آفرین . حالا شدی پسر خوب :27:
بله عقیده شما باید عوض بشه وگرنه تو کارنامه نهایی کنکورت چنان چیزی مینویسند که از هزاران فحش برایت زجر آور تر است :41::41:
برای اینکه بخوای تو کنکور حرفی برای گفتن داشته باشی
1- عجله نکن (( اینهمه درس رو بچه های شریف نمیتونن تو دانشگاه تو دو ماه پاس کنند چه برسه به دبیرستانی ها ))
2- خداییش با خودت رو راست باش
3- برنامه ریزی خوبه اما نه اینکه بنویسی و بزنیش به دیوار و خلاص (( به برنامه عمل کن و بهش متعهد باش ))
4- هول نکن که اگه از حالا هول کنی دیگه وای به حال جلسه امتحان
5- اصلا شما از درس خوندن لذت میبری یا اینکه با اکراه درس میخونی که دکتر مهندس بشی (( اهمیت داره که میپرسم !!))
6- شما که میخوای کنکور آزمایشی بدی هر بار که کنکور میدی فرض کن واقعا سر کنکور سراسری نشستی و خودتو تو اون شرایط تصور کن (( از وضع نشستن و گردن درد و خستگی و کم آوردن انرژی و گیج زدن گرفته تا جابجا زدن گزینه ها واینکه پاسخ سوالات عمومی رو تو برگه اختصاصی بنویسی و برعکس !! یا پاسخ فیزیک بجای شیمی))
7- با بچه های فروم هم کل کل نکن :13::13:
(( من همینجوریش هم پنج سال از شما بزرگترم و جای دادش بزرگتم این به کنار
ثانیا وقت گذاشتم و اینهمه مطلب برات تایپ میکنم که پس فردا موقع کنکور لبخند به لبت بشینه و برای خودت کسی بشی ثالثا در مقام یک دانشجوی فنی که در حد پشتیبان کانون میمونه اینقدر معلومات دارم که بتونم جواب سوالاتتو بدم و از همه گذشته تجربه خراب کردن کنکور رو دارم پس از تجربه هایم استفاده کن و صحبت هامو سرسری نگیر دوست من))