تا جایی که با رنگ آبی هست درسته ولی بقیش نه باید فایل rest مخصوص w700 رو روش فلش کنی من تست کردمنقل قول:
Printable View
تا جایی که با رنگ آبی هست درسته ولی بقیش نه باید فایل rest مخصوص w700 رو روش فلش کنی من تست کردمنقل قول:
مرسینقل قول:
منو رو عوض کردم ولی واسه sysgfx نتونسم کاری کنم
یه پوشه تو اولین صفحه مموری کارت درست کردم به اسم sysgfx و آیکون ها رو توش کپی کردم. بعدش پچ رو نصب کردم. حالا تمام قسمت های گوشی که باید عوض میشد خالی میمونه.
احتمالا آیکون ها رو جای درستی کپی نمیکنم. یه کمکی بکن
خب معلومه بايد فايل main روش فلش بشه كه رجيستر اصلي ها ميتونن خودشون با ++xs اينكارو بكنن ولي چينج ها بايد بدن با باكس براشون فلش كنننقل قول:
شما درست ميگي حتي فايل rest اين گوشي موجود هست ولي من امتحان كردم با ريختن فايل rest گوشي روشن نشد!نقل قول:
ميشه بگي مشخصات اون گوشي كه اينكارو باهاش كردي چي بود ؟
خب برات يه پچ ديگه پيدا كردم.ايندفه بايد تو فولدر Other در حافظه داخلي گوشي نه مموري كارد يه فولدر با نام GFX درست كني بعد آيكون ها رو بريز توش(فقط آيكون ها رو كپي كن)نقل قول:
اينم آدرش پچ
کد:http://files-upload.com/329552/1181251572_1299_FT0_new_sysgfx_with_star.zip.html
دستتون درد نكنه عالي بود و خيلي مفيد وآموزنده اززحمات همگی کمال تشکرراداریم:40:
ایولنقل قول:
کار کرد. خیلی باحال شده. به دوستان توصیه میکنم حتما امتحان کنن. روشش خیلی سادس
با تشکر
W700iنقل قول:
R1CA021
CID49
Red
گوشي كه من باهاش كار كردم عين همين بود ولي روشن نشد:18:نقل قول:
:5:
اينم يه پچ كه مورد استفادشو وقتي مي فهمي كه باتري دار ه تموم ميشه !
(تعويض صداي اخطار كمبود باتري k750 r1ca021)
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توحيد جان شنيدم ميشه گوشي هاي چنچ رو فلش كرد بدون پريدن رجيستر :18:
توي اين ناپيك
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آره منم شنيدمنقل قول:
ولي دفعه اول نميشه فلش كرد چون رجيسترش چينج هست بعد از فلش با ++xs روي please wait گير ميكنه.بايد اول بدي با باكس رجيسترشو اصلي كنن بعد ميتوني خودت فلش كني
من گوشیم رجیستر دستیهنقل قول:
یه بار با فار فلشش کردم به مشکل please wait برنخوردم
خودم کف کرده بودم
گوشی من کا 750
و فریمور آنr1bc002 است پچی براش نداری
:20:
عزيران اگر كسي گوشي چنچشو فلش كرده لطفا اطلاع بده هر نوع گوشي فرق نمي كنه
اينم يه پج براي تغيير رنگ progressbar
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R1aa008
توسط ++ X را فلش کرده ام.
Cdi 36 - Red
اگر از این پچ ها دارید بگید . احتیاج بسیار زیادی دارم .
در ضمن میشه R1aa008 را عوض کرد .
منظورتون رو درست متوجه نشدم.نقل قول:
اگه گوشيتون كا750 هست ميتونيد به R1CA021 تغييرش بديد با باكس. اگه رجيسترش اصلي باشه با ++XS
بيشترين تعداد پچ مربوط به اين فريمور هست.
خودم امروز صبح با باكس فلش كردم رجيستر اصلي شد!!!:31: :31: :31:نقل قول:
اومدم با هك كردن كه اقا حميد توضيح داده بودند صداي w810 خودمو زياد كنم نشد هيچي حالا گوشيم روشن نميشه كسي ميتونه به من كمك كنه؟
كمك كمك كمك كمك كمك
فكر كنم موقع زدن start FSX برنامه ازت سوال پرسيد وتو هم جواب مثبت دادي كه نبايد اينارو ميكردينقل قول:
حالا يه فلش افتادي بايد با باكس فلش بشه.
