سلام
d900i با گارانتی پارس قائم هست؟ قیمت روزش چنده؟
Printable View
سلام
d900i با گارانتی پارس قائم هست؟ قیمت روزش چنده؟
چه برنامه هایی میشه روی این گوشی نصب کرد؟؟؟
برنامه هایی مثل "عکسبرداری از صفحه نمایش،هک کردن بولوتوث دیگران و امثال اینها"میشه روش نصب کرد یا این برنامه ها فقط روی گوشی با سیستم سیمبین نصب میشه؟؟
اولا که به نظر من گوشی با گارانتی خریدن=پول اضافه دادن برای هیچینقل قول:
بعدش هم همونجوری که می دونید دیگه سریال چنج و اصلی نداره
یعنی اگر که گوشی فلش هم بشه بازم مخابرات میخوندش
قیمتش هم اینجا(مبارکه-اصفهان) 265 هست
البته با قاب مشکی
چون قاب نقره ایش گیر نمیاد
دیکشنری چه طور؟؟
کسی تا حالا روش نصب کرده؟؟؟
دوست عزيز هيچكدام از مواردي كه شما فرموديد قابل نصب روي اين گوشي نيستنقل قول:
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:19: :13: :18:نقل قول:
من این گوشیا نمی خااااااااااااااااااام........ ..........:19: :13: :18:
چه جوری میشه با بلوتوث این گوشی اس ام اس فرستاد(متن)
فایل های ورد را چه طور؟؟؟
تاحالا کسی روش باز کرده؟؟؟
اگه منظورت از برنامه هک همون blover2باشه میشه روش نصب کرد چون فرمتش جاواست اصلا هر برنامه یا بازی که فرمتش جاوا باشه میشه روش نصب کرد اما یکم مشکله ولی به خوشگلی گوشی می ارزه:31:
رفيق فكر كنم نوع iدي 900گرونتر باشه در ضمن رنگش هم نوك مدادي هستش.نقل قول:
دوستاني كه d900i دارند باطري اين گوشي چه جورياست؟
من با دي900 تونستم 39 ساعت با استفاده عادي ازش بهره ببرم كه البته خاموش نشد البته اصلا راضي كننده نيست!!!
نه عزیزمنقل قول:
من خودم دو هفته پیش این گوشی را با قیمت 265 و استایل مشکی کامل گرفتم.دی 900 معمولی قیمتش 250 تومن بود. ولی یسری مشکلاتی داشت از جمله اینکه منشی تلفنیش پیغام ها را ضبط نمیکرد و کابل تی وی هم روش نبود.....
برای اینکه بفهمی دی 900 معمولی را با استایل مشکی به جای نوع آیش بهت غالب نکرده باشند بهتره که یک بار گوشی را خاموش روشن کنی.موقع روشن کردم مدل گوشی را کامل مینویسه.در ضمن نوع آی در قسمت Application گزینه ای به نام FM Radio داره.برخی از مشکلات دی 900 را هم نداره.
باطری این گوشی هیچ تفاوتی با دی900 ندارهنقل قول:
ولی اگر شارژ و دشارژ اولیه خوبی داشته باشه عمرش بیشتره
منم با استفاده معمولی مثل گرفتن10-12 عکس در روز و گاها استفاده از بلوتوث باتری نتونست بیشتر از 46 ساعت دووم بیاره low battry زد ولی خاموش نشد..
آقای RJOUN خان
یه پست دیگه بزن 1000 تا بشه سر راست.................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزنقل قول:
آیا شما برنامه blover2 رادارید؟؟؟
مطمئنی که ورژن 2 هست؟؟؟
چون یکی ازدوستان میگفت توی سایت خود برنامه که روسی هستش بیشتر از 1.5 نبود(البته 2 ماه پیش)
اگر داری لطف کن لینک دانلودش رابزار تا هم من و هم دیگر عزیزان استفاده کنند.
