ب
نقل قول:
عدشم...این عادت رفتاری جامعه ی م دلیل های خیلی روشنی داره...فکر می کنید این کار من و دوستام که می شه به کل کشور تعمیمش داد یه فرهنگ نادرسته؟چرا؟چونکه خارجی ها این کار رو نمیکنن اگه ماها کنیم اشتباهه؟نه اقا اونجا اصلا ارتباط دوستانه و عاطفی دیگه وجود نداره که بخواد این مسائلم در پی داشته باشه..حتما اگه بخوا واسه دوستشون چیزی بلوتوث کنن ازش پول می خوان!!! بعدشم یه دلیل این کار ما ایرانیا اینه که اینترنت پر سرعت نداریم..اگه داشتیم خودمون می شنستیم تو خونه اهنگ های جدید و می گرفتیم نه اینکه مجبور شیم بریم تو فضای باز کنار دوستامون و صدا رو تا اخر زیاد کنیم ..گوشی رو هم تازه بغل گوشمون بگیریم تا اخر صدای اهنگ رو بشنویم
سلام مصطفی جان ! اصلا حرف من در مورد شما( و کسایی که مثه شما فکر میکنن ) نبود که مسلما با شناخت نسبیی که ازت دارم میدونم مثه همون معدود آدمایی که استفاده ی درست از گوشی رو نمیدونن نیستی ! ولی خودت خوب میدونی خیلیا مهم ترین فاکتورشون واسه خرید گوشی بلند بودن صداشه ( واقعا این فاکتور چه قدر مهمه ) البته قبول دارم گوشی دیگه نباید زیادم صداش کم باشه !
اما بحث من در مورد کساییه که عقده دارن و نمیدونن که چه موقع از هدفون استفاده کنن به خصوص تو محیطایه عمومی و دوست دارن دیگرانم بشنون ! یا اینکه اهل کل کل کردن با یه اسپیکر 3-6 واتیه گوشین !
متاسفانه خودتم دیدی خیلی از افرادی که میخوان گوشی بخرن جای اینکه کیفیت صدای و حتی بلندی صدای هدفونش رو بخوان بدونن و خیلی اطلاعات دیگه از گوشی بخوان اول میرن سراغ بلندی صدا اونم تو اسپیکر ( یعنی هیچ چیز مهمتری تو گوشی وجود نداره از بلندی صدا اونم تو اسپیکرش ؟ لابد واسه این افراد وجود نداره ) !
و دیدی چه قدر این کل کلایه بیهوده راجع به بلندی صدای گوشی ها صورت میگیره !
مثالایه خودت رو ببین :
نقل قول:
....شما میرید مسافرت....یه جا می شینید کنار خانواده دوست دارین یه موزیک ملایمی بگذارید کنار خانواده.. و لذت ببرید....یه واکمن اندازه ی یه کتاب بهتره یا داشتن یه گوشی با صدای بلند؟..از جیبتون در میارید و اهنگ و میگذارید و همه هم قشنک اهنگ رو می شنون....
نقل قول:
خود من...تمام تفریحم یه سالن بیلیارده که هر چند روز یه بار دوستها با هم میشینیم اهنگ های هم دیگه رو گوش میدیم و هر کدوم قشنگ بود رو به هم میدیم....خوب پس واسه من خیلی بلندی صداش مهمه...من که نمی تونم بگم بچه ها یکی یکی هندزفری بزارید تو گوشتون...اخه مال من کیفیت صدا داره نه بلندی صدا
هیچ ایرادی نمیشه بهش وارد کرد خیلی خوبه اینجور استفاده ها ! منتها خودت خوب میدونی که خیلیا بدترین نحوه ی استفاده رو میکنن از هر تکنولوژیی ! ولی خوب قطعا اگه از هر امکاناتی به موقع استفاده بشه خیلی خوبه !
نقل قول:
حتی تو مهمونی ها به خاطر احترام به بقیه گوشیمو رو سایلنت میگذارم تا صدای زنگش کسی رو اذیت نکنه
و قطعا مقصود من شما و امثال شما که استفاده ی درست از گوشی رو بلدن نیست ولی متاسفانه همه مثه شما نیستن ... !
نقل قول:
البته اگه صداش آسفالت کن هم باشه باید فرهنگشو داشته باشیم و بدونیم کجا باید ازش استفاده کنیم
دقیقا...اگه فرهنگ استفاده از هر تکنولوژیی رو داشته باشیم قطعا اگه اون تکنولوژی معایبیم داشته باشه ما دچارش نمیشیم ...!