برای موزیک مشکلی نداره ولی اون مدل Creative نسبت به Logitech بهتره.نقل قول:
محصولات Logitech ساخت چین هستند.
برای موزیک مشکلی نداره ولی اون مدل Creative نسبت به Logitech بهتره.نقل قول:
محصولات Logitech ساخت چین هستند.
7900 که به کنار؟نقل قول:
creative t6060 چیر خوبیه
مرسي عزيز
موفق باشي
يا حق (:
نقل قول:نقل قول:
واقعا موندم كدوم رو بگيرم چون از ظاهر x530 خيلي خوشم اومده نسبت به اون سه مدل ديگه
تفاوتش تو چيه آيا خيلي فرق داره با اون مدل creative ؟
مشخصاتشون میشه گفت یکیهنقل قول:
ولی کلا نظر شخصی من CREATIVE هستش. کاراش عالیه
مودم adsl2 ارزونش چیه و چقدره
ممنون میشم کمکم کنید
d link dsl 200t usb قیمتشم 30 تومننقل قول:
ولی یه مودم ethernet بگیر 45 تومن مثل us robotics 819112
d link 522t
سلام
کارت صدای بدرد بخور چی معرفی میکنین؟ قیمتش رو هم اگه دارین بدین لطفا!
این مدل :CREATIVE - Audigy 2 ZSنقل قول:
مشخصات : SPECIFICATIONS
Note: SPDIF2 output is not available during playback of protected digital audio contents authored with Microsoft DRM (Digital Rights Management) technology.
- High Signal-to-Noise Ratio (SNR) exceeding 104 dB using high linearity, low distortion 24-bit converters with resolutions of up to 192 kHz
- Playback: 24-bit Digital-to-Analog conversion of digital sources at 96 kHz to analog 7.1 speaker output, 192kHz for Stereo DVD-A1
- Recording: 24-bit Analog-to-Digital conversion of stereo analog inputs at 96 kHz sample rate
- Supports Sony/Philips Digital Interface (SPDIF)2 format of up to 24-bit/96 kHz quality at selectable sampling rate of 44.1, 48 or 96 kHz
Audio Performance
Signal-to-noise Ratio (AES17, A-Weighted, 20kHz bandwidth) = 104dB (2V Rated Output)
Total Harmonic Distortion + Noise @ 1kHz (AES17) = 0.006% (2V Rated Output)
Frequency Response (+/-3dB, 24-bit/96kHz input) = <10Hz to 46kHz (2V Rated Output)
* Some features and specification levels may be unavailable or limited by your notebook system configuration
1 Supported in Windows XP only.
2 SPDIF pass through is supported on Windows XP and Vista 32-bit only.
قیمت : 90 تومن
بچه ها رم من 256 باس 333 هست
اگه 512 کینگ باکس باس 400 بزارم خوبیهاش و معایبش چی هست؟
در کل رم بالا به چی کمک میکنه
بعد اینو بزارم
cpu تا چقدر میتونم بزارم؟
این رم دسته دو چقدر گیر میاد
یا حق (:
یکی از بچه ها این رم رو داره میده 30 تومن بخرم یا نه؟
یا حق (:
واسه دست دو گرونه . نوی KINGSTON 512 400 ORIGINAL وAPACER با همین مشخصات 33 تومان هستش .نقل قول:
اونو بیشتر از 20 تومن ازش نگیر.
نقل قول:
آقا ممنونم از راهنماییت. من گفتم بدرد بخور, ولی دیگه نه این همه. منظورم بدرد بخور واسه استفاده معمولی بود. آخه من که کار حرفه ای نمیخوام باهاش انجام بدم. اگه برند معمولی و ساده تر سراغ دارین لطفا بگین.
آخه شما قیمت نفرمودین .نقل قول:
بفرمایید چقدر میخواید هزینه کنید.
CREATIVE - Sound Blaster 5.1 قیمت 20 تومننقل قول:
CREATIVE - Audigy Value قیمت 33 تومنکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=979
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=978
مرسی عزیزم
یا حق (:
نقل قول:
همون 20 تا 30 که دو تا مدلش رو معرفی کردن. اونا مورد تاییده؟
اون دو تايي كه Actors جان گفت . عاليه . مخصوصا CREATIVE - Audigy Value كه كارت خوبيه .نقل قول:
creative خدای سوند و اسپیکرنقل قول:
Actros جان ممنونم از راهنماییت
دوستان خدا کنه جای درستی سوالمو پرسیده باشم!:41:
برای این مادر بورد های جدید که پورت سریال و پارا لل ندارن هیچ نوع واسط ویا رابط ویا کارتی هست که
داخل اسلات pci جا بخوره و از پشت کیس قابل استفاده باشه و کارایی خوبی داشته باشه؟اگه هست اسمش
چیه ؟قیمت چنده؟
من اسپیکر میکرولب m663 خریدم ولی وقتی که اهنگ رو قطع میکنم یه صدای گوش خراشی ازش میاد..همچین یه کم پارازیت داره!اسپیکر قبلی هم که داشتم همینکه صداشو زیاد میکردم اینطوری میشد...همه اسپیکرها اینطوری هستن؟حالا تکلیف چیه؟
حتما یه چیزی پارازیت می ندازه؟نقل قول:
موبایل . تلفن بیسیمی .وووو......
یعنی در حالت عادی اسپیکرها اینطوری نیستن؟این صدا یکنواخته..وووو!!!! جریانش چیه؟!موبایل هم پیشش نیست:41:نقل قول:
نباید اینجوری باشهنقل قول:
جاشو عوض کن ببین همین طوریه؟
جای خودشو عوض کنم یا جای باندهای چپ و راستشو؟نقل قول:
کلا بزارش یه جای دیگهنقل قول:
اسپيكر Logitech - X-530 چطور هست و آيا ارزش خريدن دارد يا در همين سطح اسپيكر بهتري سراغ داريد.
تبدیلش هست که پارالل یا سریال رو به usb تبدیل میکنه همه جاهم هست منتها گرونهنقل قول:
اسپیکر خیلی خوبیهنقل قول:
ولی نظر شخصی من کرتیو
creative t 6060
در حال حاظر تو بازار براي4800 cpu amd تا 30 تومن چه خنك كننده اي ميتونم بگيرم؟( نويز كم و كارايي خوب)
با تشكر
سلام دوستان
من يه مودم خوب براي Adsl ميخوام.كاربر خانگي هستم و براي كار دانلود با سرعت 128 يا 256 اين مودم رو ميخوام.چي پيشنهاد ميكنيد و قيمتشم بگيد.
asus am 602 قیمتشم 60 تومننقل قول:
us robotics 819112 به قیمت 50 تومن با گارانتی انفورماتیک گستر
CoolerMaster HyperTX قیمتش نزدیک 35 هست اگه پیدا بشه. محصولات Thermaltake بالای 45 هستند.نقل قول:
خيلي ممنوننقل قول:
کد:http://www.modders-inc.com/reviews-print-75.html
با تشكر از راهنماييتون. چند سوال ديگه هم دارم اگه لطف كنيد پاسخ بديد ممنون ميشم.
كدوم اين مودمها با تمام isp ها سازگار هستند و به مشكل نميخورند؟
در انتخاب مودم براي adsl بايد به چه ويژگيهايي توجه كرد؟
ويژگي اين مدمها را كه گفتيد اگه بنويسيد ممنون ميشم.
تاپیک مربوط به این بحث هم داریم . رعایت کنید لطفا .نقل قول:
معمولا مودم های شناخته شده مثل ASUS و TP-LINK و ... مشکلاتی ایجاد نمیکنند . البته این که مودم سازگار نیست بستگی به ISP داره و بهتره از مودمی استفاده کنید که سشرکت به شما معرفی میکنه .
اگه ميشه لينك تاپيكش بزاريد چون من پيداش نكردم.
عیب ندارهنقل قول:
همین جا ادمه بده
مشاوره برای خرید سایر قطعات همین جست
امیدوارم سوالم رو جای مناسبی پرسیده باشم!
1.game pad رو به نوت بوک میشه بست؟یعنی محدودیت داره؟
2.برای re4 or dmc3 رو pc باید نوع شوک دار یا انالوگ دار گرفت؟(می دونید که با موس مشکل دارن!)
3.چه مارکی رو با چه قیمتی پیشنهاد می کنید؟