علاقه شدید رانیری به زاپاتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ژانویه نزدیک می شویم و مدیران ورزشی تیم های معتبر دنیا به دنبال رفع نقاط ضعف خود طی بازی های نیم فصل نخست هستند. ژانویه فرصت خوبی برای جذب مهره های ارزشمندی است که می توانند با پیوستن به تیمی دیگر ارزش و بزرگی خود را ثابت نمایند السیو سکو به همراه مسولین بیانکونری در تلاشند تا بازیکنان مورد نظر را در فصل نقل و اتقالات زمستانی راهی شهر مه گرفته تورینو نمایند. سیاه وسفید پوشان بزرگ و مطرح ایتالیا اولین نگاه خود را معطوف دفاع کرده اند و در نظر دارند از میان ایووانویچ مدافع 23 ساله لوکوموتیو مسکو و زاپاتا 21 ساله بازیکن اودینزه یکی را یوونتوسی نمایند. ایووانویچ توانایی بازی در سمت راست و مدافع مرکزی را داراست و از تجربه بیشتر و بهتری برخوردار است اما زاپاتا نیز مورد قبول رانیری قرار گرفته .در صورت جذب این دو مهره احتمال ترک زبینا و بومسونگ در زمستان زیاد می شود و شایعه جدایی این بازیکنان و رفتن به لیگ انگلیس قوت می گیرد. لوئیسائو از بنفیکا نیز دیگر نامی است که یووه به ان توجه دارد تلاش می کند مسولین تیم پرتغالی را راضی به مذاکره نماید
اشتباهات داوری مهمترین دلیل تساوی یووه
در ضمن گل اول پارما از روی نقطه پنالتی بود و این ششمین پنالتی بود که در این فصل داوران ایتالیایی به ضرر یوونتوس گرفته بودند.
البته کیه لینی در دقیقه 80 با کارت مستقیم قرمز از زمین بازی اخراج شد اما این کارت به خاطر خطایی که او انجام داده بود به وی نشان داده نشد بلکه بعد از خطای ساده کیه لینی بازیکن پارما که بر روی او خطا شده بود اجازه بلند شدن کیه لینی را از روی زمین نداد و سر این مدافع یوونتوس را دور از چشمان داور گرفته بود و این عمل موجب عصبانیت کیه لینی شد و باعث شد تا یک ضربه نه چندان محکم به سینه ی او وارد کند و یار پارما هم با تمارض بیش از حد و گرفتن صورت خود ، داور را بر آن داشت تا کارت قرمز خود را از جیب بیرون بیاورد . ضمن اینکه دیگر یاران پارما با حمله به سوی او هدف تضعیف روحیه تیم یوونتوس را دنبال میکردند و نتیجه مسابقه در این دقایق 2 بر 1 به سود تیم پارما بود.
البته یاران توانمند یووه با تسلط بر بازی و اجرای یک بازی منطقی توانستند بازی را به تساوی بکشانند.
مهمترین حادثه این مسابقه که در دقایق تلف شده نیمه دوم اتفاق افتاد مردود اعلام کردن گل سوم یووه بود که توسط یاکوینتا به ثمر رسیده بود و البته من خودم هیچ دلیلی برای مردود اعلام کردن آن گل ندیدم .
تا چه زمانی داوران این گونه اقدام خواهند کرد و حق یوونتوس را پایمال می نمایند مشخص نیست
انتقاد صالح حمیدزیچ از داوری ها
از شروع فصل تاکنون قضاوت ها و داوري ها کمي به ضرر يوونتوس بوده و همين امر موجب اعتراض بازيکنان و مربيان يووه شده است پس از اشتباهات داوري در ديدار با ناپولي ، بازي هفته گذشته برابر پارما نيز مشکلاتي در خود داشت جي جي بوفون يکي از معترضين شديد به اين مسئله بود سنگربان موفق يووه معتقد است که يووه به همين دليل به سري ب تبعيد شد اما حال خود قرباني مشکلات داوري است و بايد دو اسکودتو يووه باز پس داده شود اعتراضات به همين جا ختم نمي شود و پالادينو يکي ديگر از بازيکنان يووه است که شديدا علت اشتباهات داوري را پيگيري مي کند . امروز نيز صالح حميد زيچ به جمع منتقدين پيوست بازيکن اسبق بايرن مونیخ نيز روي به اشتباهات داوري عليه يووه مي کند و مي گويد : در بازي روز يکشنبه شاهد يک قضاوت بوديم که کمي براي من عجيب بود من به بازي هاي يووه اشاره مي کنم اين تيم کمي مشکل دارد و تا رسيدم به هماهنگي کامل زمان نياز دارد اما يک داوري مشکل دار مي تواند کار تيم را بهم بزند بايد تاييد کنم که ما در يووه يک مشکل داريم و ان اين است که نمي توانيم با تمام مشکلات داوري مقابله نماييم و مشکل دوم تيم ما ضربات پنالتی است بازي کردن با پنالتي هاي اشتباه کار اساني نيست در بازي هاي گذشته پنالتي هاي مشکوکي عليه يووه اعلام شداميدوارم که اين روش تغيير کند زيرا با اين روش نمي توان به راحتي پيش رفت اين بسيار مهم است که ما بدون فکر به اين اشتباهات در زمين بازي حاضر شويم
دیدار دوستانه یووه لغو شد
روز گذشته اعلام شد که یوونتوس برای برگزاری یک دیدار دوستانه راهی موناکو می شود اما طبق رای فدراسیون فوتبال ایتالیا کلیه بازی های تیم های ایتالیا در حال تعلیق است ،به همین منظور باشگاه یوونتوس رسما اعلام کرد یووه به فرانسه سفر نخواهد کرد و بازی دوستانه جمعه بیانکونری ها برابر موناکو لغو شد.به این ترتیب سران بانوی پیر ضمن تشکر از مسولین موناکو عذر خواهی کردند و اعلام داشتند تابع قوانین تعیین شده فدراسیون ایتالیا هستند.
الکس الگوی من است
رافائل پالادینو به تیم ملی دعوت شد ،او جانشین دل پیرو در تیم ملی است ،به همین منظور مصاحبه های گوناگونی از او در این خصوص گرفته می شود.پالا در این باره گفت: دل پیرو برای من یک الگوی واقعی است ،او 10 سال از من بزرگ تر است و برای من همیشه دل پیرو ،دل پیرو است .او الگوی همیشگی من است و از اینکه همیشه به او توجه می کردم خوشحالم .من درکنار الکس در یوونتوس بازی می کنم و این یک سعادت برای من محسوب می شود.در تیم ملی و یووه او را جلو خود دارم ،او یک قهرمان بزرگ است و نمی توانم او را از صحنه خارج کرد او همواره قهرمان است و از من ده سال بزرگ تر است.
رقابت رئال و یوونتوس برای ریکلمه
يک ماه به پايان سال مانده و فصل نقل و انتقالات زمستاني نزديک مي شود يووه شديدا به موضوع خريد و فروش بازيکن در اين فصل توجه دارد گفته ميشود رومن ريکلمه يکي از مهره هاي است که يووه به او علاقه نشان داده بازيکن ويارئال يکي از بازيکناني است که مي تواند به تورينو بيايد اين بازيکن شديدا مورد توجه رئال مادريد قرار گرفته اما سران يووه اميدواريند اين بار بتوانند ستاره مورد نظرشون را از چنگ کهکشاني ها در بياورند گفتنی است این بازیکن ارژانتینی در دیدار شب گذشته مقابل بولیوی موفق شد دو گل از سه گل ارژانتین را به ثمر برساند و ستاره تیم خود لقب بگیرد .
معاوضه تیاگو - مارکز
يووه و رانيري به تياگو اعتماد پيدا کردند اما اين بازيکن کما کان ناراضي است و شايد به ترک يووه فکر مي کند بارسا شديدا به اين مهره علاقه نشان داده و خواهان جذب وي است در منابع خبري امده که ابي و اناري پوشان حاضرند با يووه معاوضه اي انجام دهند و رافا مارکز را به در قبال تياگو به تورينو بفرستند از سوي سران بيانکونري قيمت تياگو 10 ميليون يورو اعلام شده است . گفتنی است یووه این بازیکن پرتغالی را با قیمت 13 میلیون خریداری کرده است
رقابت خانوادگی یوونتوسی ها
امروز عصر یک تمرین سبک و در عین حال متفاوت و تفریحی برای بازیکنان یووه از سوی کلودیو رانیری در نظر گرفته شد. در حالی که بازی یوونتوس برابر موناکو لغو شد، عصر، بیانکونری ها در وینوو جمع شدند تا اخرین تمرین هفته جاری خود را برگزار نمایند وبعد از پایان تمرینات به تعطیلی سه روزه ای بروند. بیانکونری ها به دستور رانیری به گروه های متختلفی تقسیم شدند و با یکدیگر رقابت دوستانه ای را برگزار کردند.علاوه بر بازیکنان برخی دوستان و اشنایان مجموعه بیانکونری نیز در بازی امروز شرکت کردند تا یک تمرین روحیه بخش و شادی داشته باشند.به این ترتیب وینوو شاهد رقابت دوستانه و خانوادگی یوونتوسی ها بود.تمرین امروز رقابت گروه رانیری برابر گروه بررتی بود، در گروه یک المیرون، نوچرینو و اولیورا برابر ترزگه، مارکیونی و بررتی به رقابت پرداختند و ترزگه زننده دو گل بود . در بازی دوم نیز زانتی، تیاگو و مارکیونی برابر تیم ترزگه و نوچرینو و صالح حمیدزیچ بازی کردند این بازی نیز 3 بر 2 به سود یاران زانتی به پایان رسید. در دیدارهای امروز جوزپه جوونکو برادر سباستین یکی از چهره های شاخص میدان بود و بسیار خوب درخشید. در این میان مولینارو به همراه لگروتالیه تمرینات اختصاصی خود را در سالن سر پوشیده ادامه دادند تا با رفع مصدومیت به گروه اصلی بپیوندند. مربی بانوی پیر در نظر دارد با توجه به فرصت باقی مانده تا زمان دیدار برابر پالرمو فشار تمرینات را افزایش دهد، عدم همراهی ستارگان ملی پوش سبب خواهد شد تا رانیری در بازی یکشنبه اینده به بازیکنان خسته ملی پوش خود استراحت دهد و بر روی مهره های فعلی حساب ویژه ای بازکند و مهره های رانیری بعد از سه روز استراحت با امادگی کامل راهی تمرینات تیم خواهند شد.
پیشرفت یووه - پیشرفت ایتالیا
امشب دیدار مهم و بسیار حساس ایتالیا برابر اسکاتلند به میزبانی اسکاتلندی ها برگزار خواهد شد. سنگربان بزرگ یووه و ایتالیایی ها معتقد است این دیدار یک مسابقه بسیار متفاوت نسبت به سایر دیدار ها خواهد بود.با توجه به اهمیت این دیدار در صعود اتزوری ها به یورو 2008 و مسئله مهم حفاظت از دروازه تیم قهرمان جهان، جان لوئیجی بوفون بهترین مهره برای شرکت در مصاحبه به شمار می رود.
- بوفون به نظرت اسکاتلندی ها از هم اکنون می تواند برای رقابت های یورو هتل ها را رزرو نمایند؟
این یک بازی متفاوت هستند، اما سوال عجیب و در عین حال جالبی بود. امیدوارم که ایتالیایی ها پیش از انان هتل ها را رزرو نمایند.
- تیم اسکاتلند را چطور تیم می بینی؟
یک تیم که خیلی خوب و سریع بازی می کنند.
- با این حال انها با اطمینان از شکست ایتالیا صحبت نمی کنند..
برای انها این بازی زندگی است. اما با ما یک تساوی نیز می توانیم شرایط جدول را به سود خود داشته باشیم.
- دونادونی یک تیم بسیار هجومی را اماده نکرده ، ایا نباید ایتالیا این خصلت را از دست ندهد؟
ما توانایی برگزاری یک بازی هجومی را داریم. اما در این دیدارها باید طوری بازی کنیم که در نهایت به مرحله بعد صعود کنیم. و بتوانیم در کل بازی ها به جلو حرکت کنیم.
- دومنیک مربی تیم ملی فرانسه معتقد است، شما شجاعت ندارید؟
ما ارامش داریم و این او را ازار می دهد. به هر حال هم اکنون او مربی ما نیست.
-یک سفر کوتاه به دیدار نیمه نهایی جام جهانی المان می کنیم، چه احساسی دارید؟
یک احترام واقعی از سوی بازیکنان به تماشگران حاضر در ورزشگاه را به یاد می اورم.به ارزش کار بازیکنان ایتالیا و بازی خوبی المانی ها فکر می کنم.به یاد شادی وصف ناپذیر صعود به فینال جام جهانی می افتم.
- در رختکن زمانی که جام را بالای سر بردید، چه گذشت؟
بین ما یک جام بسیار ارزشمند و بزرگ وجود داشت. در حالی که اسکودتو را در دست داشتیم اما از ما ربودند و ما یک جام دیگر را در کنار خود دیدیم. قهرمانی در جام جهانی شکوه زیبایی در خود داشت.
- در ارزوی یک فینال دیگر با فرانسه هستید؟
بهتره یک دشمنی توصیف کنیم تا یک دویل
- ایا دونادونی برکنار خواهد شد؟
می گویند اگر نتایج خوبی کسب نکنیم او را کنار خواهند گذاشت ،اما این فریب را نخورید.
- تیم ملی ایتالیا از خصوصیات و شخصیت یوونتوس بهره می برد؟
اما این تیم یک روح دارد .همه برای ایتالیا بازی می کنیم.
- 5 بازیکن یووه در تیم ملی حاضرند،درسته مانند جام جهانی المان..
در اینده شاهد افزایش این تعداد نیز خواهیم شد. یوونتوس یک باشگاه بزرگ و مهم است و برای پیشرفت ایتالیا تلاش می کند. یووه که به جلو پیش میرود ایتالیا نیز راه صعود را پیش می گیرد. در میان یووه جوانان زیادی می بینی که در سایر تیم ها چنین بازیکنانی نیستند، اینده ایتالیا از ان یوونتوس و اینده یووه از ان ایتالیا است.
- به اینکه الکس در کنارتان نیست فکر نمی کنید؟
اکس همیشه اماده بازگشت است. او در همه حال و همیشه هوادار ما بزرگی برای ما خواهد بود.
- یاکوئنتا جای او را گرفته؟
می توان گفت که که انها در یووه و تیم ملی سهیم باشند. انها تشنه پیروزی هستند و به دنبال هیجان، این هیجان است که روش خود را تغییر داده است.
- در این بازی چه اندازه به اتفاقات رخ داده در یکشنبه گذشته فکر می کنید؟
این دروغ است اگر بگوییم که به ان حادثه فکر نمی کنیم. از این اتفاق بسیار متاسفم و ناراحت شدیم. مطمئنا پیروزی در این دیدار یک هدیه بسیار کوچک برای روح او و خانواده گابریله ساندری خواهد بود
یورو 2008 در انتظار ستارگان بیانکونری
ایتالیایی ها موظف به صعود هستند و در برابر اسکاتلند این وظیفه را به خوبی انجام دادند.امشب اتزوری ها با بوفون، کامورانزی، یاکوئینتا و کیه لینی در یکی از حساس ترین بازی های مقدماتی یورو 2008 برابر میزبان خود اسکاتلند به پیروزی بسیار ارزشمندی دست یافتند. گل دقیقه ابتدایی لوکا تونی و گل دقایق پایانی پانوچی ،اتزوری ها را صاحب یک برد شیرین و حیاتی کرد. به این ترتیب شاگردان دونادونی روز چهار شنبه با روحیه ای بالا و امید بسیار به مصاف ملی پوشان جزایر فارو خواهند بود. در ترکیب اتزوری ها ،بیانکونری ها به خوبی حضور داشتند و در پیروزی یووه نقش مهمی ایفا کردند. جان لوئیجی بوفون مانند همیشه سنگربان بزرگ و موفقی نشان داد و کامورانزی نیز در حمله درخشان ظاهر شد. در ادامه بازی یاکوئنتا نیز به عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شد و در دقایق انتهایی بعد از تساوی اسکاتلندی ها، کیه لینی به جای کامورانزی در ترکیب قرار گرفت و گل دوم ایتالیا از روی تلاش این بازیکن به ثمر رسید. البته این تنها بازیکنان ملی پوش یوونتوس در ترکیب ایتالیا بودند و در سایر تیم ها نیز بازیکنانی مانند گریگرا وجود دارند. در رقابت های اینده یورو یوونتوسی های زیادی را در ترکیب تیم های مختلف خواهید دید. گریگرا، تیاگو، اندراده و شاید ترزگه، زبینا و بومسونگ. این می تواند بزرگی باشگاه یوونتوس را به شایستگی ثابت نماید.یورو 2008 منتظر بیانکونری ها و هنر انان در ترکیب تیم های ملی کشورشان خواهد بود.
فنین به تورین سفر خواهد کرد
یوونتوس بیش از هر زمان دیگر به جذب مارتین فنین توجه می کند. مهاجم سرعتی و خوش تکنیک چک تبار می تواند جانشین مناسب پاول ندود دوست داشتنی شود. فنین که هم شهری پاول نیز به شمار می رود شدیدا توجه تیم های بزرگ اروپایی مانند یوونتوس، رئال مادرید، سویا،ارسنال و بایرن را به خود جلب کرده است. قیمت این ستاره اینده دار 7 میلیون یورو است و به نظر می رسد بیانکونری ها حاضر باشند برای پیوستن ستاره 20 ساله این مبلغ را پرداخت نمایند. گفته می شود این مهره جوان در گفتگویی اظهار داشته : در پایان نووامبر به تورینو سفر می کنم و از نزدیک با مسولین یووه صحبت خواهم کرد. از این که به یک تیم ایتالیایی بپیوندم خوشحال خواهم شد. گفتنی است فنین یکی از بهترین و موثر ترین بازیکنان جام جهانی زیر 21 ساله های جهان بود و به عنوان ستاره ای اینده دار معرفی شده است. یووه با وجود پاول می تواند یک هم وطن دیگر را مانند گریگرا به جمع بیانکونری ها بیافزاید. طبق اخبار منتشر شده امدن فنین با توجه به علاقه خود بازیکن به یووه در ماه ژانویه محتمل باشد.
لیست خرید یوونتوس در ژانویه
نام چند مهره در لیست زمستانی چند تیم ایتالیایی دیده می شود که سران هر کدام از این تیم ها در صدد جذب انان هستند. یووه و به ویژه سکو در مدت باقی مانده در تلاش اند از میان نام های مطرح شده حداقل یکی را به تورینو بیاورند.به هر حال رقابت تا اخرین مهلت تعیین شده بر قوت خود خواهد ماند و باید دید کدام تیم می تواند ستاره گان مورد نظر خود را جذب نماید.با هم نگاهی کوتاه به برخی از بازیکنانی که مورد توجه سه باشگاه یووه ،میلان و اینتر قرار دارند می اندازیم.
ایوانوویچ: مدافع توانمند و موثر لوکوموتیو مسکو که از مدتها پیش مورد علاقه بیانکونری ها قرار گرفته. مربی تیم روسی شدیدا به حفظ وی اصرار دارد و از سوی دیگر علاقه تیم های مختلف به ایوانوویچ سبب شده تا سران لوکوموتیو قیمت این مهره را افزایش دهند. گفته می شود 8 میلیون یورو ارزش مدافع طراز اول جهان است و یووه در صورت مذاکره می تواند وی را به خدمت گیرد. میلان و اینتر نیز حاضرند این قیمت را بپردازند اما روسها که علاقه ای به فروش بازیکنشان ندارند 15 میلیون یورو پیشنهاد دادند تا کمتر تیمی در صدد جذب وی باشد.
بنزما: مهاجم فرانسوی لیون این مهره نیز با بازی های درخشان خود چشم های تیز بین مسولین تیم های مشهور اروپای را به سمت خود کشانده. چند ماه پیش رئال خواهان وی بود و هم اکنون یووه و ارسنال نیز برای خدمت گیری این بازیکن رقیب کهکشانی ها شدند.در اواخر این هفته نیز میلانی ها به جمع خواهان بنزما اضافه شدند تا مبارزه برسر جذب مهاجم ارزشمند لیون بالا گیرد. اما به نظر می رسد وی راهی انگلیس شود زیرا علاقه او به فوتبال جزیره بسیار زیاد است. از سوی دیگر مسولین تیم فرانسوی قیمت فوق العاده زیاد 30 میلیون یورو را در نظر دارند که برای بازیکنی مانند او کمی زیاد باشد.
کاروالیو:مدافع پرتغالی چلسی یکی دیگر از نام های مورد توجه تیم های بزرگ است. شاگرد اسبق مورینیو که گفته می شود با سکو مدیر ورزشی بیانکونری مذاکراتی نیز داشته می تواند در ماه ژانویه راهی ایتالیا شود. وی قراردادش تا سال 2009 اعتبار دارد و با رفتن مربی تمایلی به ادامه فعالیت در کنار شیرهای لندن را ندارد. اینتری ها حاضرند ساموئل را در قبال وی به چلسی دهند.احتمال اینکه مدافع خوش تکنیک در زمستان راهی سرزمین چکمه شود بسیار زیاد است اما تیم اینده وی از میان یووه، اینتر و حتی فیورنتنا مشخص نیست.
مانسینی:این برزیلی جالورسی ها قصد دارد پیش از موعد مقرر رم را ترک کند.مدیر برنامه های مانسینی تاکید کرد مذاکراتی با سکو و سران یووه داشته و خود بازیکن نیز معتقد است یووه تیمی بزرگ است و می تواند در کنار بیانکونری ها موفق شود. از سوی دیگر این مهره می تواند فصل اتی جانشین مناسبی برای پاول باز نشسته باشد. البته اینتری ها نیز شدیدا خواهان وی هستند باید دید وی راهی کدام تیم خواهد شد.
متئو فراری: این دیگر مهره سر شناسی است که بیانکونری ها را مشغول خود ساخته و مدیران یووه تمایل دارند وی را هر چه سریعتر و در ماه ژانویه راهی یووه نمایند
الکس و ترک تیم ملی ؟؟؟ نه
الکس دل پیرو کاپیتان دوست داشتنی و محبوب یوونتوس که با بی مهری دونادونی مواجه شده است و مدت ها لست از تیم ملی دور مانده است در اخرین اظهار نظر خود در مورد تیم ملی ایتالیا گفت : بسیار خوشحال و سرمست هستم از اینکه تیم ملی کشورم به مسابقات یورو 2008 راه پیدا کرد و این افتخاری بزرگ برای فوتبال دوستان ایتالیایی به حساب می اید . پسر طلایی تورین ادامه داد : از همه ملی پوشان ایتالیا تشکر می کنم که باعث شدند ایتالیا به یورو 2008 راه پیدا کند و لحظه بسیار زیبایی را رقم زدند الکس در خاتمه حرف های خود به خداحافظی از تیم ملی اشاره کرد و افزود : به هیچ وجه قصد کناره گیری از تیم ملی کشورم را ندارم زیرا هنوز بر این عقیده هستم که می توانم برای لاجوردی پوشان مفید باشم و تمام تلاش خود را برای جلب رضایت دونادونی و دعوت دوباره تیم ملی ایتالیا خواهم کرد . 'گفتنی است دونادونی در اخرین اظهار نظر خود در مورد کاپیتان یوونتوس گفته است : درب های تیم ملی ایتالیا همواره بر روی بازیکنانی نظیر الکس باز می باشد و انها می توانند دوباره پیراهن لاجوردی پوشان را به تن کنند
با گلزنی کیه لینی پرونده اتزوري ها به زيبايي بسته شد
اتزوري ها در کنار دونادوني با قرار گرفتن در صدر جدول به مانند گذشته راهي رقابت هاي يورو شدند . در این دیدار که با برتری 3-1 ایتالیا به پایان رسید جورجیو کیه لینی - رافائل پالادینو و وینچنزو یاکوئیتا در ترکیب اصلی ایتالیا حضور داشتند و کیه لینی مدافع برتر ایتالیا نیز یکی از سه گل لاجوردی پوشان را به ثمر رسانید . ايتاليايي ها در نيمه نخست با گل به خودي ياران جزاير فارو پيش افتادند و در ادامه لوکا توني که اين روزها خيلي خوب کار مي کند و راه باز کردن دروازه حريفان را به خوبي مي داند توانست گل دوم لاجوردي پوشان را به ثمر برساند تا بيش از پيش قدرت ايتاليا را نشان دهند در ادامه ياران دونادوني با تغييراتي که توسط مربي در ترکيب داشت توانست به گل سوم خود دست يابد زننده اين گل کسي نبود به جز مدافع بيانکونري ها جورجيو کيه ليني ،مهره اي که کمتر کسي به گلزني او فکر مي کرد کيه ليني به همراه ياکوئنتا و پالادینو نمايندگان شايسته بيانکونري ها در ترکيب اتزوي ها بودند و موفق نيز نشان دادند کيه ليني با گلزني در برابر جزاير فارو يک شب به ياد ماندني را سپري خواهد کرد . گفتنی است ایتالیا با کسب این پیروزی 29 امتیازی شد و بالاتر از فرانسه 26 امتیازی به دور بعد بازی ها صعود کردند . به امید موفقیت تیم ملی ایتالیا در یورو 2008
یووه یعنی اینده، اینده ای همراه با خوشبختی
تياگو از اينجا مي رود ؟؟؟ نه ، او نزد ما در تورينو مي ماند. هنوز هم براي هماهنگي با نقش جديد در يووه دير نشده و تياگو مي تواند با گذشت زمان خود را در تيم پيدا کند و با روحيه و اعتماد به نفس بالاتري همراه يووه به پيروزي هاي بزرگي دست يابد . تياگو زماني که به يووه امد از همان ابتدا به اينده اش فکر کرد، او فهميد که سالیان زیادی در اینجا خواهد ماند و می تواند در کنار بیانکونری ها به افتخارات زیادی دست یابد.هافبک پرتغالی یووه که پیش از این شایعه جدای اش زیاد شنیده می شود در گفتگو با شبکه اسکای از ماندن در یوونتوس گفت. با اینکه به ماه ژانویه نزدیک می شویم و در این ماه فوتبالیست های ناراضی می توانند از تیم های خود جدا شوند، وی تاکید کرد که تمایل دارد در کنار بیانکونری ها بماند. او در این گفتگو اظهارداشت: اینکه می خواهم در یووه بمانم، انتخاب خود من است نه انتخاب مربی. من به یووه امدم و هم اکنون به این نتیجه رسیدم که اینجا را ترک نکنم زیرا به این تیم تعلق دارم. طی هفته های اخیر به اعتماد لازم دست یافتم و تیم را خیلی خوب پیدا کردم. اینجا احساس خوبی دارم و به من فضا لازم داده میشود. کمک مربی به من بسیار تاثیر گذاشت، رانیری به من نشان داد که با کمی صبر می توانم به انچه می خواهم دست یابم. او همان کاری را کرد که من به ان فکر می کردم، از او بسیار ممنونم. رانیری گفت که شرایط سنگین نیست و من با گذشت زمان می فهم در چه تیمی هستم و به زودی خودم انتخاب خواهم کرد. بازیکن تازه وارد بیانکونری ها در ادامه گفت: در گفتگو با سکو و بلانک متوجه شدم که انها به من اعتماد بسیار زیادی دارند واز این بابت بسیار خوشحالم. در بازی های اخیر به میدان رفتم و شرایطم بسیار بهتر شده، خیلی خوبم و این حقیقت دارد که می خواهم همه چیز را از ابتدا شروع کنم. تیاگو در خصوص احتمال بازی کردن برابر پالرمو نیز می گوید: من اماده و حاضرم. من در تمرینات بسیار عالی کار کردم و تمرینات را ادامه می دهم، این انتخاب مربی خواهد بود. همچنین وی به لیون اشاره می کند، زمانی که پیوستن به یووه امکان داشت هرگز به لیون فکر نخواهی کرد. من ایمان داشتم که می توانم در کنار یووه به پیروزی برسم. زمانی که در پینتزولو برای اولین بار در تمرینات حاضر شدم فهمدیم که به چه تیمی امدم و از این بابت خرسندم اما به ناگاه دچار افسردگی شدم که امروزه با گذشت زمان با کمک یوونتوسی ها به شرایط عادی بازگشتم و تصمیم به ماندن گرفتم. برای گرفتن این تصمیم مسولین و مربیان و به همراه بازیکنان و هواداران بیانکونری تاثیر فراوانی داشتند.من در کنار هم باشگاهی هایم در یووه خوشحالم و در حال حاضر احساس خوشبختی را در وجودم حس می کنم.مشکلاتی داشتم که سبب می شد از رفتن صحبت کنم اما الان به ماندن فکر می کنم.تیاگو در پایان در خصوص پیشنهاد بارسا توضیحی کوتاه می دهد: مشکلاتی بود که من از رفتن صحبت کردم و بارسا نیز به من پیشنهاد داد، اما واقعا می خواهم در کنار یووه باشم و در کنار بانوی پیر به انچه می خواهم دست یابم. در این لحظات تنها به کسب پیروزی با پیراهن سیاه و سفید یوونتوس فکر می کنم و در جمله پایانی گفت: یووه امروز برای من یعنی اینده ،اینده ای همراه با خوشبختی.
لمپارد اماده حضور در یووه
به نظر شما لمپارد بياد بهتره يا ديه گو يا ريكلمه يا بالاك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لمپارد اماده حضور در یووه
توتو اسپورت
سران یوونتوس همچنان در صدد به دام انداختن دیه گو هافبک بازیساز وردربرمن هستند.توتو در این باره نوشته که کلودیو رانیری مربی یووه تمایل دارد این برزیلی را جانشینی برای تیاگو قرار دهد چرا که به استعدادهای وی بیشتر از ستاره پرتغالی اش ایمان دارد و به همین جهت بیانکونری و مشخصا اله سیو سکو در تلاش هستند تا در نخستین فرصت دیه گو را به المپیکوی تورینو بیاورد که در صورت تحقق این امر و انتقال ۲۰ میلیون یورویی این بازیکن جوان می توان وردربرمن می تواند گران ترین فروش تاریخ باشگاه خود را انجام دهد.دیه گوی برزیلی همین چند وقت پیش از سوی هواداران تیم المانی به عنوان بهترین بازیکن فصل پیش این تیم انتخاب شد تا مزد زحمات خود را بگیرد.ترکیب او و تورتسن فرینگز چنان فوق العاده است که ان ها را دو موتور برمن می خوانند.
تیاگو مندز پیرامون شایعات اخیر مبنی بر جدایی قریب الوقوعش از یوونتوس گفت : این سخنان ازرده خاطرم کرده اما هرگز قصد ترک یووه را ندارم و می خواهم تا پایان مدت قراردادم در این جا بمانم مگر ان که باشگاه قصد فروشم را بگیرد که در این صورت من به این تصمیم ان ها احترام می گذارم.این پرتغالی در ادامه افزود : تنها مشکل فعلی من به لحاظ جسمی است که به امادگی صد در صد نرسیده ام لیک شرایطم روز به روز در حال بهتر شدن است و در این راه تمرینات سخت و طاقت فرسایی انجام می دهم.او در پایان ابراز امیدواری کرد که بتواند هر چه سریع تر جایی در ترکیب اصلی تیم دست و پا کند.
الکس روزینا ستاره تورینو مطمئن است که هم تیمی هایش به زودی با هم هماهنگ خواهند شد او گفت : تیم ما واقعا تیم خوبی است و امیدوارم قدرت و توان واقعی این تیم تا پایان فصل هویدا شود و همه به توانمندی های پنهان گراناتا پی ببرند.تعداد زیادی از بازیکنان مصدوم هستند اما اگر این بحران دست از سر تیم ما بردارد اطمینان دارم می توانیم توان واقعی خود را به اثبات برسانیم.
مقامات باشگاه اینتر در حال مذاکره با همتایان خود در رئال در مورد امضای قرارداد با دیارا هستند.با ان که رئالی ها پیش از این مایل نبودند این بازیکن را به فروش برسانند اما ظاهرا نظرشان تغییر کرده و نراتزوری ها نیز با اغوش باز این مسئله استقبال می کنند.
ماجراهای خوان رومن ریکلمه با ویا رئال نیز همچنان ادامه دارد.ملی پوش ارژانتینی از زمانی که از تیم بوکا جونیورز به ویا رئال برگشته از تیم مانوئله پلگرینی بیرون مانده و علاقه مند است تا فوتبال خود را در تیم سابقش دنبال کند.
توتو اسپورت با چاپ تصویری از شادی پس از گل کیلینی اشاره ای به نمایش ایتالیا در دیدار دیشب داشته و از حذف زود هنگام انگلستان خبر داده است.
[/IMG]
کوریره دلو اسپورت
در حالی که توتو اسپورت از پیوستن دیه گو به یووه خبر داده کوریره باز هم نام فرانک لمپارد را به عنوان هدف اصلی یووه در خط هافبک بر شمرده و از نهایی شدن این انتقال در اینده ای نزدیک خبر می دهد.اله سیو سکو چندی پیش در لندن با سران چلسی دیدار و گفت و گو کرده بود تا نظر ابی های لندن را پیرامون انتقال لمپارد به تیمش بپرسد.در این بین خود این بازیکن ۲۹ ساله نیز مایل است تا بازی در لیگ های خارجی را نیز تجربه کند و دوست دارد یک بار دیگر زیر نظر کلودیو رانیری که در زمان همکاری اش با چلسی او را به استمفورد بریج اورد فوتبال بازی کند.لمپارد در حال حاضر سالیانه ۶ میلیون پوند از ابی های لندن می گیرد.این روزنامه در ادامه می نویسد لمپارد اماده ترک چلسی است.ابی های لندن قیمت او را ۱۲ میلیون یورو اعلام کرده اند.
منبع:
کد:
http://hurrajuventus.blogfa.com/
هواداران یووه به میلان نمی روند!
۱ : تیاگو روزگار خوشی را در یووه نمی گذراند.بارسا خواستار ان است که او را در ژانویه به خدمت بگیرد.بنفیکا قصد دارد این بازیکن را به هر نحو ممکن خریداری کند.به هر حال جیووانی کوبولی گفته که تیاگو به هیچ قیمتی فروخته نخواهد شد اما پر واضح است که ستاره پرتغالی با باشگاه مشکل پیدا کرده حتی اگر در مصاحبه هایش این مسئله را انکار کند چرا که برای بازیکنانی نظیر او نیمکت نشینی های مستمر امری غیر قابل تحمل است و به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.او این فصل نتوانسته در حد و اندازه های فصل قبل بازی کند و از دوران حضورش در چلسی و لیون فاصله بسیار گرفته است اما نکته این جاست که رانیری هم فرصت چندانی برای بازی کردن به او نداده چیزی که این شائبه را به وجود اورده این است که مربی ۵۶ ساله یووه اعتقاد چندانی به تیاگو ندارد. می گویند یووه او را با مبلغی حدود ۷ یا ۸ میلیون یورو در زمستان خواهد فروخت.
