سلام دوستان رم به نظر شما APACER بگیرم یا PATRIOT?
هر دو باس 800 DDR2 1 Gb (2*512)
Printable View
سلام دوستان رم به نظر شما APACER بگیرم یا PATRIOT?
هر دو باس 800 DDR2 1 Gb (2*512)
patriot ...............نقل قول:
میتونم بپرسم چرا؟نقل قول:
مثلا کسانی که خریدن گفتن بهتره یا نه واقعا از نظر تخصصی هم بهتره.
عزیز پاتریوت نسبت به قیمتش عالیهنقل قول:
من اصلا نمي خواهم اوركلاك كنم آيا رم هاي ارزان قيمتي مثل كينگ استون يا pny بهم جواب مي دن؟مثلا به جاي دو گيگ رم او سي زد.چهار گيگ رم 800 كينگ مكس بگيرم.چطوره؟يا وقتي نمي خوام اوركلاك كنم همون 2 گيگ رم معمولي بهم خوب جواب مي ده؟ اصلا اهل بازي و برنامه هاي سنگين نيستم.
اگه اصلآ اهل اورکلاک هم نباشی الان بیش از 90 درصد این برندهایی که گفتی نوع اصلیشون تو ایران پیدا نمیشه:41:نقل قول:
بهتر رم باکیفیت بگیری که در آینده مشکلی پیدا نکنی :46: . الان قیمت های PATRIOT عالیه . :27:
آقا به داد ما هم برسید
یه راهنمایی هم به ما کنید ممنون میشم
من رم 256 اپیسر دارم
میخوام 512 هم بخرم
اول چی بگیرم که با هم بسازن
بعدشم یه قیمت بدین ممنون میشم
اینا هم موجودند:
رم 256
ddr2 داره
cpu:p4
hdd:80maxtor
اگه میخوای خیلی با هم بسازن یه اپیسر دیگه بگیرنقل قول:
فقط باید باسش با رم قبلیت یکی باشه
سلام
این مشخصات سیستم فعلی من هست
main board : giga 8ipe1000
cup : intel 3.2 HT
ram:2x256
hard:80 gig
من خوام رم و هارد دیسک رو ارتقاع بدم به نظر شما با 100 هزار پول چه قدر و چه مدل رم و هاردی بخرم که بهترین کارایی رو داشته باشه؟
ایا راهی هست که رم های خودم رو حفظ کنم و رم های جدید رو هم اضاف کنم؟ چه نوع رمی اضافه کنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بخوای رم بندازی کناذ این باید باس این رم که داری با اونی که میخری یکی باشهنقل قول:
باسش چنده؟ فک میکنم 400 باشه
ممنون از جواب شمانقل قول:
گه بخوای رم بندازی کناذ این باید باس این رم که داری با اونی که میخری یکی باشه
باسش چنده؟ فک میکنم 400 باشه
نوع باس رم رو چطور میتونم بفهمم ؟ و اینکه به نظر شما یک ګیګ رم با همین باس به این رم ها اضافه کنم با صرفه تره یا این رم ها رو بندازم دور و یګ ګیګ رم با باس بالاتر بګیرم؟ ( از لحاظ کارایی و قیمت)
قیمت رم های مختلف الان چند هستش؟
اګه میشه قیمت هارد دیسک با ْظرفیت 80 ګیګ و 120 ګیګ رو هم بګین مدل مکستور
ممنون
هارد 300 وسترن چنده الان؟
براي قيمت ها به اين سايت مراجعه كنيد :کد:http://www.rayansaba.com/index.php?show_price=yes
حدود 83 تومن 320 گیگنقل قول:
باس رم شما یا 266 یا 333 یا 400. بابرنامه هایی مثل PC WIZARD یا برنامه های مشابه میشه باس رم رو پیدا کردنقل قول:
رم شما احتمالا باسش 400 باشه
ولی مادربرت از این بیشتر ساپرت نمیکنه.