البته اگه رجيسترش اصلي باشه ميشه يه كاريش كرد
الان K810 دارم
واسه این گوشی پاتچ بزارید خواهشاً
صداش به نظرم کمه
اولا پاتچ نه پچ! :20:نقل قول:
دوما صدا كه با پچ زياد نميشه:41:
سوما اصلا براي اين گوشي پچ وجود نداره:13:
چهارما فرض كن پچ معرفي كنيم با چي ميخاي نصب كني؟؟؟:21:
اميدوارم بازم عصباني نشي بگي kجوات:46:
نقل قول:
بوحيد جان ضمن سلام اول اينكه آموزش كار با باكس رو بذار
ودوم آيا رو ساير گوشي ها غير k750 نيز جواب مي ده يا نه ؟؟:18::18:
سلام اول اينكه خواهشا اسممو درست بنويس:46:نقل قول:
و دوم اينكه امكانات باكس خيلي بيشتر از اون چيزي هست كه بشه اينجا گفت مطمئن باش هيچ كس هم تو اينترنت آموزش اينكار رو نميده حداقل تو سايتهاي داخلي.يا بايد بري كلاسش و يا هم مثل من يه رفيق داشته باشي كه برات مجاني ياد بده:21:
در مورد سوال دومت فكر نميكنم فرقي بكنه ولي من فقط رو k750 امتحان كردم و در مورد گوشيهاي ديگه نميتونم با اطمينان حرفي بزنم.
موفق باشيد
با سلام
جناب tohidshamspour گوشی من k750 با cdi 49 و RED هست نسخه نرم افزاری R1AA008 چطوری از پچ های شما استفاده کنم ؟ میتونم این نسخه نرم افزاری رو تغییر بدهم ؟
ممکنه کامل توضیح بدهید .خیلی ممنون .
پچ هايي كه براي k750 نوشته ميشن اكثرا براي ورژن R1CA021 هستن كه قابل نصب بر روي فريمور شما نمي باشند.نقل قول:
اگه گوشيتون رجيستر اصلي باشه خودتون ميتونيد R1CA021 رو روش فلش كنيد.ولي اگه چينج باشه بايد بديد بيرون با باكس براتون فلش كنند.
در ضمن بيشتر از 5 هزار تومن براي فلش پول نديد.
موفق باشيد
:20:
سلام به همگي بويژه توحيد جان
اطلاعاتي در مورد كار بار باكس - erom- gdfs مي خوام خيلي خيلي حياتيه :40:
سلام دوستان .
منه همه صفحه های قبل رو خوندم .
ممنون .
اما چند تا مشکل دارم :
1 - لینکهای آموزش نصب پچ خرابه . من نمیتونم دانلود کنم .اگه میتونین درستشوبزارین ممنون .
2 - من 810 دارم (خودمم میگم جواده کسی گیر نده لطفا ). اگه میشه هرچی پچ ازش دارین حتی اونایی که
گزاشتین رو دوباره بزارین .آخه اونا هم خرابن لینکهاش .
3 - من امروز یا فردا میرم گوشیمو سریال اصل کنم . بعدش برای نصب پچ از کدوم استفاده کنم ؟ فار یا اونیکی؟
فکر کنم سریال اصل که باشم دومی بهتره نه ؟
4 - برای افزایش صدا چیکار کنم ؟؟؟
5 - برای قفل گزاشتن رو پوشه ها تو 810 راهی هست ؟
ورژن نرم افزاریه گوشیم هم هست : r4ea031
ممنون میشم جواب بدین .
بای.
راستی خواهشن مطمئن جواب بدین .
چون گوشی خودم نیست .
خودمم 810 داشتم اما الآن دیگه ندارم .
810 خودم صداشو سخت افزاری بردم بالا .
اما این یکی رو نمیشه .
اگه میشه راهشو بگین .
بای .
سلامنقل قول:
دوست عزيز تمام لينكها سالم هستند.اگه توجه كرده باشيد كد HTML خاموشه و نميشه لينك ايجاد كرد.اون موقع كه من اين آموزش رو گذاشته بودم كد HTML فعال بود به خاطر همين الان قاطي شده.شما بايد آدرسي كه بين تگ URL هست رو كپي كنيد تو آدرس بار مرورگرتون تا لينكها كاركنند.
مثلا تو صفحه اول شما اين متن رو ميبينيد:
كه بايد متن زير رو ازش جدا كنيد و تو آدرس بار كپي كنيد به صورت كد زير:
اين از لينكها:31:کد:http://freefileupload.net/file.php?file=files/070607/1181196789/Far+Manager.rar
متاسفانه هنوز تعداد پچهايي كه براي w810 نوشته شده خيلي كم هست كه از همون تعداد كم اونايي رو كه به درد بخور بودن رو تو صفحات اول معرفي كردم.ورژن جديد اين گوشي تازه اومده اگه خوب جواب بده فكر ميكنم براش پچهاي زيادي در راه باشه:20:
براي نصب پچ هم از هردو برنامه ميتونيد استفاده كنيد.كه براي شما Gslide بهتر و راحتتر هست.
