احتمال زياد در مادربردتون دست كاري كرديد يا برنامه اي وصل كرديد كه اينطوري شده
ويندوز را عوض كن و باطري مادربرد را 5 دقيقه در بياور
Printable View
احتمال زياد در مادربردتون دست كاري كرديد يا برنامه اي وصل كرديد كه اينطوري شده
ويندوز را عوض كن و باطري مادربرد را 5 دقيقه در بياور
نقل قول:
سلام
خدمتتون باید عرض کنم که این کارها رو کردم اما درست نشد
سلام
می خوام بدونم وقتی سیستم داغ بشه چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
آخه
وقتی دمای اتاقی که کامپیوترم توشه گرم می شه و کامپیوترم یکدفعه وسط کار خاموش می شه روشن هم نمی شه
هر چقدر دکمه پاور رو می زنم روشن نمی شه
و چاره کارش فقط اینه که دوشاخه کیس رو از پریز بیرون بکشم و دوباره بزنم توی پریز تا کار کنه
حالا می خوام بدوننم شما فکر می کنید مشکل از چیه ؟ پاور - cpu یا ...؟
تا برم عوضش کنم
متشکرم
سلام ! دوست عزيز دما روي سي پي يو مي تونه دخالت داشته باشه ! و مشكل ساز بشه كيس بايد يه فن اضافه داشته باشه كه بتونه به راحتي تهويه كنه ! بهتره يه فن اضافه براي كيس بندازي ! كيستون چيه ؟ همچنين سي پي يوتون چيه ؟نقل قول:
دوستان عزیز کسی هست بدونه مشکل ما چیه؟
مشکل من با H.D.D هست
یه مدت داشتم باهاش فایل ها رو جابه جا می کردم
یا به عبارتی هارد به هارد می کردم
که BadSector گرفت
با MaxBlast کار کردم و Full Fill Zero ش کردم و خوب نشد
بعد با HDD Regenerator 1.51 کار کردم البته تا نصفه چون خیلی طول کشید
فضای هارد 40gig هست
حالا درایور نمی سازه و فضاشم شده 5MB
اگه روشی هست , ترفندی هست که نا بلد نیستیم
بگید ممنون میشیم
:) :)
والا بيشتر بد سكتور ها رو نميشه حذف كرد ! من خودم با يه هارد 40 خيلي سعي كردم نه تنها كه كم نشد ! اضافه تر هم شد ! البته دوستان واردتر شايد راحي بلد باشند !
چاره درد برنامه Hd tune هست توي تب آخريش Scan كن بعد از Scan ريستارت كن حالشو ببر
بعضي موقعها اگر درست نشد دوبار Scan بگير حل است
سلام Lord Of The جان
ممنون
خدا کنه همین جور که می گید بعد از
Scan حالشو بتونم ببرم
برم برنامه رو دانلود کنم:)
سلام
من یه مشکل داشتم اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم
من تقریبا یک ماه پیش سیستمم رو ارتقا دادم .
مشخصات سیستم قبلی اینا بود :
1. mainboard : giga 8ir2003
2. کارت گرافیک : radeon 7500ati 64
3. cpu : 2 intel
4. ram : 512 DDR
که من سه تای اول رو عوض کردم به شرح زیر
1. MAINBOARD : ALBATRON
2.CPU : 3 AMB SEMPRON
3. کارت گرافیک : G FORC FX5200 ( به این اسم خریدم ...) ولی در قسمت اطلاعات سیستم GFORC 6200 LE می نویسه !!!
بعد از ارتقا سیستم ، سرعت عملکرد سیستم خیلی کند شده . این نکته هم باید بگم که RAM همون قبلی است و عوض نشده ... حالا می خوام بدونم که اگه یه RAM DDR2 بگیرم کنار این RAM 512 قرار بدم مشکل حل میشه یا نه؟؟
در کل نظرتون چیه ؟؟؟ مشکل اصلی سیستم از کجاست؟؟
سیستم بالا رو در نظر بگیرید با همون مشخصات ( قبل و بعد از ارتقا ) یه مشکل دیگه هم ایجاد شده ... اونم اینکه وقتی برای مدتی از کامپیوتر استفاده نمی کنم و کاملا خاموش می مونه و از برق خارج می کنم ... وقتی که می خوام اونو روشن کنم بلافاصله بعد از اینکه اونو به برق متصل می کنم و دکمه Power رو می زنم روشن نمی شه .. اینجوری بگم که چراغش یه لحظه روشن میشه و بلافاصله خاموش میشه و از کار می افته ( به بوق Cpu نمیرسه ) !! ولی اگه بزارم برای مدتی( تقریباً 15 تا 20 دقیقه ) بمونه ( البته بدون زدن کلید Power ) بعد روشن کنم ...شروع به کار می کنه ... اگه کسی می دونه علتش چیه ممنون میشم بهم بگه... (اینم بگم که وقتی سیستم رو ارتقا دادم تا مدتی خوب کار می کرد ولی حدوداً 2 ماه بعد از عوض کردن قطعات این مشکل ایجاد شد !!!)