الان قیمت رم کینگ استون 512 باس 400 حدود 40 تومنه که گرونه و نمیارزه
بهتره مادربرد رو عوض کنی تا بتونی از رمهای DDR2 که خیلی کارایی بالاتری دارن استفاده کنی
هادر 80 IDE حدود 40 تومن SATA2 هم همین قیمت
هارد 120 دیگه نیست
160 IDE حدود 53 تومن SATA2 همین قیمت
اقا دستت درد نكنه من خيلي وقته ميخوام براي سيستم در پيتم يه هارد 80 بگيرم ولي نمي دونم چه ماركي رو بگيرم اگه ميشه راهنماييم كن ممنون
سلام ميخواستم بدونم قيمت 1يه رم 1گيگ چنده (بهترين مدلش)؟
آقا ممنون که سریع راهنمایی می کنید بهترین دی وی دی رایتری که می تونم با 40 تومان بخرم چی هست
؟ من تو شهرستان هستم این هارد وسترن رو شاید 75 بتونم بردارم ! تقلبی که نداره؟
HITACHIنقل قول:
WETERN DIGITALL
SEAGATE
MAXTOR
شما بگو چه قد میتونی بدینقل قول:
مثلا الان رم PATRIOT با توجه به قیمتش عالیه
قیمتش 1 گیگ باس 800 میشه 60 تومن. اگه گرون تر میخوای برو سراغ GSKILL . قیمتشو ندارم ولی قیمت تقریبی 1 گیگ تقریبا 90 تا 100 تومن
نمیدونم ولی فک نکنم تفلبی داشته باشهنقل قول:
در مورد DVDRW اینجا جاش نیست ولی بعدا دقت کن
با 40 تومن میتونی ASUS 1814BL بگیری
من یه هارد هیتاچی 320 خریدم، ولی وقتی مثلا دارم از یه درایو به یه درایو دیگه اطلاعات رو کپی می کنم و کلا هر وقت هارد درگیره، صدای خش خش میده، طوری که وقتیم که در کیس بستس بازم این صدا میاد.
از کسی که این هارد رو واسم خرید پرسیدم گفت همه هارد های با ظرفیت 320 به بالا این مشکل صدا رو دارن.
می خواستم بپرسم واسه بقیه هم همینطوره؟
معمولا این جور خرت خرت کردن ها برای هاردهای maxtor اتفاق میقته و بیشتر هم مدلهای IDE اینجوری موقع تبادل اطلاعات خرت خرت میکنند و از هارد هیتاچی یه خورده بعید به نظر میاد اما درکل یه کوچولو صدای خرت خرت طبیعیه !!!نقل قول:
شما بهتره با برنامه هایی مثل O&O DEFRAG پارتیشن های هارد رو defragment کنین تا سکتور های هارد منظم و یکپارچه بشوندو اگر هم رم سیستمتون زیر یه گیگ هست فکر کنم با افزایش مقدار رم علاوه بر بهبود سرعت سیستم این صداها هم تا حدودی رفع بشه !!!!!:20:
بنده که با این نرم افزار هارد مکستور 80 گیگ IDE رو دفراگ کردم صدای خرت خرت اون خیلی کم شده !!!!!
شما هم یه امتحان بکن !!!
کلا یه نمه صدا رو دارن، اما من یه بار از سامسونگ استفاده کردم صداش کمتر بود ولی دو ماه بعد دیگه توسط سیستم شناسایی نشد.نقل قول:
سلامنقل قول:
Actros جان ممنون از جوابت
راستش من خودم هم تو فکر تعویض مادربورد بودم ولی چون پولم کافی نییستش ګفتم باز رم و هارد رو اپګرید کنم
به نظر شما مادر بورد خوب با قیمت 100 120 پیدا میشه که تا 4 5 سال دیګه نیازی به تعویض نداشته باشه؟ مادربوردی که تکنولوژی های جدید رو هم ساپورت کنه
پیشنهاد شما چه مادربوردی هست؟
دوستان سلام. من یه رم 256 به قبلی اضافه کردم و سیستمم تو کارای سنگین با پیغام صفحه آبی restart میشه. به نظرتون این به خرابی رم مربوطه یا به همخونی نداشتن دو تا رم ها با هم دیگه
سلام به همه.
من چند تا سوال داشتم که احتمالا یه سری تکراری هم داره.
اول) فرق Single Chanal با Dual Chanal چیه؟
دوم) اگر بخواهم رم یک گیگ بگیرم، دو تا 512 بهتره یا یدونه 1 گیگ
سوم) منظور از OCZ - Dual Channel 1GB - 800-(2x512MB یعنی چی؟ برای چی ننوشته 1 گیگ و زده 2x512MB یعنی باید 2 تا 512 بگیرم یا نه؟
چهارم) اگر قیمت برام مهم نباشه، رم Patriot بهتره یا OCZ (از نظر کارایی و به خصوص سرعت)
مرسی...
لطفا در مورد رم512umax توضیح بدین قیمت/کیفیت/مقایسه باapecer
دوال کانال یعنی 2تا رمنقل قول:
همونی که نوشتی OCZ DUAL CHANEL اگه 2تا رم 512 برداری کارایی بهتر میشه
به نظر من پاتریوت نسبت به قیمتش عالیه
ولی OCZ یه خورده بهتره ولی گرونتره
اینو تو تایپیک مشورت برای خرید مادربرد برن. وبگو اینتل میخوای یا AMDنقل قول:
سلام بچه ها من می خوام هارد 320 بگیرم عده ای می گن وسترن عده ای می کن مکستور کدوم بهتره و چ تفاوت هایی با هم داره؟
مرسی از جوابتون. به نظر شما با 100 هزار تومان بهترین رم یک گیگ که میتونه گیرم بیاد چیه؟نقل قول:
2تا 512 PATRIOT میشه 120 تومننقل قول:
بچه ها من الان یه هارد مکستور دارم اما هنوز از پلاستیک بیرون نیاوردم اگر می دونید وسترن بهتره تا اون رو بگیرم؟نقل قول:
به نظر من که وسترن بهتره.
hitachiنقل قول:
western digitall
قیمت رم g.skill 2gb چنده؟کیفیتشون خوبه؟l
مال من 320 گيگ 16mb بافر هستش.نقل قول:
توي مغازه واسم يدونه 320 مكستور 8mb بافر رو تست كرد، اصلا صدا نداشت.
ظاهرا اين يه ذره صدا تو بافرهاي 16 طبيعيه. نظر بقيه چيه؟؟
بله درسته !!!:46:نقل قول:
برای من هم اول صدا نداشت (( مکستور 80 گیگ )) اما یه چند ماهی که ازش گذشت و چند تا برنامه پرحجم روش نصب کردم صداش دراومد !!!:31::31:
برای همینه که هر جا سوال بشه میگم اولا هاردها همشون کمی خرت خرت میکنند و هارد مسکتور هم خیلی بیشتر !!!
جالبه بدونی که هارد مکستور من حتی موقع بازکردن صفحات وب هم خرت خرت میکنه (( خوندن فایلهای cookie ))
در ثانی هارد میخوای بخری فقط western digital که شنیدم چیز خیلی قوی و خوبیه و صروصداش هم خیلی کم و ناچیز هست (( حتی بعد از چند سال استفاده !!:18:))
بله رم های GSkill کیفیت خیلی خوبی دارند ولی فعلا کمیاب شدند.نقل قول:
سلام...دوستان میشه یه هارد معرفی کنین که:
1-بافر بالا
2-صدای پایین
3-سرعت بالا
4-حرارت پایین
داشته باشه.ساتا باشه.قیمتشم از 50 بیشتر نشه.
اگه موارد فوق رو داشته باشه ظرفیت مهم نیست.
Western Digital Se 160gb SATA2نقل قول: