ميشه بازي ماشيني و مهيج Dirt را درباره اش توضيح بديد
Printable View
ميشه بازي ماشيني و مهيج Dirt را درباره اش توضيح بديد
D.i.r.t
مگه یک بازی ادوانچر اول شخص مسخره نبود.
ماجرای یک دختره که شهره نیویورک زندگی میکرد و میره به دوستاش کمک کنه.شهرشونو حیوونای جنی گرفته بود؟
نقل قول:بازی DiRT محصول شرکت Codemasters هست، این بازی همونطور که خودتون هم گفتید ، در سبک رالی است و برای کنسول Xbox 360 و PC منتشر شده. در این بازی مسابقات مختلفی در مکانها و کلاسهای مختلف برگزار میشود مثل : Rally Raid, Hillclimb, Rallycross, Modern 4WD, Offroad Buggies و ...... . در این بازی بیش از 45 ماشین مختلف که همگی از روی نسخه ی واقعی درست شده اند ، وجود دارد.
موفق باشی
بازی ماریو جدید اومده یا نه
اگه شما Ps3 یا Ps2 داری قراره یه ورژن جدید واسه این 2 کنسول بیاد .نقل قول:
بازی ماریو جدید اومده یا نه
خيلي خيلي ازت ممنونمنقل قول:
به خاطر راهنمايي با ارزشت
قربانت علي
لطفا تاریخ عرضه gta 6 را بیان کنید
یعنی کی عرضه می شود
نقل قول:
مرسی از راهنمایت
قراره PRO STREET هم تو پیست باشه.:20:
با سلام.
می خواستم ببینم بازی نجات بندر چیز به درد بخوری هست یا نه ؟
یا حق .
والا ما که هنوز نخریدیم که بخوایم توضیح بدیم ! جرات هم نداریم بخریم ! اگه کسی داره یه توضیحی بده .نقل قول:
با سلام.
می خواستم ببینم بازی نجات بندر چیز به درد بخوری هست یا نه ؟
یا حق .
ببخشید اینجا جاش نیس ولی بازیهایی که فارسی میشن حتی یه مشکلایی دارن چه برسه که کله بازی در ایران تولید و ساخت بشهنقل قول:
البته هیچ دوست ندارم اینو بگم کشورمه ولی شخصا دوره بازیهایه ساخته داخل رو خط کشیدم:46:
احتمالا باید fable و oblivios رو بازی کرده باشی.اما اگه نکردی دقیقا همون چیزی هست که تو میخای.نقل قول:
تو fable تو یه جنگجوی افسانه ای(hero ) هستی که از بچگی آموزش میبینی میتونی خونه بخری ، خریدو فروش کنی ، دزدی کنی ، مدل مو وریش عوض کنی و اون شمشیره که تو سنگ بود اسمش چی بود (؟؟؟)اونو بکشی بیرون و ... .
Fable با obliviousنقل قول:
یه بازی جدید می خواهم که گرافیکش عالی باشه و با کارت گرافیک 32 و رم 128 برای دوستم می خوهم ...
جناب گرگ بازیای جدید با گرافیک عالیتو سیستم های با گرافیک 128 و رم 256 به زور میاد یه دفه بگو میخام mission impossible 4 با حضور شیپور چی رو بسازم(شوخی کردم)نقل قول:
W O L F عزیز !
این کاری که شما میخواد انجام بدی غیر ممکن هست .
مثلا شما بازی مثل Splinter Double Agent با گرافیک عالی و بی نظیر که کارت گرافیکی بالای 7000 میخواد ! چطور میخوای با گرافیک 32 بازی کنی ؟! پیشنهاد من نصب بازی مکس پین 1 هست . بازی Hulk هم میتونی نصب کنی . Mafia هم جالب هست . به جز اینا بازی دیگه ای نمیتونی نصب کنی .
دوست عزیز کارت گرافیک 32 خیلی پایینه فکر نکنم چیز خوبی گیرت بیاد.اگر کارتت 32 قوی باشه شاید بازی های قدیمی و GTA به دردت بخوره.البته شاید.نقل قول:
سلام بچه ها آیا بازی مدال جدیدی برای pc آمده از کجا میشه گیرش آورد؟
والا هنوز به دست ما نرسيده ! ولي احتمالا اومده چون بعضي دوستان مشكل داشتند در بازي كه در تاپيك بازي مطرح كردند .نقل قول:
سلام بچه ها آیا بازی مدال جدیدی برای pc آمده از کجا میشه گیرش آورد؟
یازی onimusha 3 هم بازی خوبیه . داستانش هم زمان هم در 500 سال قبل اتفاق می افتد هم در سال 2001.
