تا جايي كه من شنيدم، qtec يه كپي نامعتبر از جمين هست.نقل قول:
درسته يا نه؟
والا اگه تموم اون امكانات رو داره پس چرا قيمتش ارزونتره؟
در ضمن طوري كه من شنيدم qtec اصلا فارسي نميشه.
Printable View
تا جايي كه من شنيدم، qtec يه كپي نامعتبر از جمين هست.نقل قول:
درسته يا نه؟
والا اگه تموم اون امكانات رو داره پس چرا قيمتش ارزونتره؟
در ضمن طوري كه من شنيدم qtec اصلا فارسي نميشه.
علت گرون شدن JAMin همینه دیگه ، یه عده بدون هیچ دلیل و مدرکی راه میافتن میگن مثلا این یه کپی نامعتبر از JAMin هست و از این حرفا ، نمیدونم اگه این یه کپی نامعتبر از i-mate JAMin هست پس تو لیست محصولات HTC چیکار میکنه ، این لینکو ببین :نقل قول:
کد:http://www.europe.htc.com/products/qteks200.html
لینک زیرم اگه ببینی بیشتر با i-mate آشنا میشی ، البته من خارجکیم زیاد خوب نیست ولی فکر میکنم توی پاراگراف اول یه جورایی این i-mate هم بر میگرده به HTC ؛ یا اینکه HTC برمیگرده به i-mate
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/I-mate
توی محصولات i-mate جلوی JAMin نوشته HTC codename prophet;feb 2006 که باز دوباره میتونی توی این لینک همون JAMin رو این بار با یه برند دیگه ببینید البته اینجا Manufacture رو زده HTC !!!
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Prophet
در مورد فارسی هم باید بگم ، این اصلا ربطی به برند نداره؛ شما داری یه گوشی با WM5 میخری، اینم که رو جفتشون یکیه !!! (این 2تا از نظر مشخصات و امکانات هیچ فرقی با هم ندارن)
خوب اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن تا ما هم استفاده کنیم.
دوستان به نظر شما برای شروع، و با هزینه پایین، Qtek 8310 انتخاب خوبیه؟ اگه دیدم WM خوبه، اونوقت خیال دارم HTC S710 بگیرم. تاچ اسکرین بودنش مهم نیست... میخوام بیشتر شبیه موبایل باشه، یعنی کیپد کامل داشته باشه.
ممنون میشم نظرتون رو بگید. راستی palm treo 750 تو ایران هست؟
قيمتش چنده ؟نقل قول:
دوستان به نظر شما برای شروع، و با هزینه پایین، Qtek 8310 انتخاب خوبیه؟
gsm.ir نوشته 290 هزارتومننقل قول:
سلامنقل قول:
شما بهتره قبل از این ، انتظاراتی که از یه PPC دارید رو بگید .. برای شما دوربین و کیفیت صدا مهمه؟ اندازه و وزن ؟ ظاهرش چی؟
در مورد Qtek 8310 باید بگم که دوربین واقعا ضعیفی داره ، که فکر کنم عکساش اصلا قابل تحمل نباشه! مموریشم زیر باطری میخوره ولی خوب اندازه و وزن خوبی داره ، قیمتشم خوبه، اونطوری که gsmarena گفته صفحه نمایش خیلی خوبی هم داره
اگه خیلی دوست دارید شبیه موبایل باشه و قیمت و QWERTY بودنش براتون مهم نیست من بهتون ASUS P525 رو پیشنهاد میکنم، یه کم بزرگه ولی عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جوابت خیلی ممنونم. در مورد اینکه چی برام مهمه، میتونم بگم که نمونه ایده ال برای من HTC S710 هست، ولی قبل از اینکه بخوام 500-600 تومن هزینه کنم، میخوام به عنوان نمونه، یه مدل ارزون قیمت با امکانات متوسط رو تست کنم و اگه ازش راضی بودم و بخصوص از WM خوشم اومد، اونوقت به فکر یک مدل بهتر و کاملتر مثل S710 بیفتم.نقل قول:
به صورت موردی، چیزایی که برام مهمه، اندازه، کیپد کامل مثل موبایل، باتری مناسب، آنتن دهی خوب، داشتن WiFi، و سرعت متوسط به بالا و همچنین قیمت مناسب هست.
