دوستان گرافیست و بقیه توجه کنن:
احتملا بیشتر محیط های بازی تاریکن و تیره ان و نیاز زیادی به نور پردازی نیست
Printable View
دوستان گرافیست و بقیه توجه کنن:
احتملا بیشتر محیط های بازی تاریکن و تیره ان و نیاز زیادی به نور پردازی نیست
بچها پس من براتو سرفرايز دارم :19: :10:نقل قول:
كي شرو مي كنيم من كه تاقتم تموم شد بابا
شخصیت پردازی نقش اول که تموم شد فقط مونده طراحیش
براتون آروزی موفقیت می کنم
منم خیلی دوست دارم کمکتان کنم ولی همین جوری وقت ندارم چه برسه که بخوام بازی بسازم...
هر وقت بازیتون ساخته شد به این تاپیک مراجعه کنید تا بازیتون را در مجله معرفی کنیم و حتی بازیتان را در مجله بگذاریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
انشاالله هر وقت تموم شد ائنجا میام.نقل قول:
--------------------------------------
دوستان همانطور که گیم هکر گفتند شخصیت پردازی نقش اول تموم شده، دوستان گرافیست برای یه آزمون سخت آماده باشید:طراحی نقش اول بازی
من يه سري آهنگ آماده كردم نمي دونم مي خوره يا نه . لطفا ديالوگ يا برنامه را برام خصوصي بفرست تا منم كاراي رو انجام بدمنقل قول:
ببخشید متوجه نشدم چی نوشتید
آقا من شاید صدا بتونم در بیارم!
حجت جان بازی زیاد پر سر و صدا نیست.
فقط احتمالا زوزه ی سگ و گرگ لازم داریم.
راستی کی جای شخصیت ها حرف بزنه؟
من فكر اونارو كردم فقط شخصيتهارو بهم بگين و ديالوگارو تامن تنزيمش كنم . بعد مي گم كي صداي كي در بياره . سگ و گرگ اينارو ديشب آماده كردم .نقل قول:
برنامه نوسي چيشد . جور نشد بچه هاي تبليقات چي كار ميكنن
من يه سري آهنگ آماده كردم نمي دونم مي خوره يا نه . لطفا ديالوگ يا برنامه را برام خصوصي بفرست تا منم كاراي رو انجام بدمنقل قول:
دستتون درد نکنه دیگه یعنی ما حیونیم دیگه نه؟؟:27: :27: :27: :27: :31: :31:نقل قول:
فقط احتمالا زوزه ی سگ و گرگ لازم داریم.
شوخی کردم
خداییش صدای گرگو هستم اتاق داریک میکنم از نوع خفنش میرم دیالوگم شاید کمک کنم ولی بدرتتون نوخورم صدام نازک بید g4meh4ker صدامو شنیده!
خودت نظر بده!
گیم هکر خصوصیت بدستم رسید ممنون و اینکه عالی بود منتها قسمت اول بازی رو یه جوری تنظیم کنید که از همون جایی که می خواد فرار کنه شروع بشه من می دم دراگون شخصیت رو بسازه و بعد مدلشو به بچه های دیگه می دم دربیارن
در ضمن از همه مهمتر اینکه آقایون هر کس سر کاری که واسش معین شده کار کنه اگه وقت زیاد میاره به دیگران کمک کنه
آقای هاروست مون هنوز واسه ساخت صدا زوده تا چند روز دیگه در مورد ساخت صدا با شما صحبت میشه امام بکستو چک کن
آقای گوگولی مگولی کار تبلیغات بکجا رسید
بکستو چک کن
اين استلا يعني چه من خوب بلدم با صدا كاركنم ولي با استلاعات غلوبه سلومبه آشنا ني ستم
در رمن من يه سري صدا آماده كردم و آمادم اگه خدابخاد همه چي داره خوب پيش ميره
بابا یعنی صندوق پستیتو که خصوصی میگیری پیغام خصوصینقل قول:
آقایون به چندتا برنامه نویس نیاز داریم اصلا برنامه نویس نداریم اگه تونستید برید به چند نفر پیشنهاد همکاری بدید منتها بگید موتور بازی هنوز انتخاب نشده چون می خوایم موتور قوی انتخاب کنیم در ضمن همه قسمتها خوب کار می کنن منتها این بخش تبلیغات کاراش اصلا معلوم نیست آقای گوگولی مگولی کجایید در ضمن تا فردا یا پس فردا یه سری قانونهایی واسه تیم مشخص می کنم و به همه می گم
بچه ها فکر نمی کنید دیگه زمان این رسیده که یه اسم واسه بازی انتخاب کنید 18 صفحه بازی ساختیم بدون اسم
اوناي گفتي آماده كردم بجز 3 تا تا فردا يا پسفردا همه آماده ميشن .:8:نقل قول:
دوستان پست اول ویرایش شد و دوستانی که کم کار و یا بیکار بودند از گروه حذف شدند.
کسانی که حذف شده اند: .Creeping.Sajadlog.Capitan black.Hojat-game-carbon
کسانی که در آستانه حذف از گروه میباشند: Google Magoly
قابل ذکر است افرادی که قصد بازگشت به گروه را دارند در عرض هفته جاری باید چند پست مفید داشته باشند
قابل توجه اعضا سایت گروه تا مدتی دیگر آغاز بکار میکند (در ضمن سایت نه وبلاگ) در حال عملیات اجرایی است.