doostane mohtaram man ye laptaop daram ke mikham vaslesh konam be DVD RECORDERAM vali motasefane in dvd recordere ma s/video nadare vali laptope man khoshbakhtane yeki dare dar natije man har chi fek mikonam mjijbinima joor dar nemiad mikhastam bebinam chejoory mise inkaro kard mamnoon misham age javab bedin mer30
سلام دوستان
ببينين من يه مشكل دارم البته تا حدودي فهميدم ماله چيه
من هارد خودم رو وقتي برمي دارم و به يه سيستم ديگه وصل مي كنم ( هارد به هارد نه ها ) بعد قبل از اين كه لوگوي ويندوز بالا بياد اون ارور صفحه آبيه كه ماله سخت افزار هست رو نشان ميده و ريست ميشه من همه كار كردم
جامپر ها رو عوض كردم ديگه بوت رو تغيير دادم نميشه ولي وقتي هارد به هارد مي كنم درسته تازه رو سيستم خودم هم جواب ميده دليلش چيه
كسى مىتونه در مورد اين نوشته توضيح بده؟
عكس مربوط به صفحهى اول سايت AcBel هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dr.bronx جان ؛ نبايد هم بتوني اين کار رو انجام بدي چون وقتي که ويندوز رو روي يک سيستم نصب ميکني ؛ ويندوز رجيستري خودش رو با قطعات اون سيستم ست ميکنه مگر اينکه هر دو سيستم از هر نظر يکي باشن حتي در ورژن bios هاشون ؛ اگر هم بتوني از طريق safe mode هم سيستم رو بالا بياري در نهايت وقتي رو سيستم خودت که بر ميگردوني با مشکل مواجه ميشهنقل قول:
شاد و پيروز باشي
تبديل Ata به Sata وجود داره بچهها؟!
احتمالا وجود دارد يك كارت بايد باشد
che jaleb pass hich rahi nadre?
سلام
من كاربري تقريبا مبتدي هستم و علاقه بسياري به هوش مصنوعي و ميكرو كنترلر دارم و كتابهاي زيادي در اين روابط خريده ام اما از خواندن اينها سردر نمي اورم لطفا يك كتاب يا يك مقاله ساده و روان به من معرفي كنيد تا شروعي در كار خود داشته باشم
متشكرم
وقتی دارم با لپ تاپ تو editor از نوعی که باشه، تایپ میکنم
یه دفعه کرسر از محلی که دارم تایپ میکنم میره به جایی که پوینتر موس هستش
یه سرچ که کردم و درست هم نفهمیدم!!! نوشته بود انگار مربوط به مادربرد هست... ممکنه؟!!!!
اصلا چه ربطی داره؟
در ضمن من از زمانی که یادمه، یعنی از همون اوایلی که لب تاپ نو بود این مساله بوده...
حالا کسی می تونه این مشکل رو برای من حل کنه چون واقعا اعصاب ادم خرد میشه موقع تایپ
ببين ويندوز را عوض كن و اگر مشكل مادربرد باشد برو داخل Setup مادربردت Load Default را بزن و ريستارت كن
اگر بازهم مشكل حل نشد باياس را آپديت كن
setup مادربرد کجاست؟
و همچنین آپدیت کردن بایوس رو هم اگه میشه توضیح بده
ممنون
Setup مادربورد رو وقتي سيستم تازه روشن شده و مشخصات كلي رو مي نويسه اون پايين نوشته كليد Del رو بزنيد تا وارد Setup بشيد .نقل قول:
در مورد آپديت بايوس هم در بخش پردازنده و مادربورد تاپيك در موردش هست .
سلام
بچه ها من ميخوام از روي سي دي مادر برد agp رو آپديت كنم كه از من ميپرسه Chipset مادر برد چيه. من تو دفترچه ديدم چيپستم اينتل هست اما يه چيپست هم دارم كه براي هارد ساتا ديسكت رو با اون ساختم و چيپست VIA بود.
حالا بالاخره ما چيپستمون چيه؟
ممنون
چيپست شمالي شما اينتل هست كه با Cpu و گرافيك و رم سروكار دارد
چيپ Via شما با هارد Usb و ... بقيه سروكار دارد
پس VIA رو بايد جنوبىحساب كرد؟ اصلا از كجا مىشه فهميد كدوم شمالى هست و كدوم جنوبى؟ وظيفهى هر كدوم دقيقا چيه؟ مىشه در اين مورد يه توضيحى بدى؟نقل قول:
اگر pc نتونه bootable cd رو تشخیص بده(البته من فقط cd ویندوز رو امتحان کردم)
ولی بقیه سی دی ها رو بخونه... آیا مشکلش سخت افزاریه؟ یا نرم افزاری؟
من یه رم 256 دارم می خوام یه 512 هم بهش اضافه کنم . میشه؟
برای اینکه بتونم رم جدید و به قبلیه اضافه کنم رم جدید چه ویژگیی باید داشته باشه؟
رم قدیمیم کینگ استونه (نمیدونم اصل یا تقلبی) اگه رم جدیدم هم کینگ ستون باشه میشه به قبلیه اضافش کرد یا نه؟
با باید پهنای باندش و یا چیز دیگه ایش هم مثل قبلی باشه؟!