Htc 3600 تو ایران هست؟؟؟ اگه آره چنده؟؟؟
اره فكر كنم تو ايران باشه ولي من تو ابادان زندگي ميكنم و اصلا اينجا Pocket PC نيست تا قيمت كنم من هم دنبال قيمتش هستم ... كسي ميدونه ؟نقل قول:
Htc 3600 تو ایران هست؟؟؟ اگه آره چنده؟؟؟
ای کاش یکی از دوستانی که تهران هستن ، قیمت HTC P3600 رو میگرفتن
Enter_The_Love جان ، چرا کم پیدایی؟؟ شما قیمت رو نداری؟
نمیدونم تا حالا با Windows Mobile کار کردی یا نه؟ ولی به نظر من برای آشنایی باهاش میتونی یه شبیه ساز نصب کنی و امتحانش کنی.نقل قول:
از اونجایی که دوربین و صدا واسه شما زیاد مهم نیست، فکر نمیکنم دیگه مشکلی با PPC داشته باشید.
در مورد اون دو مورد انتخابیتون هم سی پی یو 200 مگاهرتزیشون باعث میشه آدم نتونه به مشخصات دیگشون فکر کنه!!! ولی با همه ی این حرفا وزن و ابعادشون واقعا خوبه .(من اطلاعات زیادی در موردشون ندارم)
همونطور که قبلا هم گفتم بهتره شما ASUS P525 بگیری چون بیشتر نیازهاتونو برطرف میکنه البته یه کم بزرگه ولی خوب ارزششو داره، مشخصاتشو توی gsmarena ببین.
تايد مي شود ....نقل قول:
ای کاش یکی از دوستانی که تهران هستن ، قیمت HTC P3600 رو میگرفتن
Enter_The_Love جان ، چرا کم پیدایی؟؟ شما قیمت رو نداری؟
اگه قيمت HTC Touch رو هم داريد بگيد ؟
شما قیمت این P525 رو داری؟نقل قول:
توی سایت popularelect که قیمتشو زده 699 دلارنقل قول:
ولی توی ایران رو ، Enter_The_Love فرمودن 800 میده رمضانی
با سلام
1.چرا ppc و ppc phone های هم قیمت با n95 8gb edition وmotorola e7 2gb ram, iphone2-8gbرم پایین تری دارن؟
2.motorola e7 دارای GoForce 5500 graphics accelerator است!در حالی که ppcیا ppc phone دیگری داری GoForce 5500 graphics accelerator یامشابه این نیست. مگه نباید که ppc یا ppc phone ها ram,cpu,graphic
بالاتری نسبت به mobile های هم قیمت داشته باشن؟
با تشکر.
نه کی گفته باید قیمت و کیفیت بالا تری داشته باشن ...نقل قول:
خب پاکت پی سی های جدبد هم اومدن که کیفیتشون N95 رو سوسک میکنه و خیلی امکانات اضافه دیگه دارن و قیمتشون هم 1 میلیون و 800 هزارتومن هست.
دوستان عزيز.
من هنوز موندم تو اينكه جمين چطور گوشي هست؟
بعضيا جمين رو تاييد مي كنن و بعضيا با كي جم ميكوبن تو سرش.
خلاصه موندم چيكار كنم.
لطفا برادرانه راهنماييم كنيد.
ممنون.
اگه بین JAMin و K-JAM موندی.. باید بگم که اگه K-JAM رو انتخاب کنی ، دوربین 2 مگاپیکسلی جمینو از دست دادی ولی به جاش یه کیبرد کامل داری ..اگرم جمینو انتخاب کنی کیبرد و از دست دادی ولی به جاش دوربین 2مگاپیکسلی دارینقل قول:
و در صورت انتخاب هر کدوم یه سی پی یو 200 مگاهرتزی گیرت میاد که مساله ی اصلی همینه!!!
البته شنیدم که جنس بدنه ی K-JAM بهتر از JAMin هست! درسته؟؟؟
اینا دیگه فرقه دیگه ای با هم ندارن !!
اگه بین اینا موندی با توجه تفاوتاشون و شکل ظاهری ، یکی رو انتخاب کن دیگه
و اين Ppc سوسك كن ..نقل قول:
نه کی گفته باید قیمت و کیفیت بالا تری داشته باشن ...
خب پاکت پی سی های جدبد هم اومدن که کیفیتشون N95 رو سوسک میکنه و خیلی امکانات اضافه دیگه دارن و قیمتشون هم 1 میلیون و 800 هزارتومن هست.
ولي HTC P3600 رو به K-Jam و Jamin ترجيه ميدم ...نقل قول:
پس چرا دیگه کسی ppcphone یا ppc میخره؟! چون هم از لحاظ دوربین و هم از لحاظ کیفیت بر اساس حرف شما از موبایل ها پا یین ترهستن.:41:نقل قول:
فقط به دليل نصب شدن Windows Mobile و و پي اين امر ... امكانات فراوان و برنامه نويسي ساده تازه بعضي از PPC ها كيفيت دوربين بالاي دارن حتي بالاتر از Mobile ها ...نقل قول:
پس چرا دیگه کسی ppcphone یا ppc میخره؟! چون هم از لحاظ دوربین و هم از لحاظ کیفیت بر اساس حرف شما از موبایل ها پا یین ترهستن.
دوست عزیز PPC های قدیمی اینطوری هستننقل قول:
PPC های موجود الان که تازه وارد بازار میشن اصلا اینطوری نیستند
در ضمن به گفته ی دوستمون مهمترین ویژگی داشتن ویندوز موبایل هست
دوستان عزیز بزودی یک سری قیمت بروز براتون میزارم
دوستان عزیز توجه کنید
چند عدد گوشی XDA o2 FLAME و HTC ADVANTAGE X7500 سراغ دارم هست کسی خواست pm خصوصی بده
قیمت HTC P3600 ، ASUS P535 و Atom Life رو هم بزاری ممنون میشم...نقل قول:
دوستان عزیز بزودی یک سری قیمت بروز براتون میزارم
سلام
ممنون میشم به سوالام پاسخ بدین
1- آیا PPC ها تمامی فایل های با فرمت SIS و JAR رو میخوانن یا فقط برنامه های مخصوص ویندوز موبایل رو میخونن؟ آیا فایل های JAR رو با هر سایزی که باشه (مثلاً 240x320 ) میخوانن یا باید فایل آن دقیقاً برای سایز گوشی موبایل باشد؟
2- من یه گوشی با این خصوصیات میخوام. شما چه چیزی رو پیشنهاد میکنید به من؟
- دوربین حداقل 2 مگاپیکسل با فلاش،
- صفحه حداقل 240x320،
- صدای آن پلی فونیک 64 کاناله در حد نوکیا 3250،
- رم یا حافظه حداقل 2 گیگ با قابلیت ساپورت 4 گیگ،
- خواندن فایل های .jar و .sis ،
- امکان انجام کارهای ضروری مانند جواب دادن به تماسها و زنگ زدن با دکمه تا بتوانم با یک دست این کارها را انجام دهم،
- به گونه ای باشه که اگر تا سه ساعت و نیم با آن بازی کنم یا برنامه کار کنم شارژش خالی نشه،
- پردازشگر (CPU) آن 624 مگاهرتز باشه خیلی خیلی بهتره ولی دیگه از 520 مگاهرتز کمتر نشه
3- آیا شما نام ( UMPC = Ultra Mobile PC) را شنیده اید؟ آیا این دستگاه ها خصوصیاتی که در بالا گفتم رو داره؟
4- آیا این دستگاه ها وارد ایران شده؟ اگر شده از کجا میتوانم تهیه کنم؟
متشکر میشم اگر به سوالام با دقت تمام جواب بدین
نقل قول:
سلام
من کلی نوشته بودم اما دیدم این 3 سوال رو بپرسم بهتر میشه راهنمایی کرد
1. تا چه قیمت میخواین پول بدید؟
2.توی ایران باشه یا نباشه؟
3.سایز گوشی چقدر باشه؟
ممنون که جواب دادین
1- زیر یک میلیون و پونصد هزار تومن
2- توی ایران باشه. ولی اگه نیست حداقل توضیح اون رو بدین
3- سایز گوشی هم اندازه JasJar هم باشه اشکال نداره
به نظر من Pocket Pc GLX رو بگير كه داراي صفحه نمايش 2.6 و اينترنت بيسيم Wi-Fi هستش و از همه مهمترنقل قول:
7 داره خيلي هم چيز شيكي هستش و, البته هنوز وازد بازار نشده ولي من به شركت وتارد كننده گوشي هاي GLX زنگ زدم و بهم گفت كه قيمتش تقريبا 900 هستش.Windows Mobile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي كسب اطلاعات بيشتر ميتوني اخرين راهنماي خريد موبايل عصر ارتباط مراجعه كني.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Only N77
نقل قول:
نقل قول:
1.فايلعاي JAR رو ساپورت ميکنند اما Sis نه ( فقط فايهاي مخصوص ويندوز موبايل ساپورت ميشود )
اونقدر فايهاي ويندوز هست که ديگه فکر نکنم کسي طرف JAR بره
من امتحان نکردم
