بچه ها این rapidshare خیلی اذیت می کنه (خودتون که می دونید)
والاتا الان براتون آمادش می کردم
باید کمی صبر کنید...
Printable View
بچه ها این rapidshare خیلی اذیت می کنه (خودتون که می دونید)
والاتا الان براتون آمادش می کردم
باید کمی صبر کنید...
چه خوبنقل قول:
اگه adsl داری زحمت بکش با پسوند اصلی یه جا آپلود کن
سعی کن هر جا آپلود می کنی resume داشته باشه تا دوستان دایل آپی راحت تر دانلود کنند
Persiangig خوبه ها
دستت درد نکنه
دوستان دیگه این بحث فریمور خیلی داره ادامه پیدا می کنه اگه کسی می تونه با پسوند اصلی اپ کنه تا اناهیتا جان تست کنن تا تاپیک هم کمتر از بحث اصلی خارج شه .
یا علی مدد
خوب منم فایل رو دانلود کردم
داخل فلدر زیپ یه فایل با اسم و پسوند زیر هست با حجم 71 Mg
24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf
اگر فایل مورد نظر درست هست من آپلودش کنم ؟؟؟؟؟؟
در ضمن جناب مجرم از بابت پست های فریمور نگران نباش بعداز این که به نتیجه رسیدیم از مدیر بخش درخواست می کنیم پست های اضافه رو حذف کنه تا تاپیک کامل بشه
سلام دوستان
من عضو جديد هستم و 2 هفته اي ميشه كه اين گوشي رو گرفتم و بي صبرانه منتظر خبري در مورد ساپورت فارسي هستم.
من GPRS رو راه انداختم ولي متاسفانه سايتهاي فارسي يونيكد رو هم نميشه ديد (با اينكه گوشي Encoding-Unicode-UTF8 رو هم داره ولي با انتخاب اون هم اتفاقي نمي افته)
ولي يك نكته جالب اينكه شما اگر يك فايل pdf فارسي رو روي گوشي بريزيد ،viewer گوشي ميتونه اون رو خيلي عالي باز كنه و نشون بده با كليدهاي volume كنار گوشي هم به خوبي zoom in و zomm out ميكنه.
من pdf شانزده صفحه اي يك روزنامه فارسي رو با GPRS دانلود كردم و به راحتي اون رو باز كردم. (البته جاي عكسها خالي ميمونه.)
همينطور excell و word لاتين رو هم باهاش امتحان كردم كه هيچ مشكلي نداشت. ولي word فارسي رو هنوز امتحان نكردم. اما فكر ميكنم جواب بده.
البته با اينحال مشكل SMS فارسي و اينترنت فارسي پا برجاست و ما همچنان منتظر راه حل.
سلامنقل قول:
من قبلا یه صفحه از اینترنت ریختم که فونت فارسی داشت باز نکرد یه صفحه هم ورد ریختم اونم باز نکرد
دیگه مطمِئن شدم که اصلا این گوشی با فارسی رابطه ای نداره
یا علی مدد
سلام به دوستان عزیز منم دیروز صاحب یه A1200 شدم البته بهید ببخشین که دست داره زیاد میشه.
سلام دوست عزیز نا جایی که من میدونستم ورژنش 1.2 ولی شما میگین 2 اگه انجوری باشه خوشحال میشیم.شما اتو از کجا میدونین؟نقل قول:
دوست عزیز ورود شما به کلوپ A1200 رو تبریک می گم .
گوشی من هر چند دقیقه یکبار یه صدایی شبیه چکه قطره آب میده و یه ویبره کوتاه میزنه.
کسی میدونه علتش چیه؟
احتمالا مسیج نخونده داری یا میس کال . چون منم وقتی رو گوشیم میس کال میوفته یا مسیجامو نمی خونم اینطوری میشهنقل قول:
یا علی مدد
درسته!نقل قول:
معلم مام موتو داشت همین جوری میشد وسط کلاس!
نگهداری از گوشی a1200 کار خیلی سختیه همون طور که می دونید روی گوشی یک پوشش نرم هست (فکر می کنم یک نوع چرم باشه) که خیلی به ضربه و اشیا تیز حساسه و با کوچک ترین تحریکی ضربه می بینه و پاره می شه متاسفانه وقتی حتی یک قسمت خیلی کوچیک هم پاره میشه به دیگر نقاط سرایت می کنه زیر این پوشش پلاستیک براق هست که اگر پوشش پاره بشه خیلی از زیبایی گوشی کم می کنه
من این تجربه رو با مدل E398 موتورولا داشتم اونم پوشش دقیقا مثل a1200 بود اولین بار یه قطره آبلیمو رو گوشی ریخت و قسمتی از پوشش رو مثل اسید از بین برد بعد کم کم بقیه پوشش کنده شد و خیلی قیافه گوشی بد شد
برای همین تا جایی که می تونید گوشی رو تو جیبتون نذارید اگر هم میذارید کنار گوشی تو جیبتون کلید یا سکه نذارید
گوشی رو همیشه روی یک سطح صاف مثل شیشه میز یا یک تکه کاغذ بذارید
خانوم های محترم مواظب باشید با ناخن بلند و تیزتون به پوشش گوشیتون آسیب نزنید :31:
خلاصه که اگر می خواید گوشیتون زیبایی شو حفظ کنه حتما رعایت کنید چون اگر این پوشش از بین بره گوشی واقعا از قیافه میوفته
-----------------------------------------------
برای پسورد گذاشتن روی فولدر های گوشی از چه برنامه ای میشه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
تایید میشه درب شیشه ای روی گوشی هم خیلی حساسه مال یکی از دوستان من خورد زمین شیکست ماجراشو تو همین تاپیک تعریف کردم
برا پسورد روی فولدر من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم اتفاقا خیلی لازم دارم واسه همین کل گوشیرو قفل می کنم (phone lock )
مگه این گوشی جاوا 2 نداره
پس چطور برنامه برای پسورد پیدا نمیشه برنامه های جاوا که فراوونه
سلام شما درست دانلود كردي يه زحمت بكش واسه دوستان اپلود كن چون من نميتونم راحت از پسش بربيامنقل قول:
مرسي
تائيد ميشه اصلا فارسي بي فارسي...بايد منتظر راه حلي واسه صداش باشيمنقل قول:
يه سرس به سايتنقل قول:بزن توي ديتال اين گوشي قيد شدهکد:www.gsmarena.com
ولي من حق رو به شما ميدم سرعتش به ورژن 2 نميخوره
توي قسمت secutiy گزينه قفل تلفن مثل گوشي هاي سيمين هست ولي گمون نكنم كه بتوني بغير از بعضي از پوشه هاي كه در قسمت مسيج ميسازي روي بقيه مثل فايل هاي ويدئوي قفل بذارينقل قول:
اقا من اینو برج 2 قیمت گرفتم میگفتن 510 اما الان....
اقا من اینو برج 2 قیمت گرفتم میگفتن 510 اما الان....نقل قول:
بچه ها کسی میدونه time$date کجا عوض کنم؟
این که گفتم pdf فارسی رو باز میکنه ، یک صفحه خودم pdf کردم باز نکرد ولی نمیدونم چه سری تو pdf روزنامه ها هست که بازشون میکنه. خواهش میکنم خودتون امتحان کنید. یک صفحه pdf از ایران یا اعتماد ملی رو روش بریزید ضرر نداره. حداقل آدم امیدوار میشه یک روزی بشه فارسی رو بهش اضافه کرد.نقل قول:
اون موردی هم که گفتم عکسهای توی pdf رو باز نمیکنه راه داره. باید برید توی prefrences و گزینه show image رو فعال کنید. روزنامه فارسی به طور کامل مقابلتون خواهد بود.
برو منوی Time گزینه Local City اونجا Browse رو اجرا و تهران روانتخاب کن. بعد زیر Local city میتونی روی Time و Date کلیک کرده و تنظیمشون کنی.نقل قول:
به روزنامه نیست من خودم دیشب یه صفحه pdf باز کردم مال واژه ها بود فارسی بودنقل قول:
مضاف بر اينكه خط من هم از خطهاي ارتباطات سياره و........................
با سلام به كليه دوستان
آقا ما كه هر كاري كرديم اين برنامه mpkgرو نتونستيم روي گوشي نصب كنيم . دوست عزيز آناهيتا درست گفتن بعد از unzip كردن اين فايل پوشه سيستم مخفي ميشه . ولي به هيچ عنوان نميشه به گوشي انتقالش داد من هم با بلوتوث كامپيوتر امتحان كردم هم با كابل usb چون كه پوشه مخفي هست اصلا برنامه اونو نميشناسه . در ضمن كسي از دوستان نگفت كه با برنامه تغيير فونت ميشه sms خوند يا نه . با تشكر
داداش اینجا همه با برنامه ی mpkg مشکل دارن هیچ کسم پیدا نشد بگه ما چیکار کنیم
باسلام
اينم چندتا بازي براي a1200 كه از دوستهاي چينيمون گرفتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اينم لينك فريمور با پسوند اصليش انشاالله امتحان كنيد و جوابو اعلام كنيد چون ديگه از صداي كم گوشي دارم كلافه ميشم.
چند تا بازي ديگه هم كه مخصوص گوشي a1200 هستش ولي حقيقتشو بخواين خودم هنوز تستش نكردم.
اگه اينا جواب داد اونا رو هم ميزارم.
در ضمن فريمور 30p46p رو هم از سايت modmmymoto دانلود كردم اگه اين فريم رو هم مي خواين تا لينكشو واستون بزارم.
شما میتونی فقط برای کارت حافظه پسورد بذاری و نیازی نیست کل گوشی رو لاک کنی.نقل قول:
برو تو File Manager
برو روی منوی Trans Flash
قلم رو چند لحظه روش نگه دار تا یک منو باز بشه
Properties رو انتخاب کن
حالا میتونی پسورد رو فعال کرده و کلمه رمز رو تعریف کنی.
بعد از اینکار باید گوشی رو خاموش-روشن کنی.
متاسفانه اینکار رو روی فولدرهای داخلیش نمیشه انجام داد و باید کل کارت حافظه رو قفل کنی. اما باز بهتر از قفل کردن کل گوشیه.
چرا بلوتوث گوشی با بلوتوثpc سازگار نیست؟گزینه های بولوتوثpc روشن نمیشه!!باید چکار کنم؟با بعضی گوشی هام راحت نمیشه بلوتوث کرد اگه کسی میدونه بچه ها جوابمو بدین.
دوست عزيز شما زماني كه بلوتوث گوشي رو روشن مي كني بايد وارد منوي بلوتوث گوشيت بشي و گزينه discoverable رو هم فعال كني كه تا 3 دقيقه بلوتوث شما توسط ساير ساير گوشي ها و كامپيوتر شناسايي ميشه. موفق باشيد.
عزیز دل برادر دستت درد نکنه که کارم رو راه انداخت من تا حالا فک می کردم این پسورد مال اینه که تو رم ریدر کار نکنه اخه یه بار واسه رم 6670 ام پسورد گذاشتم ولی تو موبایل کار می کرد وقتی می ذاشتی تو رم ریدر کار نمی کرد و ارور می دادنقل قول:
یا علی مدد
ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی بازم نشد میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدی؟
یکی در مورو سازگاریه بلوتوث سیستم با گوشی توضیح بده همدیگرو نمیخونن چیکار کنم؟
شما بعد از آنزیپ کردن یه فولدر Hidden شده داری با نام system. که باید گوشی تو به کامپیوتر وصل کنی یا با رم ریدر به روی رم بروی که آنجا هم دقیقا یه فولدر با همان نام system. هست که باید جایگزین کنی.نقل قول:
سپس گوشی رو ریست میکنی و حالا یه آیکن تو منوها به نام MPKG اضافه شده روش کلیک کن و تمام.
از این به بعد برنامه ها و بازیهای مربوط به این گوشی رو با این برنامه Open With کن.
بسیار سپاسگزارم.نقل قول:
در اولین فرصت آپدیت میکنم و نتیجه رو میگم.
ابتدا باید روشی پیدا کنم تا از دفترچه تلفن و اس ام اس ها بک آپ بگیرم و بعد فریمور رو عوض کنم.