امیدوارم سوالمو کامل پرسیده باشم .
ممنون میشم اگه جواب بدین
راه تشخيص رمهاى اصل كينگاستون چيه؟
1-اگه مادر بورد رو به همون وضعیتی که تو کیس هست در نظر بگیری ..چیپست پل جنوبی پایین تر از چیپست پل شمالی قرار می گیرهنقل قول:
2-پل شمالی نسبت به پل جنوبی بیشتر گرم میشه و بزرگتر هم هستش
3-پل شمالی همونطور که Lord هم گفت با رم ,کارت گرافیک وسی پی یو سرو کار داره و پل جنوبی با کل درگاه ها (Usb, ide , sata serial ,printer,...) سرو کار داره و البته pci ها
اولین شرط برابر بودن باس هاشونه(فرکانس رم)نقل قول:
دومین که اگه می خوای دوال چنل استفاده کنی یکی بودن مارک وحجمشون و تایمینگشونه
سومین شرط هم که دیگه کاملا مشخصه .. ماژول هایه رم باید از لحاظ DDR-DDR2 -SD بودن یکی باشن.
احتمالا از سی دی باشهنقل قول:
ضمن اینکه باید تو بایوس First boot رو CD rom تعریف کنی (که حتما کردی دیگه)؟
نه آخه سی دی رو تو کامپیوتر دیگه امتحان کردم و درست بوده!
ببین تو پست 181 پرسیدی که Setup مادر برد چیه.. درسته؟نقل قول:
اگه تا حالا اونجا نرفتی پس احتمالا از تو ّfirst boot devic,Setup هم Cd rom تعریف نشده .
بنابراین مشکل همینه (که اصلا مشکلی نیست:biggrin: ) -فقط برو تو SEt up درستش کن
(ّبسته به مدل مادر بوردت البته) باید اول بوت شدن سیستمت دکمه DEL رو بزنی تا وارد Setup شی بعد این تنظیمی که گفتمو انجام بدی
موفق باشی
بله درسته... من سعی کردم ولی ,قتی موقع بالا اومدن سیستم delete رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و ویندوز به طور معمول بالا می آد... شاید باید دکمه دیگه ای رو بزنم مثلا F2 یا...؟؟ اگه هر کی می دونه یاری برسونه :-)
در مورد سی دی هم اتفاقا روی سیستم من جواب میده و مشکلی که گفتم تو کامپیوتر دیگه است که البته ممکنه setup مادربرد اون هم تنظیماتش به هم خورده باشه
بالاخره سیستم شما مشکل نصب ویندوز داره یا اون یکی سیستم؟!:blink:نقل قول:
بهر حال فرق نمی کنه حالا هر سیستمی
مدله مادر بوردتو بگو تا کسی بتونه کمکت کنه.
منم همین مشکل رو دارم . اعصابی از من خورد کرده که نگو و نپرس !نقل قول:
بله درسته... من سعی کردم ولی ,قتی موقع بالا اومدن سیستم delete رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و ویندوز به طور معمول بالا می آد... شاید باید دکمه دیگه ای رو بزنم مثلا F2 یا...؟؟ اگه هر کی می دونه یاری برسونه :-)
در مورد سی دی هم اتفاقا روی سیستم من جواب میده و مشکلی که گفتم تو کامپیوتر دیگه است که البته ممکنه setup مادربرد اون هم تنظیماتش به هم خورده باشه
سیستم من فقط دو مشکل کوچک داره که راه حل اولی اینه که باید ستاپ مادربرد رو تنظیم کنم و مشکل دوم ورود به همون setup هستنقل قول:
سیستم دوم کلا مشکل داره و می خوام ویندوزش رو عوض کنم اما اصلا سی دی ویندوز رو نمی خونه
مدل مادربردم رو هم نمی دونم از کجا باید بفهمم!!!:sad:
از رو کاتالوگ مادر بورد, از رو نوشته هایی که اول بوت شدن سیستم نوشته میشه,از رو کارتنه مادر بورد.نقل قول:
در ضمن معمولا پایین صفحه اولیه بوت شدن سیستم میاد که چه دکمه ای باید زده بشه برای ورود به ست آپ
سلام دوستان
من تازه وارد این فروم شدم و امیدوارم که یکی اینجا مارم تحویل بگیره
یه سؤال داشتم که می پرسم:
کامپیوتر من با وجود اینکه سخت افزارهاش (به نظر من) بد نیست ...بعضی وقت ها خیلی کند عمل میکنه...مخصوصاً وقتی ویندوز رو شروع میکنم ....
اطلاعات سیستم هم می نیویسم شاید به دردتون بخوره:
Motherboard: Asrock P4 Combo
Ram: 512 Mb DDR Kingstone Orginal
CPU: Intel celeron 2.80 GHz
Graphic: 64 Mb NVidia Geforce4 MX 4000
Hard: 160 Gb Maxtor
مطمئنى ويروسى، چيزى به جونش نيفتاده؟!نقل قول: