در خواست در مورد قراردادن عكس در زير جداول اكسل رو دارم
هر كار ميكنم عكس لعنتي رو ميمونه و جلوي خطوط زير رو ميگيره
آيا راهي هست تا مثل ورد عكس بره زير متن و جدول؟
Printable View
در خواست در مورد قراردادن عكس در زير جداول اكسل رو دارم
هر كار ميكنم عكس لعنتي رو ميمونه و جلوي خطوط زير رو ميگيره
آيا راهي هست تا مثل ورد عكس بره زير متن و جدول؟
آقا يكي راهنمايي كنه ديگه
خيلي برام مهمه
سلام دوست مننقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم همچين موردي در اكسل موجود نيست
تاييد ميشه.نقل قول:
سلام
چطوری میشه توی یک سل اکسل یک خط نوشت و enter کرد و خط دوم رو نوشت
منظورم توی یک سل است نه اینکه با enterبری به سل بعدی
سلام دوست مننقل قول:
راه حل كار ساده است
كافيه بجاي اينتر ، ALT+Enter رو بزني و ...
خدا عمرت بده:40:نقل قول:
خیلی توکتابهادنبالش گشتم ، ولی متاسفانه کتابی نیست که این نکات ریز و به درد بخور رو بگه یا شاید من سراغ ندارم
با سلام
کسی می دونه چطور می شه چند سلول که هر کدوم ساعتی رو در خودشون دارند با هم جمع کرد به صورتی که در سلول مورد نظر مجموع ساعتها نمایش داده بشه (در حالت معمول اکسل بر مبنای 24 ساعت محاسباتش را انجام می دهد)
سلام دوست عزيزنقل قول:
عضويتت مبارك
اولا بهتره اون خونه هايي كه ساعات و دقايق رو نگه ميدارن فرمت شون hh:mm باشه مثال : 10:32
ثانيا بعد از اينكه حاصل جمع رو تو يه خونه نگه داشتي فرمت اونه خونه رو بصورت زير قرار بده
خوش باشي جوونکد:[h]:mm
بابت جواب ممنون - برای عضویت هم یک نگاه به تاریخ عضویت بنده بندازید بد نیست
سلام دوست عزيزنقل قول:
راست ميگي من متوجه نبودم
شما به دل نگير
سلام دوستان
من مي خوام يه ستون از ركوردهاي ثبت شده رو ميانگين بگيرم راهنمايي مي كنين؟
مثال:
03:50:25
02:50:30
سلامنقل قول:
خوب از فرمول average استفاده کن
البته مثالتون هم خیلی گویا نیست
دوست عزيز امتحان كردم ولي جواب نمي ده، منظور من از اعداد اولي دقيقه، دومي ثانيه و سومي صدم ثانيه است. روكوردي كه با كرونومتر ثبت شده
اميدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما حتما فرمت اون خونهها رو درست تنظيم نكردي
فرمت همه خونههايي كه زمان و ميانگين رو ميخوان نگهداري كنن رو روي فرمت زير تنظيم كن
موفق باشيکد:hh:mm:ss;@
بسیار عالی و کاربردی ولی دوست عزیز من نمدونم جرا بعضی از راهکارهای شما آدرس اشتباه بود ولی چندان دور از ذهن و پیدا ناشدنی نبود در هرصورت کار راه انداز بود خیرشو ببینی
سلام دوست عزيزنقل قول:
نميدونم با من بوديد يا نه ، بهتره نقل قول كنيد تا متوجه بشيم با كي بوديد
نهايتا شما توضيح هم نداديد كه كدام راهكارها آدرسش اشتباه بود اگه اشاره كني من چك ميكنم و اگه اشتباه بود پست رو ويرايش ميكنم
ممنون از توجهت
خوش باشي
سلام دوستان
در محيط excel يك ستون دارم كه اعداد 10 رقمي هستند . مي خواهم يك ماكرو بنويسم كه 5 رقم سمت راست اين اعداد اين ستون را در يك ستون ديگر برايم پر كند . لطفاً راهنمايي كنيد .