در ضمن:
چه جوری نصبش کردی؟؟
با روشی که شهاب خان توی تاپیک آموزش بازیها گفته بود؟؟؟
راحت نصب میشه یا عذاب میده؟؟؟؟
مي توني بگي چه تغييراتي نسبت به دي 900 داره؟نقل قول:
مثلا عكس هاي توي رم رو اسلايد نشون ميده؟ يا تغييراتي از اين قبيل؟
و يه سوال از ساير دوستان داشتن راديو نياز به سخت افزار داره يا نه نرم افزاري و سوال ديگه اينكه فريم ور دي 900 آي رو ميشه واسه دي900 گذاشت؟
من روی این گوشی رم ننداختم
رادیو فکر میکنم نیاز به نرم افزار داشته باشه
نقش آنتن رادیو را هم هندز فری Earphone گوشی بازی میکنه(البته بازم مطمئن نیستم باید شهاب خان جواب بده)
یه سئوال هم من از شما دارم:
فریم ور چیه؟؟؟
یکی از سئوالای من هنوز بیچوابه
چه جوری میشه فیال های ورد و pdf را روی این گوشی باز کرد؟؟؟؟
BLOVER2 را هم اگر کسی داره حتما بزاره.........
فريم ور همون نرم افزار گوشيه.كد #1234#* رو بزن ورژنش رو نشون ميده.
منظورم از راديو اينه كه براي يه گوشي كه راديو نداره ميشه راديو گذاشت حالا با تغيير فريم ور يا...
radio سخت افزاريه
نرم افزاري نميشه . شرمنده...
راستي قاب دي900 رو ميشه با 900i عوض كرد يا سري هاي ديگه؟
اگه از دي 900 آي يه عكس داريد (ازخود گوشي) يا مي تونيد بگيريد اينجا بزاريد عكسي كه بشه با دي900 مقايسه كرد عكساي تو اينترنت عين همن.
گمون نكنم بشه ولي ميتوني از خدمات پشتيباني سامسونگ توي خيابون پاكستان جويا بشيدنقل قول:
ظاهر این دو تا گوشی هیچ فرقی نداره , فقط رنگ و جنس بدنه اش عوض شده , توی مدلهای زرشکی و نقره ای بدنه فلزی داره . مدل سیاه رنگ با همون بدنه پلاستیکی ( انعطاف پذیر ) ساخته شده .نقل قول:
يه سوال هندزفري بلوتوث همشون تك اسپيكر هستن؟
خير اينطور نيست دوست مننقل قول:
اخيرا موتورولا با توليد گوشي rokor z 6 و با هنذفري بلو توث دوتائي اين قانون رو شكسته ولي تا مد شدن و به بازار اومدن اين نوع هنذفري ها توي بازار ايران كمي وقت لازمه
من الآن ميخوام و آپولو هوا كردن موتورولا به درد من نمي خوره !
سلام
یه چند تا سوال دارم از D900i دارم
1- روی چه چیزایی میشه پسورد گذاشت؟؟؟؟؟؟؟ (( مثل موتورولا هست روی هممممممممممممممممممممه چیزش پسورد میذاره ))
2- کنتور SMS و مکالمه داره یا نه؟؟؟؟؟؟
3- برای اینکه بفهمم SMS فارسی داره یا نه حتما باید امتحانش کنم ؟؟؟ ((چه گارانتی باید باشه تا SMS فارسی بگیره؟؟))00
4-واقعا زنگ SMS ش رو نمیشه تغییر داد :18: ((خودش چند نوع زنگ برا SMS ش داره))
5- تم هاش چند نوع هست ((نمیشه از خارج گوشی تم بریزی روش؟؟؟؟؟؟ :18: ))
kesi midone barnameye farsi saz d900i ro az koja mitonam gir biyaramya mishe aslan farsish kard va age faghat bahash ahang gosh bedi cheghad batrish mimone mamnon misham javab bedin
ويرايش
alex_pk : تايپ فينگيليشی(پينگيليش) در سايت ممنوع است.
لطفاً فارسی تايپ کنيد.
نقل قول:
کسی ميدونه برنامه فارسی ساز d900i رو از کجا ميتونم گير بيارم يا ميشه اصلاً فارسيش کرد و اگه فقط باهاش آهنگ گوش بدی چقدر باطريش ميمونه ممنون ميشم جواب بدين.
1-روي پوشه ويدئو-صدا-موسيقي-عكس و دفترچه تلفن-مسيج-ليست تماس ها- و مموري كارت و خود گوشي-درضمن فايل قفل نميكنهنقل قول:
2-فقط براي مكالمه
3-نه خير يه فايل با اسم فارسي بريز توش اگه مربع نشون نداد و اسم رو تونست نشون بده پس داره-درضمن تو بخش زبان بايد فارسي داشته باشه حداقل براي زبان متن-پارس قائم رو فقط مي دونم خودتم مي توني بدي برات فارسي كنن خود پارس قائم هم مي كنه.
