راستی دوستان یه سوال دیگه 6300 با مدل 6301 چه تفاوتی داره اطلا دومی تو ایران گیر میات قیمتاشون با هم چقدر فرق داره ؟
Printable View
راستی دوستان یه سوال دیگه 6300 با مدل 6301 چه تفاوتی داره اطلا دومی تو ایران گیر میات قیمتاشون با هم چقدر فرق داره ؟
اینجا کسی نیست به ما کمک کنه:41::41::41::41::41::18::18:نقل قول:
نوكيا 6301 هنوز به بازار نيمده:
تفاوتش با 6300: اندازه صفحش يكي دو ميلي متر بزرگ شده
واي فاي داره
حافضه داخليشم بيشتر شده
معضرت ميخوام،من واسه مخفي كردن نرم افزاري ندارم،فكر نكنم اگه جاوا هم باشه خيلي
بشه روان باهاش كار كرد.چون نرم افزار هاي جاوا خيلي اجازه كار با گوشي رو ندارن
بهتره يه قفل واسه صفحه كليدت بزاري Security Key Guard مال خود گوشي
گوشي من هم 6300 هست من كه ازش راضيم گوشي خوبيه
نكات:
9: شايد امتحان كرده باشين، ولي ميدونستيد كه تنها اشكال بزرگ 6300 كه مموري داخليش واسه
دريافت بلوتوث بود اصلا مشكل ايجاد نميكنه!!!!؟؟
اگه شما بلوتوث 10 مگي هم بگيرين، اتوماتيگ گوشي بلوتوثو ميفرسته تو مموري كارت.
و يه پيغام ميزنه كه به علت پيدا نشدن پوشه Recive File خودتون فايلو هر جا ميخواين بريزين...
البته فقط دفعه اول ميزنه.
من كه كلي حااااااااال كردم وقتي ديدم...
ديگه هيچگونه مشكله بزرگي نداره تقريبا..
10. اگه ميخواين موزيك ويديه هاي توي كامپيوترتون رو تو گوشي با كيفيت صدا و تصوير عالي
و حجم كم نگاه كنين،بعد از نصب PC Suite Nokia ميتونين فايل مورد نظر با پسوندهاي:
WMV,MPG,Mp4,... رو با برنامه Multimedia Player Nokia باز ميكنيد،بعد استوپ كنين و
Save As... كنين،اونو با سوند MP4 144x176 سيو كنين...
تو گوشي به صورت يه كليپ ويديو خاكستري رنگ ديده ميشه كه وقتي پلي كنين
حال ميكين...
(راستس واسه اونايي كه احيانا آشنا نيستند زياد:
واسه تغيير فايل هاي Video CD به MPG به
Tools > Folder Option > View ميرين كه بالاي پنجره فولدر است (Toolbar)
بعد تيك گزينه Hide extentions for known file types رو برداريد؛
بعد از OK بريد و پسوند فايل رو از .DAT به .MPG تغيير بدين...
احتياج به هيچ برنامه اي هم نيست...)
موفقيت باشين....
منم برای فعال کردن اینترنتش مشکل دارم ؟
یکه منو راهنمایی کنه
:8::10::19:نقل قول:
اگه منظور شما كانكت كردن با مودم گوشي به عنوان خط تلفنه؟ من تو گوشي ميتونم كانكت كنم،
ولي با كابل نتونستم تنظيم كنم،با مدير Isp هم صحبت كردم ،ميگه تنظيماتت درست نيست ولي ميشه.
اگه منظورت ايرانسل هست ،؟ شرمنده هستم،من كار نكردم. ولي تو دست بچه ها ديدم كه تو اينترنت رفتن.
در ضمن ميگن كلا گوشي جالبي واسه گردش نيست،تو سايت نوكيا نوشته بود خيلي تعريفي نداره.
كلا گوشي هاي 3g مخصوص گردش هست.
ميدونستين نوكيا يه شارژر usb واسه 6300 ساخته.مستقيم به برق.
من هنوز جرات نكردم شارژر موتورولا رو روش تست كنم ببينم شارژ ميشه يا نه.ولي تست ميكنم...
سلام
چند تا نکته جالبم من میخاستم بگم، فکر نکنم کسی تا حالا گفته باشه:
1- وقتی که گوشی قفل میشه(اتوماتیک یادستی) اگه دکمه قرمز رو بزنید خیلی سریع اسکرین خاموش میشه و از مصرف شارژ جلوگیری میشه.
2- وقتی یه profile رو فعال میکنی با استفاده از گزینه timed میتونید مدت اعتبار اون پروفایل رو براش تعیین کنید.
3- موقع خوندن اس ام اس اگه دکمه سبز روبزنید کل شماره هایی که تو اون اس ام اس هست رو نشون میده و میتونید اونا رو save یا edit بکنید.
4- شما میتونید نحوه چیده شدن منوهاتون رو سفارشی کنید، برای این کار وقتی در صفحه منوهایید option رو بزنید و organize.