2. اکثر PPC ها 2 هست دوربين بجز قديمها ( بيشتر از 2 هم نيست)
صداي 128 کاناله هم دارند اما هيچکدام صدايي مثل 3250 ندارند
اگر منظورتون حافظه ي داخلي هست شاید به تعداد انگشتان هم 2 گيگ نباشه خیلی کم هستند که 2 گیگ حافظه داشته باشن
PPC هاي جديد اکثرا تا 4 گيگ رو ساپورت ميکنند
3 .نمیشناسم
ببینید یه چیزی بگم حالا که توی ایران میخواید باشه پاکت پی سی ها خیلی محدود شد
کلا چیزایی رو میخواید که توی یه پاکت پی سی همه باهم خیلی سخت میشه پیدا کرد
مثلا رم 2 گیگ رو HP ipaq 5910 داره
صدای بلند رو Asus P535 داره
cpu بالا 520 که تو ایران شاید یکی 2 مدل نباشه مثلا HTC َadvantege x7500 که اونم 5 اینچ هست
کلا باید توقعاتت رو کم کنی تا بشه چیزی گیر آورد
قیمت قیمت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTC
Advantege X7500--------------1,360,000
TyTN--------------------790,000
P3300-------------------740,000
P4350--------------------640,000
Touch--------------------750,000
P3400-----------------485,000
خیلی ممنون که جواب دادیننقل قول:
توقعاتم رو کمتر کردم، فقط این چندتا خصوصیت رو داشته باشه:
- دوربین حداقل 2 مگاپیکسل با فلاش،
- قابلیت ساپورت حافظه 4 گیگ
- امکان انجام کارهای ضروری مانند جواب دادن به تماسها و زنگ زدن با دکمه تا بتوانم با یک دست این کارها را انجام دهم،
- به گونه ای باشه که اگر تا سه ساعت و نیم با آن بازی کنم یا برنامه کار کنم شارژش خالی نشه،
- اگر چند تا گوشی بود که این 4 تا خصوصیت رو داشت، اونی که صدای بیشتری داره رو ترجیح میدم
حالا با این خصوصیات چه گوشی رو به من پیشنهاد میدین
سلام دوست عزیزنقل قول:
با اجازتون منم یه چند مورد بهتون پیشنهاد میکنم !
اولیش HP iPAQ 610c که هنوز وارد بازار نشده ولی خوب ، اگه خیلی عجله نداشته باشی به زودی میاد و اگه بیادحتما توی ایران هم میاد. اینو واسه این بهتون پبیشنهاد کردم چون فکر کردم دوربین واستون مهمه ، واین دوربینش 3.2MP هست، و سی پی یوش 520مگاهرتزه .. باطریشم 1590میلیه!
اینم عکسش :
مشخصات بیشترشو اینجا ببین :
یه مدل دیگه با دوربین 3.2 مگاپیکسلی هست که تازه چند روزه وارد بازار شده ، البته یه کم باید صبر کنید تا وارد بازار ایران بشه ... این سی پی یوش 400 مگاهرتزه و ماله سامسونگه(منظورم سی پی یوشه) و باطریشم 1350 میلیهکد:http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_610c-2094.php
یادم رفت اسمشو بگم!! اسمش HTC TyTN II هست
اینم عکسش :
مشخصات بیشترو اینجا ببین :
کد:http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-2024.php
دستت درد نکنه به خاطره قیمتا:20:نقل قول:
پس قیمت HTC P3600 چی شد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان نمیدونم توی کدوم تاپیک بود، قیمتشو گفته بود 550 ، به نظر من که خیلی پایینه، فکر نمیکنم درست باشه، شما پی فکر میکنی؟
خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
از اولی بیشتر خوشم اومد
صبر میکنم تا وارد بازار ایران بشه
نقل قول:
من به شما O2 Atom life رو پیشنهاد میدم
Asus p535 رو پیشنهاد میدهم
O2 Flame رو پشنهاد میدهم
اون گوشی HP هنوز تولید هم نشده فکر کنم یه 1 سال دیگه بیاد ایران
سلام به نظر شما htc x7500 با این قیمتش ارزش خریدن داره یا نه؟
آخه با این پول میشه یه لپ تاپ کامل خرید
من که میگم نه نداره
salam
برای خواندن کتابهای الکترونیکی(بافرمت pdf یا p990 sony ericson( word چطوره
براي پست اول تو P30world بد نبود ..نقل قول: