اين آموزش تو كدوم قسمته ؟ من با Unknown سعي كردم زمان رو هك كنم ولي جواب نگرفتم .نقل قول:
Printable View
اين آموزش تو كدوم قسمته ؟ من با Unknown سعي كردم زمان رو هك كنم ولي جواب نگرفتم .نقل قول:
از دوستان كسي نيست كمك كنه ؟ تو بازي Test Drive Unlimited هر كاري مي كنم نمي تونم تايمر مسابقات رو نگه دارم . T-Search - Art Money و cheat Engine هيچ كدوم پيداش نكرد . هر چي متغير Integer و Float هم بود با Unknown جستجو كردم فايده نداشت .
درمورد WarCraft (مپ DotA AllStars)
سلام بچه ها
می خواستم عکس هیروها، آیتمها و صداهای مپ، مخصوصا صدای شیپوریکه برای شروع بازی میزنه رو از مپ DotA AllStars بکشم بیرون اما نمیدونم چطوری!
با برنامه ی WinMPQ فایلهای MPQ رو باز کردم اما هیچ کدوم از صداها و عکس هایی که میشه باهاش کشید بیرون مال مپ DotA AllStars نیست. همشون مال بازی تک نفره هست و فایلهایی که من میخوام توش نیست!
میشه بنده ی حقیر رو راهنمایی کنید؟
مرسی.
کسی میدونه چطوری میشه world of warcraft online هک کرد هر کی ترینر نرم افزار چیزی داره بذاره کسی بلده هک کنه؟؟
اقای tcg ببین شما رفتی فایل اصلی warcarft3 رو باز کردی در اصل اون فایل ها تو خود مپ هست (به خاطر همین حجمش زیاده) اون شیپور هست اگه تو world edit sound بگردی پیدا می کنی و البته اگه بخوای مپ با ورلد ادیت باز کنی نمیشه روش قفل گذاشتن و کسی نمیتونه واردش بشهنقل قول:
****من این چیز های رو که گفتم مطمئن هستم چون فکر نکم شاید فقط 2 الی 10 نفر تو کل ایران تجربه من رو تو مپ سازی با ورلد ادیت داشته باشن من به خودم 5 سال هست که با ورلد ادیت کا میکنم!!!!:11:
درود :
ببخشید این جا پست می دم نمی خواستم تاپیک جدید باز کنم . . . .........
من یه بازی ان لاین در سایت facebook.com به نام pet society انجام می دم که به شدت معتادش شدم . بازی به ظاهر ساده ولی فوق العاده جذاب هست . در این بازی که یوزرهای بسیار زیادی ار سرتاسر جهان داره بعضی وقتا می دیدم که افراد امتیازها و یا پولهای افسانه ای دارن که متوجه شدم از تقلب استفاده می کنن اون هم با استفاده از نرم افزار Cheat Engine .
در سایت youtube اموزشی داده شده که من چیز زیادی از اون متوجه نمیشم
کد:http://www.youtube.com/watch?v=5NTfPp_T2Bs&annotation_id=annotation_632818&feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=VHkBSM8N_Rg&feature=related
از کامنتها این طور بر می امد که سایت سازنده بای ( playfish ) این کدهارو تغییر داده و این اموزش با این کدها بدرد نمی خوره
الان می خواستم ببینم کسی از دوستان که با این نرم افزار( Cheat Engine ) اشنایی دارند می تونند می تونن یه راه جدید مشابه همین راه به من اموزش بدن
پیشاپیش از کمک شما تشکر می کنم
سلام
می خواستم مپ دوتا وارکرافت رو ادیت کنمش ولی با World Editor باز نمی شه. :41:
نرم افزار دیگه ای هست که بتونه این کار رو انجام بده؟
parpa جان هیچ راهی نیست چون روی اون مپ ها قفل گذاشتن به خاطر همین نمیشه بازشون کرد
سلام دوستان
شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی باور کنین من نزریک 7 ماه تو نت دارم دنبال جوابش میکردم ولی دریغ..
