سلامنقل قول:
اما من اونی که میگم این درایور نیست اما شبیه اینه ولی 1.81 هم زیاد محشر نیست این رو قبول داری ؟
یه درایور می خوام بدم که 16x زوم می کنه من خودم امتحانش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
اما من اونی که میگم این درایور نیست اما شبیه اینه ولی 1.81 هم زیاد محشر نیست این رو قبول داری ؟
یه درایور می خوام بدم که 16x زوم می کنه من خودم امتحانش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی نصف درایور دوربین هایی که من امتحان کردم زومشون 16X هست.نقل قول:
من این حرفت رو قبول ندارم که 1.81 محشر نیست.
به خاطر این که به بعضی ها ثابت بشه که درایور 1.81 محشر هست من 2تا عکس میزارم.
حتماً ببینید.
این عکس های توپ و با W810i گرفتم
بگیرید چون بدرد پس زمینه کامپیوتر یا گوشی میخوره بعد کیفیت رو حال کنید.
این عکس و تو غروب گرفتم:
این عکس هم از جنگل گرفتم واقعاً محشره . نگیری ضرر کردی.نقل قول:
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=4ab84d7e2ee866ee9a18bf1b2240b2cf
این عکس ها رو با درایور 1.81 گرفتم.کد:http://www.filesend.net/download.php?f=9c2251ca2f5353f1c516aa86586800d3
درایور 1.81 رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=900662bb45f6f28e91c59991226588a3
سلام
اقا مسعود عزیز
منم می دونم 200 تا درایور 16x برای گوشی هست اما 90% شون کار نمی کنه من این درایور رو تمتحان کردم و رو گوشیمه الان وقتی تا اخر زوم می کنی و ماکرو گوشی رو روشن می کنی با 16x زوم انگار عکس 4x رو با 5% کیفیت بدتر انداختی منم با 1.81 یک نیم ماهی کار کردم اما بازم میگم محشر نیست منم اول همین فکر رو می کردم اما بعدا پشیمون شدم
خوب مثل اینکه خیلی مطمئنید روی درایورتون میتونید بزاریدش مشخصاتشم اگه میشه بدید(حالت فیلم برداری در روز و شب چند فریم).نقل قول:
یعنی میگی که کیفیت عکسش در روز و شب بهتر از 1.81 هست سرعت هم مهم ها چون ممکنه طرف مقابل تکون بخوره اون وقطه که یه عکس زیبا خراب بشه اگه لطف کنید اینا رو بهم بگید ممنون میشم.
شرمندم. شاید سوالم یه خورده مسخره باشه وی چه لزومی داره من درایور دوربینمو عوض کنم؟ با این کار کیفیت فیلمبرداری بالا میره؟
سلامنقل قول:
ببخشيد فعلا نمي تونم
در اسرع وقت حتما اين كار رو مي كنم
راستي در كنار هر درايوري يك فايل readme هست كه مي توني از اون اطلاعات بگيري نيازي نيست ديگه تاپيك رو دراز كنم
هم کیفیت فیلم برداریت بالا میره هم عکس هایی که میگیری بدون نویز و رنگ ها طبیعیتر و عکس شفاف تر میشه.نقل قول:
باید امتحان کنی تجربه کنی.
ضرر هم نداره.
شما که هنوز درایورت رو نزاشتی تا فایل ریدمی رو ببینم اگه اون درایوری رو که بالا گزاشتی رو میگی من امتحانش کردم به 1.81 نمیرسه.نقل قول:
من 2تا 810 دارم یکی 1.81 رو گزاشتم یکی دیگه مال شما رو گزاشتم و همزمان گزاشتم که عکس بگیره :
سرعت 1.81 بیشتر بود و هم کیفیت نویز نداشت.
این و دیگه خودم تجربه کردم.
سلامنقل قول:
اقا قبول درسته حق با شماست این درایور خوبه
اما امکاناتش کمه
بالاخره نمردیم و یه تاپیک خوب از masoud-ac دیدیم
مسعود جان ممنون معلومه تو هم مثل من عشق عکاسی هستی
قبلآ میگفتم فقط super cam driver ولی حالا
only cam driver v.1.81
ممنون عزیزم که با منی.نقل قول:
سلام
اقا مسعود
درایور 9.98 رو هم یه امتحان بکن از اون درایور های کاردرست برای 810 هستش
با سلام
اینم درایور 9.98 برای گوشی W810i , k750i , w800 :
دانلود:
خودم هنوز امتحانش نکردم اما به mhf_1411 جان اعتماد دارم بگه خوبه ینی خوبه بگه بده هم یعنی بده.کد:http://www.filesend.net/download.php?f=65145c3ab5afed6dca87256c2edc9555
دوربين 1.81 تو شب واقع خوب عكس ميگيره.
اما وقتب flash روشن ميكني عكس زرد ميكنه
واسه k800 هم بزارید.
حتماً میزارمنقل قول:
سلام
لطفاً اگه میشه چند تا درایور توپ هم واس W810 با فرمت vkp بذارید که با setool2lit رو گوشی نصب بشه.
ممنون :46:
دوست عزیز فایلهای با پسوند Vkp پچ هستند نه درایور.پچ روی main نصب میشه ولی درایور جزو FS هستش.در ضمن با SETool2Lite هم میشه درایور نصب کرد.
کاملاً تایید میشهنقل قول:
دوست عزیز فایلهای با پسوند Vkp پچ هستند نه درایور.پچ روی main نصب میشه ولی درایور جزو FS هستش.در ضمن با SETool2Lite هم میشه درایور نصب کرد.
درایور دوربینی هست که مختص افزایش کیفیت فیلمبرداری باشه؟
باشه که عالیه.
عزیزم چی عالیه؟نقل قول:
عزیزم مطمئنی که همچین چیزی هست من تا حالا نه دیدم نه شنیدم .نقل قول:
فرمت درایور دوربی dat. هست نه vkp. ضمناً پچ که نیست که نصب شه باید کپی بشه یا جایگزین بشه.
تمام درایور هایی که تو این تاپیک میبینی به W810i میخوره عزیزم.
احتمال زیاد هست میگردم پیدا میکنم میزارم.نقل قول:
قربونت ما یه عمره دنباله یه راهی هستیم که با فار و xs درایور ها رو عوض نکنیم خوب اگر بدی خیلی خوشحال می شم بذارینقل قول:
باتشکر
تاپیکش به شکل کاملاً اکتیو هست در کمتر از یه دقیقه میتونی گوشیتو هک کنی ولی زدن 400 ثانیهنقل قول:
قربونت ما یه عمره دنباله یه راهی هستیم که با فار و xs درایور ها رو عوض نکنیم خوب اگر بدی خیلی خوشحال می شم بذاری
**thanks**نقل قول:
احتمال زیاد هست میگردم پیدا میکنم میزارم.
جواب شما.........نقل قول:
نقل قول:
برای استفاده از setools هم از همین مسیر استفاده میکنیم؟
ifs\settings\camera
یه درایور دوربین که بشه رو Z610 با Cid52 نصب کرد می خوام شدیدا نیاز دارم کی میتونه کمکم کنه
چون من یه درایو دوربین W800 روش ریختم دیگه کار نمیکنه
کمکم کنید
جدی!نقل قول:
چه جوری؟
این آدرس رو تو کدوم قسمت از برنامه باید وارد کرد؟نقل قول:
آدرس فایل درایور مورد نظر رو باید کجا وارد کنم؟
ممنون
این درایور از کیفیت فیلم برداری خوبی برخوردار هست.(خودم امتحانش نکردم)
دانلود:
کسی که این و به من پیشنهاد کرد گفت که هم کیفیت فیلم برداری خوبی داره هم عکس خوبی.(البته گفت رو w810i خوب جواب میده چون قدرت سی پس یو ش بالا تره و روی گوشی های دیگه ممکنه فیلم ها که گرفته میشه ذخیره نشه).کد:http://www.filesend.net/download.php?f=3430746ce124e57f1893a1d0ca5c8f90
در مورد این درایور نظر بدین مهمهنقل قول:
اقا فرقی نداره مثلا درایوری که شما بالا گزاشتی رو K800 هم نصب میشه؟
نقل قول:
جدی!
چه جوری؟
ابتدا در یکی از درایوهای کامپیوتر(مثلا درایو C) یک فولدر درست کنید به اسم ifs سپس داخل این فولدر یکی دیگه به اسم وsettings در نهایت یک فولدر دیگر به نام camera .حالا فایل درایور دوربین رو در اینجا کپی کنید.یعنی فایل درایور باید در این مسیر باشد C:\ifs\settings\camera .حالا روی فولدر ifs کلیک راست کرده و از منوی Send To گزینه Comperessed (Zipped) folder را نتخاب می کنیم و صبر می کنیم تا فایل Zip درست شود. حالا در برنامه Setool2lite در قسمت MISC File مسیر این فایل فشرده رو می دهیم و دکمه Flash را میزنیم.بقیه کارها را طبق دستورات برنامه(مانند در آوردن باطری و دوباره جا زدن) انجام میدهیم.نقل قول:
این آدرس رو تو کدوم قسمت از برنامه باید وارد کرد؟
آدرس فایل درایور مورد نظر رو باید کجا وارد کنم؟
ممنون
این روش برای درایورهای دیگر مانند صدا و منو کلیه فایلهایی که در FS وجود دارند عملی است.
ممنونم دوست عزیز، کارم راه افتاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم این setool2lite هم عجب برنامه نازنینیه ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب کردم. زیاد جالب نیست.نقل قول:
تغییرات بسیار نامحسوسه!