گارمین رو نصبیدم .. نقشه تهران رو از کجا بیارم؟؟؟ میشه بدید؟
گارمین رو نصبیدم .. نقشه تهران رو از کجا بیارم؟؟؟ میشه بدید؟
شما راهنمای نصب رو از اینجا بگیر و کار رو انجام بده کاملا" واضح توضیح داده شده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
ببخشید اگر کابل رو قطع کنه چه جوری فایلهای لازم و کرک برنامه رو منتقل کنه به پاکت پی سی؟؟؟؟!!!!!!
نقشه تهران تو صفحه 9 همین تاپیک هست و مپ آیدیش هم 2569 هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دقیق یادم نیست ، ولی یادمه باید موقعی که فایل ها رو از کیجن میساختی ارتباط رو با ppc قطع می کردی و برنامه رو هم می بستی ، بعد وصل می کردی و فایل های ساخته شده (کرک ) رو کپی می کردی.نقل قول:
ببخشید اگر کابل رو قطع کنه چه جوری فایلهای لازم و کرک برنامه رو منتقل کنه به پاکت پی سی؟؟؟؟!!!!!!
چون من هم اینکارهارو نمی کردم برنامه کرک نمیشد هی می گفتم مشکل از چیه.
سلام.نقل قول:
نمیخواد ارتباط رو قطع کنید فقط کاملا" طبق راهنما پیش برید کار به درستی انجام میشه.
سلام من دیروز دادم برام این برنامه رو ریختن .
نمی دونم آیا نقشه های تهران و ایران رو برام ریخته یا نه ؟
از کجا بفهمم که نقشه ها رو ریختن ؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
برنامه رو اجرا کن یکجا که سقف نباشه حدود 3 چهار دقیقه باید صبر کنی وقتی ارتباط برقرار شد اید برنامه اونجایی که هستی رو رو نقشه نشون بده.اگر نریخته باشه صفحه سفید میاد .
ببینم نقشه جدید تر نیمده ؟
این نقشه پل سئول رو که این همه وقته زدن نداره !
شهرک صنعتی پرند رو هم نداره.............
سلام .
من X1i دارم .
جدیدا" برنامه ی Garmin ماله GPS رو که اجرا میکنم این ارور رو میده ... جریان چیه ؟ چیکارش کنم ؟
Read Access Violation at data address 0xea000020 .
Program address 0x002fa6d4 in background thread NULL (main initInstnce)
l ممنون میشم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم من رام عوض کنم دوباره باید گارمین بنصبم ؟؟؟
سلام.نقل قول:
شما بعد از تعویض رام باید تمام برنامه هارو دوباره بنصبی نه فقط گارمین رو.
آقا سلام
من یک touch diamond دارم می خوام GPS فعال کنم
از اساتید تقاضا دارم یک لینک برنامه کامل به همراه راهنمایی برای من بزارن
با تشکر
آقا گارمین که بدرد نمیخوره وقتی نقشه خیلی از شهرستانهای ایران رو نداره همه میگن ozie explorer خوبه نقشه ی شهر هایی مثل همدان بوشهر کاشان کرمانشاه (مایم تو یکی از ایناییم) رو داره پس اگه اینطوره بی زحمت لینک دانلود i900 omnia شو واسه ما بزارین.
ozie explorer واسه اومنیا بچه ها لطفا لینکشو بزارین!!
منم می خوام!!!مرسینقل قول:
توی صفحه 8 همین تاپیک میتونید گارمین رو با راهنما بگیرید البته اگر گارمین رو بخواهید.نقل قول:
مهم***مهم
سلام خدمت دوستای عزیز
به کمکتون نیاز دارم
من موفق شدم 1 نقشه super high quality از شهر با سختی از google earth بدست بیارم.الان روی 1 فایل jpg دارمش که حجمش حدود 700 مگابایت هست.با بهترین نرم افزارها تونستم بدون از دست رفتن کیفیت به حجم 34 مگابیت برسونمش.اما واسه استفاده در پاکت پی سی و کار با نرم افزار gps هنوز فایل بزرگی هست. این جزئیاتش هست:
dimensions: 13655*16096
hor&ver resolution: 96dpi
bit depth: 24
file size: 33.7
2 هفته هست که خواب ندارم.خواهش می کنم یکی راهنمائی کنه که چطور میشه از همچین عکسی واسه gps در ppc استفاده کرد.