امیدوارم اینجا به جوابم برسم
راستش من در مورد ساخت ترینر یه چیزهایی رو میدونم و در کل میشه گفت میتون یه ترینر ئویاه بازی بسازم ولی من اساسا یه مشکل اصلی دیگه ای دارم
بحث اینکه جوری واسه یک گیم چت کد پیدا کنم(یعنی خودم)به عبارت دیگه نمیخوام ترینر یاشه بکه کدی باشه که تو کنسول بنویسم برا بدست اوردن این کد ها تو گیم مشکل دارم اگه کسی کمکم کنه یک دنیا ممنون میشم....
کسی برنامه ای برای اجرای فرمت mpq داره تو ویندوز ؟
فوریه !
MPQ Editorنقل قول:
v 2.0.1.276 (64-bit, EN) (172 KB) for WinXP/Vista
v 2.0.1.276 (64-bit, DE) (172 KB) for WinXP/Vistaکد:http://www.zezula.net/download/mpqediten64.zip
کد:http://www.zezula.net/download/mpqeditde64.zip
MPQ Editor
v 2.0.1.276 (32-bit, EN) (172 KB) for Win95/98/NT/ME/2000/XP/Vista
v 2.0.1.276 (32-bit, DE) (172 KB) for Win95/98/NT/ME/2000/XP/Vistaکد:http://www.zezula.net/download/mpqediten32.zip
کد:http://www.zezula.net/download/mpqeditde32.zip
خب حالا فایل های Bik رو با چی اجرا کنم ؟
اینه ؟
http://www.radgametools.com/down/Bink/RADTools.exe
اره دقیقا همینه.
میخواستم آپلود کنمش ولی نمیدوستم کجا گذاشته بودمش.
تاپیکو میکشم بالا .................
تاپیک مهمیه
سلام
دوستان کسی می دونه چجوری می شه اهنگ های GTA 5 V رو جدا کرد
GTA 5 نداریم !نقل قول:
سلام
دوستان کسی می دونه چجوری می شه اهنگ های GTA 5 V رو جدا کرد
یه راه ساده وجود داره.نقل قول:
نرم افزارهایی هستن که هر صدایی رو ضبط میکنن.با کمک اونا میتونید آهنگهای بازی رو وقتی که در حال پخش هستن ضبط و ذخیره کنید.
بله این روش میشه مثلا نرم افزار voice change dimond میتونه این کار رو بکنه
اون تاپيك رو آرشيو كردم چون عنوانش ارتباطي نداشت با حل مشكلات .
لطفا مشكلاتتون رو ازين به بعد اينجا مطرح كنيد .
ممنون .
من میخواستم کمک کنین تا از اطلاعات تون بهره مند بشیم که چجوری میشه بازی که آنتی چیت (هک) داره رو هک کنیم
برای مثال بازی آنلاین Upshift StrikeRacer
شما میتوانید این بازی رو از
کد:
یاکد:http://newlife.40sotoon.net/blog/category/500/page/3.html
کد:
(اگه می خواین آپلود نکنین آپ شدش رو از اینجا بگیرید)کد:http://www.fileshack.com/file.x/10848/Upshift+StrikeRacer+Client
دانلود کنید
این بازی هر زمانی که بخوای با نرم افزار های معمولی مثل cheat engine و... هک کنی به محض شروع هک بازی به طور خود کار قعط میشه و از بازی پرت میشیم بیرون اگه میشه این بازی رو هک کنین یا آموزش هک این مودل بازی هارو به ما یاد بدین
این بازی رو خیلی ها هک کردن که تو بازی من تعداد زیادیشون رو دیدم مثلا طرف 10000000 مین میکاره یا تیراش تموم نمیشه اگه میشه آموزش بدین تا همون آتی چیت بازی رو هک کنیم
اگه دنبال هکش هم نیستین دانلود کنین بازی خیلی خیلی جالبی به طوری که اگه یک بار بازی کنید دیگه معتادش میشین یک چیزی تو مای های بازی world of walcraft اما بجای هیرو با ماشین میرین و با دیگران می جنگید و خودتون رو level up میکنید و تفنگ ها و ماشین های جدید و..... میخرین
با تشکر
سلام
من با تی سرچ کار میکنم!
نسخه جدید این نرم افزار نیومده!