سلام دوست عزيزمنقل قول:
عزيزجان براي كار به اين سادگي چرا ماكرو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما كافيه اين فرمول رو بنويسي
به فرض كه در خانه A1 يه عدد داري كه ميخواي پنج رقم سمت راست يا حتي چپش رو داشته باشي
مي توني فرمول زير رو استفاده كني:
کد:=LEFT(A1,5)
شاد باشيکد:=RIGHT(A1,5)
واقعاً ممنونم از راهنماييت
مي توني فرمت تمام خونه ها رو از نوع Time بگذاري و بعد با يه دستور Sum ساده همه رو با هم جمع كني. اما براي اين كه مجموع رو درست نشون بده، مثلاً به جاي 27:55 ننويسه 3:55 بايد فرمت خانه مجموع رو اينجوري بگذاري:نقل قول:
نوشته شده توسط acer_14
سلام دوستان
من مي خوام يه ستون از ركوردهاي ثبت شده رو ميانگين بگيرم راهنمايي مي كنين؟
مثال:
03:50:25
02:50:30
سلام
کد:[h]:mm;ss;@
با سلام
چطور میتونم تو اکسل سلولی رو قفل کنم به طوری که اطلاعات به صورت دستی نتونه واردش بشه و فقط بر اساس فرمول تعریف شده تغییر کنه
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید روی آن سلول کلیک راست کرده و format cell رو بزنی و از زبانه protection گزینه locked رو انتخاب کنی و سپس بعد از قفل کردن خانه های موردنظر خود sheet را هم از طریق منوی tools و زیرمنوی protect گزینه protect sheet رو انتخاب کنی و طبق گزینه های پیشنهادی اون و تنظیماتی که می خوای sheet رو قفل کنی
موفق باشی
دوست عزیز من وقتی رو ی سلول مورد نظر راست کلیک کردم و format cell رو انتخاب کردم در زبانه protectionنقل قول:
گزینه loked انتخاب شده بود
بعد که رفتم از مونی تولز protect sheet رو انتخاب کردم تمام صفحه قفل شد اما من فقط میخوام یک سلول رو قفل کنم
با توجه به اینکه هنگام راست کلیک روی سلول و در قسمت فرمت سل در زبانه protection گزینه loked انتخاب شده بود ولی همچنان سلول باز بوده
راه حل شما چیست؟
با تشکر
سلامنقل قول:
خوب شما اول بايد فقط خانههايي رو كه مويخواي قفل باشند رو انتخاب كني و Locked و بقيه خانهها رو locked نكني
ميتوني با زدن CTRL+A همه خونه ها رو انتخاب كني و از Locked دربياري و بعد اون خونههايي رو كه مي خواي فقط Locked كني
اون موقع بري و از منوي تولز و ......
اگه نشد بگو
خیلی ممنون درست شدنقل قول:
بازم ممنون
سلام دوستان
خلاصه میگم
جدول ساده میکشم . ولی موقع پرینت نوشته اولین خانه بالایی جدول میفته بیرون جدول و توی پرینت نمیاد . تموم تنظیمات page setup و پرینتر رو نگاه کردم مشکلی نداشته ایراد از کجاست ؟ .... مرسی
با سلام به دوستان عزيزم
ميخواستم در يه چارت ستوني كه مثلا محور عمودي ان به صورت 2.4.6.8..... تقسيم شده نمودارها اگر از عدد 10 بالاتر برن رنگ ستون قسمت بالاتر از 10 مثلا زرد بشه و اگه از 12 بالاتر بشه قسمت اضافي به رنگ قرمز نشون داده بشه .
از پاسخ دوستان خيلي سپاسگزارم
من كه راهي به ذهنم نمي رسه. چنين نمودارهايي رو به صورت دستي ميشه درست كرد، اما به صورت اتوماتيك، فكر نكنم.