وقتی با فوتوشاپ dimension رُ کم میکنم عکس خیلی بی کیفیت میشه!!!اگر کسی این مشکلُ حل کرد میتونم 1 نقشه با دقت و جزئیات بالا از کل ایران به کمک google earth واسه ایران درست کنم.
سلام من یک تاچ پرو2 دارم بخام gpsرو فعال بهترین برنامشو نصب کنم چه کار کنم لطفا راحنمایی کنید
نقل قول:
سلام.
تو صفحه 8 همین تاپیک برنامه گارمین با راهنمای نصب هست اگر تهران و شهرهای بزرگ باشید نقشه کامل شهرها رو داره در غیر اینصورت نقشه راه ها رو کامل داره.
سلام از این برنامه بهترم است بخوام نقشه اخری شهرها رو بگیرم و بهش بدم چه کار کنم لطفانقل قول:
راهنمایی کنید
من از ozie explorer استفاده میکنم . خیلی هم راضیم . تا اونجایی هم که میدونم فقط ozie explorer میتونه نقشه های گوگلی رو کالیبره کنه (البته برای ppc ) .نقل قول:
من گوشیم htc p3470 هست میخواستم نرم افزاره gps بهم معرفی کنید ممنون
دوستان من یک مشکلی با این ozie explorer دارم. مثلا وقتی GPS فعال هست می خوام برم اطرافم رو نگاه کنم اما نمیذاره! هر موقع نقشه رو میکشم به طرف های دیگه می پره سر جای اولش. با تنظیماش ور رفتم اما نتوستم کاری کنم. شما راهی برای رفع این مشکل سراغ دارید؟
سلام.نقل قول:
من با گارمین کار میکنم که تو صفحه 8 همین تاپیک توضیحات و نرم افزارش هست .برنامه های دیگه ای هم موجوده .
با سلام می خواستم بدونم که کدوم گوشی ها سیستم عاملشون ویندوز موبایل هست؟و آیا می شه که با موبایلی که سیستم عاملش ویندوز هست از برنامه هایی مانند smart gps استفاده کرد ؟
سلام , من کار نقشه بابل رو برای Google Maps تموم کردم . و میشه گفت نقشه کاملی از بابل در اومده . حتی با شهر هایی مانند تهران , شیراز و اصفهان قابل مقایسه است .نقل قول:
احتمالا تا 2, 3 هفته دیگه به طور کامل روی گوگل مپ قرار میگیره .
اگه تواناییشو داری لطفا وقتی تو گوگل رفت اونو برای Smartvom یا گارمین آماده کن تا همشهریامون بتونن به صورت Offline از نقشه های شهر استفاده کنن و دیگه نیاز به اتصال به سرور گوگل و هزینه GPRS نباشه .
اگه امکانش هست و میتونی هم اطلاع رسانی کن تا همه ی بابلی ها بدونن که نقشه جامع بابل آماده شده و بتونن از اون استفاده کنن .
اگه اطلاعات بیشتری میخوای :کد:http://fa.gravity.ir/?p=24
ozie explorer بهترين برنامه gps براي ppc هستنقل قول:
در صورتي كه برنامه براي ppc باشه ميشه نصب كردنقل قول:
پسوندشون cab يا exe هستند
ولي برنامه سيستم عاملهاي ديگه را نميشه نصب كرد
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما با غیر فعال نمودن GPS می توانید هر کجای نقشه را که مایل باشید مرور کنید ، برای اینکار در صفحه اصلی برنامه روی آیکن دیش ماهواره ( در نواربار پایین صفحه ، سمت راست ) یکبار کلیک کنید .
سلام دوستان عزيز
لطفا بهترين نرم افزار gps رو كه براي wm6.5 باشه بهم معرفي كنين
ميخوام واسه همه ايران كارايي بالا داشته باشه نه فقط واسه شهراي بزرگ .
oziexplorer 2.31نقل قول:
بهترين برنامه gps براي پاكت پي سي
هر ويندوزي كه باشه فرقي نميكنه
سلام
برنامه گارمینم کار نمی کنه ورژن دیگه ای هم نصب کردم بازم بعد از چند روزی کار نکرد آیا نیاز به کد داره یا نه
سلام.نقل قول:
شما موقع نصب برنامه برنامه رو کرک کردید یا نه؟اگر نکردید نیاز داره اینکارو بکنید.
سلام
مرحله مرحله نصب برنامه رو پیش رفتم و حتی چند روزی با برنامه گارمین کار میکردم که دیگه کار نکرد یا آنتن نداد دوباره نصب کردم بعد از تقریباً یه ماه بیشتر بازم قطع شد
کرک چه طوری پیدا کنم و کجا نصبش کنم
نقل قول:
سلام.
شما وقتی با برنامه کار میکردید قطعا" برنامه رو ک .ر.ک کردید.(همون که دیوایس ای دی رو میگیری و با ک .ی ج ن سریال میسازیو....)
نه Google Maps نه Ozi Explorer به GPS وصل نمیشند، چرا؟:18:
توی فضای بیرون و در حرکت هم تست کردم. تنظیمات برنامه ها هم درسته. ارور هم نمیدن. ممکنه از تنظیمات گوشی باشه؟
سلام
عرض به حضورتون که:
اگه برنامه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم البته روند نصب را مو به مو اجرا کنم(یعنی که شماره سریالو کپی کنم بعد توی ورد پد کپی کنم تعد فرمتو عوض کنم و ...) برنامه گارمین که نصبش کردم قابل استفاده می شه هم سرعی هم مسافت خلاصه از برنامه همه لحاظ می تونم کار کنم ولی بعد از یه مدت آنتن جی پی اس دیگه کار نمی کنه
آقا چهطور بايد با اين ozi كار كرد؟
من برنامه رو كه باز مي كنم فقط يه كره زمين مياد !
چه جوري كانكت بايد بشم؟
همين بازش كه ميكني مگه نبايد كانكت بشه؟
يه جوريه برنامش !خيلي زشته :دی
نقل قول:من نمیدونم شما چه مشکلی با برنامه داریننقل قول:
اول باید برنامه را نصب کنید
بعد اجرا کنید
موقع اجرا رجیستر کنید
بعد سوالاتی مربوط به کانفیگ برنامه می÷رسه
تائید میکندی
خودش com را پیدا میکنه
و در نهایت برنامه باز میشه
هر شهری هم که خواستین باید نقشه را دانلود کردهودر ÷وشه Map برنامه کپی کنید
اگه quick gps اپدیت باشه و در فضای باز باشی فوری به ماهواره وصل میشه
بار اول شاید کمی بکشه
ولی برای بارهای بعدی تا 10 ثانیه وصل خواهد شد(در فضای آزاد)
در ضمن موقع اجرای برنامه خودش اطوماتیک به ماهواره وصل میشه
نیازی نیست کاری بکنین
سلام به دوستان عزيز
بعد از باز كردن oziexplorer خودش search ميكنه و gps رو روي com4 پيدا مي كنه و بهش وصل ميشه .من نقشه تهران مخصوص ozi رو كه به همراه يه فايل ديگه داخل پوشه Maps ريختم ، لود ميكنم تو ozi .برنامه موقعيت از gps ميگيره ولي نميدونم بايد چيكار كتم تا روي نقشه نشون بده . كسي مي تونه راهنمايي كنه ؟
شما بيشتر مراحل را درست رفته ايدنقل قول:
اگه بين نقشه ها نقشه شهري كه هستين ، موجود باشه برنامه بطور اتوماتيك ممكنه اون نقشه را انتخاب كنه
اما اگه نكرد
بايد نقشه را انتخاب كني
براي انتخاب نقشه هم در منوي برنامه يه ابزار هست فلش مانند با اون انتخابش كن
وقتي گوشي به ماهواره وصل شده با صدا ميشگه كه وصل شد gps ok ميگه
حالا يه دونه فلش راست را بزن تا بره نقشه
تو نقشه هر جا هستي با فلش قرمز نشون ميده
سمت چپ و بالا يه عدد هست متغيير
اونم سرعت حركت را نشون ميده ...