خیلی جالبه.
پرطرفدارترین بازی های آنلاین در سبکهای استراتژیک - RPG و ورزشی رو بهم معرفی کنید
یک بازی در یبک aom یا عصر افسانه ها می خوام!
آنلاين در سبك استراتژيك كه War Craft هست .
در سبك RPG فكر نكنم وجود داشته باشه . اگه هم باشه من بلد نيستم .
در سبك ورزشي هم فكر كنم FIFA 07 باشه .
بازي به سبك Roam زياد هست :
Stronghold Legends
Civilization
و يه چند تاي ديگه كه اسمشون يادم نيست .
کد:http://games.yahoo.com
این سایت هم خیلی باحاله
داریوش عزیز این که همون یاهو خودمون هست ! تازه اینجا نسبت به یاهو خیلی آپدیت تره !!!!
استراتژیک که age of empire & civilizationنقل قول:
rpg هم ورلد اف وارکرفت world of warcraft
ورزشی هم این همه فوتبال :31:
سلام
یه تو سبک RPG به غیر از titan quest , fable , bards tale معرفی کنید.(شمشیر زنی باشه و مثل بازی هایی که گفتم بشه شمشیر و زره و این جور چیزها خرید وفروش کرد.
مشخصات سیستمم:
vga:8800 gts 320mb
cpu:e6750
ram:2gb
باتشکر.
World Of Warcraftنقل قول:
Oblivion
Two World
سلام لطفا یه بازی استراتژی معرفی کنید که خیلی شلوغ باشه یعنی سرباز زیاد داشته باشم خلاصه شلوغ باشه و دشمن هم تعداد زیادی سرباز و تجهیزات داشته باشه (فرقی نداره قدیمی یا جدید یعنی اسله یا شمشیر )
مشخصات سیستمم
ram = 256
گرافیک 256
سلام لطفا يك بازي نقش آفريني مثل neverend معرفي كنيد.
:10:
شما پچه titans رو برایه همین بازیه age of mythology امتحان کردید؟نقل قول:
جالبه و رویه بازی نصب میشه:46:
:20:شما یه نمه رمتون رو میبردید بالاتر بهتر بود ولی اکثره بازیهایه استراتژی جنگی همین چیزایی که شما دارید رو دارن:46:نقل قول:
از قبیله:
red alert 2
yuri's revenge
war craft
و ...
بازیهایه جدید ترهم زیاده در این ضمینه ولی متاسفانه رمه شما کمه:46:
یه بازی تفنگی، اکشن و مر حله ایی خوب می خوام. مسه Igi2 یا بهتر از اون.
مرسی.
دوست عزیز اگه گرافیکت بالای برو Hitman:Blood Money رو بازی کن و حالشو ببر.اگه ت مایه های یکم تخیلی میخوای من الان خودم دارم Bioshock بازی می کنم توپ.
البته شما می تونی بری تو سایت Gamespot و در قسمت search کلمه IGI2 سرچ کنی و وقتی آورد پایین سمت راست بازی هایی رو که تقریبا مثل IGI هست رو برات میاره.
به لینک زیر یه نگاهی بنداز
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/igi2covertstrike/index.html?tag=result;title;0
مرسی عزیزم.
بازيهاي obscure و fifa 2008 پنج شنبه اومد
امروزم بازيهاي
world in conflict
stronglehold
sega rally revo
مياد
salam khobiin baziie 1701 baladiin bazie khobie albate sakhte
با سلام خدمت دوستان گرامی . من میخوام راجع به شرک 3 بیشتر بدونم.
یک بازی می خوام که بشه انالین بازی کرد
ممنون از اطلاع رسانیتون دوسته عزیز:12:نقل قول:
دقیقانقل قول:
این بهترین و کاملترین راه برایه پیدا کردنه بازیهایه مشابه و ... هست:46:
وخیلی ساده!:10:
چند تا بازی شبکه می خواستم ... منتها با یک فرق کوچیک .......
اونم اینه که بتونیم دونفری داستان بازی رو بازی کنیم و بریم جلو نه بیفتیم به جون همدیگه و همدیگرو بکشیم ....
مثله بازی ارباب حلقه ها که نمیدونم هنوز اومده یا نه تو اون می تونیم هر کامپیوتر یکی از بازیکنان بشه و با هم دیگه داستان بازی و مرحله ها رو پشت سر می زارن ....... این بازی که فکر می کنم هنوز نیومده حالا دوستان با تجربه اگه چیز دیگه ای سراغ دارن ما رو در جریان بزارن ...
با تشکر