سلام سارانقل قول:
نه عزیزم هیچ تاثیری نداره .
Printable View
سلام سارانقل قول:
نه عزیزم هیچ تاثیری نداره .
دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی - کاربردی سال 1386
پس از مطالعه دفترچه و تکمیل فرم پیش نویس از روز دوشنبه برای ثبت اطلاعات خود اقدام نمایید .
کد:http://62.60.136.86/download/jame-karshenasi.zip
سلام دوستان
یک دنیا تشکر که گفتید دفترچه 23 دی میاد من امروز گرفتمش هیچ کدوم از دوستان نارفیق من اطلاع نداشتن باز خدا خیرتون بده
راستی چند تا سوال دیگه:
دفترچه دانشگاه دولتی کاردانی به کارشناسی کی میاد؟؟؟
دفترچه دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی کی میاد؟؟؟
نتیجه ی دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی امسال که 2 آذر برگزار شد کی میاد؟؟؟
نتیجه ی دانشگاه علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی که 12 اسفند برگزار می شه کی میاد؟؟؟
با تشکر
بای
خواهش می کنم :46:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20/11/86 لغایت 10/12/86نقل قول:
راستی چند تا سوال دیگه:
دفترچه دانشگاه دولتی کاردانی به کارشناسی کی میاد؟؟؟
اینو نمیدونم هنوز :31:نقل قول:
دفترچه دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی کی میاد؟؟؟
احتمالا اواخر دی یا هفته اول بهمن ماهنقل قول:
نتیجه ی دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی امسال که 2 آذر برگزار شد کی میاد؟؟؟
من هنوز دفترچه رو نخریدم اگه تو دفترچه اعلام شده بود که بهت میگم ولی اگه اعلام نکرده باشن احتمالا یکماه بعد از امتحان نتایجش میاد... شاد باشی دوست من:20:نقل قول:
نتیجه ی دانشگاه علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی که 12 اسفند برگزار می شه کی میاد؟؟؟
پس چرا نمیشه ثبت نام کرد؟؟ نوشته دوشنبه ولی الان ساعت 17:03 روز دوشنبه هست و هنوز نمیشه ثبت نام کرد!!!!!
فرشید میدونی واسه ریاضی چی باید بخونیم ؟
دروس عمومیش ادبیات و زبان فارسی و زبان عربی و فرهنگ و معارف اسلامی و زبان انگلیسینقل قول:
تخصصی ها رو نمیدونم
چه رشته ای می خوای شرکت کنی؟>
سلام
دوستان این نتیجه ی کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد کی میاد؟؟؟
با تشکر
بای
دوشنبه هفته آینده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببینین...
منظورش چیه؟؟
یعنی متولدین نیمه اول 1366 نمیتونن تو دانشگاه ها ثبت نام کنن؟؟؟؟
ووااااااایییییییییییییییی ییییییییییییییییی
نقل قول:
خودشون گفتن هفته ی آخر دی !! یعنی همین هفته باید بیاد دیگه !!
دوشنبه هفته آینده چرا !؟ خبرت موثقه ؟! :)
سلام دوستان
والا من توش موندم آخه چرا دوشنبه؟؟؟کاشکی سه شنبه بیاد چون من سه شنبه امتحان حساب و دیفرانسیل دارم اگر قبول نشده باشم که نشدم چون اصلا چیزی نزدم که قبول بشم فکرم مشوش می شه
با تشکر
بای
من شهریور کاردانی می گیرم .می تونم شرکت کنم ؟
آره میتونینقل قول:
می تونم ؟
چطور؟
توی دفترچه نوشته کسانی که موقع ثبت نام نیمسال دوم فارغ التحصیل شده باشن می تونن شرکت کنن. من که شهریور 87 تموم می کنم ...
می تونم شرکت کنم ؟
اگه میشه راهنمایی کن ...دیگه وقتی نمونده ... میشه ؟
شهرای نیمه دوم میتونی بزنی... یعنی نمسال دوم 87
سلام دوستان
من که این ترم تموم هستم ولی به دلایل کنکور و بی کاری می خوام یه درس دو واحدی رو حذف کنم تا یه ترم اضافه تر بیام دانشگاه باز بهتره
با تشکر
بای
راست میگهههه .
ای ول پس من برم کارت اعتباری بگیرم .آقا واقعا ً ممنونم
برای شهرها که نوشته نشده نیمسال اول یا دوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه مثل هم هستند ... چیکار کنم؟ بالاخره می تونم شرکت کنم یا نه ؟
توی دفترچه نوشته شده کسانی که موقع ثبت نام نیمسال دوم 86-87 فارغ التحصیل میشن می تونن شرکت کنن . در صورتی که آزمون بعد از ثبت نام نیمسال دومه .
من هم که شهریور 87 فارغ التحصیل میشم ... چیکار کنم؟ وقت زیادی نمونده تو رو خدا راهنمایی کنید ..
با سلامنقل قول:
لطفا در مورد منابع و سرفصلهای کنکور کارشناسی ناپیوسته کنترل - ابزار دقیق اطلاعات بدیمن . ممنون
سوال منم همینه؟ جمعه گذشته توی اخبار گفت سه شنبه میاد. ولی امروز پنج شنبه هست خبری نشد:13: هرکی میدونه نتایج کی میاد با منبع بگه...:46:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست خوبنقل قول:
منابعی که برای این رشته باید بخونی واسه آزمون علمی کاربردی اینا هستن :
الکترونیک
اندازه گیری الکتریکی
کنترل مفدماتی
مدارهای الکتریکی
و در مورد سر فصل های این رشته هم می تونی به سایت دانشگاه علمی کاربردی بری و اونجا سر فصل هاشو مشاهده کنی .