4-ده تا داره كه دو سه تاش به نظر من با كلاس و قشنگه
5-يه تم با دورنگ سياه و سفيد وزيبا(من نمي دونم اين تم چه كارائي داره كه ملاك قرار مي دن خوب اگه بود بهتر بود ولي اصلا ملاك نيست:13: )
در ضمن اگه رو همههههههههه چيزش پسورد مي خواي يه برنامه جاوا روش نصب كن تا همهههه چيزش قفل شه!!!
نقل قول:
يه روز و نيم تا دو روز
نه عزیز.نقل قول:
یه برنامه جاوا دارم که رادیو به گوشی اضافه می کنه. منتها تا حالا امتحانش نکردم.
فکر کنم بشه.نقل قول:
ببر نمایندگی. فقط خودشون عوض می کنن.
منظورت رو متوجه نشدم.نقل قول:
نه عزیز. هندزفری بلوتوث استریو سامسونگ اولین هندزفری های استریو (با دو گوشی) بود که وارد بازار شد.نقل قول:
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
سامسونگ همزمان با عرضه دی500 هندزفری بلوتوث رو وارد ایران کرده بود. منتها الان تو بازار گیر نمیاد.
1) روی همه چیز.نقل قول:
2) برای SMS نه ولی برای مکالمه داره.
3) خب اگه منوی فارسی داشته باشه، اس ام اس فارسی هم می گیره.
4) بله. واقعاً نمیشه. خودش 10 تا داره. (با هک کردن میشه عوض کرد. منتها فعلاً بی خیال!)
5) دو تا تم زیبا و با کلاس داره (اونم اگه بخوای عوض کنی باید هک کنی که فعلاً بی خیال!)
برای فارسی کردن باید بدی گوشیت فلش بشه. ببر نمایندگی.نقل قول:
در مورد زمان هم دوستان گفتن.
اون برنامه جاواي شما راديو اينترنتي هستش نه FM!!!نقل قول:
هندزفري بلوتوث هست منتها با دو اسپيكر چي؟يا چيزي كه سيم بهش وصل شه
در مورد هندفري بلوتوث با دو اسپيكر بي سيم در مورد اين مدل موتو ميتونيد به سايت موتورولا مراجعه كنيد
ممنون از جوابهاتون :10: :10: :10:
یه سوال دیگه قیمتش الان چنده ؟؟؟؟؟
دو رو بر 260
منظورم همونه دیگه.نقل قول:
اولین گوشی ها، سامسونگ بودن که هندزفری بلوتوث (بدون سیم) با دو اسپیکر رو پشتیبانی می کردن.
فردا عکسش رو میزارم تا ببینی.
سلام
خوب یه سوال دیگه
من با گوشی زیاد آهنگ گوش می کنم((این گوشی رو پیشنهاد می کنین یا نه))
لطفا بگید این گوشی ((d900)) با هدث و با اسپکر چقدر شارژش میره
با حداکثر 260000 چه گوشی رو می تونم بخرم
یه دوربین خوب ((حداقل 2 )) و گوش دادن آهنگ (( این کاراییه که من از گوشی میکشم))
ممنون
اگه نظرت رو دي 900 هستش بايد يه هندفري گوشي اي 250 واسش رديف كني تا لااقل شمارو راضي نگه دارهنقل قول:
در ضمن مصرف اين گوشي هم كمي بالاست
با اجازه دوستان سامسونگي حدود همين قيمت ميتوني يه دبليو 810 هم مد نظرت داشته باشي
تنها برتري 810 به دي900 ام پي تري پلير اونه اونم به خاطر مگا باس وگرنه در كيفيت دي 900 چيز زيادي كم نداره و خيلي با كيفيت هستش در مقابل دوربين قوي تر .ال سي دي بزرگتر وخيلي با كيفيت-زيبايي و...نقل قول:
البته يه هدفون خوب بايد براش گير بياري كه زياد تو بازار نيست.در كل بله منم ام پي تري پلير 810 رو ترجيح ميدم چون عشق Boss هستم.