...
تیم ایران که ترکیب اصلیش نبود!
همین تیم کویت قبلآ از ایران بردهای زیادی داشته!
همین دو سال پیش که زمان برانکو بود.تیم ما با ترکیب اصلی سه بر صفر بهش باخت!!!
مطمعن باش,کویتی ها بیشتر از ما ناراحت هستند!
اگه تیمی اشتباه نکنه که گلی رد و بدل نمیشه!پس بازی هم برای تماشاگر ناپسند میشه.
اصلآ از این حرفها گذشته.یادت میاد که ایران آخرین باری که 2 تا گل زده کی بوده!!!
مقابل مالزی بوده!!!
حالا دل من يكي به يه چيز خوشه كه بزرگان آسيا همه افتضاح بودن اينش جاي شانسه اگه بقيه ميبردن ايران ميشد مسخره همهنقل قول:
جای تاسفه که مزدک در میاد میگه مساوی با کویت هم نتیجه خوبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا فوتبال کویت اصلا در حد ایرانه؟
اینجوری پس فردا که باید با استرالیا و کره و ژاپن و عربستان بازی کنیم لابد میگیم باخت 1-0 هم نتیجه خوبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي در كل بگم ايران مزخرف بازي ميكنه اينو همه قبول كنيد ما خيلي خرابيم يعني اگه همينجور جلو بريم از ليست فيفا هم بيرون ميريم ولي دايي بازي بعدي ميبره من 90% مطمئنم چون تو اين دو بازي خوب پيشرفتي داشته
نقل قول:
با این وضعیت تیم ملی ایران 100% به جام جهانی 2010 نمیره ! :18:
وقتي دو گل استثنايي رو تو 5 دقيقه اول بازي زديم گفتم حتماً 5-4 تا ديگه هم مي زنيم فكر كنم بازيكنا هم همين فكرو كردن چون بازي رو ول كردن!!
دفاع تيم خيلي افتضاح بود گل اول رو كه تقديم حريف كردن اصلاً هم جنگنده نبودن و براي ضربات سر و دور كردن توپاي حريف با هم تعارف مي كردن!! البته كويتي ها هم علي كريمي رو بد جور مي زدن فكر كنم اون تكل دو پايي كه اوايل بازي رو كريمي رفتن اخراج داشت
تلويزيون ورزشي عربستان:
عدم استفاده از سرمايههاي فوتبال ايران، مشكل اصلي ناكاميهاي تيم ملي ايران است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
تلويزيون ورزشي عربستان در تحليلي پيرامون توقف تيم ملي فوتبال ايران در برابر كويت و بحرين گفت: آن چه امروز فوتبال پرقدرت و تكنيكي ايران را رنج ميدهد عدم استفاده از تمامي سرمايه هاي موجود دراين فوتبال است.
به گزارش ايسنا، مفسر ورزشي تلويزيون ورزشي عربستان با اشاره به اختلافات دو سال گذشته در سطح مديريت سازمان فوتبال ايران افزود: اين اختلافات به شدت فوتبال ايران و اعتبار آن را ضعيف كرده است. به طوري كه از 6 امتياز آغازين بازي هاي مقدماتي جام جهاني تنها و به سختي به دو امتياز آن دست پيدا كرده است.
مفسر تلويزيون ورزشي عربستان هم چنين با اشاره به مربيگري علي دايي در تيم ملي ايران گفت: دايي در حالي وارد كوران مسابقات ملي و در سطح جام جهاني شده است كه فرصت شناخت كافي براي تركيب تيمش را نداشته است و سالي سخت را با تيم خود، سايپا در ليگ ايران پشت سر گذاشته است. تلويزيون ورزشي عربستان همچنين با تحليلي پيرامون بازيكنان شاخص تيم ملي ايران، تعويض مكرر دروازهبان اصلي اين تيم در دو سال گذشته، افت شديد بازيكناني همچون تيموريان، كعبي، مهدوي كيا، كريمي و غيبت چند بازيكن صاحب نام ايران را از عوامل افت قدرت تيم ملي فوتبال ايران بيان كرد.
سلام!
3-2 بردیم!
و دیگر هیچ....
بسیار بسیار شانسی بردیم !
دو تا پنالتی!!!
با این تیم ملی به هیچ جا نمیرسیم!
خاب امارت حالشو برد!
مساوی!