۲ : خیری که در ابتدای هفته به گوش رسید احتمال بازگشت انزو مارسکا به یوونتوس است.بازیکنی که با امدن کاپلو و عدم اعتقاد این مربی به او به سویا فروخته شد و اتفاقا بازی های خیره کننده ای را هم از خود به نمایش گذاشت.اوج درخشش او هم در فینال یوفا کاپ بود.انزو در زمان مربیگری خوانده راموس در سویا روزگار خوبی را سپری کرد.
۳ : از ان جا که در این هفته تمامی دیدارهای باشگاهی تعطیل بود لذا بیشتر اخبار حول و محور نقل و انتقالات بازیکنان در ژانویه می چرخید.مثل همیشه نام های پر طمطراقی مثل دیه گو - لمپارد - ریکلمه و ... شنیده می شود اما فاصله حرف تا عمل بسیار زیاد است.محرومیت هواداران یووه از سفر به میلان نیز خبر ناخوشایندی بود که اخر هفته اعلام شد.با ارزوی اخر هفته ای سرشار از لحظات ناب و به یاد ماندنی هورا یوونتوس همراه با شما حوادث ریز و درشتی که در طول هفته بر بانوی پیر گذشت را مرور می کند.
شنبه ۲۶ ابان : جیووانی کوبولی رییس یوونتوس قول داد تا این باشگاه برنامه هایش را برای استادیوم جدیدش طی ۶ هفته اینده اعلام خواهد کرد.بانوی پیر فعلا همراه با تورینو از استادیوم المپیکو استفاده می کند.کوبولی در گفت و گو با کانال یووه گفت : در حال کار کردن روی پروژه ساخت استادیوم جدید هستیم و ممکن است تصمیمات خود را طی یک ماه و نیم اتی اعلام کنیم.استادیوم جدید فقط میزبان بازی های ما خواهد بود و در طول هفته اجازه نمی دهیم هیچ فعالیت غیر ورزشی در ان انجام شود.کوبولی پیرامون وضعیت تیمش گفت : بازیکنان و مربیان بر این باورند که هنوز تمام پتانسیل ما به مرحله اجرا در نیامده و می توانیم نتایج بسیار بهتری را در ادامه کسب کنیم.اگر برخی از تصمیمات داوری به درستی اعلام می شد ما به اینتر نزدیک تر بودیم.
یکشنبه ۲۷ ابان : جی جی بوفون گلر ایتالیا برد تیمش مقابل اسکاتلند را تقدیم روبرتو دونادونی کرد.ایتالیا که مسابقات مقدماتی یورو ۲۰۰۸ را با دو شکست در طی سه دیدار اغاز کرد و نه تنها ۳ بر ۱ مغلوب فرانسه شد بلکه در ناپولی هم مقابل لیتوانی به تساوی ۱ بر ۱ قناعت کرد و سرانجام در دیداری پر تب و تاب مقابل اسکاتلند پیروز شد.بوفون پس از انجام هشتادمین بازی ملی اش گفت : ما به رغم اغاز مصیبت بار تسلیم نشدیم و باید پیروزی کسب شده را بر تافته از مدیریت و تدابیر دون دانست.او سخت کار کرد.همه ما باید به دیده احترام به او نگریسته و مینگریم.همیشه یقین داشتم او می توانست این ماموریت بزرگ را به انجام برساند.او مربی جوانی است ولی ایده های بزرگی دارد و می تواند به مردانش انگیزه هم ببخشد.
دوشنبه ۲۸ ابان : انزو مارسکا هافبک سویا به یوونتوس باز می گردد.انزو هنوز هم از محبوبیت خاصی نزد هواداران یووه برخوردار است و اخیرا نیز وکیل او با سران یووه باب مذاکره را گشوده است.مارسکا در سویا مشغول بازی است اما هنوز مد نظر سران بیانکونری قرار دارد.کلودیو رانیری ار به خدمت گرفتن هافبک خلاقی چون وی استفبال خواهد کرد.فورتوناتو وکیل مارسکا در این رابطه گفت : مقامات یووه با من تماس گرفتند انزو تنها زمانی سویا را ترک خواهد کرد که با یک پیشنهاد جدی مواجه شود.به هر تقدیر انتقال مارسکا از سویا در ژانویه خیلی بعید به نظر می رسد ولی همه چیز بستگی به شرایط تیم اسپانیایی خواهد داشت.
سه شنبه ۲۹ ابان : یوونتوس بار دیگر خواهان بازگشت سباستین جیوونیکو بازیکن تیم امپولی است.این بازیکن یکی از مهره های کلیدی تیم زیر ۲۱ ساله های ایتالیا و باشگاه امپولی است.گرچه او در این فصل عمدتا در امپولی یک نیمکت نشین بوده اما با این وجود ۲ گل برای تیمش به ثمر رسانده.یکی از این گل ها ضربه ازادی بود که پیروزی ۲ بر ۱ رمی ها را خراب کرد تا ان ها ۲ بر ۲ متوقف شوند.حیوونیکو ۲۶ ژانویه ۲۱ ساله می شود و در این مرحله می تواند به یوونتوس باز گردد.اله سیو سکو در خصوص بازگشت او می گوید : تصور می کنم وقتی او به تیم ما باز گردد همان بازی های استثنایی را از او ببینیم.او لئونل مسی ماست.ناگفته ناماند سبا در پیروزی ۵ بر ۰ هفته گذشته زیر ۲۱ ساله های ایتالیا در مقابل اذربایجان ۴ پاس گل داد و بهترین بازیکن میدان معرفی شد.
چهارشنبه ۳۰ ابان : کاپیتان پائولو مالدینی که تیمش پس از بازی با کالیاری باید شنبه ۱۰ اذر مقابل یوونتوس صف ارایی کند بی صبرانه منتظر این دیدار است چرا که به زعم او همواره رقابت جالب و بعضا عجیبی میان دو باشگاه وجود داشته است.فکر می کنم این دیدار از جذابیت های بالایی برخوردار باشد.سری A بدون یوونتوس هیچ معنایی نداشت اما قبل از جدال بزرگ باید در دیدار مقابل کالیاری قدرت میلان را نشان دهیم.
پنجشنبه ۱ اذر : جیووانی کوبولی مخالفت خود را با وروش تیاگو یا سرجیو المیرون اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد که این دو خصوصا تیاگو هر چه زودتر خود را به تیم تحمیل نمایند او گفت : من به اینده تیاگو در یووه بسیار خوش بین هستم او هنوز جا برای پیشرفت دارد.ما ۲۵ بازیکن در اختیار داریم که تنها در هر بازی ۱۱ نفر ان ها به میدان می روند و ۷ نفر نیز روی نیمکت می نشینند بر همین اساس مربی رانیری باید بهترین ها را در هر بازی به کار گیرد.تیاگو یک بازیکن حرفه ایست و دوست دارد در ترکیب ثابت باشد.من نیز دوست دارم بازیکنان همواره خوشحال باشند و از بازی کردن لذت ببرند اما بیانکونری ها برای هر بازی باید اماده باشند تا بتوانند در ترکیب ثابت باشند بر همین اساس تیاگو نیز باید سخت تلاش کند تا در هر بازی جزو ارکان اصلی تیم ما باشد.
جمعه ۲ اذر : اتحادیه فوتبال ایتالیا سفر هواداران یوونتوس به میلان را برای دیدار میلان - یوونتوس ممنوع اعلام کرد.این تصمیم برای جلوگیری از خشونت ها و درگیری های احتمالی هواداران دو تیم گرفته شد.دیدار میلان - یوونتوس شنبه ۱۰ اذر ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایتالیا در سن سیرو برگزار خواهد شد.همچنین هواداران تیم های جنوا - اینتر - لاتزیو و ناپولی هم نمی توانند طی دیدارهای هفته چهاردهم تیمشان را در سفر به خانه تیم های تورینو - فیورنتینا - سیه نا و اتالانتا همراهی نمایند.
منبع:
کد:
http://hurrajuventus.blogfa.com/
اين تمام بزرگي يوونتوس نبود
به ثمر رساندن 5 گل مي تواند نشان از ترس حريفان از بيانکونري ها باشد يووه اي که با بهتر و اماده شدن هر روز قدرتمند تر از هفته هاي گذشته به ميدان مي رود. پسران دل الپي اين بار برابر حريف جنوبي خود يک نمايش فوق العاده را به پا کردند و توانستند مهمان سرسخت خود را با 5 گل روانه خانه نمايند يووه در خانه به مصاف صورتي و سياه پوشان پالرمو رفت در ابتدا کمي ناهماهنگ ظاهر شد اما با گذشت زمان بازي را در دست گرفت اولين گل را ديويد ترزگل ،مهاجم فرانسوي بيانکونري ها با تيزهوشي بسيار زياد وارد دروازه حريف کرد تا طوفان يووه شروع شود ديويد در محوطه جريمه با تيزهوشي و تجربه اي بالا يک گل زيبا را با ضربه ديدني به ثمر رساند تا شادي را نصيب هم تيمي هايش کند در ادامه ياکوئنتا، ياري که در اکثر مسابقات به عنوان جانشين وارد زمين مي شد گل دوم را در شرايط عجيب به ثمر رساند. وينچنزو در غياب الکس با حرکتي که نشان از حرفه بودن يک مهاجم داشت به گل رسيد تا بيانکونري ها در خانه نيمه اول را با دو گل به پايان برسانند 45 دقيقه دوم در حالي اغاز شد که نگاه ها به نيمکت يوونتوس بود، جايي که دل پيرو با گرمکني بر تن و لبخندي بر لب نشسته بود و بازي دوستانش را تماشا مي کرد غيبت او مي توانست حرف و حديث هاي فراواني را به همراه داشته باشد با اين حال يووه بدون توجه به حواشي اين نيمه را نيز قدرتمند و جنگنده اغاز کرد هر چه از زمان بازي مي گذشت بانوي پير بر ميدان و بازي تسلط بيشتر و بهتري پيدا مي کرد با اينکه دوربين ها تصوير تياگو را که درحال گرم کردن بود نشان مي داد اين الکس دوست داشتني بود که جانشين ياکوئنتا ي مصدوم شد کاپيتان در همان ابتدا با همکاري ترزگه مي توانست دروازه پالرمو را بگشايد که توپ کامل به او نرسيد اما چند دقيقه بعد يک خطا از سوي مدافعين رقيب کافي بود تا يک ضربه ايستگاهي از سمت چپ دروازه پالرمو نصيب بيانکونري ها شود،پشت توپ ،کاپيتان و اسطوره ايستاده و با يک ضربه فوق العاده زيبا ، دقيق و حرفه گل سوم يووه را رقم زد تا ارزش خود را بار ديگر ثابت نمايد اين تمام بزرگي يوونتوس نبود بلکه در ادامه شاگردان رانيري روحيه و انگيزه برتري خود را از دست نداده و به حملات خود افزودند رانيري دست به تعويض زد و مارکيوني را جانشين کامورانزي خسته که در ديدارهاي تيم ملي ايتاليا نيز بسيار تلاش کرده بود کرد اين بار نيز مانند گذشته تعويض مربي و تغيير تاکتيک به سود بيانکونري ها تمام شد و در يک حمله هماهنگ و حساب شده واز روي پاس ديدني الکس،مارکيوني يار جانشين با فريب سنگربان گل ديگري را به نام سياه وسفيد پوشان يووه ثبت کرد دراين نيمه ياران مهمان با بازي نه چندان خوب خود باعث شدند تا بوفون يک روز کم کار و کم خطري را دنبال کند با اينکه يووه به پيروزي خود اطمينان يافته بود اما يک فرصت کافي بود تا گل ديگري براي ميزبان محبوب به ثمر برسد در اخرين دقيقه بازي پاول از روي يک پاس دقيق و عمقي صاحب موقعيت شد اما با خطاي مدافعين متوقف شد و اين توقف از سوي داور بازي خطاي پنالتی تشخيص داده شد و کاپيتان الکس با ايستادن پشت توپ با ضربه نرم توانست گل دوم خود و پنجم يوونتوس را به ثمر برساند يوونتوس با اين برد قاطع به هدف بزرگ خود نزديک شد، ياران سياه وسفيد شهر شمالي و سرد تورينو نشان دادند که اسکودتو چندان نيز از انان دور نيست.