اما در مورد منابع این رشته در آزمون دانشگاه آزاد و دولتی باید صبر کنی تا دفترچه هاش بیاد ... چون ممکنه منابع را تغییر داده باشن .کد:http://www.uast.ac.ir/modules.php?name=treeview&op=viewnodepage&nid=1209
شاد باشی دوست من
گزارش سازمان سنجش در خصوص تصحيحات دفترچه راهنماي آزمون ورودي دوره هاي كارداني- كارشناسي ناپيوسته علمي -كاربردي
کد:http://www.uast.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=772
سلام فرشید جاننقل قول:
تا او نجایی که من خوندم عربی نداشت ها :27: ... شادی می کنیم :31:
ریاضی هم واسه هم رشته ها بود ... تازه ضریبش 3 هست :13: گریه می کنیم :41:
سلام دوستان
می خواستم بدونم کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی که الان داره ثبت نام می کنه مدرکش معتبره ؟
چه فرقی با دوره های غیر انتفاعی کارشناسی ناپیوسته سراسری داره؟
خواهش می کنم اگه کسی می دونه جواب منو بده
با تشکر ممنون
سلام دوست خوبنقل قول:
اولا به نظر من نباید اینقدر درگیر مدرک باشیم و این که از کجا گرفتیم ولی طبق پرس و جویی که من کردم مدرک این دانشگاه بیشتر از دانشگاه های دیگه نباشه کمتر از اونا نیست .
دوره های غیر انتفاعی هم تفاوتش با دوره علمی کاربردی بیشتر در شهریه و مراکز دانشگاهی شون هست ... و گرنه چندان تفاوتی نداره ... ولی به نظر من مدرک علمی کاربردی خیلی بهتر از غیر انتفاعی است ... ولی بازم میگم مهم نیست که مدرک را از کجا بگیریم ... دوستان دیگه هم راهنمایی تون می کنن:10:
شاد باشی دوست من:11:
با چند درصد برای تخصصی ها میشه تو رشته کامپیوتر کنکور علمی کاربردیدر شهر تبریز قبول شد .
دانشگاه آزاد همیشه همینطوری بوده !نقل قول:
تو چند نفر رو دق مرگ نکنه و نفرسته قبرستون نتیجه اعلام نمیکنه !
هرچند الان صبر می کنن که ملت برن پول بدن دفترچه علمی کاربردی رو بگیرن بعد نتیجه رو بگن که یه کمکی به
علمی کاربردی کرده باشه !
یعنی من که شهریور 87 کاردانی می گیرم نمی تونم شرکت کنم؟
پس جریان این که میگن شهرهایی هستند که نیمسال دوم یعنی مهر 86 دانشجو می پذیرن چیه"؟؟؟؟؟؟
دوستان كسي در مورد سولات 85 علمي كربردي كارداني به كارشناسي اطلاعاتي كسب نكرد //// از كجا تهيه كنيم ؟؟؟؟
من یادم میاد PDF اونو تو کامپیوترم داشتم...
میگردم اگه پیدا شد براتون میزار....(فوق العاده سخته)l
كسي ميدونه منابع سوالات تخصصي گرافيك كارداني به كارشناسي
علمي كاربردي چه كتابهاييه لطفا راهنماي كنيد.
اگه این لطف رو بکنی خیلی ممنونت می شیم :10:نقل قول:
به به چه عجب یکی پیدا شد رشتش گرافیک باشه:27:نقل قول:
کاملیا جان برای رشته گرافیک باید این درسا را بخونی :
صفحه آرایی
تصویرسازی
تاریخ هنر ایران و جهان
طراحی 1 و 2
مبانی هنرهای تجسمی
عکاسی 1 و 2
شاد باشی دوست گلم:11:
مي گم جواب كارشناسي ناپيوسته آزاد قرار بود هفته آخر دي ماه بياد ! دي كه تموم شد ! كسي نمي دونه كي مي آد ، برم دفترچه علمي كاربردي بخرم يعني !؟
جاوید جان احتمالا هفته اول بهمن نتایجش میاد
اگر می خوای دفترچه علمی کاربردی را بگیری زودتر بگیر چون تا اول بهمن بیشتر وقت نداره ... شاد باشی
سلــــــــــام
جواب کنکور کاردانی به کارشناسی کی میخواد بیاد؟
هر کی یه چیزی میگه کسی دقیق نمیدونه
************************************************** ************نقل قول:
کنکور کاردانی به کارشناسی کجا ازاد یا علمی کاربردی /
واقعا جای تاسف داره
فقط
برا این نتیجه دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی
متاسفم از این عدم مدیریت درست وکلک بازی
آقا خسته شدیم از بس بهمون باتیکه گفتن نتایجتون کی میاد فکر کنید کلی خر خونی ولی بمونی توی دوراهی الان من که موندم برم دفترچه علمی کاربردی بگیرم یا بمون منتظر نتایج در ضمن این علمی کاربردی اگه درجه سختی آزاد و ملی یک نیم برابرم کنی به سختی علمی کاربردی نمیرسن واقعا سخته در ضمن بعضی از دوستان دنبال سوالات میگردن باید بگم کتاب فروشی فرهنگ توی انقلاب هرچی هرچی بخوای داره تمامی کنکورها رو
موفق باشید
بچه ها میخوام بترککککووونننمممم
کد:http://azmoon.com/k2k/Year1386/Index1.aspx