سلام دوست عزيزنقل قول:
البته كه اگه راهي به ذهن من ميخورد تا حالا ارائه كرده بودم
مطلب براي من هم جالبه
اما با اطلاعاتي كه من از اكسل دارم جواب چنين موردي رو بلد نيستم
اگه پيدا كردم حتما پست ميدم
سلام
من يه ستون از اطلاعات دارم كه هر چندتايي از اونا با يه عبارت خاص شروع ميشه مثلا : يه سري با حرف a و يه تعدادي با حرف b و .....
يه فرمولي ميخوام كه تعداد اونايي كه با يه حرف خاص مانند a يا ... شروع ميشه رو بهم بده
لطفا دقيق جواب بديد
ممنون ميشم
دوستان سلام.
يه مشكلي داشتم . اميدوارم كمكم كنيد.
من دارم با office 2003 كار مي كنم و در برنامه اكسل چند روزي شده كه وقتي مي خواهم چيزي رو جستجو (ctrl+f) كنم اونو پيدا نمي كنه و فقط 2 يا 4 مورد رو پيدا مي كنه در حالي كه از اون كلمه حدود 50 تا هست.
قبلا اين طوري نبود و خوب كار مي كرد.
Office رو پاك كردم و از دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت.
راه حلي وجود داره كه بشه اين مورد رو بر طرف كرد.
دوستان سلام.
يه مشكلي داشتم . اميدوارم كمكم كنيد.
من دارم با office 2003 كار مي كنم و در برنامه اكسل چند روزي شده كه وقتي مي خواهم چيزي رو جستجو (ctrl+f) كنم اونو پيدا نمي كنه و فقط 2 يا 4 مورد رو پيدا مي كنه در حالي كه از اون كلمه حدود 50 تا هست.
قبلا اين طوري نبود و خوب كار مي كرد.
Office رو پاك كردم و از دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت. فايل رو تو يك كامپيوتر ديگه امتحان كردم ، همه موارد رو پيدا مي كرد. پس فهميدم كه ايراد از رايانه خودمه.
راه حلي وجود داره كه بشه اين مورد رو بر طرف كرد.
ممنون مي شم كه كمكم كنيد.
سلامنقل قول:
اون چيز چيه كه ميخواي پيداش كني
كاملتر بگو
فرموله ، متنه ، توي يه شيت ميخواي جستجو كني با چند تا و .........
واضح تر !!!!!
مثلا مي خواهم دنبال كلمه كشاورزي بگردم . مي خواهم در هر جا كه هستش و در هر شيتي كه هستش اونو پيدا كنه.
ولي فقط چند مورد رو پيدا مي كنه. حتي فيلدي كه حاوي اين كلمه به تنهايي باشه رو نشون نمي ده.
توي كامپيوتر ديگه تست كردم همه رو پيدا مي كرد. ولي توي كامپيوتر خودم پيدا نمي كنه . عوض كردن Office هم فايده اي نداشت. يه هويي اين توري شده . قبلا درست كار مي كرد.
ممنون مي شم كمكم كنيد
بايد ويندوز رو عوض كنم يا نه؟؟
نمي دانم!نقل قول:
از اين دقيق تر؟!
اين كاري كه شما گفتيد با برنامه نويسي امكان پذير هست اما با فرمول نويسي فكر نكنم.
نيازي به تعويض ويندوز نيست. مشكل از حرف ي و ك هست. اون رو برطرف كنيد.نقل قول:
نقل قول:
نيازي به تعويض ويندوز نيست. مشكل از حرف ي و ك هست. اون رو برطرف كنيد.
-------
چطوري مشكل رو برطرف كنم. صفحه كليد كه فارسي است.
سلامنقل قول:
اين نرم افزار كه معرفي كردم رو امتحان كن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1551072&postcount=771