تا بعد...
سلام خدمت دوستان، من گوشی 6300 را کد حفاظتیشو فراموش کردم مستر کد هم دادم جواب نداد اگه میشه منو راهنمای کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
من يدونه از اين گوشي گرفتم.
واقعا عاليه. طول عمر باتري، سرعت، جاوا و خوشدستي و مخصوصا تم ها عالي هستن. براي من كه خوره بازي هستم كه عالي بود. در ضمن نسخه MEA هم هست كه به صورت عادي زبان فارسي رو داره. فونت هاي فارسيش هم خيلي خوشگله با Tahoma نوشته شده. در كل من دارم باهاش حال مي كنم. من گرفتم 208 تومن.
من یه سوال داشتم
آیا وقتی براتون sms میاد ساعت send شدن sms رو نشون میده؟؟؟
ممکنه وقتی گوشیتون خاموش بوده یه بنده خدایی براتون sms زده باشه و شما وقتی گوشیتون رو روشن میکنید تازه sms به شما برسه و حالا شما میخواین بفهمید که دقیقا اون بابا چه ساعتی س ام س رو فرستاده....میشه؟؟؟
6610 که داشتم میشد ولی امان از این n73 کند و مسخره که این امکان رو بهم نمیده.....تو 6300 این امکان هست؟؟
مرسی
دوست عزیز من میخام این گوشی رو بخرم منظور از نسخه MEA چیه ؟نقل قول:
بخوام فارسی داشته باشه و قاطی نکنه باید از گارانتی اصلش بگیرم ؟ چون اگه قرار باشه گوشی گاهی ریست بشه یا قاطی کنه بخاطر فارسی بودن ترجیح میدم همون انگلیسی باشه
حالا با کدوم گارانتی بگیرم ؟
والا ايني كه من گرفتم گارانتي خاصي نداره.نقل قول:
منظورم از MEA يعني نسخه مخصوص خاور ميانه (Middle East) .
ولي تا اون جايي كه من مي دونم شركت نوكيا روي نسخه اصلي زبان فارسي رو هم به طور پيشفرض قرار داده و من توي اين مدت 2هفته اي كه اين گوشي رو دارم نه تا حالا ديدم كه هنگ كنه و نه اينكه كم بياره.
در جواب اون دوستمون هم كه ميگن ساعت دريافت اس ام اس رو نشون ميده يه نه بايد بگم كه در قسمت جزئيات پيام اطلاعات كامل در اين زمينه پيدا ميشه. از ساعت ارسال گرفته تا مركز پيام و حجم تا تعداد قسمت ها.
سلام.دوستا ایا رو این گوشی برنامه جاوا مثل نقشه تهران و دیکشنری نصب میشه؟کیفیت گوشی چطوره و عمر باتریش در چه حده؟؟؟؟
آره جاوا نصب می شه.بقیه سوالات رو بچه هایی که این گوشی رو دارن جواب بدن :31:نقل قول:
برنامه هاي جاوا رو عالي اجرا ميكنه البته به شرطي كه حجمشون از 1 مگ بالاتر نباشه. كيفيت عالي و مصرف باتري هم منطقي هست. البته ديكشنري ها حجمشون بالاست نصب نميشه.نقل قول:
سلام
گند بزنن به این گوشی!!! :2:
تا دو هفته پیش فكر میكردم بهترین گوشی دنیاست.....ولی الآن چند روزه كه زرپ و زرپ هنگ میكنه, مخصوصا" موقع تماشای كلیپ یا پخش آهنگ. چند بار هم ریستش كردم!!!
قبلا" وقتی SMS میفرستادم, توی پوشه Sent... اگر به دست طرف میرسید, یك حرف i سبزرنگ كنار لوگوی اس ام اس میامد كه یعنی .....ولی الآن دیگه نمیاد!!!
توی پوشه Delivery هم هر اس ام اس رو 2 بار مینویسه, یكبار زیرش میزنه Waiting و بار دیگه بالاش تكرار میكنه و مثلا" میزنه Deliverd , هر چقدر از اون روز پزش رو دادم, تو این 2-1 هفته از دماغام در اومد!!!! :13:
شما احتمالا مشكلت از جاي ديگست! وگرنه من كه باهاش مشكل ندارم دوستم هم كه حدود 5 ماهي هست كه اين گوشي رو داره كاملا ازش راضيهنقل قول:
مشکل عجیبیه! مموری رو هم ریست کردی؟
با سلام خدمت دوستان عزيز ميخواستم بدونم برايه گوشي 6300 ماشين حساب پيدا ميشه يا نه
با تشكر a:p:40:
بله ماشین حسابهای جاوا روش جواب میدن باید قسمت برنامه ها بگردی دنبالش ...نقل قول:
ایا دیکشنری و نقشه نصب میشه؟
کلا برنامه های جاوا زیر 1.5 مگابایت(اگه اشتباه نکنم!) نصب می شه روش...
سلامنقل قول:
كاش میتونستی بگی مشكل از كجاست!!!
نه, امشب میخوام اطلاعاتم رو كپی كنم و بعد مموریمو فرمت كنم ببینم چی میشه!!!نقل قول:
نقل قول:كمتر از 1 مگابایت البته!!!نقل قول:
ماشين حساب خودش به اين خوبي. ديگه برنامه براي چيه؟؟نقل قول:
کسی نمیدونه؟؟؟نقل قول:
من كه جواب دادم.نقل قول:
مال منم مثل ایشون عالیه:46:نقل قول:
آخ ببخشید ندیده بودم:11:نقل قول:
اما منظور من ساعت دریافت sms نبود...منظورم ساعت ارسال sms از مخاطب(sms دهنده) بود....ساعت دریافت رو که همه موبایلا نشون میدن...
ببخشيد دوستان كسي هست كه در مورد اين PAN(Personal Area Network) چيزي بدونه؟ آيا ميشه با بلوتوث گوشي و Share كردن اينترنت كامپيوتر به كمك اين خصوصيت وارد اينترنت شد؟ با همين گوشي خودمون منظورمه. من هركاري كردم نفهميدم .
سلام.
منم يه مدت طولاني دنبال اين Pan بودم. خورد به يه كاري نتونستم ادامه بدم..
حتي من تونستم با بلوتوث گوشي رو هم كانكت كنم. ولي چيزي نتونستم سند و رسيو كنم.
رو پاكت پي سي يه برنامه نصب ميشه كه وقتي شبكه كانكت ميشه ديتا جابجا كنه..
ولي من واسه جاوا چيزي نديدم. تو خود سايت نوكيا و فروم هاي ديگه نوشته بود روش كانكتو نصب...
ولي ننوشته به چه دردي ميخوره..؟؟!!!
فهميدين به ماهم بگين...
من اگه پيدا كنم چطوري كانكت ميشه برام كافيه. اين بهترين خصوصيت اين گوشيه و من حاظر نيستم از دستش بدم!نقل قول:
ببخشید دوستان.راستش اگه قسمت بشه چند روز دیگه میخوام یدونه 6300 بخرم.فقط راستش نمیدونم برا خریدش به چه چزاییش باید توجه کرد.اخه تو این کلوپ ضد ونقیض زیاد دیدم.یکی میگفت فارسی ایراد داره و...خلاصه اون چیزایی که باید برا خریدش دقت کنم اگه لطف کنید ممنون میشم.در ضمن اینجا قیمتش 215 هستش. ولی دیدم که بعضیا 200 هم خریدن.
سلام
دوستان صفحه نمایش من بعد از چند دقیقه کاملا خاموش میشه یعنی تاریک میشه و اصلا معلوم نیست که گوشی روشن هست برای اینکه اسکرین سیورش روش بمونه چه تنظیمی باید بکنم؟
اين باعث طول عمر باتري شما ميشه .نقل قول:
براي اين كار بايد از قسمت تنظيمات وارد تنظيمات نمايشگر بشيد و حالت خواب و ذخيره نيرو رو خاموش كنيد.
Salam
Bebakhshid ke Farsi nemitunam bezanam!!
Man mikhama ba gushim 6300, E-mail bezanam va 1 aks ham befrestam,ama tu mailham (ke ba gushi miram) gozineye Attach NADAREH!!! Che kar konam??
میخواستم منو در همه ی زمینه ها راهنمایی کنید. منظورم اطلاعاتی هست که وقتی یه نفر میخواد 6300 بخره باید بدونه...
مثلا وسایلی که باید تو جعبه باشه
گوشی ساخت کجاس؟
شنیدم چینی هم داره.چطور باید تشخیص داد که چینی یا مجار
مسائل مربوط به چک کردن سریال
و کلا هر چیزی که موقع خرید 6300 باید دونست و چک کرد.
خیلی خیلی ممنون...
محتويات در بسته اصلي اين گوشي اينا هستن :نقل قول:
1- خود گوشي!
2- هندزفري
3- شارژر
4- سي دي پيسي سوئيت
5- دوتا دفترچه يكي عربي و يكي هم انگليسي.
البته بجز اين چندمورد دوتا چيز ديگه هم هست كه عمرا موبايل فروش ها ازش بگذرن! يعني اينكه سراغش رو نگيريد. اوليش يه كيف چرمي خوشگل با آرم نوكيا و دومي هم يه شارژر اتمي. كه بعضي جاها جدا ميفروشن.
براي چك كردن سريال هم گوشي رو كه روشن كرديد با وارد كردن اين كد #06#* شماره سريال رو با سريال كارتن و پشت گوشي چك كنيد. در ضمن اصلي هاش فقط ساخت مجارستان هست و زبان فارسي رو هم داره.