با ارت مانی چطوری مثل تی سرچ کد هک بازی رو پیدا کنم و بدم به برنامه تراینر ساز و تراینر بسازم!
بهترین برنامه برای ساختن تراینر چیه؟
از این تراینر ها که دور مثلا یک ادم ترانسپرنتی شده (یک عکس) و یک دکمه پاینش داره با چی می سازن!؟
این چه تاپیکی است که به سوال ادم جواب نمیدید!>؟
ا عرض سلام و خسته نباشید.
من می خواهم زمان یه بازی رو stop کنم .متغیرش چی می تونه باشه و چطور می تونم هکش کنم. یه مثال برنید عالی میشه ممنون می شوم.
سلامنقل قول:
پوينتر استاتيك رو چه چوري درست مي كنن . خواهش مي كنم جواب بدين :11::11::11:
بايد float باشه. :5::5::46::5::5:نقل قول:
جواب پستم چي شد..
سلام به همگی
یه سر به این تاپیک بزنید
من یه بازی ضد -- ساختم .
توضیحات داخل تاپیک
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=422612&highlight=jumper
سلام
من مي خوام يه بازي بنويسم(با سي شارپ) كه توش اعداد و حروف از بالا بريزن پايين (به صورت رندوم) و اگه كاربر قبل خوردن اون اعداد و حروف به لبه پايين همون رو وارد كرد بهش امتياز داده بشه وگرنه ازش امتياز كسر شه.(البته با ترد و دي ال ال)
چي سرچ كنم كه نمونه كد مشابه اين رو پيدا كنم؟
ممنونم.
این سوال چه ربطی به این تاپیک داره؟نقل قول:
من از این سایت خیلی چیزا یاد گرفتم ممنون ولی یه مشکل دارم من توی روش code injection وقتی که استفاده میکنم جون افراد دشمن هم فریز میشه میخاستم بدونم روشی هست که فقط جون افراد خودم فریز بشه?:42:
کسی نمیدونه لطفا اگر کسی میدونه بهم بگه:45:
شرمنده که این زیر خاکی رو بالا اوردم دی
اقا ببخشین یه بازی اسمش مگس و ماژیک جادویی
اونایی که بازی کردن میدونن خلاصه اقا این یه ماژیک داره مقدار نداره من ادرس اینو پیدا کردم مثلا یه جوهر میخورم
عددش میشه
1101004800
یکی دیگه میخورم
1109393408
من رابیه بین این اعدادو بررسی کردم رابطه خواصی ندارن شانسی میرن
یکی گفت باید دیباگر بکنی میشه توضیح بدین چیکار کنم ؟ اخه وقتی این عددو تغییر میدم بازی هنگ میکنه و حتی پوینترشم هنگ میکنه و...
دوست عزیز در مورد ساخت ترینر با Cheat Engine تو اینترنت خیلی سرچ کردم چند مرحله شو برای مثال میذارم :
۴٫ روی Change Image کلیک کرده فایل مربوط به تصویر مورد علاقه خود را قرار دهید.
۵٫روی Change Icon کلیک و یک فایل اجرایی یا یک فایل آیکان Ico انتخاب کنید.
۶٫در فیلد Title ،عنوان ترینر خود را بنویسید.
۷٫در فیلد Lunchfile اگر می خواهید قسمتی هم برای اجرای فایل بازی وجود داشته باشد روی تصویر پوشه رو به روی آن کلیک کرده و فایل اجرایی بازی را انتخاب کنید.
۸٫ در قسمت Process همان نام فایل اجرایی بازی را بنویسید و اگر بازی در حال اجراست از لیست انتخاب کنید.
۹٫ اگر می خواهید با کلید های خاصی ترینر بالا بیاید تیک را فعال کرده و کلید های مورد نظر را فشار دهید.
۱۰٫در قسمت Freeze Inerval اگر آدرسی دارید که باید ثابت نگه داشته شود عدد میلی ثانیه وارد کنید که پس از گذشت این زمان آدرس به طور مرتب به عدد مشخصی ثابت می شود.
۱۱٫در About Text درباره ی ترینر و … توضیح دهید.
۱۲٫اگر می خواهید کل صفحه ترینر را دقیقا خودتان طراحی کنید روی Design Own Interface کلیک کنید.
در حالی که منوی ساخت ترینر من چند گزینه بیشتر نداره و گزینه های قرمز توش دیده نمیشه در ضمن Cheat Engine رو از جاهای مختلف و خصوصا جاهایی که آموزشو گذاشته بودن دانلود کردم و نسخه برنامه ام همون نسخه ای هستش که اونا باهاش آموزش میدادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیامی که قبل از وارد شدن به صفحه ساخت ترینر میاد:
صفحه ساخت ترینر :
عزيزان كسي نبود جواب مارو بده؟:n13:
سلام دوستان . کسی هست که تونسته باشه بازی TehRun2 برای pc رو ه ک کنه؟؟ آخه هم با ArtMoney SE v7.41 و هم با Cheat Engine مقادیر بیشتر وقت ها پیدا نمیشه اگر هم بشه هیچ تغییری نمیکنه...:n03::n03:
یکی نیس یه جوابی به ما بده؟؟؟؟
نمیدونم کسی ک درخواست کرده بودن هستن یا نه ولی اگه خواستید من میتونم یاد بدمنقل قول:
سلام دوستان . کسی هست که تونسته باشه بازی TehRun2 برای pc رو ه ک کنه؟؟ آخه هم با ArtMoney SE v7.41 و هم با Cheat Engine مقادیر بیشتر وقت ها پیدا نمیشه اگر هم بشه هیچ تغییری نمیکنه...:n03::n03:
سلام به اساتيد اول از همه متن من يكم طولاني عذر ميخوام
من چند سالي هست كه دارم Backgammon Live كه تو ف ي س ب و ك هست رو بازي مي كنم و الان Level 73 هستم ( دوستاني كه بازي كردن ميدونن كه چقدر طول ميكشه به اين مرحله برسيد ) تا تقريبا هفته پيش براي اولين بار به يه مورد جالب برخوردم و 2 بار توسط دو نفر جداگانه در بازي طعمه شدم و امتياز زيادي از دست دادم به اين شكل كه اولين نفر وقتي تاس ميريخت عدد 2 و 1 يا 3 و 2 ميومد ولي طرف جفت 5 يا جفت 6 ميرفت و نفر بعدي كلا شكل و شمايل تاس رو عوض كرده بود و هر چي كه دلش ميخواست ميرفت چون عددش معلوم نبود بعد از يك هفته جست و جو و تلاش فهميدم كه با chet engine ميشه يه كارايي كرد مثلا مقادير پولي خودمون رو ميشه زياد كرد و به فرض با پول 300 تا ميشه بازي 250000 تايي رو انجام داد ولي خب همونطور كه اساتيد ميدونيد اين پول و امتياز در پايگاه داده اون بازي ثبت شده و شايد براي لحظه اي با نرم افزار chet engine يا امثال اون بشه عوضش كرد ولي به وقتي page رو refresh مي كنيد دوباره برميگرده به اطلاعات قبلي حالا من با اين قضيه كاري ندارم ولي مي دونم كه ميشه تاس رو عوض كرد چون خودم قرباني شدم من خيلي تلاش كردم با chet engine و با راه هاي متفاوت search مثل chandged number يا smaller , Bigger و و و . . .. ولي موفق نشدم كد تاس رو پيدا كنم ميخوام ببينم از اساتيد كسي هست كه بتونه من رو كمك كنه
ممنون و موفق باشيد . . .
درودنقل قول:
همونطور که میدونید این بازی تحت سرور هستش و برای هکش باید به سرور دسترسی داشت که چون امنیت فیسبوک بالاست پس فکر نکنم اونایی که باشما بازی کردن به سرور نفوذ کنن!
به احتمال زیاد اونا از بازی باگ پیدا کردنواسکریپت دارن...!
من اگه وقت داشم به بازی نگا میکنم به احتمال کم بشه با چیت زدش
البته فکر نکنید همه بازی های انلاین رو که رو سرورن نمیشه -- کرد !! خیر !وقتی مقدار هایی از طرف سرور به کلاینت برمیگرده میشه اونارو تغییر داد باز ب امنیت سرور بستگی داره و بازی ...!