ترکیب و نمرات یوونتوس
بوفون 6.5 - مولینارو - لگروتالیه 6 - کریشیتو 6 - زبینا 6 - کامورانزی 6 ( مارکیونی 6.5 ) - ندود 6 - نوچرینو 6.5 - زانتی 6.5 - ترزگه 7 ( پالادینو ) - یاکوئینتا 7 ( دل پیرو 8 )
صحبت های پایان دیدار
کوبولی مدیر عامل یوونتوس :
بي نهايت خوشحال و خرسند به نظر ميرسد وي در گفتگوي پس از بازي گفت: امروز بازي را ارائه کرديم که نشان داد يووه تيم بزرگي است ما در تمام بازي ها به اين فکرمي کنيم که بايد غيبت سال گذشته خود را جبران نماييم من هم اکنون بسيار زياد خوشحالم و اميدوارم اين پيروزي ها ادامه داشته باشد
ترزگه مهاجم برتر یوونتوس :
يک گل مي تواند اغازگر ادامه گلزني هاي يک مهاجم توانمند مانند ترزگه باشد او اولين گل يووه را به ثمررساند و مقدمه ساز پيروزي پرگل یوونتوس شد ترزگل در گفتگويي اظهار داشت : نمايشي داشتيم که نشان داديم يک تيم فوق العاده بزرگ هستيم در برابر تيمي مانند پالرمو چنين نتيجه مي تواند يک نتيجه عالي به شمار رود به دست اوردن برد در اين بازي بسيار مهم بود زيرا رم و اينتر بر حريفان خود فائق امده بودند و ما براي عقب نيافتادن از انان بايد به برتري دست مي يافتيم با اين سه امتياز شيرين به مصاف ميلان مي رويم خيلي خوب کار مي کنيم و در اين يک هفته نيز با انگيزه بسيار عالي و بالا به کار و تمرينات ادامه مي دهيم تا با قدرت به سن سيرو رويم و يک بازي زيبا همراه با برتري را از ان خود نماييم يووه يک تيم بزرگ است که مي خواهد زيبا و قدرتمند ترين نمايش ها را از خود ارائه دهد ما يک بازي خوب را انجام داديم و ادامه خواهيم داد وي در پايان به بازي برابر ميلان بار ديگر اشاره کرد به ميلان بعد از دو سال برمي گرديم زمان بسياري است که منتظر چنين روزي بوديم به طور حتم مسابقه اي بزرگ خواهد بود و ما براي پيروز شدن به سن سيرو خواهيم رفت
رانیری سرمربی محبوب یوونتوس :
او در خانه و در غياب کاپيتان تيمي قدرتمند را روانه ميدان کرد و توانست پيروزي پر گلي نيز در کنار شاگردانش جشن بگيرد او در گفتگو با کانال يوونتوس گفت نمايش يک تيم حرفه و با انگيزه که تنها يک هدف دارد و ان پيروزي و رسيدن به بزرگي و شکوه است را به خوبي نشان داديم بازيکنانم همگي شايستگي خود را ثابت کردند پسران من در اين ديدار درخشيدند من از تمام انان راضي هستم همچنين از بازي و نتيجه ان.
ديشب يوونتوس چه كرد يه شب عالي بود ديشب:8::8::8::8::8:
منتظر عکس العمل یووه باشید
عصر فردا استادیوم المپیکو تورینو میزبان یوونتوسی ها است که برابر مهمان خود اتالانتا به میدان می روند. کلودیو رانیری در ابتدای سخنان خود گفت: برابر امپولی اشتباه کردیم و این بهترین و مهمترین دلیل برای بازی خوب ما برابر اتالانتا خواهد بود، یووه فردا با بازی خود نشان می دهد که از شکست درس می گیرد و شما فردا عکس العمل ما را خواهید دید. مربی بیانکونری ها در کنفرانس خبری پیش از بازی اظهار داشت: اتالانتا نیز با توجه به شکست اخیرش بسیار خطرناک است و با وجود انتقادات روزنامه نگاران نسبت به بازی بسته و تاکتیک های مربی می توان گفت که با حریف بسیار خطرناکی بازی خواهیم داشت. ما در کوپا بسیاری از بازیکنان خود را در زمین نداشتیم و تغییرات زیادی در سیستم و نفرات داشتیم، نمی توانستم با این وجود انتظار یک بازی روان از تیم داشته باشم، اما انتظار بازی قدرتی و زیبا نیز از امپولی نداشتم. انها فوق العاده بازی کردند و نتیجه بسیار عالی نیز کسب کردند. یووه یک فرصت خوب را از دست داد اما بازی برگشت را از دست نخواهد داد. رانیری در ادامه به تیاگو اشاره کرد: تیاگو بازیکن ثابت تیم من نبود و مشخص است که توان و شایستگی خود را نمی تواند نشان دهد، اما من از او راضی هستم و به خوبی می دانم شایعات زیادی در خصوص ترک او همچنان شنیده می شود اما بدانید او یووه را ترک نخواهد کرد، تیاگو و هیچ مهره دیگری از یووه جدا نمی شوند. وی در خصوص سیستم بیانکونری ها در مصاف با اتالانتا توضیح می دهد و می گوید: زمانی که میبینی سیستم و روش بازی برابر امپولی نتیجه نمی دهد باید دست به تغییر بزنی تا نتیجه را بار دیگر از ان خود نمایی. بازی و نتیجه با امپولی ادامه دار نخواهد بود و هم اکنون بانوی پیر اماده رقابتی سخت و زیبا است و به خوبی می دانیم در زمان طلایی به سر می بریم و باید از تمام لحظات به بهترین نحو بهره ببریم. اتالانتا تیمی درخشان است و بازی کامل و خوبی ارائه می دهد، انها به ما نزدیک هستند و بازی هماهنگی را در زمین پیاده می کنند. در جدول رده بندی نیز رقابت نزدیکی با ما دارند و بی تردید بازی دشواری خواهد بود و ما باید با تمام امادگی در میدان حاضر شویم و نباید نتیجه را از دست دهیم. از مربی یووه در خصوص برتری اینتر برابر لاتزیو سوال شد و وی پاسخ داد: همچنان حریف من اینتر و رم هستند و ما باید به ادامه بازی ها فکر کنیم و به رسیدن اهدافمان. باید به پیروزی در هر دیدار فکر کنیم و بازی به بازی پیش رویم. یووه و بازیکنانش به افتخارات فکر می کند، به پیروزی های بزرگ که در سر دارند. در حال حاضر منتظر اشتباهات انها هستیم و می توانیم حمله خود را در صدر جدول داشته باشیم و با این روش خود را در بالای جدول ببینیم. رانیری در پایان به کار در تورینو و زندگی در این شهر اشاره کرد، تورینو ارزش زندگی در ان دارد و مردن در حین کار کردن یک درام وحشتناک است به هر حال ما به خانوادها بسیار نزدیک هستیم و این مسئله باعث ارامش ما می شود.
ترکیب احتمالی یوونتوس
بوفون، زبینا، کیه لینی، لگروتالیه، مولینارو، مارکیونی، نوچرینو، زانتی، ندود، یاکوئنتا و ترزگه
نگاهی کوتاه به ده بازی اخیر یوونتوس و اتالانتا
دراین ده بازی، بیانکونری ها 6 پیروزی، 2 تساوی، 2 شکست، 21 گل زده و 11 گل خورده به دست اورده اند. یووه در فصل 2005 در خانه اتالانتا به برتری 2 بر یک رسید و این اخرین دیدار میان دو تیم بوده. در مجموع نیز یووه و اتالانتا 106 مصاف با یکدیگر داشتند و 51 پیروزی، 41 تساوی، 14 شکست، 185 گل زده و 93 گل خورده در کارنامه بیانکونری ها دیده می شود. از 106 بازی انجام شده 92 مسابقه در سری ا برگزار شد و در این رقابت ها نیز سهم بانوی پیر بیشتر بوده است، 47 برتری، 34 تساوی، 11 شکست، 159 گل زده و 75 گل خورده حاصل کار پسران دل الپی است. یوونتوس در 46 دیداری که میزبان بوده است، 29 پیروزی (اخرین برد در فصل 2004 با نتیجه 2 بر صفر)، 13 تساوی (اخرین تساوی فصل 1997 دو تیم به تساوی بدون گل دست یافتند) و 4 شکست (اخرین شکست سال 1989 با یک گل مغلوب مهمان خود شدند) کسب کرده است. باید منتظر ماند و دید فردا بیانکونری ها در خانه چه نتیجه ای کسب خواهند کرد.