براي افزايش صدا شما بايد از فار استفاده كنيد كه آموزشش تو صفحه اول و امضام هست.بازم يه توضيح مختصر ميدم:
اول فايلي رو كه باعث خاموش شدن گوشي ميشه رو روي گوشي فلش كنيد.به اين فايل اصطلاحا SSW ميگن.
بعد ميتونيد با فار وارد FS گوشي بشيد و درايو صدا رو تغيير بديد.
و در آخر براي روشن شدنش به جاي ريختن فايل REST كل فايل Main رو كه روش با برنامه gslide پچ ريختيد رو روي گوشي فلش ميكنيد.به همين راحتي:31:
براي قفل گذاري هم بايد پچ نصب كنيد كه براي w810 هنوز نوشته نشده.لااقل من تاحالا نديدم.ولي همين پچ براي k750 و w800 نوشته شده.اگه يه مدت بگذره تعداد پچهاي اين گوشي اضافه ميشه
موفق باشيد
Erom:Extended ROMنقل قول:
اين قسمت پايه و زير بناي نرم افزار گوشي هست كه با آپديت و فلش معمولي نميشه تغييرش داد.و تقريبا چيزي شبيه rom كامپيوتر هست كه فقط خواندني هست و وظيفه اش load كردن دستگاه هست.
GDFS:
اين قسمت پناهگاه يا مخفيگاه گوشي هست و تمام تنظيمات گوشي در اين قسمت نگهداري ميشه همچنين IMEI گوشي هم در اينجا ذخيره ميشه.البته اوني كه با باكس روي گوشي ميريزن. IMEI اصلي تو OTP هستش كه قابل تغيير با باكس نيست.همچنين در بعضي از كشورها همراه سيم كارت يه گوشي هم به مشتري ميدن كه فقط با همون سيم كارت كار ميكنه و با سيم كارت ديگه اي كار نميكنه اين اطلاعاتم تو همين قسمت ذخيره ميشه.
در مورد باكس هم شرمندم چون اونقدر حرفه نيستم كه بخام آموزششو بدم.
ولي يه تاپيك چند روز پيش زده بودن كه در مورد كار با باكس بود يه سرچ بزن پيداش ميكني.ولي كلا اگه ميخاي كار با باكس رو ياد بگيري بايد يه باكس دم دستت باشه و تجربي ياد بگيري.
موفق باشيد
سلام دوستان...به خصوص آقا "tohidshamspour"...
1 - آیا پچهای k750 ب k510 میخوره؟
2 - برای k510 هم چیزهای به درد بخور دارید؟
نخير نميشه رو k750 نصب كرد.نقل قول:
براي k510 هم اگه پيدا كردم چشم
موفق باشيد:11:
اين هم يه پك 24 تايي براي w700
از اسم پچها معلومه كه كارشون چي هست
اگه پچ هارو با notepad باز كنيد متوجه ميشيد.اگرم هر كدومش رو متوجه نشديد كه چيكار ميكنه بپرسيد تا بهتون بگم.
آينم آدرس دانلود
موفق باشيد:11:کد:http://www.freefileupload.net/file.php?file=files/060707/1183731681/W700+patches_TOHID_P30WORLD.rar
سلام
قبلا يه لايوت معرفي كرديد كه همه ي اين كا ر ها رو انجام ميداد
حذف لوگوي شبكه
حذف اسكرول بار
تغيير فونت گوشي
و يكي دو تاي ديگه
من اينو نصب كردم و خر بازي در آوردم و قبلش از از خود فايل گو شي يه بكاپ نگرفتم.حالا كه نصب كردم ميبينم گوشيم خيلي ضايع شده!!
حالا مي خوام به حالت اول برگردم.يكيتون مردونگي كنه و اين فايل پيش فرض گو شي رو به ما بده
هم چنين ورژن ويدئو رو ارتقا دادم و حا لا 4-5 ثانيه بيشتر فيلم برداري نميكنه.لطفا منو راهنمايي كنيد.
Patch برای P990i هم دارین ؟
چون بعضیا میگن تا حالا براش نوشته نشده !
با تشکر
سلام اگر فریم ویر برای k510i دارید لطفا برای من بگذارید متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]