در مورد برنامه نویس هم اینکه هرکس که فکر می کنه برنامه نویس سراغ داره بره وبهش درباره همکاری با گروه حرف بزنه
با تشکر مدیریت گروه
من و گیم هکر در این مورد با هم صحبت کردیم، قرار شد تا وقتی داستان تموم نشده براش اسم نزاریم چون می خوایم اسم با فضای داستان هماهنگ باشه:46:نقل قول:
نقل قول:
نه سهيل جان اون واسه بازي ترسناك نبود اون فقط نمونه كار بود.
سلام دوستان من اومدم.
دراگون جان و آقا پويان من 50% كارم درست شده و فقط يه مشكل دارم و اونم اينه كه اون مويي كه شما ميخواستين من نتونستم با 3ds max طراحي كنم ولي موهاشو بلند كردم و آوردم پشت سرش مثلاً هوايي زدم ولي شخصيت شبيه اون چيزي كه شما گفتين رو نشد مثلا صورتش دراز باشه و موهاش يه طرفه باشه ولي سعي خودمو ميكنم بهترش كنم شما هم اگه كار با مو با 3dsmax رو بلدين بگين من كارمو ادامه مي دم با اجازه.
راستي آقا پويان گفتي برنامه نويسي من يه جورايي برنامه نويسي با vb رو بلدم شايد بتونم كمكتون كنم جديدآ هم ميخوام ساخت موزيك رو ياد بگيرم.
همیشه بهار جان فکر کنم یه پلاگین برای درست کردن مو در مکس هست، داری؟نقل قول:
نه ندارم. اصلاً پلاگين چيه من با پلاگين آشنا نيستم اگه تونستي براي دانلود بزار ممنون ميشم.
من توی یه سی دی داشتم.نقل قول:
البته رندر اون خیلی طول می کشید.
راستی اگه خواستی برو توی تاپیک انیمیشن و طراحی سه بعدی در خواست بده.
من حذف شدم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهههههههههههه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه چرا حذف شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منو باش که امروز کنفرانس سناریو بود!
ولی اگه رو هماهنگی و تبلیغات و مدیر کارای جانبی خواستین با سناریو رو ما حساب کنید!
همگی بای بای تا همیشه
آقا پويا اونايرو كه گفتي انجام ميدم و شايد تا فردا كم عان شم اگه كار داشتي برام خصوصي بكن و هميشه بهار اينشاعلا... كار با صدا رو هم ياد مي گيري و همينجا مي گم خسته نباشي.
خيلي ممنونم از لطفت من كارامو انجام ميدم و شايدم فردا نباشم ولي كارمو ول نميكنم خودم تعجب مي كنم كه چرا اينقدر سريع انجام ميدم اين آقا پويان هم نمياد كه من بدونم موهاش چه مدلي باشه؟!
آقا وبلاگ را فعلا راه انداختم درباره ی این باز ها هستش . امیدوارم دوباره به لیست برگردم:
کد:Http://Persian-Games.Blogfa.Com
كسي براي كمك من بفرستين تا كارارو تقسيم كنيم راستي هر كدوم از صداها چنتي باشن .
كارت عاليه و خسته نباشي :11:نقل قول:
کسی به ما توجه نکرد؟
من حذف شدم؟؟
اهههههههههههه
آخه چرا حذف شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منو باش که امروز کنفرانس سناریو بود!
ولی اگه رو هماهنگی و تبلیغات و مدیر کارای جانبی خواستین با سناریو رو ما حساب کنید!
همگی بای بای تا همیشه
من ميگم hojjat_game_carbon كارش خوبه از آقا Poyan2020 مي خوام تايپاي گذشترو ببينه كه hojjat_game_carbon فعال بوده .:10:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رستش من رو صداش حساب كرده بودم
سلام به همگینقل قول:
ممنون از نضرتون ایمان خان!:20::10:
من نمی دونم چی کار کردم که همه روم حساب میکنن!!:27: :27: :27: :21: :21: :21:
مثل اینکه شهرتمون زیاد بیده!!!!!:8: :8: :8: :5: :5: :5: :27: :27: :27: :21: :21: :21:
من 1 ماهه عضو شدم ببینید تاریخ عضویتو ولی فکر کنم اندازه امید مشهور شدم!!!:27: :27: :27: :27: :21: :8: :5:
هر کی تونست بگه من چرا شهرت پیدا کرده بیدم بهش جایزه ودم!:27: :27:
به دليل اين كه تو 1 دقيقه 10 جا هستي و من كه بچها ميگفتن ساي ترسناك به پاي توهم نرسيدم و دليل حذف شما اين بود كه در زماني كه بايد باشي و كارتو بازتاب بدي نبودي همين و بس عزيزم
آخه من همیشه آنم دلیلشو میدونین که!
بله من فعالیت نسبتا خوبی دارم و 3 تا گروه کار میکنم با گروه شما!
بخاطر همینه دیر میام ولی از این به بعد 1 صفحه اینجا باز میکنم آدرس اینجا رو میدم و 2 دقیقه 1 بار ریفرش میکنم!
خوب شد كه اشتباتو فهميدي. خوبه انشالا... آقا Poyan2020 اينبار پست شمار بر ميگردونه پس يادت نره كه بايد باشي و من هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]